http://yle.fi/uutiset/stressi_saa_orvokin_vaihtamaan_varia/6667687

 

iii-normal.jpg

"Ihminen unohtaa mitä olet sanonut tai tehnyt, mutta mitä sait hänet tuntemaan, hän ei koskaan unohda."

*

"Miten moniulotteinen Jumala puhuu "yksiulotteiselle" ihmiselle? Vastaus on "vertauskuvina". Sanan "vertauskuvallinen" merkitys on käyttää muita sanoja tai tilanteita, jotka muistuttavat todellista merkitystä. Tämä auttaa selkeydessä ja ymmärryksessä, erityisesti silloin kun ei puhuta samaa kieltä. Onko teidän koskaan tarvinnut kommunikoida jonkun kanssa, joka puhui vain muutaman sanan omaa kieltänne? Käytätte liikkeitä, ääniä ja sanoja joita hän ymmärtää, välittämään todellisen merkityksen. Tällä tavalla Henki on aina työskennellyt kanssanne."       

Lähde: kryon.com/Luxonia

*

"Jokainen jonka tapaat, kantaa myös suhteisiin vaikuttavia mahdollisuussiemeniä. Tämä ei merkitse automaattisesti, että jokainen ihminen elämässäsi on jostain entisestä elämästä. Kun otetaan kuitenkin huomioon se valtava vuorovaikutusmäärä, minkä ihmiset kokevat elämien aikana, on itse asiassa hyvin tavallista reinkarnoitua monien samojen ihmisten kanssa.
Tämän päivän Mary-täti on voinut olla Elizabeth-sisaresi 1800-luvulla. Nykyinen pomosi Steve on ehkä ollut isäsi John 1600-luvulla ja naapurisi Sylvia oli äitisi Rebecca tuossa samassa elämässä.
Vastaavasti puolisosi tässä elämässä on voinut olla romanttinen kumppanisi tai perheenjäsenesi useissa muissa avainelämissä. Kissasikin on voinut olla kanssasi toisessa elämässä! Kaikki nämä esimerkit ovat osa reinkarnaatiotanssia - tunnet energeettisesti vetoa tiettyihin ihmisiin ja tilanteisiin."     

Lähde: Selacia/Luxoniakas

*

"He jotka kulkevat sinne ja tänne, eivät ole hukassa. He vaativat hyödyllistä tietoa niin monista poluista kuin mahdollista, myöhemmin sävellettäväksi yhdeksi mahtavaksi luovuuden sinfoniaksi... heidän elämäntyökseen." G. Sims

*

Jotka tulevat suorinta tietä,
saapuvat tyhjin taskuin.
Jotka ovat kolunneet kaikki polut,
tulevat säihkyvin silmin,
polvet ruvella, outoja hedelmiä
hauraassa säkissään.
Niin se on, niin se on,
että eksymättä et löydä perille.

Tommy Tabermann