David Willcockin Cosmic Disclosure sivuilla kerrotaan Corey Goodesta (45 v, Texas), sisäpiirilähteestä joka on nuoresta saakka työskennellyt salaisissa avaruusohjelmissa intuitiivisena empaattina ym. ja on nyt Blue Avians -olentojen yhteyshenkilö. Tosin hän ei itse aluksi halunnut yhteyshenkilöksi koska ei mielestään omaa julkisuudessa vaadittavia piirteitä hyvästä puhujasta ym ominaisuuksia.

Hänelle on kerrottu näiden lintuhahmoisten (kuva videolla kohdassa 22:34) sanomaa joka on: "Jokapäivä keskity tulemaan enemmän "toisten auttajaksi", olemaan enemmän rakastava ja kohottamaan värähtelyäsi/tietoisuuttasi. Opettele antamaan itsellesi ja muille anteeksi, siten vapautat "karmaa". Tämä muuttaa planeetan värähtelyä, jaettua tietoisuuttamme ja muuttaa ihmiskuntaa yksi henkilö kerrallaan (vaikka tämä henkilö olisit sinä itse)."

Olennot viestivät telepaattisesti sekä käyttäen käsimerkkejä ohessa.

Monesta lähteestä hänelle on kerrottu (sekä näiden lintuhahmojen puolesta) että meidän aurinkokuntamme on saavuttamassa uudenlaisten energioiden vyöhykkeen joka nostaa tietoisuuttamme. Blue Avians -olennot yrittävät tasoittaa näiden energioiden saapumista että emme "menisi sekaisin". Näitä erilaisia korkeamman tason olentoja on ympärillämme ja osa niistä on orbi-muodossa. Osa näistä avaruuden olentoroduista on myös sekoittanut perimäänsä ihmisrodun kanssa ja vierailleet maapallolla satoja vuosituhansia.

Salaisissa tapaamisissa mm. kuun kautta siirrettynä hän on tavannut näitä olentorotuja kymmeniä erilaisia. Käytössä oli mm. mielen voimalla käynnistettävä käsitietokone-laite joka toimi hiukan padin tapaan ja jonka kautta oli pääsy lähes kaikkeen dataan. Tämän verran pikaisella suomennoksella. Gooden mielestä myös Nasan julkaisema maankaltainen planeetta -uutinen on vain pohjustusta suurelle paljastukselle avaruusolentojen olemassaolosta.

https://www.youtube.com/watch?v=ukpPtzvracg