https://www.youtube.com/@BRACOofficialchannel

Kroatialainen parantaja Braco tarjoaa hiljaista läsnäoloa livenä viikoittain iltakuudesta puoleenyöhön puolentunnin välein. Katselu kestää kerrallaan 5 minuuttia ja sinun tulee vain tyhjentää mielesi ja katsella häntä. Voit tietysti puhua hänelle myös murheesi. 

https://braco-tv.me/live-stream.html

(Näet tästä linkistä myös montako ihmistä Suomesta katselee, nyt oli vain 6.)

Riippuu paljon ihmisestä mitä tapahtuu. Itselläni kävi näin: ensin ei tapahtunut mitään. Sitten yllättäen kerran tiesin sisäisesti että jokin "klik" tapahtui jossain ylhäällä välillämme, ehkä yhteys muodostui. Se on todella pieni tunne, joten olkaa tarkkoina, kirjatkaa vaikka tuntemuksenne ylös ettette kuittaa niitä kuvitteluna. Seuraavaksi aloin saada telepaattisia viestejä, ne tulevat ajatuksiisi yksinkertaisesti vain tietona. Saatat nähdä jotain myös henkisillä silmilläsi, jos hän näyttää jonkin kuvan. Saatat myös tuntea jotain, esimerkiksi rakkautta. Olen tuntenut myös muutamia kertoja miten kohoamme ylöspäin kierteenä henkikehossa, samaan tapaan kuin näin kesällä että auringonkukkien energia nousi ja yhdistyi aurinkoon. Se ylöskohoava energia liittyy meihin siten että meilläkin on aurinko sisällämme (vatsassa solar plexus) joten kohoamme vastapariamme, toista aurinkoa kohti. Ja huomaatte että Bracokin vihjaa aurinkoon, aurinko -symboli on hänellä aina takana ja kultariipuksessa on sama symboli.

Eli hän jotenkin kykenee myös kuvaannollisesti kohottamaan sinua, jos olet hänen vastakappaleensa. Siellä ylhäällä oli vain valkoista ja siihen se kokemus päättyi. Ne ovat hyvin lyhyitä kokemuksia.

Jos olen oikeassa mitä kaikki nyt saamani vihjeet Bracon suhteen tarkoittavat, hänellä on tosi iso rooli ihmisten henkisessä heräämisessä. Mutta en kerro enempää, ennenkuin saan vahvistuksen asioille.

 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/search/query/tags/?tag=braco