Mielenkiintoista että usein kun kirjoitan artikkelin, myöhemmin törmään sitä täydentäviin mielenkiintoisiin uutisiin ja joudun lisäillä ne artikkeliin. Usein myös huomaan että olen selittänyt asioita hieman vaikeaselkoisesti koska ne ovat itselleni tietysti ymmärrettävissä mutta muille ei, joten joudun tarkistella kirjoituksianikin.

 

Olen tehnyt uudenvuoden lupauksen suhtautua asioihin eri tavalla kuin aiemmin. En etsi vahvistusta enää ulkopuolelta millekään kokemalleni. Henkisissä asioissa ei kukaan ole hyvä toistaan neuvomaan vaan kaikki on omin voimin selvitettävä. Ei kiinnosta oikeastaan kenen näkemys on oikea ja kenen väärä, se on kunkin oma asia ja kiistelkööt he jotka kiistaa haluavat luoda. Minulla on oma näkemykseni josta en enää siirry pois vaikka kuka arvostelisi miten. Joku käsittää kuitenkin kaiken väärin vaikka esim jokin viestini olisi selvä omasta näkökulmastani katsottuna, eikä sillekään mahda mitään. Mutta kuten jokaisen ihmisen kohdalla pätee sääntö; jos yritän muuttaa itseäni tai tukahduttaa kokemuksiani väärinä, tekisin suuren virheen.

Sanottaisiinko että vahvistukseni olen saanut, välillä on ollut epäilyksen kausia aaltomaisesti mutta nyt itsekin uskallan astua ratsuni selkään. Niin kauan olen jalustimessa roikkunut. Sade alkaa tauota, aurinko paistaa ja on kukkien aika.

 

Historiaa taaksepäin katsellessa totesin että yhä enemmän ulkoisia jouluvaloja yritetään sytyttää, kun yhä vähemmän sitä sisäistä valoa enää on jäljellä. Joulun valon käsitän itse rakkauden valoksi, en edes niinkään Jeesus-lapseksi enkä ainakaan kynttiläsarjaksi.

Luottakaamme tunteisiin, tarkkailkaa milloin rakkaus tai ymmärrys tulvahtaa ja miettikää mitä se tilanne tarkoitti jos se tulikin oudossa paikassa ilman syytä. Kysykää miksi, ja saatte oman vastauksen ilman että joudutte kysymään keneltäkään ulkopuoliselta mielipidettä. Pysähtykää siis aina kun tunnette rakkautta.

Neale Walsch (Keskusteluja Jumalan kanssa -kirjoittaja): "Jumala voi ilmentyä elämässämme rakkauden muodossa tai anteeksiannon tunteena. Se on Jumala ei-fyysisessä muodossaan."

💟

 

"Joulukuun 16. pv alkoi vähittäinen Paljastus -prosessi; New York Times ja Politico -lehti molemmat julkistivat ettemme ole yksin universumissa... emmekä ilmatilassamme. Ensimmäistä kertaa UFOihin suhtaudutaan vakavasti. Tämän kaiken takana on ryhmä ammattilaisia jotka kutsuvat itseään I-ryhmäksi."

 

Mielenkiintoista että 15.12 saamani vapauttamisen viesti sattuu tähän ajankohtaan kun suuria paljastuksia on vapautettu. Jään seuraamaan todellakin tätä I-ryhmää...

(Linkissä linkkejä kuuden eri sanomalehden artikkeleihin jotka julistavat mm. "Alienit tulevat -- eikä kukaan välitä.")

 

"Just as our insiders had predicted, a limited UFO disclosure is now starting to happen as the Deep State's back is up against the wall.

This is the last card they have left to play. They are hoping that they can throw off the 'heat' by getting us captivated in a magnificent new story.

Disclosure is only the latest in a series of very exciting signposts that true change is upon us.

“SOFT DISCLOSURE” BEGAN ON SATURDAY, DECEMBER 16th

On Saturday, December 16th, the New York Times and Politico both announced that we are not alone in the universe... nor in our airspace.

For really the first time in recorded, modern history, UFOs are being treated with complete seriousness -- by whatever is left of the mainstream media [MSM].

This included military films of strange UFOs in flight, as well as statements from Pentagon insiders that unusual, non-terrestrial alloys have been found.

DELONGE'S GROUP MAY BE PREPARING TO DEMONSTRATE DEMATERIALIZATION AND ANTI-GRAVITY"

 

Tom De Longe, To The Stars -yrityksen perustaja: "Yrittäjän tulee hyväksyä epäonnistumiset osana matkantekoa... Täytyy uskoa itseensä ja jos uskoo, täytyy hyväksyä että jokainen suuri idea on hiertymisen (jalostumisen) kamppailua. Koska mitä tahansa teetkin ja kun saavutat sillä mainetta, ihmisten on helpointa iskeä siitä huumoria ja kertoa vitsejä. Jos pysyt kurssissasi ja olet kuvaannollisesti viimeinen pystyssä pysytellyt... se on yrittäjähenkeä. Mutta siinä on riskinsä: on laitettava itsensä peliin."

 

DRhPwQcUIAAdlwZ.jpg

https://dpo.tothestarsacademy.com/

"Uskomme että käsillämme on saavutettavissa ihmiskuntaa mullistavia löydöksiä. Ryhmässämme on fyysikkoja, molekyylibiologeja, entisiä erittäin salaisten tiedusteluyhteisöjen jäseniä jotka ovat yhtälailla turhautuneita ja päättäväisiä tuodakseen esille tiedettä ja insinööritaitoja tavallisten ihmisten pariin." (Kehittynyttä propulsiotekniikkaa, eksoottisia teknologioita, materialisointi, antigravitaatiolaitteet eli lentoalukset, telepatiataitojen kehittäminen, ym.)

 

"We believe there are transformative discoveries within our reach that will revolutionize the human experience, but they can only be accomplished through the unrestricted support of breakthrough research, discovery and innovation.

To The Stars Academy of Arts & Science has mobilized a team of the most experienced, connected and passionately curious minds from the US intelligence community, including the CIA and Department of Defense, that have been operating under the shadows of top-secrecy for decades.   The team members all share a common thread of frustration and determination to disrupt the status quo, wanting to use their expertise and credibility to bring transformative science and engineering out of the shadows and collaborate with global citizens to apply that knowledge in a way that benefits humanity.  Without the restrictions of government priorities."

 

David Wilcockin raportti:

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1223-targeted-arrests

💟

 

http://alexjalo.blogspot.fi/2016/12/joulun-tahti-star-of-magi.html

💟

 

"Jokainen positiivinen ET kommunikointi käsittelee kahta asiaa: Laajenna tietoisuuttasi (tule henkisemmäksi) ja vapauttakaa piilotetut teknologiat. Meidän täytyy miettiä miten voisimme käyttää taitojamme ja voimavarojamme saadaksemme nämä molemmat ilmentymään. Vuosi 2018 tulee olemaan jännittävä, toimimisen vuosi." (Corey Goode)

Viimeinkin toimintaa!

💟

 

"Luis Elizondo said the existence of supremely advanced unidentified aircraft, using technology that did not belong to any nation, had been "proved beyond reasonable doubt"."

Pentagonin salaisten kansioiden ex-päällikkö toteaa The Telegraph -lehdelle (23.12.-17)  että erittäin kehittyneiden lentoalusten olemassaolo on todistettu ilman pienintäkään epäilyksen häivää. Nämä alukset käyttävät teknologiaa jota ei ole minkään maapallon kansalaisuuden hallussa.

💟

 

Uskotko ufoihin?

https://areena.yle.fi/1-4302443