Kirjoitin runokirjaa, kun tuli selkeäsanainen viesti. Sain hieman moitteita että päätin laittaa blogin tauolle, joten kai se on jatkettava. Jätän omat kokemukset pois tästä ja ne ovat luettavissa yhteenvetona sivupalkissa, niitäkään en haluaisi julkaista tällä hetkellä mutta ne saattavat auttaa jotakuta toista ymmärtämään omia kokemuksiaan.

Tulossa on siis jonkin asian jälkipyykki joka saattaa joitakin järkyttää henkisesti, mutta heidän avukseen on järjestetty apujoukkoja. Lisäksi on henkilökohtaista opastusta joka tosin sopii kaikille.

https://youtu.be/79tTEmlIkb0

 

*

 

Valojoukot ovat "Seraphim Subramaniam:in"  kanavoinnin mukaan kiihdyttäneet toimiaan puhdistamalla Verkosta (Grid) pois plasmahämähäkkien pesiä, siksi nämä olennot ovat viimeaikoina muuttuneet niin äkäisiksi ja aloittaneet kohdistetut hyökkäykset valotyöntekijöitä vastaan.

"Nämä olennot vapauttavat negatiivisia energioita henkilöön tai asuintiloihin, se näyttää kuten mustekalan musteelta (ei-fyysisellä tasolla). Nämä energiat aiheuttavat niille alttiiksi joutuneille tähtisiemenille (Starseeds) joko valtavaa aggressiota, masentuneisuutta (itsemurha ajatuksin), passiivisuutta, väsymystä/uupumusta, tai massiivisia ahdistuskohtauksia (tai kaikkia yhtä aikaa). Lisäksi voi aiheutua väsyneisyyttä tai erittäin huonoa unta, painajaisineen. Joten näiden hyökkäysten tarkoitus on eliminoida tai tehdä tärkeät valotyöntekijät kyvyttömiksi, niin että he eivät enää kykene ottamaan osaa ylösnousun prosessiin. Koska suurin osa planeetan ihmisistä ovat hukanneet kykynsä selvänäköisyyteen, suurin osa on tietämätön näistä tapahtumista, hyökkäyksistä ja manipulaatiosta joita tapahtuu ei-fyysisillä tasoilla (yksi syy miksi Verkko kesti niin pitkään paikoillaan).

Onneksi fyysiset merkit antavat viitteitä siitä että jokin saattaa olla vialla: Esimerkiksi jos sinulla on lukuisa ja kasvava määrä fyysisiä hämähäkkejä kodissasi tai tunnet että kävelet hämähäkkien verkkoon useita kertoja päivän aikana, tämä on merkki että myös energeettisiä hämähäkkejä on ympäristössäsi tai jopa kiinnittyneenä sinuun, koska tällaiset asiat ilmentävät itsensä myös fyysisessä todellisuudessa.

Hyvä asia on että näiden merkkien ansioista voidaan reagoida heti, sekä fyysisesti että ei-fyysisesti. Heti kun huomaat fyysisiä hämähäkkejä kodissasi, poista ne heti. Niitä ei tarvitse tappaa, riittää kun kantaa ne ulos. Sitten sinun täytyisi sisällyttää itsesi ja koko kotisi valkoisen valon pilariin ja puhdistaa kaikki AN:in valkoisella valolla, huone huoneelta, kunnes tunnet että kaikki eetteritason hämähäkit tai olennot, kuten huonot energiat on imetty pois ja neutralisoitu. (nämä saattavat olla olentoja jotka kiinnittyvät auraan, tai suuria plasmahämähäkkejä jotka istuvat kokonaisen talon päällä - imeytä pilarin avulla kaikki pois ja vaikka se tuntuisi kestävän kauan, jossakin kohtaa nämä olennot päästävät irti.) Voit myös polttaa suitsuketta jos niitä yhä ryömii jossain - ne eivät pidä siitä."

 

*

 

Pari tänään suomentamaani Jason Christoff:in artikkelia facebookista:


"Kun valmensin pariskuntaa itsensä sabotoinnin teeman alla, vaimo sanoi "Haluan hänen vain rakastavan minua itsenäni" ja mies jatkoi "siitä olennosta jota hän pitää "itsenään", ei ole oikeastaan mitään jäljellä. Se nainen jonka joskus tunsin ei ole enää paikalla. Kaikki, hänen rintansa, iho, ripset, hiukset... ei edes ole enää hänen. Hänestä on tullut median, tieteen ja itsensä luoma hybridi. Hänen persoonallisuutensa on kokoelma reality TV-ohjelmista, elokuvista, muotilehdistä. Rakastan häntä kyllä, sitä hänen vanhaa minäänsä. Ja kymmenessä vuodessa tällä vauhdilla hänestä ei ole enää mitään jäljellä tunnistettavaksi.

Miksi hän ei voi rakastaa itseään ensin ja jos hän ei kykene rakastamaan itseään, miten hän voi vaatia jotakuta toista tekemään niin? Miksi hän odottaa minun tekevän hänelle sellaista johon hän ei itsekään kykene?"
Tämän voimallisen puheenvuoron jälkeen huone hiljeni, kaikki ymmärsivät ne nykyaikamme äärimmäiset sosiaaliset ongelmat. Olimme hiljaa 2 minuuttia, yritimme puhua mutta emme kyenneet ja päätimme pitää tauon, kerätäksemme itsemme niin voimakkaan totuuden edessä. Siinä kohtaa tunnistimme kaikki että nämä asiat ovat meidän ulottumattomissamme ja että olimme vaarassa lajina... emme vain yksilöinä."

***


"Tuskaton yhteiskunta, olen puhunut aiemmin että yhteiskuntamme esittää tuskan olevan ihmisarvojemme loukkaamista. Jos joku on tuskissaan, yhteisö huutaa "soittakaa 911, meidän täytyy lopettaa tuska heti, tulkaa nopeasti ja lopettakaa tuska". Ja tässä on se elefantti olohuoneessa. Tuska ja sairaus ja masennus ja suru, jne.... ovat tällä pelastaakseen meidät. Tuska ei ole pahantekijä, se on suojelija. Tuska lähetetään meille kirjaimellisesti ottamaan meitä kädestä ja ohjaamaan meitä parempaan elämäntapaan. Tuskan on tarkoitus herättää meidät siihen että on päästettävä irti. Tuska on sanomassa 'elät pidempään ja olet onnellisempi jos siirryt pois tilanteesta jossa nyt olet.'

Tiedän opettajan joka juuri otti pitkän virkavapaan. Hän ei pidä työstään, mutta sillä ei ole mitään tekemistä opettamisen kanssa. Kun joku ei pidä siitä mitä tekee, he masentuvat ja kehittävät riippuvuuksia. Masennus on tuskassa. Riippuvuudet ovat tulosta siitä että taistelee todellakin pysyäkseen tuskassa (kofeiini, alkoholi, roskaruoka, media, lääkkeet, jne.). Ollaan ylipainoisia, masentuneita, addikteja, surkeita ja kuollaan aiemmin koska taistellaan pysyäkseen tuskan sisällä. Tuska on siinä pitelemässä kättä ja sanomassa 'on aika lähteä, aika muuttua, olet tämän asian kanssa nyt elämässäsi valmis, sinulla on toisaalla enemmän saavutettavaa, seuraa minua... päästä irti'. Mutta tuskattomassa yhteiskunnassa huudamme tuskalle 'mene pois ja pää kiinni'.

Meille kerrotaan että tuskamme on merkki siitä että olemme rikki. Se on vale. Tuska on sen merkki että työskentelemme siten kuin suunniteltiin. Se on pelastamassa meitä. Yhteiskuntamme pelko muuttumisesta aiheuttaa ongelmia. Antakaa tuskan ottaa teitä kädestä ja kävelyttää teitä parempaan elämäntapaan. Älkää taistelko kynsin hampain pysyäksenne tuskassa. Kävelkää pois ja arvostakaa sitä viestiä minkä tuska tuo. Päästäkää irti."