"Perus ihmistaajuus muuttuu 3-4D:stä 5D:een, joka oli aikoinaan korkein ilmaisu ITSESTÄSI. Maapallolla 3D:stä tulee asteittain yhä vähemmän asutettu taso. Huomaat että kun ennen jouduit ponnistelemaan kokeaksesi 5D:n, tulee nyt yhä vaikeammaksi tietoisesti kokea 3D taso. Jopa nyt, tietoisuutesi näyttää vaeltavan transsinkaltaiseen olotilaan joka tuntuu niin luonnolliselta että et tahdo lähteä siitä pois. Myös kun tämä muutos jatkuvasti kiihtyy, saat uuden näköalan fyysiseen maailmaasi. Tämä korkeampi katselupaikka suo sinulle kyvyn tarkastella 3D elämääsi "yläpuolelta", eikä "juuttuneena" siihen. Toisin sanoen kykenet katselemaan egoasi Korkeammasta Itsestäsi käsin.

Kun multidimensionaalinen Itsesi on johtajana, kykenet tekemään tärkeitä päätöksiä joiden ansiosta olet itse elämäsi luoja. Tulet tietoiseksi myös monista korkeamman tason samanaikaisista todellisuuksista. Kun luovit eteenpäin 3D maailman illuusiossa, näet vain sen mitä on ympärilläsi. Mutta kun saavutat uudelleen korkeamman näköalan elämääsi, muutat monia asioita tärkeysjärjestyksessäsi. Ego ei enää kerro sinulle että lopeta meditaatio ja luova ilmaisu että voisit "päästä takaisin todellisen elämän arkeen".

Kun Korkein Itsesi on ruorissa, ymmärrät että se mitä olet ajatellut "mielikuvitukseksi", on todellisuudessa todellinen elämäsi. Sitten hitaasti, tai nopeasti, haluat päästää irti monista alemman tason velvollisuuksista, työpaikoista. Tällätavoin pysyt helpommin 5D:n ehdottomassa valossa ja rakkaudessa. Tietenkin täytyy yhä hoitaa 3D velvollisuuksia mutta tärkeysjärjestyksesi muuttuu suuresti kun tietoisuutesi laajenee korkeampiin tasoihin.

Saatat ajatella "Uskallanko uskoa että se mikä näyttää mielikuvitukseltani on todellisuudessa oikea maailmani? Jos teen päätöksen ja vaihdan pääasiallisen kiinnitykseni 5D mielikuvien tunteisiin, tarkoittaako se että kuolen fyysisessä maailmassa?"

Kun meditoit tai uneksit olevasi korkeamman taajuuden todellisuudessa, etkö kykenekin heräämään ja päättämään meditaation? Tietenkään fyysinen todellisuutesi ei katoa kun näet unta tai meditoit, eikä se lähde pois kun muutat pääasiallista identiteettiäsi 3D fyysisestä itsestä 5D Valokeho Itseesi. Jopa he jotka todella "kuolevat" 3D maailmassa, kokevat usein kummatkin tasot 3D ja 5D, kunnes ovat valmiita vapauttamaan alemman ilmaisun itsestään. Samaan tapaan valotyöntekijät kohtaavat päätöksen "kumpi todellisuus on todellinen?". Kun olet 5D tietoisuudessa tämä kysymys muuttuu "Minkä monista todellisuuden taajuuksista valitsen pääasialliseksi itseni ilmaisuksi?"

Kun olit vapaaehtoinen tulemaan maan elämään, fyysisestä maailmasta tuli pääasiallinen itsesi ilmaisu. Kun olet yhä sidottuna maa-astiaasi, kallistut sille kannalle että sinulla on mahdollisuus vain yhteen pääasialliseen ilmaisuun. Kun yhä enemmän koet multidimensionaalista tietoisuutta samaan aikaan kun olet 3D maailmassasi, saatat uskoa että sinun pitäisi valita pääasiallinen todellisuutesi. Tämä uskomus johtuu siitä että vaikka sinulla olisi monitasoisia kokemuksia, ajattelet yhä 3D tapaan. Kun teet tutkimusretkiä enemmän 5D tasolle, alat myös ajatella monitasoisesti. Siten joko/tai päätökset jotka täyttivät 3D maailmasi, korvataan ymmärryksellä että voit valita molemmat/kaiken. Silloin alat ymmärtää monitasoisen todellisuuden korkeammasta näkökulmasta.

Johtuen tästä kehittyneestä ymmärryksestäsi moniulotteisesta Itsestäsi, muistat että sinun ei tarvitse valita enää. 5D tason näkökulmasta tiedät että sinulla on lukemattomia Itsesi ilmaisuja jotka koetaan yhtä aikaa lukemattomilla tasoilla ja todellisuuksissa. Vaikeinta on 5D Itsellesi vakuuttaa 3D Itsellesi "Päästä IRTI" ajan ja paikan illuusiosta. 3D tason ilmaisusi pelkää päästää irti tästä illuusiosta koska alitajuisesti muistat miten "päästää irti" tarkoitti kuolemaa monissa 3D inkarnaatioissasi.

On hyvin vaikeaa murtaa 3D mielipiteenmuokkausta "yksi elämä kerrallaan". Tämä sääntö väittää että jos elät hyvän elämän pääset Taivaaseen mutta jos elät pahan elämän joudut Helvettiin. Ongelma tässä hyvä vastaan paha asetelmassa on että hyvän tai pahan määritelmät ovat erilaiset 3D mielipiteenmuokkauksessa. Tästä laajasta ohjelmoinnista johtuen ja myös siitä faktasta että monet Gaian ihmisistä elävät selviytymisen rajoilla, korkeampiin taajuuksiin siirtymisen prosessin lasti lankeaa heränneiden valotyöntekijöiden hartioille."

http://suzanneliephd.blogspot.fi/2015_10_01_archive.html