Hyperboreasta...

https://enkelimaa.fi/2021/09/11/hyperborea-ikuisen-auringon-maa/

-----

Dreamers Conference 2016 Suomi Scott Lemriel

https://www.youtube.com/watch?v=hDLXQZtfppM

( http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2016/03/scott-lemriel-opetuksia )

-----

18.7   Kaukonäkemisen muistio astronomisesta tapahtumasta. Aurinko vaihtaa väriä oranssiin jonkin energeettisen muutoksen vuoksi, maapallo on täysin myrskypilvien peitossa, saanut kolhuja maalle ja merelle meteoreista. Punainen ja sininen tähti.       

"See “Sol” getting closer. Wow, (I can) see Sol and the “Oort cloud” with a “Tail”, (IT/SOL) Looks like “Giant Comet” (As I move closer) close up. Entering Sol system. (I) Feel there is Lots of Activity” (Non-Human) in “Outer Sol”. - Stopping“Close to Point of Reference” But “Not Right Time” (Not “MY TIME” Frame). (I SEE) A “Comet”, Huge Comet Entering One “SPIRAL ARM” of the "RED STAR" CLEARING SOME AREA (OF IT) OUT. “Sol SEEMS ANGRY”. “CHANGES COLOR”, “SHIFTS ORANGE” (Sun is extremely active, Something “Energetic” has occurred causing it to “Shift” from “Yellow” to “Orange”). - EARTH (Is Now Completely) COVERED IN CLOUDS and STORMS. “STORMS IN SPACE” (Energetic), “ELECTRICITY” (Electric Discharges), Meteors “LARGE AND SMALL”. “Sol is GOBBLING UP LOTS OF METEORS (& Comets/Debris), Earth HAS TAKEN SOME DAMAGE ON LAND AND SEA. (Did not move into Earth's Atmosphere to “View”, I was confused, was on my was to point of reference.)- RED STAR MOVES VERY SLOWLY WHEN CLOSE TO sol AND MORE RAPIDLY WHEN FURTHER AWAY AND HEADED TO AND FROM blue star?"

Saman henkilön uni, sateenkaaren väreissä olevia enkeleitä, maapallon asukkaat alkoivat laulaa ja itkeä hymyillen rauha sydämessään:

- There were 7 angels in the "vision" Each was "One Color of the Rainbow" (R.O.Y.G.B.I.V.)... 
- Each had "Its" head bowed and then lifted "Its" head and pointed to the earth to show "Another Event" then looked to the "Next Angel" and it ended after the 4th Angel or "Being of Color".

- Then the "5th Angel" lifted its head and pointed down to Earth which its "Clouds Now Looked Like Rainbows"!
- Then "Everyone On Earth" began "Singing" and "Crying" (Holding Hands and Smiling at Each Other) with "Love" and "Peace" in their hearts.
- Then the "6th Angel" lifted its head and pointed down to Earth and the "Elite" (Illuminati/CABAL) "Fell Off Of The Earth" and Just Were No Longer There? Or they "Phased Out"? 
I don't Know, I couldn't make out exactly what happened to them, but it was so weird, I woke up crying. 
 

Lähde: http://spherebeingalliance.com/blog/does-remote-viewing-data-reveal-that-we-are-apart-of-a-solitary-binary-or.html

-----

 

Todellisuus
 
"Mikä on todellisuus? Se on se, mitä havaitsette. Se on siinä. Todellisuudesta on tullut tämä sana. Ihmiset puhuvat todellisuudesta, kuin se olisi laitettu paikoilleen sementtiin ja kiveen. No, osa siitä on, mutta se ei merkitse, ettei sitä voi siirtää, ettei sitä voi muuttaa. Ihmiset ovat yrittäneet muuttaa todellisuutta niin kauan, kuin olen tiennyt. Olen katsellut, kun he ovat yrittäneet muuttaa todellisuutta, niin pienin askelin, niin vähän onnistuen ja suuren turhautumisen kera. He ovat yrittäneet muuttaa todellisuuden luonnetta.
 
No, ongelma on hyvin yksinkertainen. Ongelma on, että he uskovat todellisuuteen. He uskovat, että tämä on totta. He yrittävät muuttaa sitä uskomuksistaan käsin, eikä se hievahda kovin kauas. Itse asiassa, todellisuudella on taipumusta supistua tai tulla vielä kiinteämmäksi, kun todella uskotaan siihen, että tämä on todellisuus. Tämä ei ole. Tämä on havainto.Sitä se vain on – havainto.
 
Olen puhunut paljon, ihmisten aisteista ja mielestä ja siitä, miten kaikki tuodaan sisään näiden aistien kautta, ja sitten se uskotaan todellisuudeksi. Jotta yksilö voi todella mennä tämän todellisuuden ulkopuolelle, muuttaa oikeasti todellisuuksien luonteita – kumpikin monikossa, todellisuuksien luonteita – hänen täytyy olla valmis menemään ulkopuolelle, mutta hänen on oltava myös valmis havaitsemaan täysin eri aisteilla. Ei ihmisaisteilla, vaan ns. "minä olen" –aisteilla. Olen puhunut tästä pitkään, koska se on erittäin tärkeä ymmärtää. Tämä on vain havaintotapa.
 
Tiedemiehet ymmärtävät myös, ettei aine ole ainetta tai aineella ei ole merkitystä. He alkavat oivaltaa, että vaikka hahmotatte lattian kiinteäksi ja viereisen ihmisen lihaksi ja luiksi, niin ei itse asiassa ole. Se mitä havaitsette silmillänne, ei ole hyvin suurelta osin mitään.
 
Oletatte sen, mitä näette silmillänne, olevan keho, hiukset, lattia, katto, kaikkea muuta. Itse asiassa, ei ole melkein mitään, paitsi tyhjää tilaa. Silmät tekevät itse asiassa kivaa työtä ja kertovat aivoillenne, että huone on täynnä ihmisiä, tai katselette tietokonetta, jos katselette netissä. Ette katsele. Katselette tyhjää tilaa, enimmäkseen. Jotkut sanoisivat, että on hiukkasia. Sanon, ettei sekään ole totta. On plasmaa.
 
Se mitä tunnette todellisuudessa, on oikeasti plasman liikettä. Sitä se on. Tavallaan epäromanttista. Tänään halaatte jotakuta sängyssä ja tavallaan, halaatte vain plasmaa. Ja plasma luo myös gravitaation tai aika-avaruusilmiön. Niinpä luulette, että jotain tapahtuu, kun halaatte tuota ihmistä sängyssä, ja luulette, että päivä on menossa ohi ja melko pian vaivutte uneen. Ei. Olette vain uppoutunut plasmaan, joka liikkuu lävitsenne.
 
Älkää ajatelko toisia ulottuvuuksia jonain ennalta määriteltynä – että on jo näitä taivaita, että kaikki on jo määritelty siellä – koska se on ansa. Se on oikeasti vain lisää tätä todellisuutta, kun menette siihen. Siksi olen tiukasti vastaan sitä, kun ihmiset menevät viidenteen ulottuvuuteen ja kuudenteen ulottuvuuteen ja kaikkea muuta, koska he uskovat silloin vain vähän kiillotetumpaan ihmistodellisuuteen. He eivät oikeasti ymmärrä, eikä ole noita ulottuvuuksia. Ei ole mitään, ennen kuin te olette siellä, ja sitten uusi todellisuus alkaa ottaa muodon, uusi todellisuus syntyy. Ei sellainen johon voitte viedä kaikki muut – älkää edes murehtiko siitä tällä hetkellä – vaan sellainen, jonka voitte synnyttää yksin.
 
Mitä se merkitsee? Se merkitsee, että tiedätte, että on paljon enemmän kuin tämä, ja niin on. Mutta paikka aloittaa omien uusien todellisuuksienne synnyttäminen on olla siellä – "olen tässä".

 
Mainitsin hiljattain, että minun oli surullista nähdä, että ihmiset eivät nyt mene tuolle puolen unitilassaan. Ennen oli niin, ja he menivät sinne päästäkseen kristalliulottuvuuksiin, luomisulottuvuuksiin, ei-ulottuvuuksiin. Ja katselen sitä nyt, eivätkä he mene sinne. He pysyvät lähellä kotia, kun he menevät nukkumaan illalla. He pysyvät ihmisyydessä, vaikkeivät he ole fyysisesti läsnä, mutta he ovat läsnä kaikella muulla tavalla. He pysyvät uppoutuneena ongelmiinsa ja massatietoisuuteen. He eivät mene enää ulos. Tavallaan kuin nykyajan lapset – kuulen teidän sanovan koko ajan: "Lapset pysyvät nykyään sisällä ja pelaavat videopelejä." No, ihmiset pysyvät massatietoisuuden rajoissa eivätkä uskaltaudu ulos.
 
Haluaisin teidän tuntevan nyt menemistä noihin muihin ulottuvuuksiin unitilassanne, kulkemista massatietoisuuden, rajoittuneisuuden, ihmisyyden rajojen yli – antavan itsellenne nyt oikeasti luvan mennä noiden ulottuvuuksien yli tästä illasta alkaen, tästä lähtien. Tavallaan nuo ulottuvuudet ovat lohduttavia. Ne ovat teille tuttuja, mutta on aika mennä ulos ja niiden tuolle puolen. On aika olla taas kerran luoja, mennä tyhjyyteen. Kehonne nukkuu. Mielenne on vähän hiljentynyt, ja nyt "olen tässä, olen läsnä" voi mennä tyhjyyteen.
 
Missä tyhjyys on? Se on ei-missään. Menette sinne, missä ei ole mitään, paitsi ehkä vähän plasmaa, vähän energiaa, mutta sekin on ei-mitään -tilassa tyhjyydessä ja vain odottaa teitä. Ja sitten läsnäolonne aloittaa synnytyksen. Se ei ole rajattu aikaan tai avaruuteen. Läsnäolonne aloittaa energialiikkeen, jopa ilman tarvetta määritellä, mitä haluatte siitä tulevan. Se itse asiassa vain tapahtuu, kun olette läsnä tyhjyydessä, eli vapaudessa. Energiat alkavat liikkua.
 

http://www.luxonia.com/viestit/11-geoffrey-hoppe-adamus/5800-272016-qkulje-eteenpaein-vallaton-elaemaeq-sarja-shoud-11

-----

 

"Suomessa vaikutti vielä 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa hyvinkin kuuluisia kansanparantajia ja tietäjiä. Yksi heistä oli Muurmäen ukko eli Muur-Juonas, joka oli tunnettu unennäkijä ja parantaja. Jyväskylän maaseudulla Muurmäen torpassa asuneen ukon luota apua hakivat niin rahvas kuin säätyläisetkin. Vieraita kävi Oulusta, Viipurista ja Venäjän rajoilta asti.

Muurmäen ukko osasi selvittää varastetun tai kadonneen tavaran olinpaikan unessa. Samoin hän kykeni selvittämään taudin alkuperän ja siten parantamaan sairaan. Näiden lisäksi Muurmäen ukko tunsi erilaisia loitsuja ja osasi valmistaa luonnonkasveista lääkkeitä ja hauteita. Oli kuitenkin myös tauteja, jotka ukko myönsi mahdottomiksi parantaa ja joiden alkuperää hän ei pystynyt selvittämään.

 

Muur-Juonasta mentiin tapaamaan, kun omaisuutta oli varastettu tai vaikkapa lehmä oli kadonnut metsään. Asialle mentiin joko itse tai lähetettiin edustaja. Torpalle saavuttiin yleensä iltasella ja asia kerrottiin ukolle, joka kävi tämän jälkeen nukkumaan uunin »kiukaalle» tai saunaan. Ennen nukahtamista ukko hörppäsi vähän viinaa, jonka avuntarvitsija oli tuonut mukanaan. Aamulla Muur-Juonas nousi ylös ja selvitti kaikille mitä oli nähnyt.

Eräälle kyselijälle hän oli esimerkiksi sanonut: »Menes Kinnasjärven puoleista mäen syrjää, siellä pitäisi kadonneen lehmän olla. Mutta se ei ole metsänpeitossa, se on niin kuin jalastaan kiinni». Kun mentiin katsomaan, niin lehmä löytyi juuri tästä paikasta juuttuneena takajalastaan kahden kiven väliin. Ja kun eräästä talosta oli kadonnut huomattava summa rahaa, niin Muurmäen ukko näki unessa, että renki oli kätkenyt rahat tiettyyn rakennukseen olkitukon sisään.

Tauteja Muurmäen ukko paransi samoin kuin paikansi kadonnutta tavaraa. Ukko leikkasi sairaan vaatteista puukolla kolme palaa kangasta ja sekoitti ne viinaan. Herättyään aamulla hän osasi kertoa, mistä tauti oli saanut alkunsa. Taudin syynä oli usein jokin vanha tapaus ja siihen liittynyt »säikähdys». Tämän selvittäminen riitti useimmiten parantamaan sairaan.

 

Muur-Juonaksen kerrotaan olleen hyväntahtoinen, puhelias mies, joka ei koskaan kironnut. Ruumiinrakenteeltaan hän oli pieni ja laiha sekä harmaapartainen ja päälaelta kalju. Ukko oli myös kova kala- ja metsämies ja mukana muun muassa neljäntoista karhun kaadossa. Hän eli pitkän elämän yhteisönsä arvostamana ja kuoli kunnioitettavassa 96 vuoden iässä vuonna 1909.

Muur-Juonas ei huolinut koskaan maksua palveluksistaan. Kun ukolta oli tiedusteltu voisiko hän opettaa muille taitojaan, hän oli vastannut siihen: »Ei se ole niin kuin nuttu päältä heitettävä vaan sen pitää olla luonnossa”. Hän korosti myös myötätunnon merkitystä: »Pitää toivoa sydämessään hyvää ihmisille, sillä oikealuontoiselle näytetään unessa mikä auttaa parannuksessa». "  

Lähde: Suomenusko / Taivaannaula