EI MUUTOSTA ILMAN TOIMINTAA

“Ihmisen itsen toteutuminen persoonana ei tapahdu ilman hänen omaa toimintaansa. Päinvastoin, se riippuu askel askeleelta hänen myötävaikutuksestaan. Se on tulosta väsymättömästä harjoituksesta. Kun hän toteuttaa täydessä tietoisuudessa tätä “taukoamatonta harjoitusta”, hänen voidaan sanoa olevan TIELLÄ. Siitä lähtien muutoksen pyörä ei koskaan pysähdy.”  

Dürckheim, Karlfried Graf: Muutoksen pyörä (kirja löytyy täältä)

*

 

KOSMISET TASOT, HENKISTYMINEN

http://uusiaika.com/2016/06/11/kosminen-tunnetaso-ja-kosminen-mentaalitaso/

"Kosmisella fyysisellä tasolla tunnetaso ja buddhinen eli intuitiivinen taso, mikä ilmentää sielun rakkaus-viisautta, ovat läheisessä yhteydessä. Siten myös kosminen tunnetaso ja kosminen buddhinen taso ovat sukua keskenään. Tämä erityinen tila antaa ihmiselle hyvin suuren herkkyyden ja tunneherkkyyden. Silloin hän kaipaa erityisesti ympäristöltään harmoniaa ja kauneutta. Silloin myös kaikki ruma, karkea ja likainen hänen ympärillään aiheuttavat erityisen suurta kärsimystä. Kun ihminen henkistyy, hän pyrkii automaattisesti luomaan kauneutta ja harmoniaa elämässään, ympäristössään, ihmisten välisissä suhteissa ja eri kansakuntien välillä.

 

Kosmisella mentaalitasolla suuri voima ja henkinen tahto syntyvät voimakkaista energioista, jotka aikaansaavat sisäisesti ja osittain selittämättömällä tavalla ihmisessä suuren kiinteyden, koheesion, sisäisen paineen ja hänen kaikkia tasoja ja olemuspuolia hallitsevan voiman. Tämän vaikutteen vallassa ihminen haluaa usein vain raivata tietään eteenpäin, toimia ja käyttää tätä suurta voimaa rakentavasti ja rakkaudella. Tällöin hän ei ole niin herkkä kuin edellisen vaikutuksen alaisena. Joskus tähän vaikutteeseen voi liittyä eräänlainen kylmyys ja kovuus. Kosmisen fyysisen tason yläpuolella hyvin kylmiä tietoisuuden tiloja on kuitenkin vähän."

 

***

ASTROBIOLOGIA JA AVARUUSOLENNOT

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/04/22/miten-avaruusolentoihin-pitaisi-suhtautua-astrobiologi-kirsi-lehto-tarvitsemme

 

***

KOSMINEN AURINKO-KRISTUS

http://www.luxonia.com/viestit/115-sandra-walter/6892-1942018-kristallisiltojen-ylittaeminen-osa-3

"Henkimuodossa -mallit muuttuvat, kun korkeamman värähtelyn todellisuudet tulevat ulottuville. Soveltuvat mallit jotka tekevät sillan maailmojen välille, kuten kosminen aurinko-Kristus, ruumiillistetaan joukkona, kun nämä itsen uudet mallit yhdistyvät. Se on hyvin erilainen tuntemus, hyvin erilainen kokemus kuin, miten Kristus on määritelty menneisyydessä.

Ensisijaisen ylösnousemusaikajanan muuttumisen myötä viime vuonna, luomme nyt korkeampia mahdollisuuksia ja laajempia kokemuksia kollektiiville. Kristus-tietoisuus on silta maailmojen välillä, minkä vuoksi sillä on pelastajan sivumerkitys ja mestarit sanoivat, että tekisimme "kaiken tämän ja enemmän". Aivan kuten ensisijasta Kristus-ylösnousemusaikajanaa, käytämme sitä porttina uuteen kokemukseen, koska se tekee sillan ulottuvuuksien ja tiheyksien välille. Minä olen avoin ovi.

Luomme uusia perustoja tämän käytävän aikana, uusia malleja siirtämään meidät uuteen kokemukseen. Kun ruumiillistajat hylkäävät vanhat määritelmät itsestä, nousemme menneisyyden mallien yläpuolelle. Löydämme ja otamme vastaan "inkarnoitunut Luoja" -kykymme, harmonisoidumme kaiken jumalaisen palvelemisen kanssa ja luomme korkeampia kehityskaaria kaikille osallisille."

*

PÄÄNSISÄINEN POLIISI

http://www.luxonia.com/viestit/111-vidya-frazier/6889-1542018-paeaensisaeisen-qpoliisinq-kaesitteleminen

 

***

 

PLACEBO -LÄÄKE  50 % YHTÄ TEHOKAS KUIN MIGREENILÄÄKE

https://stillnessinthestorm.com/2018/03/the-real-power-of-the-placebo-effect-explained/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost

"Tieteessä aletaan huomaamaan että joissakin tapauksissa placebo on yhtä tehokas kuin hoitotoimenpiteet. Placebo on enemmän kuin positiivista ajattelua, uskomista että hoito toimii. Vahvemman yhteyden luomista aivojen ja kehon välille ja niiden yhteistyölle. (placebotutkija prof. Ted Kaptchuk)

Placebon on todettu olevan tehokkaimmillaan kivunhallinnassa, stressiin liittyvässä unettomuudessa, syöpähoitojen sivuvaikutuksissa kuten pahoinvointi, fatiikki.

Placebo efekti on aivojesi tapa kertoa kehollesi mitä se tarvitsee voidakseen paremmin.

Vuonna 2014 Kaptchuk testasi migreenipotilaita joista osa sai migreenilääkettä, osa olivat tietoisia että saivat placeboa, ja kolmas ryhmä ei ottanut mitään. Yllättävät tulokset paljastivat että placebo oli 50 % yhtä tehokas kuin virallinen migreenilääke, siltikin vaikka placeboryhmän osallistujat tiesivät saaneensa ainoastaan lumelääkettä.

Pääteltiin että pillerin ottaminen tuntuisi ihmisistä tarpeeksi lohduttavalta. "Ihmiset assosioivat lääkkeen ottamisen parantumiseen", sanoo Kaptchuk.

Vuonna 2002 polvipotilailla todettiin että feikkileikkauksen läpikäyneet parantuivat yhtä hyvin kuin todellisen leikkauksen läpikäyneet. "

*

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/01/the-deadly-breast-cancer-gene-is-a-myth-lancet-study-confirms/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost

"Tutkimus paljastaa että niin kutsutut rintasyövälle altistavat geenimutaatiot (rintasyöpägeeni BRCA1 ja BRCA2) eivät aiheuta rintasyöpää."

 

***

VEDENPAISUMUKSET

https://stillnessinthestorm.com/2018/04/the-story-of-the-great-flood-according-to-ancient-aztec-mythology/

 

Azteekkien, hindujen, ym vedenpaisumustarinat samantyyppisiä kuin Nooan tarina. Jättiläiset kantoivat myös kiviä niin mesoamerikassa kuin Suomessakin.

Tohnin äijä oli eräs jättiläinen:

https://www.geocaching.com/geocache/GCWAQH_historic-toysa-tohnin-aija?guid=a408cfdc-03d7-4473-88ce-69d91b79538c 

*

 

MAANJÄRISTYS

Maailma on tuhoutunut aina jonkin aurinkoajan vallitessa, viimeisin oli vesiaurinko ja tämänhetkinen on maanjäristys aurinko (tuhoutuu monissa pienissä maanjäristyksissä tai yhdessä isossa).

 

"Before the great Flood which occurred around 4,800 years after the creation of our world, the country of Anahuac was inhabited by giants, all of whom either perished in the inundation or were transformed into fishes, save seven who fled into caverns.

When the waters receded, one of the giants, Xelhua, surnamed the ‘Architect,’ traveled to Cholula, where, as a memorial of the Tlaloc which had served for asylum to himself and his six brethren, he built an artificial hill in the form of a pyramid.

He ordered bricks to be made in the province of Tlalmanalco, at the foot of the Sierra of Cecotl, and in order to convey them to Cholula, he placed a file of men who passed them from hand to hand.

 

IF we take a look at the Five Suns, the doctrine of the Aztec and other Nahua peoples we will find the following eras, creations, and destructions:

    Nahui-Ocelotl(Jaguar Sun) – Inhabitants were giants who were devoured by jaguars. The world was destroyed.
    Nahui-Ehécatl(Wind Sun) – Inhabitants were transformed into monkeys. This world was destroyed by hurricanes.
    Nahui-Quiahuitl(Rain Sun) – Inhabitants were destroyed by a rain of fire. Only birds survived (or inhabitants survived by becoming birds).
    Nahui-Atl(Water Sun) – This world was flooded turning the inhabitants into fish. A couple escaped but were transformed into dogs.
    Nahui-Ollin(Earthquake Sun) – We are the inhabitants of this world. This world will be destroyed by earthquakes (or one large earthquake)."