"Uusi Atlantis on koodinimi planeetan ympärillä olevalle energiaverkolle joka tukee Läpimurtoa. Se on myös koodinimi uudelle yhteiskunnalle, Tapahtuman jälkeen.

75,000 vuotta sitten ja sitä aikaisemmin, tämä energiaverkko oli täydellinen, ylösnousseiden olentojen täydessä hallinnassa. Monia pyhiä temppeleitä sijoittui päiväntasaajan tienoille. Uusi Atlantis -projekti itseasiassa kohdistaa vanhan atlantiksen pyörteen uuden energiaverkon kanssa yhteen.

Uusi Atlantis on Valojoukkojen projekti joka on ollut käynnissä jo vuosituhansia. Saint Germain on yksi päätoimijoista. Hän on paljastanut osia tästä projektista ihmiskunnalle inkarnaatiossaan Francis Bacon :ina, novellissa New Atlantis jossa hän kuvaili utopia yhteiskuntaa joka pohjautui meritokratiaan (merit=hyvä työ, ansio). Seuraavassa inkarnaatiossaan Saint Germain :ina hän pyrki luomaan uuden yhteiskunnan Amerikassa avustaen USA:n itsenäistymisessä ja olemalla henkinen voima valtiomuodon takana.

 

Pariisissa 1775 perustettu mysteerikoulu muodostui Tähden Veljeskunnan (Brotherhood of the Star) jäsenistä, jotka sittemmin ovat liittyneet kolmeen positiiviseen vapaamuurariosastoon Pariisissa, vaikuttaen maapallon tapahtumien suuntaan.

Näistä kolmesta yksi oli Cagliostron Isis loosi. Hän oli yksi harvoista ihmisistä maapallolla joilla oli käsitys Isiksen mysteerien tietyistä osista jotka täytyy pitää vielä salassa. Siitä asiasta ei voida puhua mitään ennen Tapahtumaa.

Saint Germain on pyytänyt minua (Cobra) avustamaan häntä Uuden Atlantiksen projektin täytäntöönpanossa. Planetaarinen Uuden Atlantiksen energiaverkko on työkalu joka ilmentää Läpimurron, Tapahtuman ja Uuden Yhteiskunnan.
 
Cintamani verkko planeetan ympärillä on yksi päätyökaluista myös. Missä tahansa Cintamani kivi istutetaan maahan, iso enkeliolento ankkuroituu siihen kohteeseen, luoden kilometrien laajuisen energiapyörteen.

Kun tarpeeksi näitä enkeliolentoja ankkuroituu planeetalle, Yaldabaouth olento alkaa kadota. Cintamani kivet ovat kuuluisia Atlantiksen sinisiä kiviä, Catharit käyttivät niitä portaalien aukaisemiseen. 

Catharit saivat kivensä tempplelinherroilta jotka saivat ne Hubertus Koch :ilta joka taas sai ne suoraan Jumalatar Isais :ilta (Isiksen aspekti) Nineveh :issä lähellä Mosulia, Irak. Nineveh on yksi tärkeimmistä Jumalatar pyörteistä maapallolla. Ei ole sattumaa että Daesh (ISIS) haluaa tuhota sen."