Terran: "Tämä uudelleenjulkaisu on Sophia Love:n henkilökohtaisesta julkaisusta. Olen tarkistanut omilta tietolähteiltäni ja tämä tieto on paikkansapitävää. Sophia, Denice ja Shawn ovat 3 aktivoitua Sphere allianssin tietokanavaa. On vielä 6 muuta (nimet eivät tiedossa) jotka tullaan aktivoimaan."

 

 Sophia 9.2.2018: Tämänpäiväinen keskustelu oli valaiseva ja lohduttava. Uskon että tätä jaettua tietoa pidetään arvossa. Kiitos.

- Onko joku ottamassa yhteyttä? (Tunnen väkijoukon asettumassa asemiin, "minulla!", "eikun minullapa on!")

Kyllä, Sophia, olet todellakin tuntenut meidät. Usea meistä tahtoo puhua.

- Sain yhteyden aiemmin tänään ystävääni mutta en kuullut mitään. Tunsin hänet mutta tuntui kuin hän olisi verhon takana - epätietoisena missä on tai ei valmiina kommunikointiin. Jos hän on läsnä...

Hän ei ole nyt paikalla. Emme ole kukaan verhon toisella puolella. Olemme pahoillamme että menetit yhteyden. Olemme nyt valinneet.

- Kiitos, olkaa hyvä siis.

Kyllä. Hei Sophia.

- Hei. Oletteko sotavoimien tai viranomaisten edustaja? Tunnen merkkejä, muodollisuutta, lähes "sotasankaruutta".

Voisit kuvailla minua merkein koristelluksi. En sanoisi sankari, mutta sota on minulle tuttua. Se on työtäni. Olen sotavoimien edustaja, partioin juuri nyt taivaitanne ja otan osaa puhdistukseen. 

- Aivan, onko kyseessä universaali puhdistus?

Pimeyteen keskittyneiden olentojen puhdistukseen jotka junailevat lasten, elämien, instituutioiden ja planeettojen valloittamista. Olette keskellä massiivista puhdistusta.

- No niin olemme. Vaikkakaan täsmällistä tietoa ei ole saatavilla. Onko sinulla mitään?

On. Voin kertoa että on monia jotka on jo pidätetty - jotkut lähetetty keskusaurinkoon uudelleenmuotoiluun. Suurin osa uudelleen kalibrointi prosessissa siten että mikä on tapahtunut täällä ei enää tapahdu uudelleen toisaalla. Luvut ovat sellaisia joita sinä tai ihmisesi eivät käsittäisi. Se käsittää hyvin monitasoisia organisaatioita. Että kokonaisen planeetan haltuunotto voitaisiin tehdä, osallisten kirjo täytyy olla laaja.

- Saan mielikuvia viranomaisista ja voitollisista tuotoista.

Kyllä.Mitä sinulla on sanottavaa meille?

Että olemme nyt toimeenpanon aktiivivaiheessa ja samalla kun todistatte siellä hajoavien nukkehallitustenne teatteriesityksiä, me saavumme näiden tasojen alta ja poistamme ja käsittelemme kannatusrakenteita.

Tämä systeemi purkautuu molemmista päistä, valtaa pitävät on poistettu kuukausia sitten, sillä tasolla jolla olette ei ole selvää ohjetta avustaa kun he suuntaavat loppuunsa. Sitä on koomista katsella mutta täältä puolelta emme juurikaan tarkkaile. Olemme kiireisiä. Tässä puhdistuksessa on suuri määrä uhreja. Uhreilla en tarkoita kuolemia, vaan viittaan harhaanjohdettuihin ja hämmentyneisiin. Heillä ei ollut elämään sen laajempaa ymmärrystä. Vasta nyt kun heidät on poistettu ja käsitelty, he saavat välähdyksen siitä traumasta johon vapaaehtoisesti ottivat osaa.

- Mitä heille tapahtuu?

Heidän hyväksyntänsä uudelleen kalibroinnista määrittää millaisen rangaistuksen kärsivät. Heidän määränsä on valtava - voit olla varma että olemme valmiina hyökkäykseen joka on nyt täydessä käynnissä.

 

- Oletteko sitten yhteistyössä paikallisen viranomaistahon kanssa? Näen uutisia päivittäin että ihmiskauppiaita on pidätetty.

Sanotaan näin, paljon riippuu ryhmästä joka vangittiin ja ryhmästä joka vangitsee. Tämä on organisoitua, vaikkakaan kaikki sen tasot eivät näy kun luet niistä uutisistasi. Loppujen lopuksi he jotka olivat osallisina orjajärjestelmään päätyvät planeetalta pois. Oikeusjärjestelmä maapallolla on korruptoitunut ja sen täytyy myös muuttua.

 

Koska olen sotilas, voin jakaa kanssasi kokokuvan. Maapallon kuva on kauneutta ja yhdistyneisyyttä.  Niissä olosuhteissa sotavoimaa tarvitaan vain suojeluun kaikenlaista ulkopuolista uhkaa vastaan. Tällähetkellä planeettasi on hyökkäyksen alaisena sisäpuolelta, ja on ollut kauan. (Terran kommentti: Atlantiksen vajoamisesta saakka).

Näin massiivisen kokoinen puhdistus on pitkä ja sisältää monia. Keskitymme tähän.
Olemme motivoituneita heti kun mahdollista, uudelleenmuotoilemaan olennot jotka ovat osallisena. Tämä on ylevin lopputulos.Kun ihmiskaupan laajuus paljastetaan kansalle, sen viha tulee olemaan niin kovaa että vaaditaan rangaistusta ja verta. En voi ennustaa mitä tulee tapahtumaan. Voin kertoa että meidän pyrkimyksemme nyt on puhdistaa ja poistaa niin monta kuin mahdollista, säilyttääksemme ihmisyyden ja oikeudenmukaisuuden.
 

On olentoja jotka inkarnoituivat tietäen olevansa joskus esillä ja kivitettävinä. Näet niitä nyt uutisissasi. Tulee olemaan enemmän, emmekä tiedä ketä tullaan kivittämään.

Koska olen todistanut kiinniottoja ja uudelleen kalibrointeja, voin kertoa että eniten kärsivät kiinniotetut. Kun he ymmärtävät, tuska on käsittämätön. Siinä kohtaa kuolemanlaukaus olisi armollinen ja toivottu.

Joten taivaasi ovat täynnä ja olemme kiireisiä. Päätän nyt. Tämän halusin kertoa. Kiitos. Näkemiin Sophia."

 

Suomensin lähteestä:

https://terrancognito.blogspot.fi/2018/02/blog-post.html

*

 

Sophian kanavointi 8.2.2018 täällä:

http://web-extract.constantcontact.com/v1/social_annotation?permalink_uri=2EqEDV0&image_url=https%3A%2F%2Fmlsvc01-prod.s3.amazonaws.com%2Fd99de37a401%2Fd789970c-3542-4546-b9c3-8ad3a039864d.jpg%3Fver%3D1486461777000

 

- Haluaisin puhua Pleiadilaisten kanavan kanssa. Onko se mahdollista nyt?
 

Kyllä, Sophia. Onko nyt sopiva aika välittää viesti?
 
- Kyllä on, olen saavutettavissa.
 
Olemme hyvin tyytyväisiä. Tarkkailemme ihmistesi tekemisiä, planeettaanne ja odotamme mahdollisuutta puhua teille kaikille. Ei ole ollut aiemmin mahdollisuutta ennen kuin nyt. Kiitos. Arvostamme jatkuvaa aktiivisuuttasi vaikka emme täysin ymmärrä miten se estää kontaktia. Tämä on ennen näkemätön hetki ihmisille, meille kaikille. Emme halua menettää sitä hetkeä emmekä toivo että sinäkään menetät.
Meillä on sinulle raportti siitä miten tilanne on muuttunut.

 
- Kiitos, olkaa hyvä.
 
Arvostamme innokkuuttasi yhteydenpitoon vaikkakin samalla huomaamme miten olet harhautettu.
 
- Täällä on kova meteli ja kamppailen saavuttaakseni tarvittavan mielentilan. Haluaisin silti jatkaa.
 
Teemme palveluksen. Monilla alueilla on ollut edistystä. Ei vain sinun luonasi vaan monien osakkaiden avulla. Olemme kertoneet siitä aiemmissa keskusteluissamme.
Ulkopuolinen häiritsevä ääni on meillekin kuurouttava.
(Olin julkisella paikalla ja lähistöllä oli melko äänekäs keskustelu. Sophia)

 
Ei ole vahinkoja. Huomioimme ja hymyilemme kun otat yhteyttä meihin nyt melko kovaäänisestä paikasta jossa on hyvin monia kieliä ja aikomuksia.
 
Tämä on peilikuva miltä planeettasi näyttää nyt meille. On vaikea kuulla yhtenäistä ääntä.
 
Siltikin se yhdistettiin vähän aikaa sitten ja päätös on tehty, todettu ja noudatettu. Ylöskohoamisen edistyminen jatkuu ja sinulla on apua/apulaisia.

 
Ole hyvä, puhu meille usein ääneen. Olemme taivaallanne ja kuuntelemme. Kävelemme kaduillanne ja jopa kaupoissanne. Muistutamme teitä niin paljon että sinun täytyisi olla erittäin keskittynyt huomataksesi eron. Tämä ei tarkoita että ette kykene olemaan keskittyneitä. Ei, monet monet teistä ovat.
 
Se mitä näemme, on että se hetki on niin kovaääninen ja erottava ja hypnoottinen, että se ei osu keskukseenne, maadoittuaksenne. Tämä ei yllätä meitä, koska viimeisimmän maapallon matkasi huippuhetki tapahtuu nyt, tänään, näinä päivinä ja hetkinä.

 
Olemme kuulleet sitä verrattavan myrskyyn. Me, jos sallit, voimme palvella valomajakkana ohjataksemme teitä tässä myrskyssä. Olemme keskittyneet onnistuneeseen lopputulokseenne ja olemme täällä teitä varten. Meidän on uudelleen esiteltävä tarkoituksemme teille. Jotkut teistä ovat hyökkäyksen alaisia eikä tämä ole niinkään henkilökohtaista, vaan tapahtuu valonne vuoksi - se houkuttaa. Älkää piilotelko sitä suojellaksenne itsenänne. Voimme auttaa ja autamme aina.

 
Tunnemme että alat luiskahtaa pois yhteydestä. On tärkeää että otat yhteyttä useammin. Olemme täällä ja on paljon sanottavaa. Tiedämme että on kysymyksiä, vastaamme niihin toisella kertaa.
 
Kaikkien teidän täytyy nyt astua hetkeenne sillä se saapuu nyt. Nämä ajat ovat ennenkuulumattomia planeetallanne. Et tahtoisi olla missään muualla.

 
Olemme pahoillamme kiireestäsi mutta puhumme pian uudelleen Sophia. On kunnia olla yhteydessä kansaasi. Näkemiin.

 
- Kiitos, näkemiin.
 
(Huomio: tänään tuntui kuin minulle huudettaisiin).

 
Olen varmaan väärinkäsittänyt heidän kiireensä koska otin yhteyttä tarkoituksella, vain 2 päivää tämän jälkeen ja näin se sujui:

 
Hei Sophia. Onko sinulla jotain kysyttävää?
 
(Ihan kuin he olisivat olleet yllättyneitä, kuva tuli mieleeni missä he olivat polvistuneina työskennellen puutarhassa tai jossain hatut päässään. He kääntyivät katsomaan yllättyneinä ja keskeytettyinä.)
 
- Hei, kiitos yhteydestä.
 
Ole hyvä.
 
- Liitän viestin heille jotka seuraavat teitä. Onko jotain?
 
Tällähetkellä ei ole mitään. Ole hyvä, välitä aikaisempi viestimme ja kerro että olemme täällä odottamassa.
 
- Odottamassa mitä?
 
Oikeaa hetkeä. Siihen saakka työskentelemme valmistellaksemme pohjaa, koska niin moni teistä liittyy meihin. Puhumme jälleen uudelleen, se on etuoikeus. Kiitos.

 
- Kiitos yhteydestä. Näkemiin.
 
Ensikertaan.
 
(Tässä kohtaa näen heidän välittömästi palaavan takaisin töihin. Sophia.)