Michael Love:n 2.4.2020 viesti:

KESKUSAURINGONVALOA ALAS MAAPALLOLLE >> 5D TODELLISUUS

"Operaatio Mestariteoksen (uuden 5D maapallon viimeistely) viimeinen vaihe lähestyy. Plejadilaiset käyttävät jupiter/pluto tähtiporttia ohjatakseen massiivisia määriä 5D gamma-keskusauringonvaloa, joka on jo täysin olemassa auringon pinnalla, alas maapallolle. Ihmiskehoissa se vastaanotetaan, uudelleenkoodataan ja sisällytetään 4,5 biljoonan tähtisiemenen DNA:han, tarkoituksena ilmentää uusi 5D maapallon todellisuus täällä."

Michael Love 28.3.2020

"Uusi maapallon vauraus -järjestelmä on paikoillaan! Ihmiskunta on elänyt taloudellisessa lieassa 350 000 vuotta. 24 tuntia sitten pimeä jakso on viimeinkin päättynyt! Operaatio Maapallon Vapautuksessa "Valon johtajat ja valkohatut" ("white hats" kuvaa hyväntahtoista joukkiota) ovat saaneet täyden otteen vanhasta cabal-keskuspankki -järjestelmästä. Valojoukot uudelleenmuokkaavat täysin tätä vanhentunutta ja haitallista 3D matrix -järjestelmää, ja uutta järjestelmää käytetään nyt täysin palvelemaan planeetan asukkaita. Uusi järjestelmä eliminoi velan ja taloudellisen kärsimyksen.

Tämä on vasta alku suurelle mullistukselle tietoisuudessa. Kaikki protokollat Tapahtumalle 2020 ovat nyt täysillä etenemässä ympäri maailmaa, joka sivilisaation alueella. "

*

Saijankirjat Opastavia viestejä: "Ensimmäisen huonon ajan jälkeen (korona) koemme toisen, näennäisen huonon ajan, joka todellisuudessa on ilouutinen. Siitä tiedämme että se on viimeinen."

"Älä pelkää tai kamppaile turhaan vastaan uudistusta, sillä jokainen tasanne keventyy kyllä matkatessasi eteenpäin."

"Korjaava pyörre saapuu":

"Valtuutamme teidät olemaan valmiustilassa sen tulevaisuutenne suhteen. Korjaamme teidän käsityksiänne, sillä jokin ennalta arvaamaton tilanne saattaa kärjistää kaiken yhtäkkisesti, eikä silloin enää ehdi kukaan miettiä syntyjä syviä onnen jakamisesta. Jokin kannaltanne muodokas pyörre saapuu luomakuntaanne, sillä jokin asia korjaantuu sen ohella.

Että sinullakin siinä ohjautuu uusi työpaikka luoksesi suoraan eikä korjata sen avulla toisia jäseniä, vaan ottavat sinut mukaansa kaipaamaan jäseniä luokseen. Jokin ennalta määrittelemätön asia kulkeutuu luoksenne, eikä sallita kenenkään olla painuksissa alaspäin. Joten ottakaa kasvonne, kääntäkää ne sallimukseen ja kokeilkaa miten helppoa se onkaan valaista asuaan uudella tavoin. Kertaatte itsekin sen jälkeen miten jokainen kannustaa luottamaan ja uudistamaan toisiaan, ja näin tehden saavutatte paljon enemmän kuin mitä kohtaisitte yksin kavutessanne, saavuttaen ainoastaan merkityksettömiä etappeja nousunne aikana.

Jokin sisäinen asia korvaa pian ne menetetyt, arvokkaat asujaimenne, kuten asumistyyli ja kuka omistaa mitäkin. Mitään ette sinänsä kadota, vaan otatte lisää asujaimianne mukaan ja kohtaatte enemmän katseellenne kuin olisitte voineet ajatella mahdolliseksi. Katselkaa kaikkea laajasta perspektiivistä, älkääkä ainoastaan oman katseenne mukaisesti."

 "Saapuvat pyörteet, tietoisuuden laajeneminen": https://youtu.be/yf49U4BQV88

"Me katoamme tämän epäonnistuneen maapallon tasolta ja tämä poistuminen yllyttää toisiakin mukaamme. Tasapuolisuuden nimissä on yritettävä kaikkien useammin nousta, näin tiivistämme joukkuettamme kykenevämmäksi nousuun, yhdistämme voimamme turvaksemme.

Viestintuojien iloisuuden alueelle johtaviin maisemiin ei kyetä vielä nousemaan. Mutta toisinaan jotkut ihmiset menneisyytensä voimin (menneet elämät) katselevat maapalloa ylhäältäpäin öisillä salaisilla liittomatkoillaan. Toisinaan yksin ja toisinaan jatkossa pitelemme toista (sitä taivaallista, meitä vastaan tulevaa "kaveria", henkiosaamme) kädestä.

Kulkuamme nopeutetaan, mutta nopeammin nouseminen edellyttää tehtävänantojen suorittamista (henkiset oppitunnit)Ilman tehtävänantojen suorittamista emme välttämättä kykene vielä yhdistymään aineettomaan maisemaamme, jollaista kukin usein toivomme. Nousemme omien kykyjämme mukaisesti, mutta pian yhdistyvät muutkin tasollaan, nousevat kykenevämmin, etenemme ihan tosissamme. 

Nousemme polulle yhteisöllisyyden. Nousemistamme nopeutetaan sen vuoksi että moni taho yrittää sekaantua tähän. Myös sen vuoksi että todelliset "kumppanukset/kaverukset" (henkiosa) yhdistetään yhteen, oikeaan maisemaan, aineettoman maailman jakautumisen vuoksi.  Yhdistymme viestintuojiin, emme osaa sitä hetkeä aavistaa ennakolta, mutta yhdistymme kyllä ajan kuluessa.

Sisäsyntyisemmin nousemista nopeutetaan, että tiedostamattoman jakaminen olisi meille helpompaa. Sisäsyntyinen siis edellyttää nykyisen tasanteen kääntymistä sisemmäksi, jolloin emme enää oleile itsessämme vaan olemme nouseet ylemmäs, "kumpareelle" katselemaan kauemmas. (henkipuoli)

Emme poistu unissamme vielä minnekään viestintuojien onnen tasolle, käymme vain hetkisen siellä kerrallaan. Se unohtuu muististamme, mutta voimme sen palauttaa hiljaiseksi tiedoksi, vaikka emme osaa sitä siltikään sanoittaa mielessämme. Vuoroveden mukaisesti on ohjattava maisemaamme pois vanhasta käsityksestä, jolloin osaamme paremmin katsella viestintuojien nousujohteista tulvaa.

"Hätäviesti läheiseltä" on mahdollista nähdä yhdistyneellä tasolla, tulevaisuuden tasolla, jolla olemme yhdistäneet voimamme. Pääsemme useammin katselemaan tällä tulevaisuuden tasolla kun kohotamme värähtelyämme jolla toimimme.

Kohottaminen = Ajatusten kunnostaminen, kauniimpi käytös, toisten auttaminen, hyvien tekojen tekeminen, onnen jakaminen toisille, pyyteetön rakkaus ja arvostelemattomuus kaikkea kohtaan, jne."

*

 

HENKIMAAILMA KÄY KODEISSAMME KOKOUKSISSA

Divaldo Francon kirjan Planetaarinen muunnosvaihe mukaan hengillä on käytössään mm. eläviä kirjastoja, erityisiä "tietokoneita". Itselläni oli viesteissä että taivaassa nähdään jotenkin kuvina seinillä ne sielut jotka ovat palaamassa taivaan kotiin, eivät vielä perillä vaan tulossa. Heillä oli siivet merkkinä siitä matkasta, sillä myös sieluilla on "siivet" kun ne matkaavat takaisin, enkelit ovat eri asia. 

Kirjan mukaan myös jälleensyntyviä lähettiläitä kaukaisilta tähdiltä tulee maapallolle tähdenlentoina. Myös heidän tulevien vanhempien kanssa keskustellaan yhteisissä kokoontumisissa HEIDÄN OMISSA KODEISSAAN, kun ihmiset nukkuvat eli kulkevat henkipuolella. Muitakin henkimaailman asioita hoidettiin, parannettiin ongelmia ihmisten kodeissa paikan päällä.

Kirjassa mm. siitä mikä on tuhoisien katastrofien aiheuttamien kärsimysten, häiriötilanteiden tavoite: uudistuminen. Uskomattoman laaja kirjo henkimaailman auttajia liittyy yhteen katastrofien aikana ja siirtyy jopa suoraan tekemään auttamistyötä katastrofipaikalle sillä he kyllä näkevät kaiken mitä maailmassa tapahtuu, näkevät henkilökohtaiset kokemukset myös kuten sen kokija itse. Näin olemme yhteydessä emmekä yksin koskaan.

Sivulla 29-30 oli kauniisti esitetty miten hitaasti alkaa esiintyä uusia arvoja joiden puolestapuhujat ja niiden toteuttajat, taistelijat, joutuvat toimimaan arvostelun kohteena erilaisuutensa vuoksi, yksin. Apostolisuus palaa takaisin.  

On myös olemassa monenlaisia pahantahtoisia hyväksikäyttäjä -henkiä, sivulla 46 kuvaillaan susilaumaa muistuttavia, kiiluvasilmäisiä häiriötilan henkiä. 

 

*

SIELUJEN OPETTAMINEN

Ultra-lehdessä 3/2020 artikkeli "Henkisen kehityksen koulu":

"Rudolf Steinerin mukaan henkimaailmassa on Mikaelin koulu, joka on vuosisatoja opettanut sieluja henkimaailmassa. Hän itse yritti tuoda sitä myös maan päälle, mutta 1. maailmansota katkaisi sen alkuunsa."

*

KORONA

Lee Harris 16.3 , "Coronavirus":

"SUURI PALJASTUMINEN JA SUURI MUUTOS TULEE TÄSTÄ
Sen tapahtuminen vie aikaa, mutta 9–12 kuukautta tämän kokemuksen jälkeen kuljetaan monia uusia polkuja, ja se muuttaa kovasti energiaa planeetalla ja sallii enemmän valoa tulla näkyviin."

http://www.luxonia.com/viestit/75-lee-harris/8048-1632020-maaliskuun-puolivaelin-energiapaeivitys-koronavirus

https://youtu.be/OmfremenIoA

 

UUTISOTSIKOITA

UusiSuomen uutisotsikoita etusivulta 16.3 2020:

- Suurin kriisi lentoliikenteen historiassa (Finnair)

- Kaupunkiamme uhkaa ennennäkemätön uhka (New York)

- Sijoittajat eivät tiedä mitä pitäisi tehdä (Osakemarkkinat)

- Elämä tulee olemaan erilaista kuin se on ollut (USA)

- Viimeinen asia jota maailma tässä katastrofissa tarvitsee (Eurokriisi)

- Hallituksen todellinen testi tulee vasta lähiviikkoina ja -kuukausina (Kansantalous)

- Niiden joilla on parhaat mahdollisuudet selviytyä, on päästävä tehohoitoon (Italia)

- Pulaa voi epidemiatilanteessa tulla sekä sairaalasängyistä että käsipareista (HUS)

- Tänä aamuna tuli hurja luku Kiinasta (Ekonomisti)

- Uusia kriisejä, kovin odottamattomiakin, on luvassa tulevaisuudessa (Sotatieteiden tohtori)

- Nurmijärvi suosittelee pitämään lapset kotona kouluista

- Olen käynnistänyt valmiuslain käyttöönottoasetuksen valmistelun (Sanna Marin)

- Kannustan kaikkia vaikeuksia kohtaavia ottamaan yhteyttä omaan pankkiin ja verohallintoon (Katri Kulmuni yrittäjille) 

*

"Ja ihmiset pysyivät kotona. Ja lukivat kirjoja ja kuuntelivat, lepäsivät, jumppasivat, tekivät taidetta, pelasivat pelejä, oppivat uusia tapoja vain olla, olivat hiljaisuudessa. Ja kuuntelivat syvemmin. Jotkut meditoivat, jotkut rukoilivat, jotkut tanssivat. Osa kohtasi varjojaan. Ja ihmiset alkoivat ajatella toisin. Ja ihmiset parantuivat. Ja koska ihmiset eivät enää eläneet välinpitämättömillä, vaarallisilla ja sydämettömillä tavoilla, maapallo alkoi parantua. Ja kun vaara oli ohi ja ihmiset jälleen liittyivät yhteen, he surivat menetyksiään, tekivät uusia valintoja, unelmoivat uusia asioita, loivat uusia tapoja elää ja parantaa maapallon täysin, sillä he olivat parantuneet." (Kitty O'meara)

kittyomeara.jpg