http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-muukalaiset.html

"Richardin tapaus oli aikoinaan Ruotsissa tiedotusvälineiden runsaasti uutisoima. Hänen tarinansa aiheuttivat laajaa hämmästystä. Tapauksesta on eniten hankkinut tietoa Håkan Blomqvist. Hän kirjoitti tämän kirjan vuonna 2009, kerättyään aineistoa yli 30 vuoden ajan."

Tulipa luettua ja kannatti lukea vaikka olin jättää kesken, alku vaikutti joidenkin hippielämän kuvaukselta. Mutta mitäs sitten seurasikaan! Salaperäinen avaruuslevy kuvioineen, mafia, MIB, Isä Rapas, ufokontaktit Nävsjöllä, taikuri Johny Lindell... Lopussa huippumielenkiintoista uutta näkökulmaa että alienit todellakin asuvat jo maapallolla, joukossamme.

Timothy Good: "Olen sitä mieltä että jotkut ufoista tulevat ehdottomasti muista sivilisaatioista, kuitenkaan kaikki niistä eivät välttämättä ole maapallon ulkopuolisia. Olen vakuuttunut että osa näistä aktiviteeteista on peräisin omalta maapalloltamme, edistyneestä sivilisaatiosta joka on todennäköisesti pidetty meiltä salassa ja jolla on yhteys menneisyyteemme"

"Kun Timothy Good vuonna 1978 haastatteli Howard Mengeria, Menger selvästi ilmaisi olevansa epävarma siitä, olivatko hänen tapaamansa olennot toiselta planeetalta. Ennemminkin hän uskoi että kyseessä voisi olla jokin korkeampi sivilisaatio joka on ollut täällä maapallolla jo tuhansien vuosien ajan. Vaikkeivät ne olleet maapallon ulkopuolelta, olivat ne korkeasti kehittyneitä, älykkäitä ihmisiä, joiden teknologia herätti kateutta ja joiden filosofia inspiroi."

Håkan: "Kaikista kulteista ja myyteistä huolimatta joukko arvoituksellisia ufotapauksia tuntuisi osoittavan, että maapallollamme näyttäisi olevan tekeillä jotain merkillistä. Jos kyseessä tosiaan on vieras teknologia, täytyy jonkun olla sen takana. Kun kyseessä on niin vaikea aihe kuin ufot, niin sitä tutkittaessa täytyy pysyä avoimena kaikille mahdollisuuksille. Minulla on pieni toive/unelma että maapallolla olisi joukkoja työskentelemässä ihmiskunnan parhaaksi. Ryhmiä, joilla on käytössään lentävien lautasten tyyppisiä aluksia, mutta jotka työskentelevät täysin salassa. Todellisia "veljeskuntia" jos niitä sellaisiksi haluaa nimittää. Tai sitten kaikki paljastuu yhdeksi aikamme suurista myyteistä."

Timothy Goodilla on kirjallisuutta mm. "Alien Base", "Unearthly disclosure".

Kirjassa tarina Sture Johanssonista joka kanavoi muinaista henkeä, Ambresia. Siitä kuusiosainen youtube video joka oli niin mahtava että laitan omaksi artikkelikseen vielä erikseen: http://youtu.be/7NFc8pUwpco