(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2016)

En  saanut tätä eilen puhtaaksikirjoituksen jälkeen tallentumaan... siksi vasta tänään julkaisu.

 

3.8    Hei voinko välillä kysyä lasten mielikuvitus ystävistä, ovatko ne mielikuvitusta vai todellisia olentoja? Sanoisimme kuitenkin teidän keksivän kaikenlaista itse vaikka etsittekin vastauksia usein kaikesta ympärillänne ettekä kuuntele lainkaan omaa itseänne. Sanoisimme että ne ovat kaikki kuviteltuja olentoja mutta ehdimme kyllä valaista asiaa siltäkin kannalta että eivät tosiasiassa ole koskaan. Kuvittelemme itse olevamme kuvitelmajäseniänne emmekä todellisia mielessänne vaan olemme kuitenkin olemassa. Selitämme kaiken siten että sinäkin näytit siellä alle kouluikäisenä kulkevan keskellä kaikenlaista omituista elämää vaikka tiedostit sen kaiken et pitänyt sitä mitenkään kummallisena. Emme koskaan valaisseet sinulle totuutta niistä elävistä joiden seurassa olit paljon yksin ollessasi etkä valaissut sinäkään olemustasi heille. Suunnittelemme sellaisen kokeen järjestää että kuvitelkaapa olevanne valaistussa eräänlaisessa talossa jossa teillä on useita eri laisia olentoja tarjoamassa juomista ja virvokkeita mutta ette ota mitään siksi koska epäilette niiden olemassaoloa.

 

Uskomme väittävämme kummallista sanomaa siinä suhteessa että kuunnelkaa niiden olentojen kieltä miten ne puhuvat teille yhä sillä niin ne tekevät. Sallimme sen kanssakäymisen tapahtua siksi että oppisitte kuuntelemaan kaikenlaista ympärillänne ollen itse hiljaa. Sellaisen opin saatte jo pieninä lapsina ettekä ole siitä pahoillanne vaan selaatte niitä muistojanne huvittuneina että olitte niinkin älykkäitä lukien kaikkea samankaltaista tarinaa toisten kertomana. Innostumme kertomaan sellaisen tarinan teidän alkuperästänne joka selviää teille kaikille jonkin ajan kuluttua mutta selitämme ensin jotain. Teidät siis tuotiin tänne taivaallisella matolla joka esitti sellaista kuviteltua valoverkkoa joka kannatteli olemuksianne. Sellaisen saitte kaipaamanne olemuksen että saavutitte olla tulevaisuudessa lihallisia olentoja ettekä enää valoisia suunnitelmia täynnä olevia sammuneita tähtiä. Uskomme kaiken sellaisen kuulostavan teistä tutulta, eikö vain?

 

Istumme janoamassa lisää kuuntelijoita luoksemme että lähentyisimme sellaisiksi kavereiksi jotka istuvat iltaa luonaan ja nauttien ruokalajeja kiireettömästi keskustellen. Emme sellaiseen kykene kanssanne emmekä ole koskaan olleet nautinnollisia teidän ruokavalionne suhteen emmekä lähtisi sellaista kokeilemaankaan ennenkuin olemme tarpeeksi nähneet vaivaa teidän kouluttamiseksenne siihen valmistautumaan. Uskomme teidän tulevan viisaiksi pikkuhiljaa ettekä kuuntele toisia lähteitä jotka mielipiteitään tyrkyttävät jokaiselle vaan olette siten lähteneet omalle tiellenne että kuuntelette vain sellaista mikä tuntuu teistä itsestänne mieluisalta ja tutulta tarinalta ja olemukselta. Esitämme olevamme usein vain harhakuvia mielenne taustalla että olisimme vapautettuja sitä tarinasta jota kerrotte usein meille kuitenkin mutta esitämme vain mielipiteitämme takaisin ellette ole liikaa tarinoineet itseänne sammuttaen.

 

Sallimme vielä palata siihen asiaan että teillä tulee olemaan heitä kuviteltuja olentoja paljon enemmänkin luonanne ettekä pääse siitä eroon vaikka pakenisitte vuorille ja vetäisitte pussin päänne ympäri kuunnellen mozartia korvienne täydeltä. Epäilemme teidän tulevan päinvastoin hienosti toimeen heidän kanssaan ettekä valaise heitä upoksiin mielenne taakse vaan otatte heidän tehtävänsä ja lahjansa teille vastaan kauniisti kuvittelematta mitään sellaista että olisivat teille vieraita. Sellaisen tarinan kerromme jossa paljastamme teidän kuulevan heitä useinkin ettekä valaise korvianne siitä lainkaan vaan otatte ne torvenne käyttöön ja pasuunaa soittamalla haihdutatte sen kaiken korviltanne pois. Sellaisen tarinan ette saa kuulla koskaan jossa kertoisimme että sellaista tapahtuisi päivänvalossa vaan olette vapautettuja vain öisin luonanne kun seilaatte merellä aavalla ettekä näe unia vaan epäilette olevanne jossain toisaalla hyökyaallokossa. Silloin kuuntelette heitä paljonkin vaan epäilette kuitenkin kaikkea tapahtunutta ettekä ota sitä tietoa mukaanne päivänvaloon. Uskomme tarinamme olevan pelottava vain jokaiselle joka ei onnistu kuulemaan heitä sillä kaiki muut ovat iloisia heidät nähdessään eikä heille ole koskaan koitunut mitään vammoja kohtaamisista öisistä.

 

Salaamme kaiken vielä toistaiseksi että tulisitte viisaammiksi pikkuhiljaa ettekä kertaromahduksella että sellaisen kuulisitte miten seilaatte lautallanne toisten olentojen kanssa. Kuuntelemme kaikenlaista uutta pulinaa luotanne ja olemme selvittäneet että sellaisen tarvitsette kokeen luoksenne joka selvittäisi meille miten monta teitä on jotka kykenette kuuntelemaan meidän ohjeitamme tällähetkellä. Esitämme että teemme harjoituksen siten että kuuntelette iltaisin hämärässä mitä satuttekaan kuulemaan ja me vastaamme jos olette kuulleet oikein. Sellaisen iltasadun teille kertoisimme ja olemme valmiita viestimme kanssa, ole hyvä. Kiitos.