Okei, siis jotain positiivista tapahtunut, vaikka Schumannin resonanssin heilahtelu ei mitään merkityksellistä sitten ollutkaan. En varmaan jaksa linkkejä suomentaa hirveästi mutta pääpiirteet.

 

Olen yrittänyt avata "kolmannen silmän" näkökykyä siinä onnistumatta, luin alkuaikojen viesteistäni että lapsena näin asioita kuvina. Eli olen sen taidon kadottanut. Jossain ulkomaisessa lähteessä luki että joku oli onnistunut siinä magneetin avulla (jotenkin peittämällä toisen pään magneetista ja pitämällä sitä otsan keskellä...), lopulta nähnyt toisinaan silmänsä ulkonurkasta miten huoneen seinän läpi kulki mies. Kerran se mies oli kulkenut huoneen poikki istumaan puun alle erään naisen kanssa, mutta kun tarkkailija-henkilö oli seurannut heitä tiiviisti katsellen, haamu-mies oli hätääntynyt.

 

Kuulosti tutulta, sillä kerran pari vuotta sitten tosiaan viikkasin pyykkejä ja kuulin päässäni sanat "Sinusta pitäisi tehdä vaimo itselleen kun osaat noin hyvin vaatteet laittaa." Aloin keskustelemaan ja lopulta se tyyppi oli naapurin joku edesmennyt vanhempi mies. Säikähti aluksi kun kuulin hänet ja oli häpeissään että oli meidän talossa "vieraisilla", kyseli kovasti näenkö hänet jos kerran kuulenkin. Tästä olenkin joskus kertonut täällä kai...

 

Olen kirjoitellut aika vähän viestejä nyt. Mietin saavuttavatko kukat sitten avautuessaan valaistumisen samaan tapaan kuin ihmisellä tapahtuu ja onko se syy miksi pidämme niistä... pätkä vastauksesta, en ehtinyt enempää kirjoittaa:

"- -  Oletteko milloinkaan henkisissä kyvyissänne ajatelleet miten kasvatatte kokoajan sitä kukkaansa, täydellistyvää mielentilaanne - - Tahtoisitte kauneutta suunnistaa kohti ettekä osaa kuitenkaan kuvailla miten se tapahtuisi, siinä teillä piileekin se sydämenne muotoinen aukko sivistyksessänne, minne olettekaan piilottaneet lukuisat sijaintinne muodostelmat - -"

 

Sain viimeinkin päätettyä että viimeistelen viesteistäni e-kirjan nro 3 seuraavaksi, eli sitä perus opastusta 2016 heinäkuun puolestavälistä eteenpäin, jota ilman nämä uudet viestit ja aihepiiri ei oikein avaudu. Olen vain hukannut siihen suunnittelemani kansikuvan joten viivästyy vieläkin... ääh. Sellainen fiilis että se olisi kuulunut siihen.

 

Tulevasta e-kirjasta nro 3 siis pätkä:

 

"Uskomme kaiken olevan vain pienen välimatkan päässä enää että pääsisitte kuuntelemaan säveliä ja kertomaan toisillenne tunteistanne aidoista, vaan sellainen on tulevaisuus että teettekin niin kokoajan. Estämme kaikkea vielä saapumasta silmillenne kunnes otatte kaikesta onkeenne ja pelastutte kuunnellen itseänne paremmin. Uskoudumme kaikille tulevassa elämässä siten että kuuntelette kyllä kaikkea uudella tavalla eikä teillä ole mitään pelottavaa tulossa estämään minkään onnenne saapumista.

Sellaisen uskomuksen tahdomme hävittää keskuudestanne, että kuunnelkaa aina pelkästään vain ja ainoastaan sisintänne että suunnistaisitte väljemmille vesille sieltä suostanne, vaan sellainen kommellus on aina oleva matkassanne että teitä pelotellaan milloin milläkin tavalla. Uskomme kaiken ymmärtävänne kun pääsette luovimaan eteenpäin ja näette kokonaiskuvan kaikesta siitä suunnasta mistä me sen näemme, joten odottakaa kunnes etenette tarpeeksi ja katselkaa sitten taaksepäin elämäänne miltä kaikki näyttää.

 

Suunnistakaa parhaan kykynne mukaan sellaiseen elämään että esitätte ainoastaan kauniita maisemia ja kuuntelette kaunista laulua matkallanne. Sellaista esitämme että suunnatkaa pelkästään kauneuden näkemiseen älkääkä vajotko alaspäin milloinkaan. Kuljettakaa sanaanne toisille siten ehkäisten toisiakin vajoamasta takaisin suohonne ja olette niin tehden olleet sananne vertaisia siinä, että sijaitsette aina tuokion paremmassa olotilassa kuin aiemmin.

 

Kuuntelemme kyllä mitä tahtoisitte nähdä ja kokea ja järjestämme sen teille suuntaanne emmekä valaise miten sen teemme mutta olemme teitä aina askeleen edellä. Sen verran saatamme kertoa että kuunnelkaa sydäntänne ja olette jo huiman askeleen toisianne eteenpäin päässeet. Selvitämme sellaista kertomusta mitä kuuntelette usein mielellänne että suvaitsette katsella toisianne kauniina yksilöinä vaan se teillä on vielä kovasti vaiheessa tavallaan harjoitelmissanne että osaisitte niin tehdä mutta yrittäkää kovasti ja sellaisen taidon omistatte aikananne." 

 

*

 

http://higherdiscernment.blogspot.fi/2017/05/cobra-update-disclosure-process-may.html

 

Cobran uusin päivitys, johan nyt...

"Suuri laivasto joka koostuu lukemattomien positiivisten kosmisten rotujen monista emäaluksista, on päässyt lopulliseen parkkeeraus asemaansa aurinkokunnassamme, kannattaakseen täyden Paljastuksen etenemistä. Jotkut näistä aluksista voidaan nähdä selvästi kuvissa jotka tiimimme ottivat (Strato 5 -luotain) noin 17 kilometriä maanpinnan yläpuolelta. (linkissä) . Valtamedia valmistautuu hitaasti ET -elämänmuodon olemassaolon julkistamiseen."

 

*

 

https://kosminenvalo.wordpress.com/2017/05/03/valo-esoteeriset-symbolit-ja-okkulttiset-salaseurat-osa-ii-musta-ja-valkoinen-aurinko-2/

 

Tämä oli hyvää aivojumppaa...

 

*

 

http://gfbymikequinsey.blogspot.fi/

Mike Quinsey viimeisin:

"Näyttää siltä että negatiiviset voimat on ajettu ulos maan alaisista tukikohdistaan eivätkä kykene pitämään maailman hallintaa koossa. Puhdistus jatkuu kunnes he eivät enää ole uhka ihmisille, näin Valon voimat saavat enemmän kontrollia, voi olla vain ajan kysymys milloin uutisten hallinta vapautetaan ja todelliset uutiset voidaan julkaista. Tällähetkellä vielä joutuu käymään internetiä läpi monista sivustoista, sillä osa syöttää valeinformaatiota.

Paljon uutisia odottaa julkaisemista ja se koskettaa viimeisten 70 vuoden tapahtumia joita on peitelty. Ihmiset eivät tule olemaan pelkästään ihmeissään vaan jopa shokissa miten totuutta on pidätelty niin pitkään. Illuminati on estänyt teitä kehittymästä samalla kun ovat varastaneet rahanne, rahoittaakseen omia valtaisia salaisia projektejaan. Vapaa energia, teknologiat kohottaisivat elämänlaatuanne välittömästi. Jo nämä kaksi asiaa nostaisivat ihmiset pois köyhyydestä ja kärsimyksestä. Ei mene enää pitkään että nämä hyödylliset kehitykset esitellään ja huomaatte että Valo on täysin voitolla."

 

*

 

http://wakingtimesmedia.com/shocking-study-finds-penicillin-changes-childrens-brains-causing-grow-angry-violent/

Penisiliini muuttaa aivoja aiheuttaen vihan purkauksia...

 

*

 

https://www.consciousreminder.com/2017/05/14/science-buddhism-agree-no/

Tiede & Buddhismi

 

*

 

Cobran haastattelu, suomensin hieman nopeasti läpi... Kuolemasta, jesuiitoista, illuminatista, pyramideista, ym.

Hmmm, miten erottaa telepatian ja kanavoinnin?

 

"Rob Potter: Cobralla on telepaattinen kommunikointiyhteys, kyse ei ole kanavoinnista.

Vahvistit että Rockefeller on todellakin kuollut ja piileskelee plasmatasolla. Joko hänet on saatu kiinni?

Cobra: Kyllä, hän ei ole enää tällä planeettajärjestelmällä, vaan matkalla kohti Keskusaurinkoa.

Rob: Onko plasmataso sidoksissa maahan vai koko aurinkokuntaan?

Cobra: Koko universumilla on plasmataso mutta se mistä puhun on planetaarisen pinnan läheinen plasmataso, koska siellä suurin osa plasma anomaliasta on, ja se on se mikä on ongelma.

 

Rob: Onko kuoleman kokemus erilainen reptiliaaneilla, dracoilla, sieluilla kuten Rockefeller, verrattuna normaaliin ihmiseen?

Cobra: Kyllä tietenkin koska tietoisuuden värähtelytaajuus merkitsee paljon siihen minne menee kuoleman jälkeen. Joten reptiliaani päätyy alemmalle plasmatasolle tai alemmalle eetteritasolle tai alemmalle astraalitasolle. Korkealle kehittynyt sielu kulkee hyvin nopeasti näiden tasojen läpi korkeammalle ellei häntä napata.

Rob: Kuolema on tietenkin suuri mysteeri, uskon että sielumme säilyvät kuoleman jälkeen. Olemme lukeneet Tiibetiläisten kuolleitten kirjaa, Egyptiläisten kuolleitten kirjaa, jopa Intian Vedalaiset puhuvat kuoleman jälkeisestä elämästä. Nykyaikainen versiomme on Urantia -kirja.

Voitko kertoa... kun ihminen kulkee kuoleman läpi, näet tavallaan itsesi ulkoapäin ja mennään kohti valoa. Onko se yhä samanlaista vai onko kuolema muuttunut?

Cobra: Ei, kyllä se on yhä sama kokemus. Ainoa ero on että nykyään on paljon enemmän valoa kuin vielä muutama vuosi sitten. Siirtyminen on paljon turvallisempaa, archonien kaappaamia ihmisiä on paljon vähemmän.

Rob: Archonit siis huijaavat ihmisiä inkarnaatioon.

-

Rob: Mainitsit että strangelet ja toplet pommit ovat sidoksissa Cabal jäseniin ja pidätykset laukaisisivat nämä pommit, onko yhä niin?

Cobra: On yhä ongelma mutta myös suunnitelmia. Toisinaan pommit saattaisivat laueta ja toisinaan ne voitaisiin estää. Strangelet pommit on poistettu täysin, topletit ova jäljellä. Kun niistä selvitään, Tapahtuma voisi tapahtua.

Kenenkään kuolema itsessään ei laukaise toplet pommia, vaan on hyvin monisyinen algorytmi joka määrittelee sen. Tekoäly joka määrittelee missä olosuhteissa se laukaisee tämän.

 

Rob: Mielenhallintakeskittymäkö sijaitsee Brookhavenin laboratoriossa?

Cobra: Sanoisin että se sijaitsee Long Island:illa monissa kohteissa, Brookhaven on yksi.

Rob: Voitko kertoa missä HAARP-keskittymiä on?

Cobra: Monissa paikoissa Kanadassa, Pohjois Euroopassa, joka puolella maailmaa. Se on hyvin vanhentunutta teknologiaa ja on paljon kehittyneempiä liikuteltavia yksikköjä. Ne voivat olla niin pieniä että mahtuvat pieneen pakettiautoon. Tätä teknologiaa on hyvin monitasoista, sanoisin että monilla ryhmillä on pääsy niihin, negatiiviset sotavoimat, etenkin ilmavoimilla.

Rob: Sijaitsevatko mielenhallinta teknologiat asutetuilla alueilla?

Cobra: Verkosto on yhteydessä runsaslukuisiin asutusalueisiin mutta on toinenkin verkko jonka tarvitsee olla paikannettuna kirjaimellisesti maanpinnan läpi koska on hyvin tarkka aallonpituus joka tarvitaan pitämään koko planeetta alemmassa värähtelyssä. Joten he laittavat näitä tiettyihin pisteisiin että tietty aallonpituus säilyisi. 

Rob: Maapallo saa siis akupunktiota näin.

Minulle on ilmoitettu muutaman viime kuukauden aikana 15 tapausta sähköhäirinnästä, auttaako muuttaminen syrjäalueelle tätä kärsimystä?

Cobra: Saattaa auttaa toisinaan, myös veden läheisyys auttaa koska vesi eristää skalaarisia plasma aseita.

Rob: Onko tätä teknologiaa satelliiteissa, voivatko he kohdistaa häirinnän yhteen henkilöön missä tahansa?

Cobra: Kyllä, osa on satelliiteissa ja teoreettisesti voidaan kohdentaa henkilöön mutta viimeaikoina on ollut kehitystä siinä että Pleijadilaisten alukset ovat poistaneet näitä. Joten se ei ole enää niin aktiivista kuin aikaisemmin, mutta tätä on monia tasoja.

Rob: Ilmeisesti Tapahtuman aikana tämä teknologia kaadettaisiin galaktisen konfederaation puolesta.

Cobra: Se lopetettaisiin täysin.

 

Rob: Nämä skalaari ja muut teknologiat vaikuttavat maapallon magneettiseen ytimeen joka on yhteydessä ihmisen kehoihin eetteri- ja plasmatasoilla. Tiedetään että Melchizedikit ja muut aikaisemmat sivilisaatiot ovat rakentaneet monia pyramideja. Ja on kerrottu että niiden tehtävä on ollut vakauttaa maapallon magneettikenttiä ja ley-linjoja. Voitko kommentoida?

Cobra: Kyllä, pyramidit ovat portaaleja jotka perustuvat pyhään geometriaan, ne voivat välittää korkeatasoisia energioita ja häiritä negatiivista skalaariteknologiaa. Siksi pyramidiverkosto asetettiin maapallon kriittisille paikoille Atlantiksen aikoina. Pimeät voimat itse asiassa pelkäävät pyramidien voimaa, siksi he piilottelevat pyramiditiedettä koska se on keskeinen määrittäjä kun taistellaan negatiivisia plasma teknologioiden vaikutuksia vastaan.

Rob: Dr. Fred Bell kehitti paljon pyramidi teknologioita, joita käytettiin ihmisten tietoisuuden vuorovaikutuksessa, voimistaen kristalleja ja lasereita. Pyramidin oli siis kaiketi tarkoitus vahvistaa ihmisen ajatusmuotoja. Vaikuttaako tämä myös maapallon sisäosissa?

Cobra: Pyramidijärjestelmät jotka Fred Bell kehitti ovat pleijadialista teknologiaa joka annettiin hänelle. Yksi heidän tarkoituksistaan oli vakauttaa tektonisia laattoja jotka ovat yhteydessä planeetan ytimeen. Tämä on yksi näkökulma. Toinen oli nostaa ihmiskunnan tietoisuutta. Ja kolmas on häiritä negatiivisen plasmaverkon toimia. Hän työskenteli tietoisesti sen vuoksi.

Rob: HAARP tuottaa yhä repeämiä aika-paikka -jatkumossa kuten Puerto Ricossa, onko tätä toimintaa kaadettu?

Cobra: HAARP on vanhentunut, niillä on vähemmän voimaa kuin nyt kuin aikaisemmin eivätkä ne kykene vaikuttamaan aikalinjoihin.

 

Rob: Tiedämme olevan ELF -teknologiaa jota yhä käytetään. Mitä nämä etenevät allot ovat tässä alien mielenhallinta verkossa joka on ujutettu yllemme?

Cobra: Pääteknologiana ovat nk. morfiset kammiot. Ne ovat teköäly rakennelmia joka vaikuttaa plasmakenttään voimakkain sähkömagneettisin ja skalaarisin aalloin. Se on teknologiaa joka muotoilee ja suunnittelee plasmakenttää maapallon ympärillä ja koko maanpinta on sen vaikutuksen alaisena. Viime viikkoon saakka galaktinen konfederaatio työskenteli poistaakseen sen. Se laukaisi reaktion Chimera -ryhmässä koska he totesivat "Jos galaktiset voimat sekaantuvat, me luomme kolmannen maailmansodan." Siksi on Syyrian tilanne, sillä ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa galaktiset voimat puhdistavat tätä.

 

Rob: Corey Goode raportoi että merivoimien joukot saavat traumaperäisiä stressireaktioita koska ovat joutuneet kohtaamaan maanlaisissa tukikohdissa reptiliaaneja kahakoissa. Voitko vahvistaa että tällaisia tapahtumia on ollut?

Cobra: Omaan tietooni perustuen en voi vahvistaa sillä ainoat maanalaiset tukikohdat ovat Chimeran ja valojoukkojen tukikohtia. Negatiiviset asevoimat ovat menettäneet maanalaiset tukikohtansa vuosia sitten.

Rob: Jos ihmisten armeija puhdistaisi näitä tukikohtia reptiliaaneja vastaan, luuletko että heitä valmistellaan sellaiseen vai onko se shokki?

Cobra: Silloin kun tätä tapahtui, se oli molempia. Jotkut henkilöstöstä saivat tiedon etukäteen, jotkut eivät. Monilla oli vakava shokkitila kun he kohtasivat reptiliaaneja.

Rob: Trump on kaiketi tietämätön tällaisesta?

Cobra: Trump ei ole kovin korkealla tiedustelun arvoasteikolla joten hänelle ei ole kerrottu moniakaan asioita.

Rob: Niin olen arvellutkin. Monet ihmiset heräävät eivätkä ole tietoisia alemman tason Cabal jäsenistä jotka ovat vastuussa ilkeistä toiminnoista jotka työskentelevät yhteistyössä sellaisten ryhmien kanssa kuin Illuminati, vapaamuurarit, CFR, RAND, IMF, Maailmanpankki, Maailman Terveysjärjestö, 300:n komitea, monikansalliset yhtiöt. Ja tietenkin American, DOJ, NSA, CIA, DCD, Oikeuslaitos, Valtio, ja nyt jopa ympäristöhuolto salailee kemikaaliruiskutuksineen.

Kuitenkin suurin osa väestöstä on täysin tietämätön että näitä järjestöjä hallitsee vihamieliset ET ryhmät kuten reptiliaanit, Greyt, Insectoidit, Tall Whitet ja muut. Onko tämä tasojen välinen sota joka nykyään vallitsee, saako väestö koskaan selvää kuvaa maapallon ongelmasta näin laajalla kuvalla ennen Tapahtumaa vai tuleeko kaikki tietoon sen jälkeen?

Cobra: Selitit juuri Illuminatin perusrakenteen. Mutta on olentoja, on ihmisiä, rakenteita kulissien takana jotka kontrolloivat Illuminatia ja kaikkia näitä mainitsemiasi osia. Ensimmäisenä Jesuiitat ja luulen että suurin osa ei ole tietoinen heidän todellisesta voimastaan, he ovat niitä jotka hallitsevat nk. Khazarian mafiaa ja kaikkia näitä organisaatioita.

 

Jesuiittojen takana on Archon -perheet. He ovat vanhaa sukua joka tuli Andromedan galaksilta kauan sitten ja ovat inkarnoituneet valikoituihin perheisiin pääasiassa Euroopassa. He kontrolloivat jesuiittoja jotka kontrolloivat illuminatia. Ja heidän takanaan on tasojen väliset ET-olennot ja Chimera -ryhmä.

Reptiliaanit, dracot on suurimmaksi osaksi poistettu eikä heillä ole enää suurtakaan valtaa planetaarisessa tilanteessa.

Meillä tulee olemaan täysi paljastus Tapahtuman aikana, ennen kuin mediakontrolli on poissa pimeän voimien käsistä, ei ole mahdollista saada täyttä paljastusta. Osapaljastuksesta on ollut puhetta ja mielestäni se on tarpeetonta. Täysi paljastus on looginen päätös kun katsotaan tilannetta, mikään ei voisi olla toisin. Joten kun valojoukot pääsevät massamedian hallitsijoiksi, he julkaisevat  ja selittävät kaiken mitä on tapahtumassa, kaikki kulissientakaiset pelit paljastetaan.

 

Rob: Puhutaanko hieman jesuiitoista. sanotaan että on vaikka andromedan galaksi, Chimeran archoni joka on ollut täällä maaperheessä ja he päättävät saada jotain tapahtumaan. Tapahtuuko tämä ihmistasolla kuten puhelu tietyille agenteille jotka aloittavat operaatiot, miten he saavat nämä poliitikot ja henkilöt reagoimaan niin nopeasti? Miten kaikki etenee archonilta ISIL agenteille niin nopeasti?

Cobra: Jesuiitat rakensivat verkostoaan lähes 500 vuotta. Se oli täysin aktiivinen vakoojineen, agentteineen jokapuolella, hallituksissa, salaisissa organisaatioissa, ennen länsimaisen rahatalouden laajenemista viimeisen 200 vuoden aikana.

Joten he olivat täällä ennen Rothschildejä, halliten Rothschildejä ja ennen heitä he hallitsivat talousjärjestelmää. He olivat soluttautuneet vapaamuurareihin. Sen kautta he ovat soluttautuneet kaikkiin salaisiin illuminatin järjestöihin jo 200 vuotta sitten. Heidän agenttejaan on jokapuolella ja he vetelevät naruista agenttiensa kautta.

 

Jesuiitat ovat melko pieni ryhmä, noin 15 000 joista 5-10 % on heidän verkostossaan. Loput ovat tavallisia ihmisiä jotka harjoittavat uskoaan eivätkä ymmärrä että yläpuolella on olemassa varjojärjestö.

Näitä noin 1000 aktiivista jesuiitta agenttia hallitaan helposti pienellä archon ryhmällä ja se vetelee naruista, koska archon verkosto on jopa vanhempi, ollut täällä tuhansia vuosia ja tietenkin mitä vanhempi verkosto sitä kokeneempi, halliten uudempia helposti tietämyksellään miten tehdä se.

Heillä on kaikki tieto hallussaan mielenhallinnasta ja käyttävät sitä etuaan.

 

Rob: Eli ovatko nämä 1000 jesuiittaa näitä lapsia uhraavia, mustan auringon palvojia...

Cobra: Kyllä.

Rob: Nämä ryhmät tietävät siis mitä tekevät, heitä ei harhauteta tekemään mitään.

Cobra: Ei. He tekevät tätä tietoisesti vapaan tahtonsa mukaisesti.

 

Rob: Voitko antaa meille mitään vakuutta että nämä väitteet valonvoimien menestyksestä ovat todellisia?

Cobra : Riippuu lähteestä mistä niistä kerrotaan. 

Rob: Aivan, sinä olet ollut sellainen lähde, Corey on. Corey vaikuttaa hyvin vilpittömältä ja raportoi asioita hieman eri tavoin mutta molemmat tuette toisianne mikä on hyvä. Voitko antaa vakuutusta että asiat sujuvat loppuun saakka, minä uskon siihen mutta yleisölle?

Cobra: Etenemistä on koko ajan mutta koska tämä operaatio on valtaisa, ei tietenkään tapahdu mitään yhdessä yössä sillä yritämme kampittaa pimeiden voimien 25 000 vuoden aherruksen pitääkseen tämän planeetan orjuutettuna. Näitä hallintatasoja poistetaan joten se kestää. Näet kyllä monenlaista etenemistä jokapuolella jos vain osaat katsoa. Mitään niistä ei tietenkään puhuta valtamediassa, etenkään länsimaissa. Tietoa saattaa löytyä Idän valtamediasta, vaihtoehtomedioista, voit aistia kehityksen jos sinulla on sisäisiä yhteyksiä. En haluaisi jakaa mitään ulkoista vakuutusta sillä kaiken täytyy tulla sisältäsi.

 

Rob: Kiitos, itse saan sisäistä tietoa ja sitten tietenkin negatiivisuutta jolloin epäröin julistaa voittoa. Tiedän että se tulee, meidän täytyy vain pitää päät ylhäällä ja pysyä ryhmämeditaatioiden ja sellaisten mukana, ne auttavat.

Mainitsit että näyttää siltä että Uusi maailmanjärjestys yhdestä maailman uskonnosta saa kannatusta raamattuaiheisesta profetiasta, saako tämä jalansijaa kansojen keskuudesta?

Cobra: Kyllä tietenkin monet hallitsevat ryhmät haaveilevat lopun aikojen skenaariosta mutta se ei tule olemaan suosiollinen koska on olemassa vapaa tahto. Meidän vapaa tahtomme sanoo 'Ei'! tälle.

Rob: Monet raamatun profetiat ja aikalinjat olivat yhteydessä korkeampiin kosmisiin olentoihin jotka katsoivat tulevaisuuteen ja tietenkin asiat muuttuvat - on jatkuvasti muuttuva tulevaisuus. Meillä on sotia, on selvästi pimeän voimien etenemistä. Et voi ennustaa tulevaisuutta mutta oli ennustus esimerkiksi että olisi perinteisen tyylinen sota ilman kehittyneitä ydinaseita Kiinassa, muuttuvatko nämä suunnitelmat täysin?

Cobra: Tietyillä ryhmillä on päämääriä mutta ne eivät tapahdu koska meidän yhteinen vapaa tahtomme on jo vahvempi sillä monet ovat heränneet ja sanoneet 'Ei'! sille. Tietyt ryhmät yrittävät loihtia sotia ja ne manifestoituvat pienessä määrin mutta siinä kaikki.

Rob: Benjamin Fulford sanoi että jesuiitat hyökkäävät gnostisen ylimystön kimppuun, fyysisellä tasolla.

Cobra: Positiivinen Valkoinen Ylimystö ei ole sama kuin se ylimyksellisyys joka on ollut täällä tuhansia vuosia. Se on hengen ylimyksellisyyttä joka kykenee luomaan verilinjan joka vaikuttaa positiiviseen tulokseen, ei liity niinkään rikkauksiin ja valtaan. Enemmänkin hengen ylimyksellisyyttä ja sellaista tapahtuu, on kyseisiä ryhmiä. On henkilöitä tällä planeetalla jotka työskentelevät vastarinnan (positiivinen) kanssa.

Rob: He ovat siis hyviä, kunnioitettavia ihmisiä, miten suuri osa tästä ryhmästä on tietoisia ja heitä opastetaan avoimesti ET -voimien puolelta tai henkisen kontaktin kautta?

Cobra: Suurin osa ei ole täysin tietoisia mutta heitä opastetaan silti. Joten suurimmalla osalla ei ole avointa kontaktia mutta he saavat henkistä ohjausta, näkyvää tai näkymätöntä apua valonjoukoilta.

Rob: Ovatko ihmisten kapinoinnit esimerkiksi Espanjassa ja Skotlannissa toimineet? Ovatko he saaneet aikaan huomattavia muutoksia vaikkapa talousjärjestelmään vai näemmekö sitä vasta Läpimurron jälkeen?

Cobra: On pieniä tuloksia mutta sanoisin että kun tällainen liike akkumuloi energiaa ja sitä on tarpeeksi, läpimurto tapahtuu. Tätä tarpeellista määrää energiaa ei ole vielä saavutettu koska hallitsevat voimat ovat vielä vahvoja. Tämä ihmispopulaation heräämisliike ilmaisee itseään monin tavoin ja tämä on yksi, se ehdottomasti auttaa tuomaan läpimurron.

 

Rob: Tuleeko petrodollarin liike olemaan menestyksekäs, vai kontrolloivatko jesuiitat varavaluuttaa?

Cobra: He yrittävät mutta eivät kykene, koska Kiinassa ja Venäjällä on suurempi prosenttiosuus valonjoukkoja ja on maita jotka ovat luoneet vaihtoehtoisen talousrakennelman joka tulee käyttöön Tapahtuman jälkeen. Tämä uusi rakenne auttaa muutoksessa uuteen talousjärjestelmään.

 

* * * * * *

Osa 2 – 3. Toukokuuta, 2017  (Suomennan myöhemmin......)

Rob: Okay, Cobra, I was kind of curious to continue along the line of questioning with the financial system. You mentioned that the Jesuits will not be able to control the RNB. So I wanted to find out, are there any . . . Is there any progress that we can see from the average person . . . There are so many statements of delivery of packages, and I’m not really sure about that. Can you give us any enlightening positive news on the forefront of the financial system?

Cobra: Okay, there is a steady and on-going progress as the Eastern Alliance is making more and more steps towards the fully functioning alternative financial infrastructure. And I have posted some links about this in my last update.

And I need to say here that there will be no results before the reset itself. There will be no delivery packages. There will be nothing visible until the reset itself happens. If any people are waiting for anything before the reset, they will be disappointed.

Rob: Okay. That doesn’t mean that those people who are working in those programs . . . There are programs and people are working behind the scenes to try and get things done, but . . .

Cobra: Yes, that is true. That is true.

Rob: Okay. It just seems like everyone has a scope and say they know what’s happening, but no one really does. Okay. Thank you.

For those of you who are listening, we had some sound issues and this interview has been tremendously delayed. Cobra has had two new posts since then.

And I think my preamble in support of Cobra speaks about the integrity that I feel for him and his intel, which I think is very important.

And I’d like to go a little bit into the electronics harassment. Cobra, how widespread is this? Is this a general electronic harassment, or are there very specific people that are being targeted? Or has just the whole electronic harassment increased generally?

Cobra: Okay. There are many layers to this. The first one is a non-physical layer which is global – widespread. This is the plasma layer.

And then there is the physical aspect with actual physical devices which are mobile, and they are quite expensive.

And for the physical aspect of electronic harassment, it is not as widespread as the plasma one. There are certain targeted people who are experiencing this, and action is being taken right now to resolve the situation because it went quite far.

Rob: Have you received any personal attacks on this level?

Cobra: It is not a higher purpose to answer this question.

Rob: Okay, someone has asked me a question in regard to your post. Who is the ‘king’, or what does that position represent? Can you explain a little bit more about that?

Cobra: Okay. I can also not answer that question. It is simply a person that has some say in the planetary situation.

Rob: Okay. Can you tell me is the guy named Peter Hans Kolon . . .[Peter Hans Kolvenbach] , whatever his name is, I forgot – one of the top guys. Is he still on the planet or has he been removed?

Cobra: That one has been removed.

Rob: Oh, completely! So no one would know where he is or anything of that nature.

Cobra: He has been removed. Yes.

Rob: Okay, I’d like to talk a little bit about the positive aspects of what people can be doing for . . . If you could . . . Maybe you could share a little bit about raising consciousness as far as some of your technology goes in regards to the tachyons, and maybe we could do some other questions in regard to the cintamani.

People have asked the questions . . . Does the size matter that much with the cintamani stones?

Cobra: Yes, of course. The larger stone and the higher quality of the stone, the more effective it is. But each cintamani stone is a precious jewel. It’s something that can not be compared with anything else on this planet.

Rob: Okay. Can you tell me in regards to the tachyons – these energy particles that are being reinfused through your technology, and supposedly there are others that are doing this – can you tell me how this enhances the crystals or the items that are infused and how people can use them?

Cobra: Actually, tachyons are particles that are the, I would say, the first matter that was created in this universe, and, therefore, are a direct connection with the source, and it is the highest possible vibrational frequency that can be coupled with matter.

And matter infused with tachyons is having the highest possible vibrational frequency, and as such, it can help us in many ways to . . . I would put it this way, decrease the entropy of the physical and the non-physical to bring more light in the fastest and more efficient way possible right now on the surface of the planet.

Rob: Okay. Is this like if I’m doing my meditation and I’m visualizing a light from the Central Sun and to the center of the Earth and fusing my body by intense invocation of spirit, does that also bring in tachyons to a certain extent?

Cobra: Not really because there is a membrane on a certain altitude above the surface of the planet which actually absorbs the vast majority of tachyons. So a simple meditation will bring a very, very little amount of tachyons to that membrane, except if you are an ascended master, of course, and then, of course, you don’t need any technology. But before that, there is a need for technological support in this dimension.

Rob: Okay. I was thinking like, let’s say we have some very advanced yogis in India. Are they able to achieve some of this? Is this so light invoked that has something different than tachyons?

Cobra: They’re able to invoke a certain amount of tachyons, but, again, only ascended masters have full capacity of piercing through the Veil.

Rob: Okay. For the average person, do we take these tachyonized items and hold them on our person like cintamani? Is that a good idea?

Cobra: Yes, of course.

Rob: Okay. And if one is to create like a Chamber One house as Fred Bell and I and many people have a lot of crystals in this house . . . Can you talk about how crystals can increase the vibration and do these provide any protection against electronic harassment?

Cobra: Crystals are the highest possible evolved form of matter, and as such, they are anchoring light in the physical. They can protect against electronic harassment on a plasma plane to a greater degree and to a small degree also against the electronic harassment on the physical plane. But this itself is not enough.

Rob: Okay. Can you talk a little bit about the scalar wave devices? There’s lots of people out with computers who have . . . claiming that they’re just scaler wave device associated with a computer and program.

I have seen the films of (?) that had a vibrational frequency that you could actually see the . . . I’ve seen the actual destruction of the harmful bacteria.

I’m kind of curious. Are a lot of these new systems . . . Are they actually working? Are people having effects with these? I’m not naming any of them. I know that there’s lots of them. I’m just kind of curious.

They talk about a program in a computer, and I’m kind of curious what your opinion is of that type of technology in general.

Cobra: The program in the computer is not enough, but if that program generates sound or any other type of electromagnetic, or any type of electromagnetic radiation of certain key frequencies, that can assist to a certain degree. But, again, this is not enough.

Rob: Okay. Yes, I’ve always . . . Dr. Bell and his . . . One of his technologies that he received from the Pleiadians, which is also a Venusian healing technology, utilized sound, light and color.

Do you know of any programs or anybody now who’s associated specific frequencies of the chakras to specific color frequencies and sound frequencies that are combined in one system?

Cobra: Actually, I know people who are developing advanced laser systems. At this point they are not combining that with sound, but they are combining that with light, with photonic, non-laser light. So this is something that is very promising, and that technology can . . . I would say this is one of the technologies with the most effect against any type of electronic harassment.

Rob: Yeah, I was feeling that too. I wanted to talk a little bit if you could share what’s going on with your knowledge behind the scenes of the PizzaGate and the PedoGate and all of that type of stuff. It’s just so mind-boggling and brings so much concern and compassion to so many people to think of innocent children being used in this way.

Can you share . . . Are some of these major systems being brought down or is this still going on at the highest levels?

Cobra: Okay, this network is huge. It is much more widespread than most people realize. It involves, I would say, hundreds of thousands of people worldwide, especially in the United States.

And I would say this will be the hardest aspect to face when the Event happens and when all of this is exposed. So whatever exposure we have right now, this is just the tip of the iceberg.

There is also a lot of disinformation about this, and I cannot confirm the PizzaGate by itself. There are other attempts of exposure of this which are much more reliable in my opinion.

But, again, this is far from all of it. There is much more which will be exposed and it will be quite shocking for most people.

Rob: At the time of the Event, will the lower level pedophiles be exposed and arrested, or will counselling be given? How will that work out?

Cobra: Okay, there are many aspects of this. There are certain people who are forced into this. And they will need a lot of healing, and they will be facing their own feelings of guilt regarding that situation. And there are people who went into this on their own free will, and they will need to go through a certain, I would say, truth and reconciliation committee that will decide their destiny.

Some of them will be removed from the planet. Some of them will go to the Central Sun. And some of them will attempt to balance their past actions with a positive one. They will try to counteract and heal the situation.

So there will be a lot of processing going on that will be quite difficult for many people. It will take some time.

And this is, I would say, the hardest aspect of exposure – I would not call it disclosure; I would call it exposure – that will happen at the time of the Event.

It will be something that needs to happen for humanity to heal, We cannot heal humanity completely before this is exposed and addressed and healed.

Rob: Thank you. Since we last talked, Russia did a major flyover near Alaska, got very close, and it looks like they utilized some technology, and I think you actually put a link to it. It said it was involved with the Keshe technology. Is this correct?

Cobra: It was not Keshe technology. I did say that not all of that link is correct, but I would say that they have advanced electromagnetic technology which disturbs electronic communications in the aircraft stationed in Alaska. And it did some other thing that I will not speak about.

I can only say that the Pleiadians used that situation to take some action on the physical plane in that region because NORAD was down and they couldn’t detect the Pleiadian ships entering the atmosphere. So there were interesting things going on at that time.

Rob: Okay, that’s great. So we have a joint positive Earth military and Pleiadian action coinciding. Is that correct?

Cobra: Yes, exactly.

Rob: Will you release intel on that when the time is right?

Cobra: Maybe. Maybe. I don’t know if I will be authorized to release more about this. It’s quite a sensitive topic right now.

Rob: Okay. What about the American EMP? I received pictures many years ago that you confirmed were from part of the deep space program, and that gentleman who was working . . . had a company that actually built some of the more advanced space ships told me that – and showed me a picture – that the government definitely has an EMP weapon that’s like a little . . . It’s shaped like a cigar, not a huge ship, but it’s a cigar-type item that could be used.

Can you talk about the United States government or the Secret Space Program government on the Earth that has the EMP and how effective is it and does it compare to the Russians’?

Cobra: Okay, I would say that many different factions on the surface of the planet have EMP technology. It’s not such a difficult thing to build. Not only the U.S. government, the U.S. military, governments of certain nations around the planet, it’s something that’s quite much more widespread than most people think.

Rob: How effective is it? Is it similar to what the Russians did or more powerful or what?

Cobra: It is effective enough to disrupt electrical grid systems around the planet. Basically it is effective enough to take the Western civilization on its knees if it’s used.

Rob: Okay, would it be possible to . . .

Cobra: Again, the Pleiadians and the light forces are monitoring this technology and they will not allow misuse of that technology.

Rob: Okay. So it couldn’t be used like the Russians used it. They couldn’t go to Russia and disable their equivalent of the NORAD defense system then?

Cobra: It could if there would be a purpose – if the Pleiadians would allow it. And they have allowed the Russians to use this technology a few times when it was critical for the planetary situation. They have authorized the use of this.

There was a meeting between the Pleiadians and some of the top brass of the Russian military, and the Pleiadians have authorized the use of those devices simply because the electronic harassment went to the level that they said, “Something needs to be done about it.”

And they have clearly displayed that technology to certain negative factions within the U.S. military that if this electronic harassment continues on that level, action will be taken. And after that, this electronic harassment has decreased to a certain degree.

Rob: Okay.

Cobra: Not completely, but, yes, to a certain degree.

Rob: Okay, thank you. I’m kind of curious . . . You know from my understanding, and since Nagasaki, very, very few nuclear bombs have been allowed to be used on the surface of the planet, and you’ve talked about them getting away with a little bit, but I’m kind of curious . . . Do you feel that . . . there . . . and I guess I should also say that there have been many attempts, according to my sources, to initiate nuclear attacks in the past, . . .

Cobra: Oh, yes. Oh, yes.

Rob: And they have been consistently denied by the extraterrestrials. So why does the Earth-based military continue to threaten this? They know that none of this will ever be allowed, or do they actually believe that, you know, Kim Jong-Il [Kim Jong-Un] or anyone would be able to affect a nuclear strike anywhere, including the U.S.?

Cobra: You need to understand that the existence of the real proof of extraterrestrial races is highly classified information, and you need to be in the right position – very high up in the military – to get to the actual proof.

I would say the most high ranking generals in the U.S. Army do not have access to that kind of proof. So they can speculate, but speculation is not good enough when it concerns military doctrines. So they have to continue developing those nuclear weapons from their perspective because they simply cannot affirm or deny the existence of Pleiadians, for example.

Rob: Okay. I’m kind of curious in regards to the North Korean situation. It seems as though the Deep State in Israel, the United Kingdom, USA and others are intimately involved in the evil acts as empires that we talk about with North Korea – and North Korea, of course, being one of the worst human rights violation and the worst mind-controlled country on the planet. Can you talk a little bit about the situation there?

Does Ben Fulford’s intelligence in regards to what may take place have any validity from your sources?

Cobra: The human rights situation in North Korea is the worst imaginable nightmare that exists on this planet. It is worse than Russia in the 1950s. It is worse than Russia in the 1920s. It can be compared to Nazi Germany in the 1940s. It is that bad.

So the real forces behind this are the Jesuits, and, of course, it’s a network which ties the North Korean government with certain forces in the West.

And regarding Fulford’s intel, you need to be a little more specific. What exactly would you like me to comment on?

Rob: He mentioned that the leader would be moved to Russia and that they would put in, I don’t know, someone who’s suppose to be his cousin or something, in position of power.

Cobra: That plan, from my perspective, and from the perspective of the Resistance, will not work simply because it’s not just one person. It’s a very tight clan which needs to be dealt with.

And also there is a whole network, as I said before, to the Jesuits and to certain forces in the West. And until this is resolved, we are not expecting much change in North Korea.

So what needs to be done is to increase awareness of the human rights situation in that country, and that alone will begin to transmute the situation.

Of course, when the Event happens, all this will change.

Rob: The North Korean politics and the leader’s inner circle certainly seems like they all must be mind-controlled like . . . and have handlers of a very strong nature. Is that correct?

Cobra: Yes, of course.

Rob: I wasn’t sure . . . I mean a lot of these people in the West go along willingly with some sort of mind control, but it just seems like the tremendous amount of control that they have over there is really what they want for the whole planet, isn’t it?

Cobra: Actually, North Korea is an experimental laboratory for certain factions of the Cabal.

Rob: Are their missile launches anything more than saber rattling? Do they have missile capabilities to go farther?I mean they keep doing these tests, you know, to promote fear, but can you confirm any of their information as being . . . or any of their launches being of significance or a real threat?

Cobra: I would simply say that there are forces stronger than they are, and those forces are making sure that those launches are not being successful.

Rob: Can you give us an update on the China situation? I know it’s a huge country and the politics is deep, but are there any inroads being made by the Pleiadians or other positive Light forces within that country that we can share?

Cobra: Not openly. There is contact being made but not on the level that is being made in Russia right now. So I would say that there are forces within China – more secret groups in China – that have a certain form of contact with positive extraterrestrial presence, but it’s not being done on a government level yet.

So Russia is at this moment the only country that has a certain form of direct contact.

Rob: So the United States military . . . this is done on a . . . there’s obviously military forces that are aware of and have been contacted by benevolent extraterrestrials, but they’re not . . .

Cobra: Yes, but the situation now is a little bit different. The United States is very complex because you have, I would say, a very strong positive faction in the military and also a very strong negative faction.

And there is so much tension that all contact needs to be done very carefully, and it is done very carefully at this point.

Rob: So there’s not really, well, like an open plan. They must all become compartmentalized.

Cobra: Yes. You see in Russia you have a few top generals which can go to a secret base, and the Pleiadian ship lands there, and they can talk quite freely. In the United States, nothing like that is possible at this point.

Rob: Okay. I was wondering, towards the end here, one of the final questions, if you can update me on the operation beneath New York City – a joint Sirian-Pleiadian base that houses Michael, the leader of the Resistance from your previous posts, if we gather correctly?

Cobra: That was in the 1970s. That base is now . . . The situation there is a little bit different.

Rob: Okay. Can you talk a little about the leader Michael? He’s still deep underground probably, protected?

Cobra: Yes. Yes. He’s still leading the Resistance. Yes. Yes. He’s still there. Very active. Very active right now.

Rob: Okay. Well that’s really good news to hear all that. It seems like so many lightworkers would like to be involved in this. Do you think there’s any hope that people who are capable could possibly be of help other than sharing the news and meditating and doing blogs and all that stuff?

Is there any possibility for hands on?

Cobra: There are two factors here. The first one is security and safety. The Resistance cannot . . . could not cover safety and security for anybody involved in this . . . in this . . . in more direct operations.

It will be simply too difficult, except for very rare cases. But, again, the Resistance itself can do those things much more effectively themselves because they went through training.

And surface population, I need to tell you as it is, the vast majority of people that are working for the Light are not trained and skilled for something on that level. They are not well educated enough. They are not, I would say, stable enough in a way that they cannot be provoked by doing something negative. They are not . . . Simply they are not . . . I would say most people are not ready for this.

Rob: Yeah, I would agree with you there on a certain level, but it seems at some point people are willing to give their lives in regular wars. So many people are . . .

Cobra: That would not solve the situation. That would not help. If you would have, I would say, a highly-skilled individual from the Resistance that can do something safely without anybody being harmed in a very short period of time compared to a small group of people on the surface that could get hurt and would do this much less effectively with more risk. It is simply something that will not happen.

The Resistance want to increase their efficiency not decrease it. They want to have as little harm as possible and as much positive effect as possible.

You see the planetary liberation is not a romantic, hero movie. It’s a real situation, and sometimes people like to join this from the wrong reason. They would like to have some action in their lives. They would like to make their life a little bit more interesting, but it’s a real war. It’s not a game.

I would advice working on own personalities to be able to be reliable so that the Light forces can count on them, that they will not be provoked.

For example, if there is a little bit of negative influence, they would not start attacking each other.

And one of the main lessons for the surface population, for those who would like to be involved, is to be able to cooperate with each other, without attacking each other, without fighting with each other. And that is the main task.

And people who pass that test can expect being involved in something more serious in the future – maybe even before the Event.

Rob: Develop your levels of discernment, your protection and the ability to control your thoughts in face of all the attacks.

 

 

http://www.starshipearththebigpicture.com/2017/05/11/cobra-interview-by-rob-potter-transcript/

 

*

 

Miten päästä käsiksi omiin Akaasisiin aikakirjoihin?

https://fractalenlightenment.com/35113/life/how-to-access-the-mysteries-of-your-akashic-records