Artikkeli lyhyesti
Aivopähkinää sunnuntaille: Raamatun vertauskuvien tutkimusta. Enkeli aiheuttaa ajattelutavan muutoksen (angle). Kerubilla ja aivoillamme on yhteys: ne ovat sama asia. Kerubit sijaitsevat aivoissa paikassa jossa Raamatun mukaan Jumala ilmestyy siipien keskelle. Kerubin siipien välissä on kaksi asiaa: käpyrauhanen ja holvi eli paikka jossa Jeesus oli haudattuna, pyramidi jossa Ammon lepää, missä kivi vieritetään pois. RAM/Oinas/muisti/hippokampus/käpyrauhanen. Aivojesi holvi on sinetöity paikka missä näkymätön ilmenee. Egyptin näkymätön jumala oli Amun/Amon/Ammon/Amen. Hippokampuksen Ammonin sarvi on yhteydessä Amen:een, Raamattu kutsui myös Jeesusta nimellä Amen/Ammon, sen symboli on pyramidi ja hänet on "haudattu pyramidin sisään". Amun esitettiin Egyptissä oinaan päänä, se on myös esitetty Zeus -jumalana joka ratsasti valkoisella Pegasoksella, Jeesus ennusti tulevansa valkoisella ratsulla.
 
Käpyrauhanen/yksi silmä/Osiris. Kun stimuloit käpyrauhasta, kehosi täytyy valosta, eli kehosi täyttyy melatoniinista ja melatoniini on (ihon)vaalentaja. Raamattu on siis tieteellisesti oikeassa, kaikki on vain kirjoitettu vertauskuvallisesti. Hän oli palava ja loistava lamppu, mutta te tahdoitte ainoastaan hetken iloitella hänen valossansa." Jumala on valo. Jaakob oli siis nähnyt valon. "Jos silmäsi on yksi, kehosi täyttyy valosta."
 
Kun meditoit ja energia alkaa nousta, öljy nousee oliivista kielihermoosi, siitä päähän ja pääsi on "voideltu". Toistamalla OM mantraa sähköenergia nousee selkää pitkin, kulkien chakrojen läpi jotka ovat itse asiassa vastuksia. Sisuspunos eli solar plexuksen energia nousee meditaatiossa, tämä tuli "syö/kuluttaa" käpyrauhasen ja aivot. Tämä avaa oikean pallonpuoliskon samaan tapaan kuin keväällä aurinko/Leijona siirtyy oikealle Oinaaseen eli itäiselle taivaalle ja kesä saapuu. Solaarivoimaenergia siirtyy oikealle aivoissa ja siirryt elämäsi talvesta kevääseen, tietosi avautuu uudelle ymmärrykselle/elämälle. Männynkävyt avautuvat tulessa, ne räjähtävät ja siementävät elämän siemenen ympärilleen. Kaikelle tälle on anatominen syy, sähköinen syy, se on energiaa.
 
Alamme nähdä enemmän tapahtumia taivaalla. Nibirun aurinkokunta on kaksois-aurinkuntamme joka nyt lähestyy ja lopulta tulee erittäin näkyväksi. Raamatussa UFOsta laskeutunut ihmismäinen leijona/kotka -kasvoinen alien oli Jumala joka puhui Joosualle ja antoi hänelle tehtävän.
****
 
Jason Christoff jakoi Tara Rogers:in lauseen: "Maailma tulee pian käsittämään ettei Raamattu ole vain tarinakirja."
*
Suomensin Bill Donahue:n luennon, lisäsin linkkejä ja kuvia (jotka tein Canva.com):
 
"Aivojen hippokampus on muistiin palauttamisen paikka, aivokuoren lieve.
 
Matteus 14:36 "Ja he pyysivät häneltä että he vain saisivat koskea hänen vaippansa tupsuun, ja kaikki jotka koskivat, paranivat."
Hippokampuksen sisäinen Ammonin sarvi on yhteydessä Amen:iin jota lausumme kirkossa ja puhuimmekin siis itsestämme. (Amun oli egyptiläinen jumala jota esitettiin oinaan päänä).
 
*Linkissä suomeksi: Ihmisen kaksi hippokampusta ovat merihevosen muotoisia  https://hmn.wiki/fi/Ammon%27s_horn
*Linkissä suomeksi: Näkymätön jumala Amon/Ammon/Amen Egyptissä  https://fi.wikipedia.org/wiki/Amon
* Linkissä englanniksi lisää Amun/Amon/Ammon/Amen -jumalasta joka oli siis yksi ja sama jumala:  https://en.wikipedia.org/wiki/Amun
 
Ilmestyskirja 3:14 Jeesusta Raamattu kutsuu myös nimellä Amen (=Ammon). "Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku". Jos siis Jeesus on Amen, ymmärrämme miksi hän sanoi olevansa sinussa. Jos Jeesus on siis myös Ammon, selviää että Ammonin symboli on pyramidi ja hänet on haudattu pyramidin sisään.
 
Ammon on myös yhdistetty Zeus-jumalaan (kreikkalaisen mytologian ylijumala ja taivaanjumala sekä Olympoksen valtias ja jumalten dynastian perustaja. Taivaanjumalana Zeus hallitsee kaikkea korkealla olevaa, kuten vuorenhuippuja, kotkia, tammia ja ukkosta.) Mielenkiintoista on, että Zeus ratsasti Pegasoksella pallosalaman läpi ja Jeesuksen on kerrottu tulevan takaisin valkoisella hevosella ratsastaen eli Pegasoksella. Jeesus sanoi että hänen tulemisensa on kuin salamanvälähdys idästä länteen.
Zeus%20Pegasoso.jpg
 
Ammon/Amen on oinaanpäinen mies, Ammon on Jumalan oinas, Jeesus on Jumalan lammas. Hippokampus oli siis muisti, ja sitten meillä on Jumalan RAM (oinas/tietokoneen muisti), Rama on myös oinaspäinen hindujen Jumala. Näin olemme käsitelleet kristittyjen, muslimien, juutalaisten ja hindujen jumalaa.
 
Tuhansia vuosia sitten siis ennustettiin tietokoneen RAM -muisti, Trump, OM-mantra. Toistamalla OM mantraa sähköenergia nousee selkää pitkin, kulkien chakrojen läpi jotka ovat itse asiassa vastuksia. 6 000 vuotta sitten oli älykkyys joka on opettanut meitä ja laittanut näitä asioita esille että voisimme ymmärtää kun olemme saavuttaneet tarvittavan kehityspisteen.
 
Kohdassa missä selkäranka päättyy niskassa, on kielen liikehermo, eli 12. aivohermo joka lähtee pyramidin kohdasta. Itse asiassa siinä on kaksi pyramidia sekä oliivi. Kun meditoit ja energia alkaa nousta, öljy nousee kielihermoosi, siitä päähän ja pääsi on voideltu oliiviöljyllä. Uskonnoissamme sitä käytetään ulkoisesti ja miettikää miten pitkälle olemmekaan pääseet uskonnoissamme, "aa, minulla on öljyä päässäni, tämä todella saa Jumalan esiin" (huumoria, ulkoinen öljy ei auta).
 
 
Opimme siis tietosanakirjasta sekä lääketieteen perusteella että RAM (random access memory/muisti/oinas) on hippokampuksen Jumala, että Rama on hindulaisten jumala, Ramadan on islamin pyhä päivä, jne. Nämä kaikki asiat eivät voi olla sattumia.
 
Katsotaan toista mielenkiintoista asiaa joka on myös osa anatomiaanne. Lähikauppanne myy melatoniinia, en suosittele ostamaan sitä koska tuotatte sitä itse. Melatoniinia tuottaa aivojenne keskellä oleva rauhanen, eli käpyrauhanen pimeässä tai kun nukutte.
 
*Mesopotamian sumerien taiteessa haukanpäinen suojelushenki pitelee käpyä ja astiaa: https://en.wikipedia.org/wiki/Bucket_and_cone
 
Metafyysisesti käpyrauhanen liittyy oinaaseen, Jumalan oinaaseen (RAM). Keväisin maan kiertoradalla aurinko saapuu Oinaan tähtimerkkiin. Kun aurinko "syö" Oinaan, oinas/RAM on uhrattu. Näin siirrymme talvesta kevääseen. Ei tarvita uskonnollista, henkistä uskoa, näet sen itse. Aurinko (=leijona) nousee talvipäiväntasauksesta ja päätyy Oinaaseen, aurinko polttaa oinaan sekä paneutuu makuulle lampaan kanssa. "Kun leijona paneutuu makuulle lampaan kanssa, on rauha.". Sama asia tapahtuu itsessäsi.
Zeus%20Pegasos%20%281%29.jpg
 
Sisuspunos eli solar plexuksen energia nousee meditaatiossa, tuli "syö" käpyrauhasen ja aivot. Tämä avaa oikean pallonpuoliskon samaan tapaan kuin keväällä aurinko siirtyy oikealle eli itäiselle taivaalle ja kesä saapuu. Solaarienergia siirtyy oikealle aivoissa ja siirryt elämäsi talvesta kevääseen, elämäsi kesään.
Wikipedia: Sisuspunos on navan korkeudella, aivan pallean alla sijaitseva, vatsa-aortasta lähtevän parittoman sisusvaltimorungon ympärillä. Sisuspunoksesta lähtee sympaattisia hermopunoksia vatsaontelon elimiin. Sisuspunos tunnetaan myös yleisesti nimityksellä solar plexus.
 
Lis%C3%A4%C3%A4%20alaotsikko.jpg
 
Käpyrauhanen tarkoittaa pyhää männynkäpyä. Osiriksen temppeleiden aikaan kuollut ihminen tuotiin haudattavaan paikkaan ja asetettiin käpy otsan päälle sillä he tiesivät mikä merkitys sillä oli. Meditoinnin solaarivoimaenergia "syö" käpyrauhasen joka avaa tietosi uudelle ymmärrykselle/elämälle. Männynkävyt avautuvat tulessa, ne räjähtävät ja siementävät elämän siemenen ympärilleen. Kaikelle tälle on anatominen syy, sähköinen syy, se on energiaa.
Kun katsotte käpyrauhasen sijaintia, se on keskellä otsaanne. Vielä 50 vuotta sitten aivojen turvotusta mitattiin käpyrauhasen sijainnin perusteella koska silloin ei ymmärretty mikä tarkoitus käpyrauhasella oli. Raamattu ymmärsi.
 
Enkelihahmo kerubilla (cherub) ja aivoillamme (cerebral) on yhteys: ne ovat sama asia.
Kerubit sijaitsevat aivoissa paikassa jossa Raamatun mukaan Jumala ilmestyy siipien keskelle.
Bill%20Donahue%20Kerubit%20sijaitsevat%2
Mikä on enkeli? Se on sähköisyyden kulma/muutos (angle) joka vaikuttaa aivoihisi ja aiheuttaa ajattelutavan muutoksen. Kun sähköinen muutos vaikuttaa aivoihisi, se aiheuttaa reseptorien välisen valokaaren. Näin siitä tulee arkkienkeli (arc angle/arc angel). Kerubin siipien välissä on kaksi asiaa: käpyrauhanen ja holvi eli paikka jossa Jeesus oli haudattuna, pyramidi jossa Ammon lepää, missä kivi vieritetään pois. Aivojesi holvi on sinetöity paikka missä näkymätön ilmenee. On vain yksi energia joka voi kulkea aivojesi holvin läpi, millä nimellä lääketiede kutsuu tätä energiaa? Holvin etupilareiden takana, talamuksen edessä on aukko (foramen), se energia. Minkä vuoksi, kenen vuoksi? Amen:in, Ammonin eli Jeesuksen. Kuka sen laittoi sinne? Siellä se on. Ainoa energia joka voi kulkea sen läpi, on aukko/foramen.
Ei ole väliä uskotko tähän asiaan. Jos tunnet olkapäittesi yllä pyöreän asian, sen sisällä on kaikki tämä, käpyrauhanen, holvi, kerubi ja kerubin siivet.
 
 
2. Kuningasten kirja luku 19:15: "Ja Hiskia rukoili Herran edessä ja sanoi: "Herra, Israelin Jumala, jonka valtaistuinta kerubit kannattavat..."
(englanniksi Lord which dwells between the cherubims). Joten Jumala asustaa kerubien välissä. 
 
1. Kuningasten kirja, luku 6:27 : "Ja hän pani kerubit temppelin sisimpään osaan, ja kerubit levittivät siipensä niin, että toisen siipi kosketti toista seinää ja toisen kerubin siipi kosketti toista seinää; ja temppelin keskikohdalla koskettivat niiden toiset siivet toisiaan." 
Sisin osa on kallosi, yksi seinä etuotsa, ja yksi vasen puoli. Ette halua kuulla herttaisen pulleista pienistä kerubeista, haluatte miettiä aikuismaisesti mitä ihmettä tämä tarkoittaa, joten yritän kertoa teille.
 
Lähdemme kerubien keskelle etsimään Jumalan olinpaikkaa, keskeltä löydämme holvin ja aivojen käpyrauhasen. Käpyrauhasta kutsuttiin muinaisuudessa yhdeksi silmäksi. Olette kuulleet jumala Osiriksesta Egyptissä. OS tarkoittaa lääketieteellisissä teoksissa "auki" (open). Ei ole ehkä tarpeen selittää mitä "iiris" tarkoittaa. Avoin silmä, yksi silmä, Osiris.
On hullua ettei kukaan uskovaisista tiedä näitä asioita, en ymmärrä sitä mutta heillä ei ole mitään käsitystä.
 
Matteus 6:22 : "Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu."
Siksi jos silmäsi on yksi silmä, jos stimuloit käpyrauhasta, kehosi täytyy valosta. Voiko tätä todistaa tieteellisesti? Kyllä. Jos stimuloit käpyrauhasta, kehosi täytyy melatoniinista ja melatoniini on ihonvaalentaja. Raamattu on siis tieteellisesti oikeassa, kaikki on vain kirjoitettu symbolisesti.
Jos siis stimuloit käpyrauhasta (pineal gland), kehosi täyttyy valosta.
 
1. Mooseksen kirja luku 32:30 : Jaakob näkee Jumalan kasvoista kasvoihin, millä nimellä hän kutsuu paikkaa? Ja Jaakob antoi sille paikalle nimen Penuel, "sillä", sanoi hän, "minä olen nähnyt Jumalan kasvoista kasvoihin, ja kuitenkin on minun henkeni pelastunut."
Mistä tiedämme että penuel ja yksi silmä ja käpyrauhanen ovat yksi ja sama asia? Koska Jeesus sanoi "Jos silmäsi on yksi, kehosi täyttyy valosta."
 
1. Joh 1:5 : "Hän oli palava ja loistava lamppu, mutta te tahdoitte ainoastaan hetken iloitella hänen valossansa." Jumala on valo. Jaakob oli siis nähnyt valon.
 
1. Kuninkaitten kirja luku 6:7 kertoo talon rakentamisesta, talo on temppeli jota ei ole käsin rakennettu. Ainoa sellainen temppeli on olemassa ainoastaan päässäsi. "Ja kun temppeli rakennettiin, tehtiin se kivistä, jotka tulivat valmiina louhimosta, niin ettei kuulunut vasaran, ei minkään rauta-aseen kalketta temppeliä rakennettaessa." Talo on siis rakennettu hiljaisuudessa.
"Alimman kerroksen ovi oli temppelin eteläsivussa; portaita myöten noustiin keskimmäiseen kerrokseen ja keskimmäisestä kolmanteen." 
Keskimmäinen kerros on aivojen holvi, käpyrauhanen, oikea puoli on aivojen oikea lohko, mutkittelevat portaat ovat DNA (engl. Raamatun versiossa winding stairs). "
 
Suomensin 23:33 asti, ehkä lisää myöhemmin. Käpyrauhasesta olen kirjoittanut aiemmin: 
 
Bill Donahuen muut videot: https://www.youtube.com/@bdona4556/videos
*
 
Alla olevan videon kohdasta 10:17 alkaen: "Neitsyeen merkin Coma -galaksissa 4555 asuu jumala ja hänen asukkaansa (joita me kutsuisimme alieneiksi) joiden alusten ufoilmiöitä näemme. Coma tarkoittaa äitiä ja lasta.
Jos jumalan valtakunta on meissä, täytyy lähteä etsimään ulkoista voimaa joka meitä voi elättää. Kuten autossa on bensiinitankki, lähtisimme etsimään lähdettä josta bensiini tulee. Meidän täytyy siis löytää tietoisuudellemme se lähde joka syöttää "tankkiamme" ulkoakäsin.
Katsotaan raamatusta Danielinkirja 5:26, näkymättömän käden kirjoittama luku on 4555.
Mistä elämä on peräisin? Neitsyestä, äidistä ja lapsesta.
Jesaja 7:14: "Sen tähden Herra antaa itse teille merkin: neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel." Merkki on neitsyt ja lapsi.
Jeremia 31:13: Silloin neito iloitsee karkeloiden, nuoret ja vanhat yhdessä riemuitsevat. He ovat saaneet kärsiä, mutta minä muutan heidän surunsa riemuksi, lohdutan ja ilahdutan heitä.
Matteus 1:23 Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja hänelle annetaan nimeksi Immanuel – se merkitsee: Jumala on meidän kanssamme.
***
 
*Saijankirjat kävi katselumatkalla uudestisyntymisen paikassa jossa kuvattiin olevan "neitsyt ja lapsi", auringon säteestä lapsi kasvaa ja muuttuu "Jeesuksen hahmoksi"/Kristustietoisuudeksi. Jeesus saattoi olla jopa plejadilainen vaaleine hiuksineen ja sinisine silmineen, "neitseestä sikiäminen" kuulostaa aika lailla ET-olentojutuilta...: https://youtu.be/-Wbpn1xtBTk
***
MERKIT TAIVAALLA
 
Suomensin lisää Donahuen videoita:
1 Moos. 1:14: Jumala sanoi: »Tulkoon valoja taivaankanteen erottamaan päivän yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa määräaikoja, hetkiä ja vuosia.
Meidän täytyy siis myös etsiä merkkiä taivaalta.
 
Raamattu ja UFOT kohdasta 26:00 alkaen: 
Hesekiel 1: Tämän minä näin: Pohjoisesta tuli myrskytuuli ja suuri pilvi, joka liekehti tulta ja levitti loistetta ympärilleen. Tulen keskusta säihkyi kuin sula kulta ja keskellä hehkua näkyi neljän olennon hahmot. Tällainen oli niiden ulkonäkö: Niillä oli ihmisen muoto, mutta kullakin oli neljät kasvot ja kullakin neljä siipeä. Niillä oli suorat sääret ja jalkaterät kuin vasikan sorkat, ja ne välkehtivät kuin kiiltävä pronssi. Siipien alla oli kaikilla ihmiskädet, neljällä puolen, kuten olivat myös kasvot ja siivet, ja niiden siivenkärjet koskettivat toisten siipiä. Ne eivät kääntyneet kulkiessaan, vaan kukin liikkui suoraan, kasvojensa suuntaan. Niiden kasvot olivat kuin ihmisen kasvot, mutta oikealla puolen oli leijonan kasvot ja vasemmalla härän kasvot, ja vielä niillä oli kotkan kasvot, kaikilla neljällä yhtä lailla. Kullakin olennolla oli kaksi siipeä ylhäällä levällään, niin että ne koskettivat toisten siipiä, ja kahdella siivellä ne peittivät vartalonsa. Ne kaikki kulkivat kasvojensa suuntaan, sinne, minne henki niitä johti. Kulkiessaan ne eivät kääntyneet. Näiden olentojen välissä näkyi kuin liekehtiviä hiiliä. Lieskat liikkuivat olentojen lomitse soihtujen tavoin, tuli välkkyi ja sinkosi salamoita, ja salamoiden lailla kiitivät itse olennotkin edes ja taas. 
Ja tämän minä näin: Jokaisen vieressä oli pyörä, joka kosketti maata. Kaikki neljä pyörää olivat toistensa kaltaiset, ja ne välkehtivät kuin olisivat krysoliitista tehdyt. Niissä oli kuin toinen pyörä ristikkäin toisen kanssa, sellaiset ne olivat rakenteeltaan. Olennot liikkuivat neljään suuntaan, eikä pyörien tarvinnut kääntyä. Pyörät olivat korkeat, pelottavat, jokaisen kehä välkehti kauttaaltaan valoa. Kun olennot liikkuivat, liikkuivat pyörätkin niiden vierellä, ja kun ne kohosivat maasta, kohosivat pyörät niiden mukana. Minne henki niitä ohjasi, sinne ne kulkivat hengen käskyjen mukaan, ja niiden vierellä kohosivat ilmaan pyörät, sillä pyöriä liikutti sama henki. Pyörät liikkuivat minne olennotkin, ne pysähtyivät olentojen pysähtyessä ja kohosivat ilmaan niiden vierellä, sillä niitä liikutti sama henki. 
Näiden olentojen yläpuolella oli kuin kaartuva levy. Kristallin tavoin se loisti niiden yllä, se hohti pelottavaa valoa. Levyn alla kunkin olennon kaksi siipeä ojentui vieressä seisovien siipiä kohti, ja kahdella siivellä kukin peitti vartalonsa. Kun ne kulkivat, minä kuulin siipien äänen, kuin suurten vesien pauhun, kuin Kaikkivaltiaan jylisevän äänen, kuin väkijoukon metelin tai sotajoukon melskeen. Pysähtyessään ne laskivat siipensä. Myös niiden pään yllä olevan levyn päältä kuului mahtava jyly. Pysähtyessään ne laskivat siipensä. 
Ja ylhäällä, niiden päällä olevan levyn yläpuolella, oli jotakin, mikä hohti kuin safiiri. Se oli valtaistuimen muotoinen, ja tällä valtaistuinta muistuttavalla istui joku ihmisen kaltainen. Minä näin kuin puhtaan kullan loisteen. Tuon ihmisen kaltaisen lanteiden kohdalta lähti ylöspäin tulinen kehä, ja lanteiden kohdalta alaspäin näin hohtavan tulikehän. Loiste ympäröi istuimen, se oli kuin sadepäivänä pilvessä näkyvä kaari. - - - Henki nosti minut seisomaan, ja minä kuulin takaani valtavan jylinän, kun Herran kirkkaus kohosi paikaltaan. Olentojen siivet kohahtivat, kun ne löivät toisiaan vasten, ja minä kuulin pyörien jyrinän ja kuulin pauhun, joka järisytti maata. Ja henki nosti minut maasta ja tempasi mukaansa. Minä kuljin huumaantuneena, mitään käsittämättä, mutta Herra piti ylläni väkevää kättään.
 
On siis tuli, siivet, punaisia valoja taivaalla, renkaita. Alukset selvästi laskeutuivat ja nousivat. Pauhu viittaa jonkinlaiseen moottoriin. Mielenkiintoinen vertaus kerubeihin, koska nyt nämä jotka lensivät taivaalla suuren metelin kera, tulen ja siipien kera, ovat kerubeja. Hän siis kutsui UFOja kerubeiksi. Cherub-sana tarkoittaa "peittää". Hän puhuu olennolle joka tulee aluksesta, tämä ihmisennäköinen alien -kokemus liittyy jumalaan. Kristityt sanovat että UFOt ovat saatanasta, mutta tässä Raamattu puhuu UFOsta jumalallisena kokemuksena."
 
*
 
*
Michael Love: "Korkeataajuuksiset energia-aallot tunkeutuvat nyt atmosfääriin, laukaisten perustavanlaatuisen muutoksen tunteen. Taivaat todistavat selkeitä merkkejä tästä muutoksesta, vaikuttavia auringonpurkauksia, ruusunmuotoisia pilviä syvän karmiininpunaisen ja oranssin väreissä, vihreitä 13 000 vuotta vanhoja komeettoja, uusia näkyviä planeettoja, palloja taivaalla, ja kasvava määrä selittämättömiä ilmakehän objekteja lähes joka päivä."
 
11.2.2023 
"Raportteja lukuisista auringoista, omituisesta kuun käyttäytymisestä, ylimaallisista pilvistä, oudoista valoista taivaalla, värikkäitä komeettoja ja asteroideja. Orbeja, UFOja ja UAPeja. Monet kertovat näkevänsä selkeästi massiviisten planeettojen ääriviivat päivittäin, peittäen puoli taivasta. Plejadilaiset kertovat että jokin paljon suurempi aiheuttaa kaiken tämän, jotain suurta on tapahtumassa kulissien takana.
 
Oort-pilven massiivinen kuollut tähti saapuu lähelle aurinkokuntaa joka 13 000. vuosi, monet massiiviset planeetat kulkevat auringon ja maan läheltä joka 3654. vuosi. Viimeisin tämän kaksois-aurinkokunnan järjestelmän lähin kiertorata alkoi juuri ennen maapallon vuotta 2012 ja nyt se on hyvin lähellä aurinkoa ja maapalloa. Vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla tämä kierros on maksimi perihelissä (lähimpänä). Tämä valvomaton aurinkokunta sisältää oman ruskean kääpiöaurinkonsa joka on paljon isompi kuin maapallon keltainen aurinko ja välittää sokaisevaa valkoista plasmavaloa.
Yhdellä näistä tämän kaksois-aurinkokunnan kahdeksasta planeetasta on monia nimiä, planeetta X, Nemesis, Hercobulus, Nibiru. Se on sinivihreä planeetta kuten maapallo, mutta viisi kertaa isompi. Toinen planeetta on kirkkaan punainen/oranssi ja sijaitsee tällähetkellä auringon laskiessa alhaalla vasemmalla auringosta. Näet sen jos katsot. Kaikki tämä kuulostaa joillekin kaukaiselta salaliittoteorialta mutta jos jaksaa tehdä tarpeeksi tutkimusta, yhdistää lopulta palaset toisiinsa ja löytää totuuden. Vaikka tätä yritettäisiin piilotella massaväestöltä, Nibirun aurinkokunta tulee niin selkeäksi taivaallamme sen yhä lähestyessä tulevina kuukausina, että sitä ei voi piilotella. Muinaiset kansat olivat hyvin tietoisia tästä kaksois-aurinkokunnastamme, sillä he jäljittivät sitä. Modernit tiedot ovat vasta 1983 alkaen. Mutta päätettiin ettei siitä nosteta hälyä vaikka nämä taivaalliset planeetat viestivät maapallon magneettikentän ja säätilojen kanssa, koska ei ole pelkoa yhteentörmäyksestä.
Nibirun 3654 aurinkokunnan kiertorata on syklinen tapahtuma joka on laukaissut suuren auringonpurkauksen ja sukupuutto -tason tapahtuman ainakin viisi tiedettyä kertaa esihistoriassa. Mutta on tiedossa että tänä kuudennen auringon kertana kataklysmiä ei tapahtu. Suuren keskusauringon purkaus aktivoi kaiken piilevän DNA:n tässä kosmoksessa ja maapallon asukkaat nousevat tietoisuudessaan seuraavalle tasolle. Se on kaiken uuden alku, ei minkään salaliittoteorian tai maailmanlopun skenaarion paikka. On aika nostaa päänne ja katsoa ylös."
 
*
Sopfia Love:n uutiskirje: "Tulee olemaan hyvin pian kosmisen kalenterin mukaisia tapahtumia: epätavallisia asioita taivaallanne. Ne saattavat pelottaa joitakin, mutta niiden ei ole tarkoitus pelottaa ketään, päinvastoin. Ne ovat teidän evoluutionne ja muutoksenne tulosta, niiden tulkitseminen riippuu katselijasta. Jos olet valotyöntekijä, tunnet nämä tapahtumat jo ennen kuin ne tapahtuvat. Puhun aluksista taivaallanne, massiivisista valopilareista, yliluonnollisista valoista. Kun niitä alkaa näkyä, se kertoo teille ennustuksen täyttyneen ja että te rotuna todistatte muutosta. Pitäkää siis kaikkia merkkejä taivallanne fyysisenä todistusaineistona. Kun niitä ilmenee, tiedätte että pahin on ohi, on aika alkaa nousta hylystä ja rakentaa uutta."
 
*

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/430b65f2-7c10-4898-a724-9eb1df1920d0

"Tunnistamattomat lentävät kohteet eli ufot ovat viimeisinä vuosina olleet Yhdysvaltojen ilmatilassa yhä yleisempi näky, kertoo vuoden alussa julkaistu raportti. Tiedustelupalvelu on pyrkinyt tunnistamaan jokaisen uuden tapauksen. Esimerkiksi 366 havainnosta 26 määriteltiin miehittämättömiksi lentäviksi objekteiksi, joihin lukeutuu muun muassa dronet. Havainnoista 163 määriteltiin pallomaisiksi lentäviksi objekteiksi ja kuusi tulkittiin häiriöksi tutkassa. Silti 177 havaintoa jäivät raportin mukaan ilman kunnollista määritelmää. Näiden kohteiden lento-ominaisuuksia ja liikkumista kuvaillaan epätavallisiksi, ja ne vaativat lisää tutkimista.

Noussutta havaintojen määrää voi selittää se, että armeijan henkilökunta ottaa ufojen uhan enemmän tosissaan kuin aikaisemmin. Ennen havaintoja tehneet henkilöt ovat voineet kokea enemmän häpeää ufohavainnon ilmoittamisesta. Dagens Nyheterille kommentoinut entinen hävittäjälentäjä Ryan Graves pitää havaintojen määrän nousua positiivisena asiana. "On selvää, että meillä kriittinen tarve parantaa ilmailun turvallisuutta panostamalla UAP-havaintojen tieteelliseen tutkimukseen. Olen iloinen, että hallitus ottaa lentäjien ja silminnäkijöiden kertomukset tosissaan.

Tiedustelupalvelun raportista on tehty kaksi versiota, joista salaisempi ei mene julkiseen jakoon, vaan se toimitetaan ainoastaan poliitikoille ja päättäjille."

*

Kirkkopahta, Taatsin seita, ley-linja, energioiden tutkimista. "Ley-linjoissa tieto/energia kulkee molempiin suuntiin."