Pakko kopioida Suzannen kanavointi, joillekkin tässä tarinassa ei niin mikään käy järkeen mutta muistetaan että me kaikki ollaan erilaisia. Me ei voida tietää mitä jonkin toisen todellisuudessa tapahtuu, tai laittaa sitä omien kokemustemme valossa johonkin huuhaa-mielisairaus-laatikkoon. Suzannen jutuissa on usein ollut itselleni tuttua asiaa.

Nyt tälläkertaa tämä: ..."muistan puhuneeni jollekkin, minulla ehdottomasti oli jokin kokemus viime yönä mutta en muista siitä mitään..." Mulla oli tämä tapaus marraskuussa kun unessa näin vain lopuksi ne kasvot, tiesin että kyseessä oli alien vaikka se näytti hyvin paljon ihmiseltä, olimme jutelleet juuri vähää ennen (mutta siitä kohdasta uni pätkäistiin). Yritän viikonloppuna löytää tarvikkeet että saan piirrettyä tyypin kuvan viimein. Tiedän että se 100 % varmasti ei ollut vain unta. Tosiaan olen pitänyt vähän lomaa näistä jutuista, ehkä ne siis jatkuu, jeeee! Ja olishan se mielenkiintoista nähdä tosiaan jotain niinkuin jutussa vihjaillaan, hyppisin riemusta: " Haluamme myös teidän tietävän, että olemme täällä ja olemme näkyvämpiä ja näkyvämpiä. Siis rentoutukaa ja uskokaa, että olemme todellisia."

Täällä alkuperäinen kirjoitus englanniksi kommentteineen, siellä Suzanne sanoo "I can feel that the Galactics are making BIG plans now." Jippiiii :D

arc.jpg

ARCTURUSLAINEN ENERGIASÄÄTIEDOTE NRO 1
 
Kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)
10.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, olemme Arcturuslaisia.
 
Olemme aloittamassa energeettisten säätiedotteiden jakamisen kanssanne. Kuten tiedätte, Gaian energiakentät ovat olleet äärimmäisen voimakkaita ja taajuudet näyttävät nousevan joka päivä. Kuitenkin on samanaikaisesti muita paikkoja, tilanteita ja ihmisiä, joissa taajuudet näyttävät alenevan. Tämä johtuu siitä, että kun taajuus nousee, on ihmisiä, jotka putoavat pois.
 
Tämä ei merkitse, että nämä ihmiset eivät pysty jatkamaan ylösnousemusprosessiaan, vaan että joskus rakkaat galaktiset ja taivaalliset jotka käyttävät ihmismuotoa, tarvitsevat aikaa levätä. Joidenkin teidän täytyy pysähtyä ja olla hiljaa, ottaa lomaa, tehdä vain sitä, mitä haluatte, olla ystävien kanssa, matkustaa, olla luonnossa, kirjoittaa, laulaa, tanssia – mitä tahansa mikä tuo iloa elämäänne.
 
Tämä on erittäin tärkeää, koska paikallaan istuessakin kehonne tekee kovasti työtä. Kehonne on sopeuduttava aina vain korkeampiin valotaajuuksiin. Kun tämä korkeampi valo tulee käpylisäkkeeseen, se menee sisäeritysjärjestelmään ja kulkee kaikkien chakrojen läpi. Kun korkeampi valotaajuus menee kaikkien chakrojen sisäeritysjärjestelmään, alatte saada ns. erilaisen biokemiallisen sekoituksen.
 
Lisäksi ajasta on tulossa lisääntyvässä määrin hämmentävää. Tämä johtuu siitä, että siirtyessänne viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen alatte muistaa, millaista on elää nyt-hetkessä. Näin ollen olette niin mukana siinä nyt-hetkessä, mitä teette, ajattelette tai olette, että teiltä menee täysin ajantaju.
 
Sitten katsotte taaksepäin ja sanotte: "Voi katso, olen haaskannut kaiken tuon ajan." Haluamme teidän tietävän, ettei se ole ajan haaskaamista. Haluamme teidän tietävän, että teidän on elintärkeää sallia itsenne antautua todelliselle ITSELLENNE, antautua viidennen ulottuvuuden ITSELLENNE, mikä resonoi nyt-hetken ykseyteen.
 
Resonoinnista puheen ollen, huomaamme, että monet teistä ovat alkaneet tuntea kundaliinin kulkevan selkärankaanne pitkin ja aaltoilevan ylös ja alas. Tuossa kundaliinissa valokehonne valmistautuu leimahtamaan. Emme anna teille aikaa tämän tapahtumiselle, koska aika on kolmannen ulottuvuuden harhaa.
 
Teillä on jo valokeho viidennen ulottuvuuden itsessänne. Silloin kun palvelette tähtialuksilla, palvelette ensisijaisesti valokehossanne. Kuitenkaan se valokeho mitä käytätte viidennen ulottuvuuden tietoisuustilassanne, ei näytä samalta kuin se valokeho, minkä havaitsette kolmannen ulottuvuuden tietoisuustilassa ollessanne.
 
Jos havaitsette valokehon toisissa maailmoissa, mutta olette kolmannen tai neljännen ulottuvuuden tietoisuudessa, se on jotain, mikä on melkein havaintojenne ulkopuolella. Niinpä se näyttää valonleimahdukselta. Se on vähän epäselvä ettekä ehkä näe yksityiskohtia, kuten sormet, varpaat, nenä tai silmät. Saatatte nähdä vain suuren valo-olennon.
 
Jos kuitenkin myös käytätte viidennen ulottuvuuden valokehoa, havaitsette sen paljon yksityiskohtaisemmin. Itse asiassa voitte nähdä kaikki tuon olennon yksityiskohdat. Voitte nähdä kasvot, kädet, kehon ja voitte tuntea, että hän resonoi tähän viidennen ulottuvuuden valoon, aivan kuten te.
 
On erittäin vaikeaa hahmottaa tarkasti todellisuus, mikä on oman tietoisuustilan ulkopuolella. Saatatte kyetä havaitsemaan sen vähän aikaa mielikuvituksella, mikä on todellisuudessa viidennen ulottuvuuden ajattelua. Mutta väsytte nopeasti, koska kolmannen ulottuvuuden aivoja ei ole ohjelmoitu tuon tyyppiseen havaitsemiseen.
 
Nyt useammat ja useammat teistä, rakkaistamme jotka käyttävät maa-astiaa, alkavat herätä korkeammille havainnoilleen. Alatte nähdä selvänäköisyydellä, kuulla selväkuuloisuudella ja tuntea selvätuntoisuudella.
 
Siksi pystytte näkemään valo-olentoja, joita ette ole pystyneet näkemään aiemmin. Teillä saattaa kuitenkin olla vaikeuksia havaita ja tunnistaa näiden havaintojen yksityiskohtia, ennen kuin olette tottuneet havaitsemaan tuon taajuuden.
 
Se vastaa vanhan kideradion käyttämistä yritykseen vastaanottaa nopeita lähetyksiä ulkoavaruudesta. Tuo radio ei pystyisi vastaanottamaan niitä ja jos pystyisi, ne eivät olisi kovin selkeitä. Tätä tapahtuu teillä nyt. Olkaa vain kärsivällinen ja sallikaa itsenne havaita korkeampia todellisuuksia millä tahansa tavalla, mitä tulee.
 
Muistakaa, että usko ja havaitseminen ovat parhaita ystäviä. Jos voitte uskoa: "Havaitsen tähtialuksen", niin annatte itsellenne luvan kuvitella, että todella näette tähtialuksen. Itse asiassa ette voi nähdä tuota tähtialusta, ennen kuin käytätte viidennen ulottuvuuden mielikuvitusta tai selvänäköisyyttä tai kuulette selväkuuloisuudella. Saatatte vain tietää selvätuntoisuudella, että tähtialus on siellä.
 
Joskus katsotte taivaalle ja näette tähden ja sanotte: "Se on enemmän kuin vain tähti. Tiedän sisälläni, että se on enemmän kuin tähti. Voin tuntea sen. Voin tuntea sen sydämessä. Voin nähdä sen kolmannella silmällä. Voin myös kuvitella itseni tuolle alukselle. Voi, nyt voin muistaa tuon unen, minkä näin vähän aikaa sitten.
 
"En muista mitään yksityiskohtia tuosta unesta. Muistan vain puhuneeni jollekin, joka ei ehdottomasti ollut ihminen. Vaikka hän olisi ollut plejadilainen, hän oli selvästi ei-ihminen. Hän näytti ihmiseltä, mutta hän ei tuntunut ihmiseltä. Hän ei puhunut kuin ihminen. Itse asiassa hän ei puhunut lainkaan. Puhuimme vain mielellä.
 
"Sitten yritin kovasti tuoda sen fyysiseen itseeni, kun heräsin. Pystyin säilyttämään sen muutaman minuutin ja sitten se oli poissa. Pystyin muistamaan vain: "Minulla on saattanut olla jokin kokemus viime yönä, mutta en muista siitä mitään."

 
Älkää huolehtiko, harjoitus tekee mestarin. Pystytte enemmän ja enemmän tunnistamaan, että vierailette luonamme säännöllisesti. Pystytte myös tunnistamaan, että me vierailemme teidän luonanne. Emme vieraile luonanne niin, että alentaisimme korkeavärähteisen kehomme teidän maailmanne tiheyteen, paitsi lyhyiksi ajoiksi.
 
Silloin kun vierailemme taajuudessanne, käytämme hyvin usein erityispukua, mikä auttaa meitä säilyttämään sisäisen taajuutemme. Jos teidän pitäisi mennä merenpohjaan, käyttäisitte erityispukua, koska tarvitsisitte tuota apua elääksenne niin erilaisessa ympäristössä.
 
Samalla tavalla mekin usein tarvitsemme apua kyetäksemme viettämään paljon aikaa teidän matalassa todellisuustaajuudessanne. Osamme myös projisoida "aavistuksen taikaa", kuten sanottiin ennen kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa.
 
Itse asiassa tiedämme, miten luodaan ajatusmuoto ympärillemme. Siksi näette tuon ajatusmuodon, minkä olemme luoneet. Emme yritä lainkaan huijata teitä, mutta emme halua pelästyttää. Haluamme teidän tietävän, että olemme joukossanne, ja kuljemme kanssanne paljon enemmän, kuin voitte kuvitella.
 
Taaskin aiomme laskeutua ja kulkea kanssanne hetken ja sitten palata aluksillemme ja luontaiseen korkeampaan taajuuteemme. Mutta meidän on hyvä alentaa itsemme, vaikka meidän täytyykin tehdä erityisvalmisteluja, koska silloin voimme oikeasti ymmärtää, mitä teidän, maadoittuneiden ihmistemme, täytyy käydä läpi joka päivä. Haluamme myös teidän tietävän, että olemme täällä ja olemme näkyvämpiä ja näkyvämpiä.
 
Siis rentoutukaa ja uskokaa, että olemme todellisia. Muistakaa, että voitte havaita sen, minkä voitte uskoa, ja voitte uskoa sen, minkä voitte havaita.
 
Tietäkää, että havaitsemme jokaisen teistä ja lähetämme teille kaikille valoa. Lähetämme valoa myös koko ihmiskunnalle, erityisesti niille jotka ovat eksyneet. Onneksi eksyneissä on monia, jotka heräävät. Jaamme hyvin tyytyväisenä tämän informaation kanssanne.
 
No, nähdään aluksellamme. Palaamme pian (aikaharhassanne) välittämään uuden energiasäätiedotteen. Upeaa päivää ja lähetämme siunauksia teille kaikille.
 
Arcturuslaiset
 
Kysymyksiä:
Muistatko olleesi aluksella?
Miten havaitset korkeampia viestejäsi?
 
Vastaukseni on kommenteissa … Joitain vastauksia on myös alla olevassa webinaarissa. Toivottavasti voit liittyä seuraamme.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

****

Arcturians are believed to originate from the Bootes constellation and exist in the fifth and fourth dimensions of space and time.  Arcturians are the known supreme power in our galaxy,
protecting many civilizations from the evil agendas of other alien races.  Arcturian Aliens believe in a higher state of being and have mastered many aspects of today's modern age belief of New
Age Thinking.  Arcturians have vested many of their resources to defend Earth from the Reptilian and Grey Aliens and their agendas.

Arcturians have vested many of their resources to defend Earth from the Reptilian and Grey Aliens and their agendas.  Although some aliens have eluded capture from the Arcturians, it is said that it is only a matter of time before they are captured.  Today, the Arcturian Aliens have their most powerful star-ship Athena orbiting between the asteroid belt and the planet Jupiter.  This
Arcturian ship has thwarted off many attacks by the Grey Aliens and Reptilians who wish to enslave the human population of this planet.   

To better understand these beings, we must know and understand how they survive, even at their most basic levels.  Reptilians, Greys, and Arcturians Aliens ingest energy for their nutrition; however, the difference is that Arcturian Aliens ingest good forms of energy (positive energy) while the other beings ingest evil forms of energy (negative energy).  In this constant fight to
protect Earth, Arcturians have been known to communicate with Earthly humans in attempts to convey the importance of self-discipline, ego-less self, and other forms of self improvement.  
Nonetheless, we continue to see the vast majority of people led astray from these core beliefs in a higher power; in part by Grey and Reptilian Agendas.

Arcturians continue to patrol our heavenly skies and will continue to do so until the human race is prepared and ready to witness the truths of the Universe.  For all those who believe in that higher plain of existence, hold a moral compass and strive for a better self, Arcturians enable us to see the pathway and begin our trek to an ascended life! (arcturi.com)

****

17.4. Sininen ufo etelä-Californiassa

http://www.educatinghumanity.com/2015/04/ufo-sighting-california-news-report.html