(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäviä 22.4.2018)

Klo 16 tuli vielä viesti jonka kirjoitin ensin käsin:

"Hei! Ilmoittaisimme vielä hallitsevamme jakeitanne ainoastaan hetkisen aikaa, eli kokoaikaista vuoropuhelua emme harjoita, vaan otatte ohjaksenne itse jatkaen vaellustanne. (meitä opastetaan tällätavoin vain aluksi...)

Korosta että jokainen tulee ansaitsemaan jakeensa ottaen osaa vain aluksi, kunnes osaatte piirtää itse kartallenne maiseman. Korostakaa puutetta jokaisen osalla, että jokainen sallii ehkä kuvailla hieman janoa, veden puutosta. (henkistä janoa...) Olkaa huoleti, korvaamme ne maisemanne ylitsevuotavan iloisilla jakeilla.

Lähemmäs metrin verran tulemme lähentymään jatkossa, eli ottakaa vara miten vastaanotatte. (kuvaannollinen metri...) Korostakaa vielä, olkaa ihmisiä lihallisia janossanne ja sallikaa kummuta kaiken janon ja oloisuuden. (olla oma itsensä...)

 

Näkemiin, korjatkaa jos olette väärällä mietteenlaadulla kyselleet jotakin. Ole hyvä, jäsennä jotain olevaista tänään, pyydämme siksi ettei sallita puutosta, vaan olisitte täyttymyksellä pelastetut.

Mikä on olevaista? Juuri sellainen mieteluonne jollaista osaatte jatkossa harjoittaa itse, eli ota käteesi kirjoitin niin kerromme lisää.

 

Aloittakaa kertaaminen opintojen sillätavoin että jos oletatte kuuntelevanne asiaa tulevaa, sallikaa katsella ensin taaksesuuntaan. Olette kuvailleet senlaatuisen pyynnön esittää, sillä ensin sallitaan kasvaa asian kohdilleen jonka jälkeen jatkatte itse eteenpäin pyytäen ja sallien muutoksen saapumisen.

Ehkä korostamme liikaa merkitystä jäsenen maallisen aikaisemman (ehkä Jeesus...)  mutta kohdatkaa hänet innokkaana aloittajana aina uudelleen eikä kenelläkään sallita syntyä jäsenyyttä aikaisempaa vähäisempää, kuten tahdotte toisinaan katsastaa kullako on jotain ja toiselle sallitaan enemmän.

 

Ehkä korostamme näin toimiessamme että teille jokaiselle sallitaan kuvailun mukainen määrä ajatuksia, kaavailuja jonka muodostatte usein yksin kohdatessanne vaikeuksia mitättömiä mutta joilla kuitenkin on merkitystä maailmassanne olevaisuudessa.

Kohtaatte näitä ennakoimattomia asujaimia lisää, kunnes jokaiselle selviää mikä on homman ydinasia.

Sallitaan sellaistakin tapahtua että jollakin kasvaa halu yhdistyä isoksi kuvailijaksi jonka muodossa matkustaa halliten ensisijaisesti sitä ensimmäistä kertomustaan hallita eli kasvaa suureksi pyhäksi menneisyyden asiaksi.

Mikä tämä on?  Eli hän kasvaa suureksi pyynnöiltään mutta kuvastaa juuri sitä aloitustaan että jokainen sallii kuvailunsa kaltaisen tapahtuman eikä oteta vääriä asioita matkaan.

Korostakaa vielä jokaisen mitan saavan uutta kasvua varteensa eli korostakaa miten vahva vaaditaan pitämään pystyasennossa heitä uupuneita.

 

Kuvailkaa jäsenistönne matkaa kuvaten heimoveljiänne vapaampia (nämä sieluryhmäläiset...), joiden ansioista taakkanne suoristuu useasti hieman keveämmäksi.

Korvaatte näitä saalistajianne (kaipaajia...)  uusilla, olkaa tarkkaavaisia miten monta sallitaan pysytellä tulevaisuudessa matkalla ja ketä sallitaan kohdistaa enemmänkin huomiota asioihin joista teille tulee tulevaisuudessa suurempi ymmärrys.

Kohdistakaa suurempi määrä taipaleella kulkijoita asemiin että jokaisen sallitaan kulkea oikean määrän kasvaakseen. Ehkä pysyttelette usein väärällä kaistaleella alkutaipaleella, vaan korjaatte kuitenkin usea entistä kapeammalle tieosuudelle. Korvatkaa jos tahdotte elää laaksossa tai alinomaan kulkeilla mutta korjatkaa myös jos tahdotte esiintyä toisillenne rikkaina satumaisia olemuksina."

 

***

 

“Ihmisen itsen toteutuminen persoonana ei tapahdu ilman hänen omaa toimintaansa. Päinvastoin, se riippuu askel askeleelta hänen myötävaikutuksestaan. Se on tulosta väsymättömästä harjoituksesta. Kun hän toteuttaa täydessä tietoisuudessa tätä “taukoamatonta harjoitusta”, hänen voidaan sanoa olevan TIELLÄ. Siitä lähtien muutoksen pyörä ei koskaan pysähdy.”   Dürckheim, Karlfried Graf: Muutoksen pyörä (kirja löytyy täältä)

 

***

 

Huomasin että lähdin suunnittelemaan maailman korjaamista liian kaukaa, koko maailmaa ajatellen, unohtaen lähimmän ja tärkeimmän, josta viestissäkin tuli muistutus: "Kestävän perustan luominen teille jokaiselle tulee loihtia ensin."

Ei voi muuttaa maailmaa ennenkuin on oma perusta meillä ihmisillä kunnossa, siksihän meitä opastetaan näin sisäisesti.

Siirrän siis sen "ihmisten henkisen tilan korjaaminen" ekaksi listaan, siitä lähtisi hitaasti rauhan aate vahvempana, rahatalouden ja eliitin hyljeksiminen jotka tekisimme ihan itse. Siksi minuakin varoiteltiin kun maanantaina seisoin pari sovitettavaa vaatetta käsissäni kaupassa ja katselin miten paljon olisi vielä valinnanvaraa osaamatta päättää... ei saa sokaistua ostamisen ja varsinkaan velan ottamisen kanssa.

Ehkä siksi tarvitsemme ne yhteisöt joiden kanssa voimme vaihtaa tavaroita ja palveluksia niin että rahan tarve olisi vähäisempää ja kaikilla kevyempää kulkea tavoitteisiinsa toisten tuella... joukossa on voimaa. Toki täytyy sitten olla 100 varma siitä millaiseen yhteisöön liittyy, ehkä se tulevaisuudessa selviää jokaiselle.

 

*

 

"Olevaisuuden mukainen tunne", olisi kai rakkaus, myötätunto.

"Pysyä järjestyksessä kuuntelematta ketään toista", onkin aika vaikeaa sen puolesta että ainakin työpäivän metelistä ja eripuraisesta energiasta (suoranaisesti toisinaan jopa rumasta) kestää tuntikausia palautua. Harvemmin kukaan enää horjuttaa mielipiteitäni vaikka yritänkin pitää mielen avoimena myös kaikenlaisille vastakkaista ajatussuuntaa kannattaville mielipiteille.

"Kosminen järjestys"... mitähän tällä tarkoitettiin. Uskoisin että näitä tasoja jonka löysin googlaamalla, loistavaa tietoa:

http://uusiaika.com/2016/06/11/kosminen-tunnetaso-ja-kosminen-mentaalitaso/

 

"Kosmisella fyysisellä tasolla tunnetaso ja buddhinen eli intuitiivinen taso, mikä ilmentää sielun rakkaus-viisautta, ovat läheisessä yhteydessä. Siten myös kosminen tunnetaso ja kosminen buddhinen taso ovat sukua keskenään. Tämä erityinen tila antaa ihmiselle hyvin suuren herkkyyden ja tunneherkkyyden. Silloin hän kaipaa erityisesti ympäristöltään harmoniaa ja kauneutta. Silloin myös kaikki ruma, karkea ja likainen hänen ympärillään aiheuttavat erityisen suurta kärsimystä. Kun ihminen henkistyy, hän pyrkii automaattisesti luomaan kauneutta ja harmoniaa elämässään, ympäristössään, ihmisten välisissä suhteissa ja eri kansakuntien välillä.

 

Kosmisella mentaalitasolla suuri voima ja henkinen tahto syntyvät voimakkaista energioista, jotka aikaansaavat sisäisesti ja osittain selittämättömällä tavalla ihmisessä suuren kiinteyden, koheesion, sisäisen paineen ja hänen kaikkia tasoja ja olemuspuolia hallitsevan voiman. Tämän vaikutteen vallassa ihminen haluaa usein vain raivata tietään eteenpäin, toimia ja käyttää tätä suurta voimaa rakentavasti ja rakkaudella. Tällöin hän ei ole niin herkkä kuin edellisen vaikutuksen alaisena. Joskus tähän vaikutteeseen voi liittyä eräänlainen kylmyys ja kovuus. Kosmisen fyysisen tason yläpuolella hyvin kylmiä tietoisuuden tiloja on kuitenkin vähän."

 

***

 

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/04/22/miten-avaruusolentoihin-pitaisi-suhtautua-astrobiologi-kirsi-lehto-tarvitsemme

 

Uusi artikkeli astrobiologilta: "Miten avaruusolentoihin pitäisi suhtautua?"

 

***

 

Tässä seuraavassa pätkässä on juuri se käsitys mikä itsellänikin on Kristuksesta. Erästä "lähettiläs" -henkilöä osa nimittää Jeesukseksi joka sittemmin saavutti Kristustietoisuuden, mutta meillä kaikilla on mahdollisuus siihen. Tämä oma valinta on ehkä syy miksi jo raamatussa toistuu  "pian". Se on itsestämme kiinni ja voi todellakin olla pian.

 

http://www.luxonia.com/viestit/115-sandra-walter/6892-1942018-kristallisiltojen-ylittaeminen-osa-3

 

"Henki-muodossa-mallit muuttuvat, kun korkeamman värähtelyn todellisuudet tulevat ulottuville. Soveltuvat mallit jotka tekevät sillan maailmojen välille, kuten kosminen aurinko-Kristus, ruumiillistetaan joukkona, kun nämä itsen uudet mallit yhdistyvät. Se on hyvin erilainen tuntemus, hyvin erilainen kokemus kuin, miten Kristus on määritelty menneisyydessä.

Ensisijaisen ylösnousemusaikajanan muuttumisen myötä viime vuonna, luomme nyt korkeampia mahdollisuuksia ja laajempia kokemuksia kollektiiville. Kristus-tietoisuus on silta maailmojen välillä, minkä vuoksi sillä on pelastajan sivumerkitys ja mestarit sanoivat, että tekisimme "kaiken tämän ja enemmän". Aivan kuten ensisijasta Kristus-ylösnousemusaikajanaa, käytämme sitä porttina uuteen kokemukseen, koska se tekee sillan ulottuvuuksien ja tiheyksien välille. Minä olen avoin ovi.

Luomme uusia perustoja tämän käytävän aikana, uusia malleja siirtämään meidät uuteen kokemukseen. Kun ruumiillistajat hylkäävät vanhat määritelmät itsestä, nousemme menneisyyden mallien yläpuolelle. Löydämme ja otamme vastaan "inkarnoitunut Luoja" -kykymme, harmonisoidumme kaiken jumalaisen palvelemisen kanssa ja luomme korkeampia kehityskaaria kaikille osallisille."

 

Bingo! Päänsisäinen poliisi.

http://www.luxonia.com/viestit/111-vidya-frazier/6889-1542018-paeaensisaeisen-qpoliisinq-kaesitteleminen

 

***

 

Terveysjuttuja maailmalta.

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/03/the-real-power-of-the-placebo-effect-explained/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost

"Tieteessä aletaan huomaamaan että joissakin tapauksissa placebo on yhtä tehokas kuin hoitotoimenpiteet. Placebo on enemmän kuin positiivista ajattelua, uskomista että hoito toimii. Vahvemman yhteyden luomista aivojen ja kehon välille ja niiden yhteistyölle. (placebotutkija prof. Ted Kaptchuk)

Placebon on todettu olevan tehokkaimmillaan kivunhallinnassa, stressiin liittyvässä unettomuudessa, syöpähoitojen sivuvaikutuksissa kuten pahoinvointi, fatiikki.

Placebo efekti on aivojesi tapa kertoa kehollesi mitä se tarvitsee voidakseen paremmin.

Vuonna 2014 Kaptchuk testasi migreenipotilaita joista osa sai migreenilääkettä, osa olivat tietoisia että saivat placeboa, ja kolmas ryhmä ei ottanut mitään. Yllättävät tulokset paljastivat että placebo oli 50 % yhtä tehokas kuin virallinen migreenilääke, siltikin vaikka placeboryhmän osallistujat tiesivät saaneensa ainoastaan lumelääkettä.

Pääteltiin että pillerin ottaminen tuntuisi ihmisistä tarpeeksi lohduttavalta. "Ihmiset assosioivat lääkkeen ottamisen parantumiseen", sanoo Kaptchuk.

Vuonna 2002 polvipotilailla todettiin että feikkileikkauksen läpikäyneet parantuivat yhtä hyvin kuin todellisen leikkauksen läpikäyneet. "

*

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/01/the-deadly-breast-cancer-gene-is-a-myth-lancet-study-confirms/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost

"Tutkimus paljastaa että niin kutsutut rintasyövälle altistavat geenimutaatiot (rintasyöpägeeni BRCA1 ja BRCA2) eivät aiheuta rintasyöpää."

 

***

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/04/the-story-of-the-great-flood-according-to-ancient-aztec-mythology/

 

Azteekkien, hindujen, ym vedenpaisumustarinat samantyyppisiä kuin Nooan tarina. Mielenkiintoista että jättiläiset kantoivat kiviä niin mesoamerikassa kuin Suomessakin.

( Tohnin äijä https://www.geocaching.com/geocache/GCWAQH_historic-toysa-tohnin-aija?guid=a408cfdc-03d7-4473-88ce-69d91b79538c )

 

Maailma on tuhoutunut aina jonkin aurinko ajan vallitessa, viimeisin oli vesiaurinko ja tämänhetkinen maanjäristys aurinko (tuhoutuu monissa pienissä maanjäristyksissä tai yhdessä isossa).

 

"Before the great Flood which occurred around 4,800 years after the creation of our world, the country of Anahuac was inhabited by giants, all of whom either perished in the inundation or were transformed into fishes, save seven who fled into caverns.

When the waters receded, one of the giants, Xelhua, surnamed the ‘Architect,’ traveled to Cholula, where, as a memorial of the Tlaloc which had served for asylum to himself and his six brethren, he built an artificial hill in the form of a pyramid.

He ordered bricks to be made in the province of Tlalmanalco, at the foot of the Sierra of Cecotl, and in order to convey them to Cholula, he placed a file of men who passed them from hand to hand.

 

 

IF we take a look at the Five Suns, the doctrine of the Aztec and other Nahua peoples we will find the following eras, creations, and destructions:

    Nahui-Ocelotl(Jaguar Sun) – Inhabitants were giants who were devoured by jaguars. The world was destroyed.
    Nahui-Ehécatl(Wind Sun) – Inhabitants were transformed into monkeys. This world was destroyed by hurricanes.
    Nahui-Quiahuitl(Rain Sun) – Inhabitants were destroyed by a rain of fire. Only birds survived (or inhabitants survived by becoming birds).
    Nahui-Atl(Water Sun) – This world was flooded turning the inhabitants into fish. A couple escaped but were transformed into dogs.
    Nahui-Ollin(Earthquake Sun) – We are the inhabitants of this world. This world will be destroyed by earthquakes (or one large earthquake)."