Elämä on nousua ja laskua, tasaista käyrää olisikin odotettavissa vasta kuolemassa kuten sanotaan. Aika hankalia aikoja ollut, mutta nyt näyttäisi jostakin syystä helpottavan. Itse pääsen hieman lomalle parin viikon kuluttua joten se helpottaa paljon! 

On havaittu myös salamyhkäinen auringonpurkaus 10.5  ja Schumannin resonanssikin on käväissyt korkeuksissa 8.5.

Täältä näkee ajantasaisen sykkeen: http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7

*

 

https://www.youtube.com/watch?v=TFt3xfww_4U

10.5 havaittu CME (coronal mass ejection)

Salamyhkäinen auringonpurkaus havaittu, saapumassa maahan. Video kannattaa katsoa, siinä hyvin esitetty miten kyseistä purkausta kutsutaan nimellä "stealth" (häive, salamyhkäinen, jne) CME, koska se ei anna mitään ennakkomerkkejä purkautumisestaan kuten normaalit auringonpurkaukset. Samanlainen on havaittu videon mukaan myös vuonna 2012. Kyseisen purkauksen aiheuttajaa ei tiedetä, koska aurinko ei ole antanut mitään ennakkomerkkejä.

*

 

https://www.youtube.com/watch?v=lGslNumkyaw

8.5 resonanssipiikki selvitettynä, Andrew Bartzis

 

"Schumannin resonanssi on taajuus jolla on vaikutuksia ihmisen tietoisuuteen, henkilökohtaisesti ja ihmiskuntana kokonaisuudessaan. Se on komponentti joka edistää kokemusta maapallolla, ollen  ihmiskunnan liittolainen. Toisin sanoin sitä kuvataan maapallon sydämenlyöntinä. Se saattaa selittää miten olet voinut ja auttaa tunnistamaan kokemuksia tulevaisuudessa, joihin liittyvät myös auringonpurkaukset."

 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2017/02/schumannin-resonanssi

 

*

Dana Mrkich (kanavoija, mm. Luxoniasta löytyy...) facebookissa tästä 120 Hz resonanssipiikistä:

"Helmikuun piikki vahvistettiin erään tuntemani fysiikan asiantuntijan puolesta "epätavalliseksi", tästä viimeisimmästä en ole saanut vielä tietoa kuin omasta kehostani. Energeettisesti tunnen että ihmiset ovat sekaantuneet joko resonanssiin tai sen tulkintaan levittäen väärää tietoa. Tietenkin äitimaa luo resonanssipiikkejä luonnollisestikin, ja energiat ovat korkealla massaliikkeen vuoksi (massaherääminen ja massavarjot jotka tulevat pinnalle tunnistettaviksi), mutta kun katsoin näitä kaavioita jokin ei täsmää. Toivottavasti olen väärässä mutta ehkä kaikki tämä on jälleen harhautusta, vai puristavatko nk. valtavoimat meistä nyt kaiken ulos? Joka tapauksessa, pitäkää huomionne sisäisessä ohjauksessanne, hengityksessä joka ohjaa teitä sisäisen rauhan paikkaan, mistä voitte toimia päivittäin juuri siten miten on parhaiten sydämenne ja sielunne kanssa samassa linjassa."

 

*

 

"Sanotaan että tulee olemaan 144 000 valotyöntekijän inkarnoituminen jotka pelastavat maan pimeyden voimilta Kali Yugan viimeisinä aikoina. Suurin osa on täällä nyt ja heräämisen polullaan, osa heistä ei edes tiedä tai muista ketä ovat todellisuudessa.

Henkisten opettajien ja fyysikoiden mukaan näiden 144 000 ihmisen solumuisti on ohjelmoitu ja ajastettu laukeamaan näinä aikoina ja herättämään heidät todelliseen identiteettiinsä, tehtäväänsä tänä historian ratkaisevana aikana."

 

https://www.lifecoachcode.com/2017/04/09/characteristics-of-the-144000-prophesized-lightworkers/

 

*

 

"Juoruilijat ovat pahempia kuin varkaat koska he varastavat toisen henkilön kunnian, maineen, uskottavuuden... jotka ovat haastavia uudelleenrakentaa. Muista: Kun jalkasi lipeävät, voit aina palauttaa tasapainosi, mutta kun kielesi lipeää, et voi korjata sanojasi."   — Karen Salmansohn

https://positiveoutlooksblog.com/2016/02/10/gossip-is-worse-than-a-thief/

 

*

 

Japanilainen hengitys-keholiike harjoitus joka poistaa nopeasti vatsarasvaa. Katso yksinkertainen ohjevideo linkistä.

Harjoita joka päivä 2-10 minuuttia. Aseta seisoessa toinen jalka toisen eteen. Siirrä painosi takimmaiselle jalalle. Sisäänhengitä 3 sekuntia, nostaen kädet ylös. Tuo kädet alas, uloshengitä voimakkaasti 7 sekuntia, jännittäen jokaista kehon lihasta (siis myös maha ja takapuoli..).

https://brightside.me/inspiration-health/this-japanese-method-will-help-you-quickly-get-rid-of-belly-fat-320310/?utm_source=fb_r69f33&utm_campaign=pub59&utm_medium=cpm

 

*

 

"Tiedemiehet ja Buddhistit ympäri maailmaa alkavat havaita yhteyksiä keskenään. Klassinen esimerkki on Nikola Tesla, jonka työhön vaikutti paljon Vedalainen filosofia. (siitä lisää täällä)

Cristof Koch kuvailee miten buddhalaiset opetukset johdattivat hänet opiskelemaan tietoisuutta tieteellisesti: "Opin buddhalaisista opetuksista että tietoisuus on kaikkialla vaihtelevassa määrin ja se johdatti minua ottamaan tämän teorian seuraukset vakavasti. En enää mm. tapa hyönteisiä".

http://wakingtimesmedia.com/buddhists-leading-neuroscientists-agree-consciousness-everywhere/

 

*

 

Lentäjät, lääkärit ja tiedemiehet kertovat totuuden kemikaalivanoista ja geomanipuloinnista. Sään manipulointi on alkanut jo 40-luvulla.

 

http://wakingtimesmedia.com/pilots-doctors-scientists-tell-truth-chemtrails-geoengineering/

 

*

 

thoughts.jpg

 

Äänesi komentaa mieltäsi, kehoasi ja henkeäsi. Energia + värähtely = materia. Ajatukset ovat energiaa, näkeminen on energiaa, puhuminen on värähtelyä. Ajatukset + puhuminen = todellisuus.

 

"En voi = kirjaimellisesti lopetat kasvamisen, en pidä = estää henkilöä hankkimasta tietoa, yritän = ei juuri mitään tuloksia , minä voin = kirjaimellisesti kehittää kasvua, voin tehdä sen = kun tiedät sisäisesti että voit tehdä sen, kehosi tarvitsee kuulla se."

 

thoughtsi.jpg

 

Ole varovainen mitä kuuntelet. Vain katselemalla TV:tä kuulet sanoja jotka ovat negatiivisia, tunkeutuen alitajuntaasi. Yksi lääkemainos ja ne negatiiviset sivuvaikutukset on syötetty aivoihisi. Sanat joita et normaalisti kuulisi. Tämä on sodankäyntiä mieltä vastaan.

 

*

 

https://www.consciousreminder.com/2017/05/10/make-wish-come-true-advanced-manifestation-technique/

"Seuraava loihtimistekniikka on nimeltään "lasi vettä". Se perustuu tosiasiaan että vesi on voimallinen energia-tiedollinen johdin ja jopa omaa parantavia ominaisuuksia. Tämö saattaa avata sisäiset loihtimisen kykysi, auttaa ongelmissa ja tuoda energialatauksen saavuttaaksesi jotain haluaamaasi. Yksinkertaisesti lisää paljon voimaa itsesuggestioosi ja auttaa ohjelmoimaan kehosi kohti toiveittesi ilmentymistä. Tämä saattaa kuulostaa hauskalta mutta korkeamman tason itsesi on kuultava toiveesi, että ne voisivat synkronoida energiansa aivojesi ja sydämesi työskentelyn mukaan että nähtäisiin suunta mihin sinun täytyy kulkea saavuttaaksesi toiveesi.

Kirjoita paperille toiveesi lyhyesti ja kiinnitä lappu vesilasiin tai aseta vesilasi lapun päälle. Avainasemassa on aikeesi, kyky asettua keskittymään toiveeseen. Usko että se on jo mahdollista, tapahtunut.

Seuraavaksi aktivoidaan kämmenien energia hankaamalla niitä yhteen ja asettamalla ne lasin ympärille. Puhu toiveesi ääneen, kuvittele mielessäsi toiveesi näky totena. Lähetä energiaasi vesilasiin 3-5 minuutin ajan.  Energiasi virtaa sinne missä huomiosi on. Juo lasissa oleva vesi. Tämä rutiini sopii siis suoritettavaksi vaikkapa aamulla ensimmäisenä."

 

*

 

Eckhart Tolle: "Monet ihmiset jotka käyvät läpi heräämisen ensi vaiheita ovat epävarmoja tarkoituksestaan. Se miten ulkomaailma toimii, ei enää miellytä heitä. Kun huomataan sivilisaatiomme hulluus selvästi, tunnetaan olevansa eristäytyneitä ympäröivästä kulttuurista. Jotkut tuntevat oleilevansa ei-kenenkään-maalla kahden maailman välillä. Ego ei enää määrää heitä, mutta nouseva tietoisuus ei ole vielä päässyt täysin sisälle heidän elämäänsä. Sisäinen ja ulkoinen tarkoitus eivät ole sulautuneet."

 

eckhart.jpg