Rukous maailman ihmisille (teksti suomeksi). "Rukoilen että edessä oleva aika olisi Tilinteon aika, aika jolloin ymmärretään että elämme Suuren Sanoman aikaa ja että maailma on liikkeessä. Suuret muutosaallot liikuttavat maailmaa jopa nyt kun istumme tässä yhdessä. Rukoilen että tätä aikaa arvostettaisiin kallisarvoisena resurssina jota käytettäisiin syvemmän tunnistamisen saavuttamiseen siitä tarkoituksesta ja suunnasta joka jokaisella on. ---  " 

https://www.facebook.com/JumalanuusiSanoma/videos/1765953163619581/

... etsikää video täältä jos tekstiä ei saa näkyviin:

https://www.facebook.com/JumalanuusiSanoma/?fref=nf

"Nykyiset uskonnolliset perinteemme eivät voi sellaisenaan valmistaa ihmiskuntaa Suuryhteisöön tai siihen suureen muutokseen, joka on maailmaan tulossa. Siksi uusi Sanoma on lähetetty. Uusi Sanoma korostaa Tietouden ensisijaisuutta, erottelukykyä, ihmissuhteita ja tunnistamista ja sitä kuinka eletään varmoina, vahvoina ja viisaasti valmistautuessamme tulevaisuuteen, joka tulee olemaan erilainen kuin mikään, mitä aiemmin on nähty." (Marshall Vian Summers)

http://www.newmessage.org/fi/marshall-vian-summers-haastattelu/

*~'*'~*

 

"Lapsena näit kultaisia valopalloja leijuvan ympärilläsi, kun kasvoit, ne näyttivät yhdistyvän yhteen isoon hohtavaan kultaiseen valopalloon. Tämä valo puhui usein kanssasi. Aikuisena olit liian kiireinen keskustellaksesi näiden "kuviteltujen" valopallojen kanssa. Mielenkiintoista kyllä, silloin muutuit yksinäiseksi, masentuneeksi, epätietoiseksi, tunsit olevasi yksin vihamielisessä maailmassa.   -"Oletko sinä SE jonka kanssa leikin ja puhuin lapsena? - "Kyllä, minä olen se", ääni vastaa sydämessäsi ja mielessäsi. Olit liian kiireinen aiemmin mutta nyt olet valmis kuulemaan ääneni ja muistamaan millainen tasojen välinen olento olet aina ollut. Tulit luoksemme joka olemme sinä, palasit sinuun joka olet me." Viime yönä olit sillä tähtialuksella jolla itsesi korkeamman tason olemukset palvelevat ja sanoit: "Minun maallisen itseni ilmaisumuoto on valmis olemaan se henkilö joka aina olinkin mutta jonka unohdin."

(lukekaa loput suomennettuna Luxoniasta myöhemmin...)

http://suzanneliephd.blogspot.fi/2016/08/a-morning-message-by-arcturians-through.html

*~'*'~*

 

"Tear-Eir lähetti minulle visioita joissa auringosta purkautuu sarja voimakkaita energia pulsseja. Näin miten energia-aallot osuivat Maan magneettikenttään. -- Tear-Eir kommunikoi että meidän yhteisluomis-massatietoisuutemme esittää osaa siinä mitä on ollut ja pian tulee tapahtumaan. En ollut yllättynyt että oli olemassa energeettisiä, kosmologisia ja massaluomisen osia aurinkokuntamme tapahtumissa. Olin kuitenkin yllättynyt siitä miten paljon massatietoisuutemme vaikuttaa todellisuuteemme. Tear-Eir kommunikoi että joka ikinen ihminen planeetalla on tärkeä osallistuja tässä prosessissa, yksikään ei ole tärkeämpi tai erikoisempi kuin toinen. Tämä viittasi Yhden lakiin. Energeettiset muutokset ja mielenhallinta aiheuttavat ihmisten apaattista ja tehotonta käytöstä. Olin huomannut tätä vaikutusta itsessäni sekä toisissa ympärilläni viime kuukausina.

 

Tear-Eir kommunikoi että Mandela -efekti on todellinen ja esimerkki siitä mitä tulemme kokemaan yhä enemmän ennen lopullista yhteensulautumista. Hän kertoi että meidän yhteisluomis-tietoisuutemme ohjasi meitä kohti valintaa siitä minkä todellisuuden lopulta koemme.

-- Sentinel kurotti mieleeni, kokemus alkoi elämänkertaamisella. Aloin nähdä muistoja elämäni varrelta, kuten isäni vanhassa sinisessä keinutuolissa joka meillä oli, kuin nopeina videon osina. Koin myös muistoja jotka eivät olleet omiani - kuitenkin tästä elämästä. Tunsin että massiivinen zip-tiedosto ladattiin mieleeni mutta minulla ei vielä ole salasanaa vapauttaakseni sen sisältöä. Sentinel puhutteli minua yhden ainoan kerran: "Tahdotko tiedon siitä kuka olit, kuka olet ja kuka tulet olemaan?" "

http://spherebeingalliance.com/blog/corey-goode-intel-update-part-2-aug-2016.html

*~'*'~*

 

"Mandela-efekti on termi joka on otettu käyttöön kuvaamaan sitä kun suuri ihmismäärä muistaa asioiden olevan tietyllä tavalla, ja toiset muistavat asian olevan toisin. Tämän ilmiön laajuus on niin suuri että kun katsoo hieman tarkemmin, saattaa kysyä itseltään elämmekö oikeasti Matrixissa. Teoria sanoo, että molemmat ihmisryhmät ovat oikeassa, mutta vain yksi ryhmä tuli yhdestä aikalinjasta tai todellisuudesta, ja toinen tuli toisesta todellisuudesta.

Nikola Tesla sanoi haastattelussa, että  ”mieli näkee kolmen maapallon ulottuvuuden tuolle puolen. Minä kykenin tekemään niin koko elämäni.”

He jotka ovat sopeutuneet olosuhteisiin, tulevat astumaan ”Uuteen Maailmaan” ja ne jotka eivät havaitse muutosta värähtelyissä, eivät kykene muutokseen ja heidän maailmansa tulee loppumaan."

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/todisteita-moniulotteisesta-todellisuudesta-mandela-efekti/

~'*'~

 

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/nama-7-merkkia-kertovat--etta-olet-luultavasti-alykkaampi-kuin-muut/4TZwh2r4

~'*'~

 

Kanavoinut MICHAEL LOVE  24.8. 2016

Rakas valoperhe, syys-joulukuu 2016 tulee olemaan kaikkein tärkein ja energeettisin maapallon aikajakso ihmiskunnan historiassa koska 3D matrix päättyy ja olennot jotka resonoivat sen kanssa tulevat heräämään erikoisella tavalla kulkiessaan 3D:stä 5D:hen hyvin lyhyessä ajassa.

Monet huomaavat että jotain isoa on tapahtumaisillaan ja tapahtuu jo nyt kehoissamme, henkilökohtaisissa elämissämme, planetaarisella tasolla ja jopa galaktisella tasolla. Tämä on ennustettua aikaa kun suuri muutos saapuu maapallolle ja sen olennoille, kun vanha järjestelmä antaa tilaa jollekin täysin uudelle ja paremmalle. Vaikka maapallo on lisääntyvässä määrin kaaoksen tasolla, tietäkää että tämä tulee olemaan lyhytaikaista ja on viimeinen osa jumalallisesta suunnitelmastamme ja tehtävästämme maapallon ylösnousun projektissa. Suuret tähtiolennot ovat kertoneet että aina kun maapallo muuttuu, muututte sen mukana joten älkää nähkö tätä mitään pelottavana tapahtumana vaan luonnollisena ja normaalina siirtymisenä toisesta fyysisestä todellisuudesta täysin uuteen.  ---

https://www.projectfreedomearth.com/archangel-michael-final-phase-human-ascension/

--

Vartijat ovat saapuneet / The Guardians and One Who Serves, The Guardians Have Now Arrived
Channeled by James McConnell August 24, 2016

https://www.youtube.com/watch?v=F739qE96f6k