22.7  Päivitän tähän vielä viimeisen kerran jotain ennen uutta artikkelia...

En ole nähnyt mitään kummallista ympärilläni, olen muutenkin parempi selväkuuloisuudessa kuin selvänäkemisessä, en muista koskaan nähneeni mitään näkyjä erityisemmin. Luen jatkuvasti ulkomaisia lähteitä selvittääkseni onko jotain huijausta meneillään että tämä kaikki onkin taitavaa sumutusta, sillä olen kyllä mielestäni suuressa vastuussa välittäessäni viestejäni julkisesti enkä todellakaan halua johtaa ketään harhaan. Sitten mietin toisinaan miksi se onkin näin vaikea uskoa että jotain HYVÄÄ voisi tapahtua, en itsekään osaa vielä olla näistä viesteistäni onnellinen kuin hetkittäin ja se tavallaan nolottaa. Elämäni on siis ihan tavallista, ei mitenkään hohdokasta eikä äveriästä... mutta sitten on näitä hetkiä kun olen kokenut jonkin pienen pienen hetken erikoisen ja tiennyt että ehdottomasti elämässä on paljon mystistä. Toisinaan esim. aistin mitä jokin henkilö on mieltä jostakin mutta se on niin luonnollinen tunne että en ole edes noteerannut sitä aina, olen myös tuntenut jonkin läsnäolon yöllä ja se oli niin selvä tunne että sanoin välittömästi mielessäni EI. En pidä oikein edelleenkään mistään yöllä tapahtuvasta eikä niitä ole sitten esiintynytkään.

Aina olen ollut sitä mieltä että kun elokuva päättyy, voi ratsastaa auringonlaskuun ja hämärän yön takana on taas ihan uusi seikkailu. Hämärästä yöstä puheenollen, odotan elokuista näkyä taivaalla pienen toivon kera. Toivon että kaikki menisi putkeen siten että olisimme valmiita näkemään, se toive on varmaan taas ratkaiseva ja usko siihen että jotain saattaa olla mistä emme tiedä mitään. Minä kyllä jo haluaisin tietää.

-----

 

Hyperboreasta...

http://www.enkelimaa.fi/blogi/2011/08/02/120

-----

Dreamers Conference 2016 Suomi Scott Lemriel

https://www.youtube.com/watch?v=hDLXQZtfppM

( http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2016/03/scott-lemriel-opetuksia )

-----

18.7   Kaukonäkemisen muistio astronomisesta tapahtumasta. Aurinko vaihtaa väriä oranssiin jonkin energeettisen muutoksen vuoksi, maapallo on täysin myrskypilvien peitossa, saanut kolhuja maalle ja merelle meteoreista. Punainen ja sininen tähti.       "See “Sol” getting closer. Wow, (I can) see Sol and the “Oort cloud” with a “Tail”, (IT/SOL) Looks like “Giant Comet” (As I move closer) close up. Entering Sol system. (I) Feel there is Lots of Activity” (Non-Human) in “Outer Sol”. - Stopping“Close to Point of Reference” But “Not Right Time” (Not “MY TIME” Frame). (I SEE) A “Comet”, Huge Comet Entering One “SPIRAL ARM” of the "RED STAR" CLEARING SOME AREA (OF IT) OUT. “Sol SEEMS ANGRY”. “CHANGES COLOR”, “SHIFTS ORANGE” (Sun is extremely active, Something “Energetic” has occurred causing it to “Shift” from “Yellow” to “Orange”). - EARTH (Is Now Completely) COVERED IN CLOUDS and STORMS. “STORMS IN SPACE” (Energetic), “ELECTRICITY” (Electric Discharges), Meteors “LARGE AND SMALL”. “Sol is GOBBLING UP LOTS OF METEORS (& Comets/Debris), Earth HAS TAKEN SOME DAMAGE ON LAND AND SEA. (Did not move into Earth's Atmosphere to “View”, I was confused, was on my was to point of reference.)- RED STAR MOVES VERY SLOWLY WHEN CLOSE TO sol AND MORE RAPIDLY WHEN FURTHER AWAY AND HEADED TO AND FROM blue star?"

Saman henkilön uni, sateenkaaren väreissä olevia enkeleitä, maapallon asukkaat alkoivat laulaa ja itkeä hymyillen rauha sydämessään:

- There were 7 angels in the "vision" Each was "One Color of the Rainbow" (R.O.Y.G.B.I.V.)... 
- Each had "Its" head bowed and then lifted "Its" head and pointed to the earth to show "Another Event" then looked to the "Next Angel" and it ended after the 4th Angel or "Being of Color".

- Then the "5th Angel" lifted its head and pointed down to Earth which its "Clouds Now Looked Like Rainbows"!
- Then "Everyone On Earth" began "Singing" and "Crying" (Holding Hands and Smiling at Each Other) with "Love" and "Peace" in their hearts.
- Then the "6th Angel" lifted its head and pointed down to Earth and the "Elite" (Illuminati/CABAL) "Fell Off Of The Earth" and Just Were No Longer There? Or they "Phased Out"? 
I don't Know, I couldn't make out exactly what happened to them, but it was so weird, I woke up crying. 
 

Lähde: http://spherebeingalliance.com/blog/does-remote-viewing-data-reveal-that-we-are-apart-of-a-solitary-binary-or.html

-----

16.7   Olen saanut kahtena päivänä aikalailla vain henkilökohtaisia viestejä. Sain lisäaikaa julkaista sen virren sillä ei ole ollut aikaa sitä valmistella ja nyt pitäisi tehdä se youtube videokin eräästä viestistä, katsotaan miten onnistun...

- Näkymättömiä opastajiani on vaihdettu ja korvattu toisenlaisilla: 

Tulet olemaan vahva itsellesikin emmekä voi siinä auttaa sinua mutta ehkäisemme loistoasi tavallaan hieman vielä ja voit vapauttaa sitä loistoasi vain silloin kun olet hyvällä tuulella ja herännyt kaikelle kauniille elämässäsi. Et silloin kun olet alakuloinen tai säälivä itseäsi kohtaan. Kerromme sinun saattavan nähdä olentoja uusia silmillesi etkä ole tullut heitä vastaan aiemmin elämässäsi vaan he näyttävät sinusta kummallisilta ja olet peloissasi mutta he ovat vain aina siinä rinnallasi myös. Uskomme heidän olevan sanansaattajiasi tavallaan sillä he kertovat muille ihmisille sinusta etkä näe miten sen tekevät mutta olet vapauttanut heidät työhönsä nyt ja saattelemme heitä myös aina. Epäilemme ainoastaan sinun valppauttasi havainnoida heidät sillä he ovat erittäin nopeita liikkeissään eikä heitä paimenneta mitenkään joten tekevät tahtonsa mukaan. Useasti kertovat sinulle utuisia asioita itsestäsi että sinun täytyisi kuunnella jotain musiikkia enemmän tai tehdä jotain yllättävää heidän mieleistään asiaa mutta emme sekaannu koskaan heidän päätelmiinsä mitä tarvitset seuraavaksi sillä olemme heidät ohjelmoineet.

 

- Voisimme nyt jo olla vauraita jos osaisimme ja tahtoisimme:   Uskomme teidän palautuvan hyvin pian suuriksi herroiksi mutta muista sitten mitä olemme kertoneet siitä että et saa tuhlata liikaa varojasi vaan elää säästeliäästi ja viisaasti.

- Kuulin illalla korvassa tutun kimeän soimisen ja sen jälkeen olo oli paljon syvällisempi. Nukkumaan mennessä olin vaipumassa uneen kun tunsin että olen kuin pilven sisällä, koko keho oli kuin päivän kylpylän ja hieronnan jälkeen rentoutunut, kevyt ja aivan selittämätön riemu, luottamus, vapaus kihelmöi joka solussa. Vaikea selittää mutta en ole koskaan kokenut sellaista. Se ei ollut pelottavan voimakas vaan juuri sopiva. Siitä huolimatta olin kyllä aamulla hirveän väsynyt mutta se väsymys häipyi pikkuhiljaa. Kysyin siitä tänään: 

Siinä annoimme sinulle hoitoa jota tarvitsit sillä olit liian uupunut kaikesta elämässäsi etkä nähnyt miten se auttoi sinua jälleen uudistumaan ja tarvitsit sitä suuresti ollaksesi edelleen toimintakykyinen maailmassasi. Olisinko voinut vaipua siihen syvemmälle, tuntui että se olisi jatkunut? Niin sitä emme paljasta mitä se oli sillä sait siitä jo aimo annoksen emmekä vapauta sitä enää luoksesi lähiaikoina. Suunnittelemme sinun vuoksesi olevamme vähän varovaisempia sanoissamme ettemme valaise kaikkea niin pitkästi sillä sinulla on kyllä tekemistä nyt siellä maailmassasikin.

 

- Tulipa vain mieleen Kalevalan syntytarina, onkohan sekin ikivanha kanavointi... "Sotka munii veden emon polvelle kuusi kultaista ja yhden rautaisen munan."  Ja entäs sitten Sampo, se voisi olla tämä oma voimamme? "Sampo on ihmeellinen, rikkauksia tekevä mylly."

-----

 

Todellisuus
 
"Mikä on todellisuus? Se on se, mitä havaitsette. Se on siinä. Todellisuudesta on tullut tämä sana. Ihmiset puhuvat todellisuudesta, kuin se olisi laitettu paikoilleen sementtiin ja kiveen. No, osa siitä on, mutta se ei merkitse, ettei sitä voi siirtää, ettei sitä voi muuttaa. Ihmiset ovat yrittäneet muuttaa todellisuutta niin kauan, kuin olen tiennyt. Olen katsellut, kun he ovat yrittäneet muuttaa todellisuutta, niin pienin askelin, niin vähän onnistuen ja suuren turhautumisen kera. He ovat yrittäneet muuttaa todellisuuden luonnetta.
 
No, ongelma on hyvin yksinkertainen. Ongelma on, että he uskovat todellisuuteen. He uskovat, että tämä on totta. He yrittävät muuttaa sitä uskomuksistaan käsin, eikä se hievahda kovin kauas. Itse asiassa, todellisuudella on taipumusta supistua tai tulla vielä kiinteämmäksi, kun todella uskotaan siihen, että tämä on todellisuus. Tämä ei ole. Tämä on havainto.Sitä se vain on – havainto.
 
Olen puhunut paljon, ihmisten aisteista ja mielestä ja siitä, miten kaikki tuodaan sisään näiden aistien kautta, ja sitten se uskotaan todellisuudeksi. Jotta yksilö voi todella mennä tämän todellisuuden ulkopuolelle, muuttaa oikeasti todellisuuksien luonteita – kumpikin monikossa, todellisuuksien luonteita – hänen täytyy olla valmis menemään ulkopuolelle, mutta hänen on oltava myös valmis havaitsemaan täysin eri aisteilla. Ei ihmisaisteilla, vaan ns. "minä olen" –aisteilla. Olen puhunut tästä pitkään, koska se on erittäin tärkeä ymmärtää. Tämä on vain havaintotapa.
 
Tiedemiehet ymmärtävät myös, ettei aine ole ainetta tai aineella ei ole merkitystä. He alkavat oivaltaa, että vaikka hahmotatte lattian kiinteäksi ja viereisen ihmisen lihaksi ja luiksi, niin ei itse asiassa ole. Se mitä havaitsette silmillänne, ei ole hyvin suurelta osin mitään.
 
Oletatte sen, mitä näette silmillänne, olevan keho, hiukset, lattia, katto, kaikkea muuta. Itse asiassa, ei ole melkein mitään, paitsi tyhjää tilaa. Silmät tekevät itse asiassa kivaa työtä ja kertovat aivoillenne, että huone on täynnä ihmisiä, tai katselette tietokonetta, jos katselette netissä. Ette katsele. Katselette tyhjää tilaa, enimmäkseen. Jotkut sanoisivat, että on hiukkasia. Sanon, ettei sekään ole totta. On plasmaa.
 
Se mitä tunnette todellisuudessa, on oikeasti plasman liikettä. Sitä se on. Tavallaan epäromanttista. Tänään halaatte jotakuta sängyssä ja tavallaan, halaatte vain plasmaa. Ja plasma luo myös gravitaation tai aika-avaruusilmiön. Niinpä luulette, että jotain tapahtuu, kun halaatte tuota ihmistä sängyssä, ja luulette, että päivä on menossa ohi ja melko pian vaivutte uneen. Ei. Olette vain uppoutunut plasmaan, joka liikkuu lävitsenne.
 
Mutta olette olleet riittävän nerokas, ehdottomasti nerokas sanoaksenne: "Tehdään siitä vähän jännittävämpää. Muutetaan plasma, aika-avaruuden liike, määritellyksi kokemukseksi ja todellisuudeksi, koska pelkkä uiskentelu plasmassa ei ole kovin hauskaa." Itse asiassa, joinain päivinä se on luultavasti hauskempaa kuin ihmiselämä, mutta katsokaa, mitä olette tehneet. Olette luoneet tämän plasmasta, joka reagoi tietoisuuteen, joka olet oikeasti sinä. Olette luoneet tämän kaikki, ja voitte myös luoda sen pois tai voitte luoda jotain täysin erilaista. Eikä se ole kovin vaikeaa.
 
Todellisuuden luominen – enkä yritä puhua sellaisesta, mitä olette nähneet menneisyydessä, ihmiset yrittämässä muuttaa maailmaa. Lakatkaa tekemästä sitä. Luokaa todellisuuksia itsellenne.
 
Minkä tahansa valitsemanne todellisuuden luominen vaatii tulemista pois eläintarhasta, menemistä mielen tuolle puolen, olemista huolehtimatta. Tärkeä pointti tässä on, että teette sen itsellenne. Lakatkaa yrittämästä muuttaa maailmaa. Se on energeettisesti haitallista. Monet teistä ovat olleet maailmanparantajia aiemmin, ja sillä hetkellä kun yritätte muuttaa maailmaa, minkä tiedän olevan tavallaan vastustamatonta, haluatte tehdä kaikesta hyvää ja kaunista, eikä se välttämättä halua olla hyvää ja kaunista. Maailma ei välttämättä halua olla määritelty teidän ehdoillanne.
 
Niinpä menette ulos ja yritätte muuttaa maailmaa ja ajattelette tekevänne hyvää, tunnette todella ylpeyttä ja omahyväisyyttä ja kaikkea muuta maailmanparantajana olemisesta. Ja luonnollisena reaktiona energia yrittää sitten muuttaa teitä. Se palaa teille. Se rajoittaa teitä enemmän. Se sotkee ja sekoittaa teitä enemmän. Yritätte muuttaa jonkun toisen luonnollista järjestystä tai havaintotapaa, toimitte ilman myötätuntoa ja sitten se tekee saman teille. Lakatkaa siis yrittämästä muuttaa maailmaa. Sallikaa itsenne muuttaa omat todellisuutenne. Sen tekemiseksi ymmärtäkää, ettei tämä ole todellisuutta. Tämä on plasmaa.Ttämä on vain tapa havaita ns. voimien, energian liike.
 
Monet teistä siis tavallaan sanovat: "Minun on päästävä pois täältä. On jotain enemmän. Minun täytyy muuttaa todellisuutta". Voitte tehdä sen minä hetkenä hyvänsä – no, se on niin yksinkertaista kuin salliminen.
 
Konstikas osa on, jälleen kerran, sanoa: "En yritä muuttaa kaikkea tuolla ulkona. En yritä muuttaa ikävää liikennettä tai karkeita ihmisiä tai mitään sellaista." Ja siinä kohtaa jotkut teistä ovat törmänneet ongelmiin. Se on kuin: "No, haluan vain kaiken sen muuttuvan." Ei. Voidaksenne muuttaa todellisuutta, kyse on sen tekemisestä itsellenne, ja sitten kyse on vain itsenne antamisesta todella kuvitella, uneksia tai tuntea muita ulottuvuuksia, eikä muita ulottuvuuksia ole, ennen kuin menette sinne.
 
Älkää ajatelko toisia ulottuvuuksia jonain ennalta määriteltynä – että on jo näitä taivaita, että kaikki on jo määritelty siellä – koska se on ansa. Se on oikeasti vain lisää tätä todellisuutta, kun menette siihen. Siksi olen tiukasti vastaan sitä, kun ihmiset menevät viidenteen ulottuvuuteen ja kuudenteen ulottuvuuteen ja kaikkea muuta, koska he uskovat silloin vain vähän kiillotetumpaan ihmistodellisuuteen. He eivät oikeasti ymmärrä, eikä ole noita ulottuvuuksia. Ei ole mitään, ennen kuin te olette siellä, ja sitten uusi todellisuus alkaa ottaa muodon, uusi todellisuus syntyy. Ei sellainen johon voitte viedä kaikki muut – älkää edes murehtiko siitä tällä hetkellä – vaan sellainen, jonka voitte synnyttää yksin.
 
Mitä se merkitsee? Se merkitsee, että tiedätte, että on paljon enemmän kuin tämä, ja niin on. Mutta paikka aloittaa omien uusien todellisuuksienne synnyttäminen on olla siellä – "olen tässä".
 
Teillä voi olla tietysti monia paikkoja. Voitte olla "olen tässä", käydä keskustelua toisen mestarin kanssa, ja sillä välin synnyttää uutta todellisuutta itsellenne. Se vapauttaa teidät ymmärtämään, että te ette ole jumissa täällä. Se vapauttaa teidät oivaltamaan sen kauneuden, kun laitetaan tietoisuus johonkin, joka on nyt ei-mitään, ja synnytetään jotain, ja sitten katsellaan sen kehittyvän. Ei ihmistermein, ei vanhoin ihmistavoin, vaan katsellaan sen kehittyvän tavalla, joka ei ole yhteydessä tai laitettu tähän todellisuuteen. 

Todellisuus. Mitä se on? No, se on läsnäolonne. Se on "olen tässä". Todellisuus on tapa havaita, aistia, tuntea. Todellisuus on tavallaan tilapäinen matka, pieni kokemus. Itse asiassa sillä ei tarvitse olla edes tarkoitusta. Tiedän, että ihmiset haluavat todella saada tarkoituksen. Sitten he tuntevat oikeutuksen jäädä jumiin. Ette tarvitse tarkoitusta tässä todellisuudessa tai missään muussa todellisuudessa.
 
Mainitsin hiljattain, että minun oli surullista nähdä, että ihmiset eivät nyt mene tuolle puolen unitilassaan. Ennen oli niin, ja he menivät sinne päästäkseen kristalliulottuvuuksiin, luomisulottuvuuksiin, ei-ulottuvuuksiin. Ja katselen sitä nyt, eivätkä he mene sinne. He pysyvät lähellä kotia, kun he menevät nukkumaan illalla. He pysyvät ihmisyydessä, vaikkeivät he ole fyysisesti läsnä, mutta he ovat läsnä kaikella muulla tavalla. He pysyvät uppoutuneena ongelmiinsa ja massatietoisuuteen. He eivät mene enää ulos. Tavallaan kuin nykyajan lapset – kuulen teidän sanovan koko ajan: "Lapset pysyvät nykyään sisällä ja pelaavat videopelejä." No, ihmiset pysyvät massatietoisuuden rajoissa eivätkä uskaltaudu ulos.
 
Haluaisin teidän tuntevan nyt menemistä noihin muihin ulottuvuuksiin unitilassanne, kulkemista massatietoisuuden, rajoittuneisuuden, ihmisyyden rajojen yli – antavan itsellenne nyt oikeasti luvan mennä noiden ulottuvuuksien yli tästä illasta alkaen, tästä lähtien. Tavallaan nuo ulottuvuudet ovat lohduttavia. Ne ovat teille tuttuja, mutta on aika mennä ulos ja niiden tuolle puolen. On aika olla taas kerran luoja, mennä tyhjyyteen. Kehonne nukkuu. Mielenne on vähän hiljentynyt, ja nyt "olen tässä, olen läsnä" voi mennä tyhjyyteen.
 
Missä tyhjyys on? Se on ei-missään. Menette sinne, missä ei ole mitään, paitsi ehkä vähän plasmaa, vähän energiaa, mutta sekin on ei-mitään -tilassa tyhjyydessä ja vain odottaa teitä. Ja sitten läsnäolonne aloittaa synnytyksen. Se ei ole rajattu aikaan tai avaruuteen. Läsnäolonne aloittaa energialiikkeen, jopa ilman tarvetta määritellä, mitä haluatte siitä tulevan. Se itse asiassa vain tapahtuu, kun olette läsnä tyhjyydessä, eli vapaudessa. Energiat alkavat liikkua.
 
Ihmisen täytyisi aloittaa määrittely, muotoilu, rakentaminen, energioiden havaitseminen, mutta kun olette tyhjyydessä ja synnytätte luovuuden, teidän ei tarvitse määritellä, teidän ei tarvitse määrätä kokoa, muotoa ja värejä. Teidän ei tarvitse tehdä mitään tästä. Olette vain siinä. Teidän läsnäolonne. Tämä on puhdasta luomista. Tämä on vaivatonta luomista. Näin todellisuus tulee olemaan. Todellisuus alkaa tässä, tyhjyydessä. Se syntyy teistä. Se syntyy teistä.
 
Haluaisin teidän nyt tarkkailevan hetken – ei ajattelevan. Haluaisin teidän tarkkailevan, havaitsevan tavalla, johon ette ehkä ole tottunut, mutta havaitsevan, kun todellisuus syntyy teistä. Käytän sanaa "teistä" hyvin tarkoituksella.
 Olkaa tarkkailija nyt nähdäksenne, havaitaksenne, mitä tapahtuu. 
 

http://www.luxonia.com/viestit/11-geoffrey-hoppe-adamus/5800-272016-qkulje-eteenpaein-vallaton-elaemaeq-sarja-shoud-11
 

-----

"Suomessa vaikutti vielä 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa hyvinkin kuuluisia kansanparantajia ja tietäjiä. Yksi heistä oli Muurmäen ukko eli Muur-Juonas, joka oli tunnettu unennäkijä ja parantaja. Jyväskylän maaseudulla Muurmäen torpassa asuneen ukon luota apua hakivat niin rahvas kuin säätyläisetkin. Vieraita kävi Oulusta, Viipurista ja Venäjän rajoilta asti.

Muurmäen ukko osasi selvittää varastetun tai kadonneen tavaran olinpaikan unessa. Samoin hän kykeni selvittämään taudin alkuperän ja siten parantamaan sairaan. Näiden lisäksi Muurmäen ukko tunsi erilaisia loitsuja ja osasi valmistaa luonnonkasveista lääkkeitä ja hauteita. Oli kuitenkin myös tauteja, jotka ukko myönsi mahdottomiksi parantaa ja joiden alkuperää hän ei pystynyt selvittämään.

Muur-Juonasta mentiin tapaamaan, kun omaisuutta oli varastettu tai vaikkapa lehmä oli kadonnut metsään. Asialle mentiin joko itse tai lähetettiin edustaja. Torpalle saavuttiin yleensä iltasella ja asia kerrottiin ukolle, joka kävi tämän jälkeen nukkumaan uunin »kiukaalle» tai saunaan. Ennen nukahtamista ukko hörppäsi vähän viinaa, jonka avuntarvitsija oli tuonut mukanaan. Aamulla Muur-Juonas nousi ylös ja selvitti kaikille mitä oli nähnyt.

Eräälle kyselijälle hän oli esimerkiksi sanonut: »Menes Kinnasjärven puoleista mäen syrjää, siellä pitäisi kadonneen lehmän olla. Mutta se ei ole metsänpeitossa, se on niin kuin jalastaan kiinni». Kun mentiin katsomaan, niin lehmä löytyi juuri tästä paikasta juuttuneena takajalastaan kahden kiven väliin. Ja kun eräästä talosta oli kadonnut huomattava summa rahaa, niin Muurmäen ukko näki unessa, että renki oli kätkenyt rahat tiettyyn rakennukseen olkitukon sisään.

Tauteja Muurmäen ukko paransi samoin kuin paikansi kadonnutta tavaraa. Ukko leikkasi sairaan vaatteista puukolla kolme palaa kangasta ja sekoitti ne viinaan. Herättyään aamulla hän osasi kertoa, mistä tauti oli saanut alkunsa. Taudin syynä oli usein jokin vanha tapaus ja siihen liittynyt »säikähdys». Tämän selvittäminen riitti useimmiten parantamaan sairaan.

Muur-Juonaksen kerrotaan olleen hyväntahtoinen, puhelias mies, joka ei koskaan kironnut. Ruumiinrakenteeltaan hän oli pieni ja laiha sekä harmaapartainen ja päälaelta kalju. Ukko oli myös kova kala- ja metsämies ja mukana muun muassa neljäntoista karhun kaadossa. Hän eli pitkän elämän yhteisönsä arvostamana ja kuoli kunnioitettavassa 96 vuoden iässä vuonna 1909.

Muur-Juonas ei huolinut koskaan maksua palveluksistaan. Kun ukolta oli tiedusteltu voisiko hän opettaa muille taitojaan, hän oli vastannut siihen: »Ei se ole niin kuin nuttu päältä heitettävä vaan sen pitää olla luonnossa”. Hän korosti myös myötätunnon merkitystä: »Pitää toivoa sydämessään hyvää ihmisille, sillä oikealuontoiselle näytetään unessa mikä auttaa parannuksessa». "   Lähde: Suomenusko / Taivaannaula