Olen suomentanut monta päivää oheista, sunnuntaina netistä löytämäni juttua joka kuulosti niin mielenkiintoiselta että oli ajantuhlauksen arvoinen.

Heinäkuukin lähestyy.

Kesäkuun viimeisenä päivänä olisi jälleen massameditaatio, sillä silloin on vesimiehen ajan aikalinjan tähtiportin käännekohta. 

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/make-this-viral-age-of-aquarius.html

 

Toukokuulla oli hienot väripilvet, ihan ällistyttävää. Siis auringonkin ympärillä oli hetkisen vaaleanpunainen pilvi. Muut valkoiset pilvet menivät menojaan mutta nämä väripilvet jäivät hetkeksi kunnes vain tavallaan hajosivat paikoilleen vähän oudosti. Mulla on vielä videopätkäkin näistä...

20200604_112756.jpg

 

En ole kirjoittanut viestejä enkä nähnyt juuri mitään erikoistakaan tietääkseni. Mutta oli jälleen yksi näytösluontoinen esitys nostavasta tapahtumasta. Kirjaimellisesti voisi kuvailla että illalla nukahtaessa kehon sisältä nousi jokin sisempi keho ylemmäs ja se tuntui mielllyttävänä tunteena. Todella selkeänä, sitä ei voi erehtyä luulemaan kuvitelmaksi jos sen kokee. En nähnyt minnekään samalla tavoin kuin silloin kehosta irtautumisen aikana, oli vain tuo valtava keveyden tunne.

En vielä tiedä mihin se liittyy.

Viimeisimmissä viesteissä mitä vielä äänittelin, oli mm. kahdesti että "Älä huolehdi sellaisista asioista jotka ovat meidän vastuullamme hoitaa."  Tämä kun tuli kahdesti, on todella niin että ihan kaikesta ei tarvitse huolta kantaa.

 

Aloin siis sunnuntaina harhailla lukemassa tähdistöjuttuja:

https://www.avaruus.fi/uutiset/eksoplaneetat/laheisesti-aurinkoa-muistuttavan-tahden-ymparilta-loytyi-elamanvyohykkeen-planeetta.html

Tästä pääsin seuraavaan jossa mainittiin Lyyran tähdistö:

"Avaruusolentojen pitäisi olla kaikista viimeisin hypoteesi jota harkitaan, mutta tämä näyttää kyllä joltain, jota vieras sivilisaatio saattaisi rakentaa, hän toteaa The Atlanticin haastattelussa. Maan ulkopuolista elämää etsivä SETI-järjestö on jo pitkään ollut sitä mieltä, että vieras sivilisaatio saattaisi löytyä juuri etsimällä muita tähtiä mahdollisesti kiertäviä valtavia rakennelmia."

https://www.savonsanomat.fi/ulkomaat/Jokin-tunnistamaton-kiert%C3%A4%C3%A4-kaukaista-t%C3%A4hte%C3%A4/543761

 

* * *

Sitten googlasin Lyyran tähdistöä ja päädyin tähän jossa kerrotaan Lyyralta peräisin olevista roduista, heidän matkastaan maapallolle ja miten ovat esi-isiämme, miten Egypti liittyy heihin. 

Joitakin yhtymäkohtia omiin viesteihini:

- Olemme "itiöitä", apina ei kuulu ihmisen evoluutioon

- Lyyralaisia kohdeltiin jumalina, ovat hieman auktoritaarisia, "tiukkoja vanhempia", heitä pelättiin

- Olemme inkarnoituneita Lyyralaisia, me olemme siis he (he loivat ja suunnittelivat tällaisen kehon, kulkuvälineen mihin inkarnoitua)

- Lyyralaisten alusten muoto on rengasmainen

- Meidän täytyy parantaa pelkomme ja itsearvostuksen puutteemme, kirkko tarkoituksella pitää meidät pelossa

 

https://sirius1blog.wordpress.com/2017/04/06/lyra-and-human-existing/

Kirjoitettu 6.4.2017. En suomentanut ihan alusta, joten lukekaa linkistä.

 

"Lyyralaiset vaaleaihoiset ja Vegalaiset tummaihoiset humanoidit. Lyyran sivilisaatiot olivat humanoideja kuten me ihmiset, yleensä kaukaasialaista tyyppiä. 

Toinen perus-sivilisaatio tuli Vegan tähdistöstä, Lyyran tähtijärjestelmässä. Valovuosissa mitattuna se on paljon lähempänä meitä kuin Lyyraa, mutta he mieltävät itsensä osaksi Lyyraa.

 

Kaksi geneettistä ketjua

 

On kirjaimellisesti satoja sivilisaatioita joita ei esitellä tässä, mutta tässä perus asetelma. Kuvailemme humoristisesti raamatun tapaan:

 

Lyyra siitti Terran (maapallo)

Lyyra siitti Plejadilaiset

Vega siitti Orionin

Vega siitti Siriuksen

 

Näette joitakin geneettisiä edistämisiä tässä. Maapallon asukkaat ja plejadilaiset ovat vaaleaihoisia (Lyyralaisia). Orionilaiset ja Siriuslaiset ovat hieman enemmän Vegalaisia. On lukemattomia muita sivilisaatioita, esimerkiksi Vegalaisten ketjussa on Alfa Kentauri ja Altair (kotkan tähdistön päätähti), monia planeettoja Draco -järjestelmässä ja joitakin sivilisaatioita Ison Karhun sisällä. Nämä ovat pienempiä osakkaita, puhumme nyt pääosakkaista. Puhumme enemmän Lyyra ja Sirius -ryhmistä kuin Lyyra-Vega polariteetista.

Vegalaiset olivat ensimmäinen sivilisaatio maapallolla ennen Lyyralaisia, tämä oli esihistoriallisten olentojen aikaa planeetallamme. Maapallon suunniteltiin olevan tulevaisuuden Vegan siirtokunta, tämä on luonnoliista koska Vega on valovuosina mitattuna lähellä. Mutta lopulta Lyyralaiset tulivat ja aiheuttivat paljon ongelmia (mistä ovatkin tunnettuja), Vegalaiset vetäytyivät ja planeetasta tuli Lyyralainen. Siriuslaiset, jotka siis vegalaiset siittivät, tulivat takaisin monia sukupolvia myöhemmin vaatiakseen maapalloa takaisin. Joten Siriuslaisten ja Lyyralaisten välillä on konflikti.

Ne jotka ovat lukeneet kirjan Gods of Eden, ovat tietoisia vertauksesta Veljeskunta vastaan holhoavat Jumalat. Tämä dynamiikka, veljeskunta ja holhoavat Jumalat, Lyralaiset ja Siriuslaiset, on ollut käynnissä maapallolla heti sen perustamisen jälkeen. Oli kaksi ryhmää jotka ajattelivat meitä valta-alueekseen.

Veljeskunta, eli Siriuslaiset oli ryhmä jolla oli tieto, jotka välittivät ihmiskunnasta sen verran että toisinaan antoivat meille lepyttelevän porkkanan, makupalan tiedosta, kasvaaksemme.

Lyralaiset olivat enemmän holhoavia jumalia, auktoritaarisia, ehkä uskonnollisia hahmoja joiden tiedämme olevan enemmänkin huolestuneita pitääkseen meidät alentuneina, kukistuneina. Tämä on siis dynamiikka joka on ollut käynnissä planeetalla ikiajat. On ryhmä joka yrittää valaista meitä (omalla tavallaan) ja ryhmä joka yrittää alistaa. Polariteetit itsessänne nostavat tämän sodan, teette itse sen itsellenne. Tämä historia on vain ulkoinen dynamiikka siitä miten se tapahtui.

 

Alkuperämme ei ole maapallolla vaan Lyyran tähtijärjestelmässä. Siellä oli ilmeisesti monia asuttuja planeettoja, meillä ei ole nimiä näille tähdille. Tämä oli vähintään satoja miljoonia vuosia sitten. Lyyralaisten keskuudesta puuttui henkistä viisautta ja tyypillisesti oli kiistoja, peräkkäisiä sotia. 

Kuitenkin avaruusteknologian kehittyessä rauhaa rakastavat Lyyralaiset lähtivät ja lopulta löysivät asumattoman maapallon. Toiset Lyyralta lähtivät suoraan Plejadeille. Tämä matka oli pitkä, kesti sukupolvia. Ei ollut tähtienvälistä matkailua joten he eivät palanneet omille planeetoilleen. Lyyralaiset rodut kotimaailmoissaan lopulta kehittyivät ja muuntuivat neljännen tiheyden roduksi, mutta eivät ne Lyyralaiset jotka asuttivat maapalloa. 

Sotia kehittyi maapallolla josta aiheutui jälleen uusi väen jakautuminen. Yksi ryhmä lähti Plejadeille, he keskittyivät häiriintyneen tunne-elämänsä tilanteeseen ja keskittivät energiansa meditaatioon ja henkisyyteen, välttivät negatiivisuutta kuten Plejadien olemassaolevat asukkaat.  

Tämän tuloksena Plejadilaiset kehittyivät tuhansia vuosia edelle maapallon asukeista, missä kiistat ja tuho jatkui, johtaen noin 18:aan erilliseen sivilisaatioon. Maapallon asuttamisesta saakka ihmisen rotu on läpikäynyt lukemattomia kanssakäymisiä avaruusolentojen kanssa ja peräkkäisiä geneettisiä sopeuttamisia.

 

Palataan nyt Lyyralaisiin, esi-isiimme. Huomattava monimuotoisuus vallitsi Lyran tähtijärjestelmien planeetoilla, kuten maapallollakin nykyään. Ensimmäiset Lyyralaiset, tai "ensimmäinen fyysisyyden ilmaisumuoto" oli pienempi kuin nykyihminen.

Lyyralaisen kulttuurin kehittyessä samanaikaisesti heidän maapallon kolonisaationsa kanssa, geneettisiä muutoksia  muunteli näitä fyysisiä piirteitä. Monia ryhmiä muodostui, osoittaen suurempia fyysisiä eroavaisuuksia kuin nykyään eri etnisten ryhmiemme joukossa.

Erään Lyyralaisen jättityypin sanottiin olevan 2-3 metriä, naiset olivat lyhyempiä. Tämä pidempi rotu oli Lyyralaisten planeettojen suurempien vetovoimakenttien tulosta.

Lyyralaiset (alkuperäiseltä Lyyralta) vierailivat asuttamallaan maapallolla yhden ajanjakson ajan ja jumalien palvominen maapallolla on osaksi perua jättiläis-Lyralaisten palvonnasta, kuten mainitaan kreikkalaisessa mytologiassa.

Nämä Lyyralaiset olivat myös kaukaasialaistyyppisiä, vaalea iho, hiukset ja silmät. Ruskeat hiukset olivat epätavallisia. Heillä oli määräävänä luonteenpiirteenä olla auktoritaarinen. He käyttäytyivät kuin vanhemmat, mutta erittäin tiukat vanhemmat, ja ihmiset sekä rakastivat että pelkäsivät heitä. Lyyralaiset tahtoivat hallita ihmiskuntaa, siinä kun Siriuslaiset olivat lempeämpiä.

Related image

Tästä pitkäkehoisten rodusta oli olemassa punatukkaisten Lyyralaisten geneettinen vesa. Iho oli hyvin vaalea ja silmät vaaleat tai vihreät. Kaikki eivät olleet pitkiä, jotkut tavanomaisen ihmisen kokoisia. Näitä punatukkaisia on syytetty muissa maailmoissa tunkeutujiksi ja ryöväreiksi. Puhdas rotu oli agressiivinen ja väkivaltainen, jossakin määrin kapinoiva.

Punainen hiusväri oli ilmeisesti tulosta toisten planeettojen kolonialismista, missä mineraalipitoisuus ja ilmakehä aiheutti mutaatioita johtaen punaiseen sävyyn. Edelleen ryhmiä muodostui mutta yleisesti perimme geenimme kaukaasialaisen tyyppisiltä Lyyralaisilta, jättiläisiltä ja punahiuksisilta.

Jatkossa vaikutteet tulivat harvinaisemmilta, tummaihoisilta Lyyralaisilta. Piirteet olivat kaukaasialaiset mutta iho oli vaaleanruskea. Silmät ruskeat, jotkut vihreät. Tämä ryhmä on tuonut geneettisen vaikutuksen Pakistanin ja Inrian rotuihin, mutta mikään nykyroduistamme ei ole puhdas laajennus näille Lyyralaisille tyypeille.

Lisäksi tämä Lyyralaisten ryhmä oli hyvin passiivinen ja rauhanomainen, tunnereaktioita vähän. Tällä tummaihoisella rodulla on yhteneväisyyksiä Vegalaisiin joita kuvaillaan myöhemmin, mutta heillä on täysin erilainen geneettinen perusta.

Lyyralaisten kontaktien puuttuminen nykyään näyttää johtuvan heidän kehittymisestään mutta heillä on myös vaikeuksia maapallon epäharmonisten värähtelyiden kanssa.

Kuitenkin heillä on suuri riippumattomuus, kyky sopeutua toisiin planetaarisiin ympäristöihin. Itseasiassa Arcturuslaiset ovat kutsuneet heitä universumin kameleonteiksi. He säteilevät valoa pään alueeltaan mutta kokevat vaikeuksia maapallon ilmakehässä sydänkeskuksen toiminnan osalta.

Lyyralaiset matkaavat monilla värähtelytaajuuksilla mutta saattavat tyytyä yhteen jos tilaisuus sattuu kohdalle.

Tähän mennessä mainitut Lyyralaiset ovat humanoidin näköisiä. On nisäkäs alaryhmiä jotka ovat linnun ja kissan tapaisia. He kuuluvat osaan mytologiastamme.

Linnun kaltaiset Lyyralaiset olivat hyvin kapearakenteisia, terävän kulmikkaat kasvonpiirteet muistuttivat lintua. He ovat intellektuelleja, tiedemiehiä ja tutkijoita.

Image result for lyran alien race

Kissatyypin Lyyralaiset muistuttavat maailmamme felineä. He eivät ole kissaihmisiä vaan humanoideja kissan tapaisin piirtein, hyvin notkeita ja vahvoja. Nenä on samantyyppinen kuin kissoilla ja korvat hieman teräväkärkiset. Silmät ovat isot ja suu siro. Heillä ei ole turkkia, vain hienoinen kerros karvaa suojaamassa planeettansa kovaa ultraviolettisäteilyä vastaan.

Lyyralaisten ja Vegalaisten silmät ovat voimakkaat ja tämä painotus on kuvailtu Egyptiläisessä sivilisaatiossa; se on jumalien imitaatio. 

Lyyralaiset jotka vierailivat maapallolla ja joita kohdeltiin jumalina ihmisten puolelta,, halusivat säilyttää tämän korkean asemansa ja hallinnan. Tämän tuloksena Lyyralaiset jumalat peukaloivat maapallon asukkaiden geenejä luodakseen pienet, apinamaiset silmät. Siten ihmisten pienet silmät ovat erityisen huomiota herättävät suurimmalle osalle ET olennoista. Hauskana sivuhuomautuksena; nykyään kun ihminen katsoo peiliin, he alitajuisesti muistavat apinan silmät.

Image result for Lyran race

Siriuslaiset jotka olivat maapallolla tuona aikana ja omasivat enemmän hellemmän näkökulman ihmisiä kohtaan, eivät kuuluneet sopimukseen, mutta oli liian myöhäistä muuttaa sitä. Itseasiassa Siriuslaiset rohkaisivat käytäntöä silmien korostamiseksi ettemme unohtaisi esi-isiämme, Lyyralaisia.

Suurin osa sivilisaatioista jotka liittyvät suoraan maapalloon, ovat alun perin Lyyran tähtijärjestelmästä. Vegalaisilla on myös yllämainittua Lyyralaista vaikutusta mutta Vega on tähti Lyyran järjestelmässä. Sillä on kuitenkin riittävä geneettinen itsenäisyys että se huomioidaan uniikiksi genotyypiksi.

Myöhemmin tämä Lyyralaisten ja Vegalaisten geneettinen linja hajotettiin kolonialisoimalla

  • Altair
  • Sirius
  • Antares
  • Orion

 

Vegalainen genetiikka tuottaa fysiikan joka on noin 2-2,5 metriä pitkä. Iho on kaukaasialaistyyppinen ja tumma, paksumpi kuin ihmisillä, kestääkseen korkeaa kuumuutta ja kylmyyttä. Hiusväri on pääosin musta, vaikkakin joillakin Vegalaisilla roduilla ei ole hiuksia. Silmät ovat vaikuttavat, suuret tummat pupillit ja iirikset, silmäluomi. Toisin kuin Zetalaisten isoissa tummissa silmissä joissa ei ole silmäluomea.

Ylläoleva kuvaa Vegalaista ihmisolemusta muistuttavaa humanoidityyppiä. Toinen tyyppi on reptiliaani ja insektoidi (hyönteinen) olemus. Joillakin alaryhmillä on vihertävä iho. Silmät ovat hyvin isot, nenä pieni, valtava leuka. Leuka työntyy reptiliaanilla eteenpäin ja insektoidilla alaspäin.

maxresdefault.jpg

Kotkat olivat yleisiä symboleita monille Lyyralaisille, etenkin feeniks -taru oli ihmisten parissa hyväksytty mutta myytti oli peräisin Lyyralaiselta sivilisaatiolta. Se symboloi heille sitä ettei heidän imperiuminsa milloinkaan tuhoutuisi. Se antoi heille voimaa ja sitä käytettiin taistelussa voiman osoituksena.

Lyyralaisten planeettojen voitaisiin ehkä sanoa olevan sielutietoisuuden lähde ihmistyyppisille kehoille. 

 

(Osa jota en oikein osannut asetella suomeksi, me ihmiset olemme jotenkin monien sielujen sielulaajentumia:)

The soul level of humans will have been all over the universe – in particular, since, as we have implied, boundaries dissolve as we address greater proximity to Source. At this higher level it is stated in esoteric literature that 60 billion monads were created from Source.

Each of these monads then extends to many souls which in turn project again into soul extensions (humans).

 

Ihmisten luominen oli periaatteessa yhteishanke, vaikkakin hieman vastahakoisesti Lyyralaisten ja Siriuslaisten puolelta, jotka kumpikin tahtoivat maapallon rodun luoda omiin tarkoituksiinsa. Joten sen jälkeen kun homo sapiens oli täysin itsehallitseva ja alkoi lisääntyä, hienovaraisemmat sodat alkoivat siitä kuka oli meidän hallitsijamme.

Varhaisen ihmisen aikoina (kuten Sumerilaiset) planeetta oli jakautuneena eri alueisiin missä tietty hallitsija oli vallassa. Kulkiessamme läpi planeettamme mytologioita, löydämme eri sivilisaatioiden jumalia eri nimillä mutta hämmentävän samanlaisin piirtein - esimerkiksi Innana Sumeriassa, Quan Aasiassa, Isis Egyptissä.

Nämä ovat kaikki saman tietoisuuden edustajia. Kuitenkin tietoisuus josta moni meistä pitää, Isis/Quan Yin, ei ole se mistä puhumme. (Quan Yin, Isis, on enemmän arkkityyppinen nykyään, se on kehittynyt versio siitä tietoisuudesta joka on sisältynyt kaikkeen ja nyt palvelee rakastavana evoluution voimana.)

Puhumme menneestä fyysisestä historiasta joka on liitetty näihin nimiin. Puhumme näiden hallitsijoiden personifikaatiosta, planeettamme jumalista.

Monet meistä ihmettelevät miksi Jumalaa toisinaan verrataan muinaisissa kirjoituksissamme todelliseen henkilöön. Monet erittäin muinaisista kirjoituksista on muunneltu ja ne puhuvat Jumalasta fyysisenä henkilönä.

Nämä ET olennot eivät olleet sen enempää Jumalia kuin mitä me olemme toisillemme; he olivat fyysisiä olentoja.

 

Kautta aikojen heidän todellinen olemuksensa on joko tarkoituksella manipuloitu ja muutettu, ihmisten pitämiseksi kontrollin alla, tai se on vääristynyt aikojen kuluessa.

Paljon tästä historiasta on niin monimutkaista ja epälineaarista että toisinaan meidän täytyy jakaa epälineaarisin kommunikaation käsittein eikä kielen kautta. Joitakin piiloteltuja agendoja on yhä menossa.

"Piilotettu agenda" on loistavaa terminologiaa. On niin paljon niitä. Itseasiassa ne ovat niin piiloteltuja että ihmiset jotka alunperin piilottivat ne, eivät enää muista minne piilottivat niitä. Se on haasteemme. Kaaoksen idea on osa sitä.

Nämä agendat ovat niin piiloteltuja että täytyy kulkea täyden kaaoksen kautta, edes tietääkseen että on olemassa piiloteltuja agendoja, ennenkuin saamme selville mikä se on.

Kun kokoamme palapeliä, emme tee sitä järjestyksessä vaan siten kuin se sopii yhteen.

 

Yksiavioisuus - geneettinen koodi

 

Planeetan alkuaikoina oli tarkoituksellinen jalostusohjelma, tarkkaa, suoraa verilinjaa luodakseen, jota hallinnassa olevat ET:t tahtoivat. Tämä geneettisen rakenteen työ oli pääasiassa naisissa.

On olemassa yhä piilevä geneettinen koodi joka altistaa naispuoliset yksiavioisuuden ajatukselle. Tämä oli sen vuoksi että verilinjat pysyisivät puhtaina. Sillä ei ollut väliä jos miespuolinen harhaili, mutta oli erityisen tärkeää etteivät avainasemassa olleet naiset tehneet niin, jälkeläisten puhtaan verilinjan takaamiseksi.

Kun nämä geneettiset ohjelmat valmistuivat, koodi tuli yhä enemmän piileväksi. Geneettinen koodi naispuolisissa, joka altistaa heitä yksiavioisuudelle, käynnistyy pelon tunteesta joten siitä tulee aktiivinen pelon ollessa läsnä, piilevä kun pelko on poissa.

Varhaisina aikoina ET olentojen kontrollointimetodi oli pelon kautta, siksi pelosta tuli triggeri.

Nykyaikana on monia asioita jotka voivat laukaista pelon. Esimerkiksi sairauden pelko, pelko jäämisestä vaille tarvittavaa rakkautta jos sallimme partnerillemme moniaviollisuuden. Kun parannamme pelkomme, koodista tulee passiivinen, se hajoaa.

Planeetallamme on ollut niin paljon geneettistä sekoittumista että sanoisimme miesten nyt myös omaavan latentin koodin. Se on paljon toimimattomampi miehillä kuin naisilla, mutta on silti nykyään olemassa molemmissa kehoissa. Mitä enemmän pelokkaita olemme, sitä enemmän koodi käynnistyy.

 

Tämä on yksi varhaisen geneettisen manipulaation sivutuotteista. Mutta emme ole sen uhreja, koska kun parannamme itsemme, kun parannamme suhteemme itsemme kanssa, itsemme arvostamisen ongelmat, jne, pääsemme pois pelkoenergiasta ja koodista tulee melko toimimaton.

 

Tämä on esimerkki siitä miten tietyt tahalliset geneettiset manipulaatiot muinaisessa historiassamme ovat luoneet yhteiskunnan tiettyjä asenteita joita meillä on nykyäänkin.

Tämä tulee muuttumaan.

Oli tarpeen silloin aikoinaan että meitä kontrolloitiin. Myöhemmin kirkot liittyivät tähän mukaan, koska jos tietäisimme että voisimme rakastaa enemmän kuin yhtä henkilöä, emme eläisi pelossa. Emme pelkäisi jumalaa joten emme kuuntelisi kirkkoa.

 

Miten biogenetiikka rakenne luotiin? Oliko se kemikaalinen? Oliko se vain keholle, vai sielulle myös? Mikä on sielun koostumus? Onko silläkin DNA -koodi? Puhummeko ihmisprototyypin koostumuksesta joka luotiin maapallolla?

 

Kyllä, molemmat keho ja energia ovat sielu. Sieluja ei luotu. Lyyralaiset ja Siriuslaiset jotka olivat mukana geneettisessä työssä ihmisten osalta, etsivät ratkaisua luodakseen täydellisen liikkumisvälineen, kehon itselleen, inkarnoituakseen sellaiseen lopulta. Se on vähän kuin rakentelisi oman auton. 

He tahtoivat aloittaa ihan alusta, rakentaa auton, ja olla sen kuljettaja. Joten sielut olivat jo olemassa. Tämän vuoksi sanomme että olemme niitä, koska olimme niitä.

 

ET:t joista puhumme nyt, ja jotka taistelevat toistensa parissa, ovat uudelleen inkarnoituneita meitä.

Näin me tuomme esiin muutoksen ja yhdentymisen planeetallamme. Olemme saavuttaneet sen mitä meidän pitikin - Terran rodun luomisen maapallolle - ja sitten inkarnoitumisen siksi roduksi, työskennelläksemme esi-isiemme ongelmien kanssa.

Maapallolla oli alkuperäinen Terran -rotu, kädelliset. Koko kädellisten kehittymisen ajan oli ajanjaksoja jolloin genetiikkaa lisättiin nopeuttamaan prosessia. Mutta vasta Neanderthalin aikaan asiat muuttuivat hieman hullummiksi, positiivisella tavalla.

Alkoi kasvuräjähdys ja siinä kohtaa he ohjasivat ihmisen Cro-Magnoniksi.

Tästä alkoi koko puuttuva linkki -ajatus.

Puuttuva linkki oli aikajakso jossa kehityksemme oli erittäin nopeutettua. Antropologimme eivät pääse käsitykseen mitä tapahtui sinä ajanjaksona koska se ei sovi mihinkään teorioihin. Selvin asia on, että saimme apua, mutta ehkä tähän tietoon ei olla vielä valmiita.

 

Joten kulkuvälinettä korjattiin silloin, sille juurrutettiin ET genetiikkaa. Mistä puhumme, on tavallista universumissa, vaikkakin saattaa vaikuttaa fantasialta meille monille.

Muuntelemme kasvejamme, luomme uusia ruokamuotoja.

 

Tämä on luonnollinen evoluution prosessi. Ja me tulemme joskus tekemään tällaista. Teemme sen eritavalla kuin esi-isämme, se on selvä. Mutta se on osa evoluutiota, evoluution on aina määritelty tapahtuvan ilman ulkopuolista vaikutusta. Mutta ulkopuolinen vaikutus on osa evoluutiota joten ehkä uusi määritelmä evoluutiosta auttaisi.

Kehittyvään kädelliseen fuusioitiin ET genetiikkaa, siksi meillä oli Homo Sapiens.

Koko Eedenin puutarha oli symbolinen kuvaus Terran -rotumme loikasta toisesta kolmanteen tiheyteen, Minä olen -tietoisuuteen. Näin rotu kehittyi prototyypiksi ja sitten ihmiseksi, potkittiin ulos Eedenin puutarhasta.

 

Oliko se vain luonnollinen edistyminen, eikö ollut ulkopuolista stimulaatiota sitä ennen?

Kyllä. Sanoisimme että Vegalaisten täälläoloaika oli hyvin muinainen aika. He tekivät hieman maapallon muokkausta mutta ei ollut sellaista pääprojektia millaisen Lyyralaiset aloittivat myöhemmin. 

 

Sielun koodi

 

Mikä uudelleeninkarnoituu? Se Minä joka olin Minä silloin ja joka tulee olemaan Minä tulevaisuudessa, on ehkä sekä sieluni että fyysinen geneettinen esitysmuotoni... mutta se alkuperäinen sielu jolla ei ole geneettisen koodin vaikutusta, sillä on oma koodi.

Mistä se on peräisin ja miksi sen pitäisi saada altistua Terra -koodille seuraavassa inkarnaatiossamme?

 

Sanotaanko että ylisielu on kämmen. Sormet ovat inkanaatioita. Ylisielu tietää koko tarinan ja sanelee sen mitä teet seuraavaksi. Se on lähteemme. Se on lähteemme joka teki meistä Lyyralaisen, Siriuslaisen ja Terran - kehityskulku.

Genetiikkaa on ajateltu fyysiseksi asiaksi. Se on geeneissämme. Geneettinen koodimme on DNA:ssamme. On olemassa eetterinen DNA (koska ei ole parempaa termiä) joka on sielussamme, tai ylisielumme energiassa. Tämä kuvaa menneisyyttämme, tulevaisuuttamme, nykyaikaa, kaikkia yhdessä. Se on koodattu valotaajuuksilla.

Tämä on se mikä sanelee tai mikä vetää puoleensa tietyn tyyppistä kehoa. On monia kehojen yhteyksiä maapallolla. Jos tahdomme inkarnoitua tummaihoiseksi, ehkä on ollut elämiä toisina tummaihoisina ja tahdomme ratkaista niitä. Näin maapallon tasolla.

On toisia tasoja jotka edustavat indentiteettiämme Lähteemme kanssa, eetterisellä genetiikka tasolla. Tämä sanelee kokemuksemme ja geneettisen evoluutiomme, ei vasten tahtoamme mutta kuvastamassa tahtoamme. Eikä vain geneettistä evoluutiotamme maapallolla vaan meta-geneettistä evoluutiotamme, meidän valo olemustemme geneettistä evoluutiotamme.

 

Luotiinko tämä eetterinen DNA alunperin jonkin puolesta?

Ei ulkopuolelta. Olemme kuvailleet koko dimensionaalista infuusiota joka oli meidän esille tulemisemme tähän todellisuuteen jossa elämme. Tulimme integraatiopisteestä, erillisyyden todellisuuteen. Kun tulimme osiksi, se oli kuin peilin rikkoutuminen. Toimme mukanamme alkuperäisen osan siitä josta olemme osa, ja se on osa identiteettiämme. Kokemuksemme täällä muuttivat identiteettiämme; laajentaen, muuttaen sitä.

Joten ei ole niin että joku muu loi meidät, vaan se joku joka olemme sisäsyntyisesti, loi koodit joista puhumme. Se on peilikuvaheijastus meistä, enemmän kuin kopio meistä."

 

***

 

https://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-sumut-ja-galaksit/simulaatiot-ennustavat-linnunradalla-on-noin-sata-tuntematonta-seuralaisgalaksia.html

 

*

 

https://www.facebook.com/suomimeditoi/videos/2921323981236700/

*

 

https://mielenihmeet.fi/hermesin-myytti-jumalallinen-lahetti/?fbclid=IwAR254GIDVUsS1Qcbw8WoqIgAplpuDD-qArRgMKU_H0zaG5rZKgEAG1D1Dng