Virolainen Harri ja Ilkka:

" Harri Virolainen syntyi 15 minuuttia veljeään aiemmin. Kaksosten elämässä hän on usein ollut aloitteen tekijä. Veljekset kertovat viettäneensä ihan normaalin nuoruuden kotkalaisessa Saksalan lähiössä. Molemmat pelasivat jalkapalloa Peli-Karhuissa ja myöhemmin Ilveksessä. Jo poikaiässä Harri alkoi kiinnostua oudoista ilmiöistä, kuten ufoista ja Bermudan kolmiosta. Elokuvista vaikutuksen tekivät erityisesti ET ja Tähtien sota.

Parikymppisenä Harri Virolainen joutui auto-onnettomuuteen, jossa olisi voinut käydä pahasti. Insinööriopinnot Tampereen teknillisessä korkeakoulussa alkoivat tuntua väärältä tieltä. Harri sukelsi yhä syvemmälle henkimaailman ilmiöihin.

Muutamaa kuukautta myöhemmin Harrin elämässä tapahtui ratkaiseva käänne. Hän tunsi alaselässään ihmeellisen lämmöntunteen. Vähän myöhemmin hän huomasi, että lämpöä alkoi virrata hänen sormenpäistään. Kirjoista Harri ymmärsi, että hänessä olivat puhjenneet parantajan kyvyt."

http://www.hs.fi/kuukausiliite/Identtiset+kaksoset+jahtaavat+kummituksia+Mustion+linnassa/a1393557271142?sivu=1

~~~~

Orvo Raippamaa:

"Kuitenkin ihmisessä on jotakin sellaista, joka ylittää kaikki tieteen rajoitukset, jotakin, joka pelkällä oivalluksella tietää enemmän kuin mitkään todisteet. Oivallus ylittää järjen antinomiset paradoksit, joten se on epätieteellinen ja kuitenkin enemmän kuin tiede. Siinä, missä usko nöyrtyy ja tiede vaikenee, siinä inhimillinen oivallus näkee."

"Jokainen molekyyli meissä tietää mistä on kysymys mutta emme tahdo sitä nähdä."

Kuka oli Orvo Raippamaa?

http://www.pcuf.fi/~msiivola/para2000/artikkelit/markku/memoriam.html

http://www.youtube.com/watch?v=OUf9puTBIO4

~~~~

Yrjö Kallisen ajatuksia:

"Olemme noidutussa kehässä. Kuta kiihkeämmin tavoittelemme voittopisteitä ulkonaisten saavutusten, näkyvyyden, huomion, vallan, menestyksen, etevyyden ja pysyvyyden kilpakentällä, sitä enemmän ehtyvät spontaanin ilon lähteet ja samalla myös positiivisen toiminnan energialähteet sielussamme. Mitä ehtyneemmäksi, juurettomammaksi sisäinen elämämme käy, sitä kiihkeämmin yritämme täyttää tyhjän elämämme ulkonaisin saavutuksin ja korvikkein. Ja kaiken tämän väistämättömänä seurauksena on alati kiristyvä taistelu ihmisten kesken kotona, koulussa, yhteiskunnassa, politiikassa, kansojen ja etupiirien kilpakentillä.

Ihmiset voisivat elää rauhaa - mutta eivät voi, koska heidät lapsesta saakka kasvatetaan kilpailemaan ja taistelemaan, voittamaan, kukistamaan, alistamaan ja tappamaan toisiaan. Tämä kasvatus ja siihen pohjaava elämänkäsitys todellistaa itsensä: Syntyy ja säilyy asiaintila, jossa on kilpailtava, taisteltava ja tapettava.

Elintason nousu ei lisää onnea

Jotakin meissä itsessämme on vinossa. Elintason nousu ei olekaan lisännyt elämän onnellisuutta, elämän rauhaa, elämän iloa."

"Jokainen ylenkatseellinen, synkkä ja vihamielinen ajatuksemme ja tunteemme, kohdistukoon se mihin tahansa, rakentuu maailmaksemme, ja saamme sen kipeästi kokea; jokainen kunnioittava, valoisa ja rakastava ajatuksemme ja tunteemme rakentuu maailmaksemme, ja me saamme sen iloiten kokea."

http://www.teosofia.net/muut/kallinen-ajatuksia.htm

Yhä ajankohtainen video, vuodelta 1971. Ihmiset nukkuvat ja tuhoavat maapallon. Herääminen on mahdollista, jokaisen on omakohtaisesti oivallettava totuus, sillä sitä ei voi toinen ihminen toiselle opettaa. On nähtävä asiat todellisina eikä rukoilla tai suggeroida itseään. Nuorison pakeneminen päihteisiin ja huumeisiin. Yksinkertainen puhdas ruoka on kaikkein terveellisintä. Pröystäily, kerskakulutus lisää kurjuutta, onni ei ole sillä suunnalla:

http://www.youtube.com/watch?v=Od75sn-gb_k

~~~~

Kattava valikoima haastatteluita joita voi kuunnella englanniksi:

http://www.conscious.tv/audio/audio.php