Ensin päivän uffo:   Ajax - yleisuffostusaine

Tämähän oli hauska. Jotenkin risiiniöljy sopisi paremmin "uffostusaineeksi", siinä lentää tunnistamattomia aineyksiköitä ennalta arvaamattomaan suuntaan :D Voi paska tätä mun surkeaa huumorintajua.

~~~~

Kanavointi joka sisältää niin monimutkaista tietoa että tyydyn laittamaan siitä vain kiinnostavimman pätkän. Tekisi mieli väittää että tämä on totta.

"Reinkarnaatio/sielujakaminen
 
Minäpä kerron teille monimutkaisimman tapauksen ja sitten haluan antaa teille esimerkin. Olen kertonut teille, että on reinkarnaatiojärjestelmä, mikä kunnioittaa perhettä, ja järjestelmässä hypätään ainakin yhden sukupolven yli johonkin perheeseen reinkarnoiduttaessa. Useimmiten väli on kaksi sukupolvea, mutta usein kyse on joka toisesta sukupolvesta. Tämä sallii uusien sielujen oppia ja vanhojen olla heidän lapsiaan ja vanhempiaan. Se sekoittaa asioita ja on hyödyllistä kummallekin. Esimerkiksi, vanha sielu, lapsesi eivät luultavasti ole vanhoja sieluja, mutta lapsenlapsesi ovat. Yhden tai kahden sukupolven yli hyppääminen on tavallisinta. On hyvin yleistä nähdä vanhempansa näiden lasten silmissä.
 
Jotkut teistä tietävät, mitä tarkoitan, sillä yleisesti sanotaan, että tunnette omat lapsenne parhaiten, mutta kun lapsenlapsenne tulivat, näitte heissä jotain, minkä tunnistitte epätavalliseksi. Kaikki tämä puhe reinkarnoitumisesta ja sukupolvien yli hyppäämisestä on hyvin ymmärrettävää teille ja se on ok, kunhan isovanhemmat ovat kuolleet. Mutta jos he ovat edelleen elossa, on ongelma. Miten vanhempanne voivat olla lapsenlapsianne, jos nämä ovat vielä elossa? Mitä ajattelette siitä? Katsotte lapsia silmiin ja tiedätte, keitä he ovat, mutta he eivät voi olla! Vai voivatko?
 
Vastaus on, että he voivat olla, ja se on sielujakamista. Se ei ole monimutkaista, jos vanhempanne ovat kuolleet, mutta se on erittäin monimutkaista, jos he ovat vielä maisemissa. Ymmärrättekö, että tämä on ihmisen lineaarisuudelle arvoitus? Se ei ole arvoitus Jumalalle. Oletteko kuulleet kvanttifysiikasta, että valo voi olla kahdessa paikassa samanaikaisesti? Tervetuloa uuteen todellisuuteen! Se ei ole niin monimutkaista, kun se otetaan pois 3D-laatikostanne."

~~~~

Ja hups, lasten kertomuksia menneistä elämistään:

"My older sister was born the year my Dad’s mom died. According to my dad, as soon as my sister was old enough to say the words, she said ‘I am your mother.’ "

"When my little sister was younger, she used to walk around the house with a picture frame with a picture of my great grandpa in her hands crying and saying, “I miss you Harvey.”

http://humansarefree.com/2014/06/10-amazing-things-kids-have-said-about.html

~~~~

HUOLIKIVET JA NUKET

"Sydämen muotoinen "huoli kivi" pienessä samettipussissa. Pidä kiveä taskussa, sulje se käteesi ja jaa sille huolesi tarpeen mukaan. The key to happiness is inner peace."

http://www.lareinawebshop.com/fi/kategoriat/buddha-feng-shui/fengshui-valineet/worry-stone-heart-in-pouch.html

"Legenda kertoo, että jos jakaa huolensa nukeille illalla, asettaen ne yöksi tyynyn alle, murehtivat huolinuket yön aikana nukkujan puolesta ja olo on aamulla paljon kevyempi."

Maya-intiaanien huolinuket 

Ehkä näitä voisi itsekin tehdä:

worryy-normal.jpgworrydolls0-normal.jpg

Kuvien lähteet:blueprintlifedesing.com, gretchenmiller.wordpress.com

~~~~

Että kiukuttaa!!

http://news.nationalgeographic.com/news/2014/06/140616-elephants-tusker-satao-poachers-killed-animals-africa-science/