- "Elämän pitäisi olla kokemista, mutta sitä ei ole pitkään aikaan ollut tämän planeetan ihmisten elämässä, oikeasti. Elämä voi olla hämmästyttävä ja kaunis kokemus, mutta sitä ei ole pitkään aikaan ollut tällä planeetalla. Ihmiset kärsivät. Ihmisistä tulee hulluja ja se jatkuu. Tarkoitan, että tulevina vuosina näette sitä enemmän ja enemmän. Heistä tulee hulluja, koska elämästä on tullut epäinhimillistä.

Ihmisyys, perusihmisyys on upeaa. Mutta ihmisyydessä oleminen on tarkoitettu kokemukseksi. Se ei ole rangaistus. Sen on tarkoitus olla kokemus. Siinä kaikki. Sitä ei ole tarkoitettu viimeiseksi asiaksi. Ette pysty koskaan tekemään ihmisyydestänne täydellistä. Sen ei ole tarkoitus olla sitä." (Adamus/Geoffrey Hoppe)

 

- "Synnyin 1946 ja unohdin unohtaa. Siksi tunsin vuosikymmeniä, että minut oli heitetty ajelehtimaan vihamieliselle planeetalle. Nyt tiedän, ettei planeetta ollut koskaan vihamielinen, vaan salaseura oli vihamielinen. Sen oivaltaminen vaati kommunikointia galaktisen perheeni kanssa sekä paljon terapiaa ja meditointia. Pointtini on, että olen ollut maan päällä jonkin aikaa, suurimman osan ajasta täysin tietoisena energiakentistä ja kosmisista tapahtumista, mutta tämä nyt-hetki on erilainen. Tällaista ei ole ollut koskaan ennen. Tämä energia on täysin uutta." (Suzanne Lie)

 

- "Kansani kertoo Tähti Ihmisistä jotka saapuivat luoksemme sukupolvia sitten. He toivat mukanaan henkisiä opetuksia, tarinoita, kosmoksen karttoja ja tarjosivat niitä vapaasti. He olivat ystävällisiä, rakastavia ja esimerkillisiä. Kun he jättivät meidät, tunsimme yksinäisyyttä johon ei voinut verrata mitään aiempaa." Richard Wagamese, Ojibway (source)

 

- "ISIS = Amerikkalaisten rahoittama, amerikkalaisten kouluttama, amerikkalaisten varustama (erityiskiitokset Britannialle, Israelille, Turkille ja Saudeille")

isisaa.jpg

http://humansarefree.com/2015/11/bombshell-massive-drills-on-same-day-as.html

https://www.youtube.com/watch?v=JV-Cc-Qxd5s#t=184