"Huhtikuun 12. päivä lauantai, on 1. päivä seitsemän päivän syklistä jolla on lisääntyvä ja vähentyvä kuun voima. Lauantai on päivä jona kannattaa istua alas arvioimaan elämääsi ja tuomaan selkeyttä sellaiseen joka ei enää palvele tarkoituksiasi. Tämä on oivallista aikaa Tarotille, I-chingille tai Runesille (mitä nämä lienevätkään) saadaksesi näkemystä miten tämä kuunpimennys vaikuttaa sinuun ja miten saada siitä kaikki paras irti. Saatat tuntea luonnollisesti jo että et välitä enää asioista jotka olivat ennen tärkeitä. Jos niin on, hyvä! Olet synkassa. Huomattavasti vaikuttavia ovat suhteet, ne jotka tarvitsevat hieman siivousta, syvää parannusta tai vain lopettamista. Joten kun kokoat asiat jotka haluat palauttaa elämän pyörään pois omasta piiristäsi, ilmaise asiat jotka haluaisit tämän "verisen kuun" tuovan lähemmäksi sinua. Kirjoita ylös ja vahvista tila elämässäsi jolle olet luomassa uusia mahdollisuuksia juurtua."

Saturday April 12, marks the 1st day of the 7 day cycle of the increasing and decreasing lunar power. Saturday is a day to Sit down, analyze your life and bring clarity to what no longer serves you purpose. This is also an excellent time for a Tarot, I-Ching or Runes reading to gain insight into how this Eclipse will affect you and how to get the best out of it. You may have already experienced yourself naturally not caring anymore about things that were once important or that were priority in your life. If so good! You are in sync. Noticeably affected will be relationships, some that need a little cleaning, some that need deep healing, or some that just needs to be over. So as you gather the things that will be given back to the cycle of life and out of yours, express the things you would like this Blood Moon to bring closer to you. Write down and affirm the space in your life that you are creating for your new opportunities to take root.

http://www.myastrologycoach.com/libra-full-moon-eclipse-april-15-2014-242-am-cdt/

~~

Pätkiä kanavoinneista (Luxonia) jotka kuulostavat järkeviltä:

"Puhuessamme Lähteestä, mistä kaikki sielut ovat peräisin, puhumme vain ehdottomasta rakkausenergiasta, mikä on täydellisyydessä. Se mursi itsestään osia, joita kutsutaan sieluiksi."  (Siitä isommasta me ihmiset siis ollaan erottu, kun hiekka on kivestä eronnut jne. ?)

"Sana "valaistuminen" viittaa kykyyn koskettaa sieluolemusta. Sielusi koostuu ehdottomasta rakkaudesta ja Lähde-energiasta, mistä tulit kaikkien sen ominaisuuksien kera. Jos pystyt erottamaan tietoisen mielesi ihmisen tuomitsevasta itsestä ja olemaan rakastavan universumin arvioivassa energiassa, olet jatkuvasti "huumattu", mikä tekee sinut myös täysin tietoiseksi hetkestä ja kaikesta ympärilläsi." (Tähän olen pääsemässä yhä enemmän.)

"Nyt on sopiva aikaa hyväksyä, että voit tehdä mitä tahansa, mihin paneudut. Ollaksesi ohjaksissa sinun on uskottava itseesi ja sinä yksin tiedät, mikä on parasta sinulle. Aina kun alat saada negatiivisia ajatuksia, kuin "En osaa tehdä sitä" tai "En ole riittävän hyvä", pysähdy ja kysy itseltäsi, miksi ajattelet niin. Nämä ovat ajatuksia, jotka toiset ovat sanoneet sinulle. Voit hyväksyä, että he tuntevat sinut paremmin kuin tunnet itse itsesi, tai voit sanoa: "Sori, mutta haluan tehdä tämän ja aion tehdä sen. Tee toimintasuunnitelma. Kirjoita positiivisia affirmaatioita siitä, miten kaikki selviää. Muistuta itseäsi päivittäin toistamalla näitä affirmaatioita - ja näet, että se voi toteutua." (Okei!)

"Olette tosiaan käveleviä parantajia, joista olemme puhuneet aiemmin. Ja kun olette jo alkaneet hyräillä tätä uutta sävelmää, olette aloittaneet tämän kiihtyvän evoluutioprosessin myös monissa kanssaihmisissänne pelkällä läsnäolollanne heidän lähellään. Ja kun teette päivittäisiä askareitanne, tuotte tämän sielujen harmonian mukananne kaikkialle, minne menette, ja saatte tämän harmonian laulamaan kovaa ja selkeästi koko paikassa ja sen tuloksena jokainen hiukkanen kantomatkan sisällä nappaa tämän värähtelyn ja alkaa reagoida siihen.
 
Älkää yhtään epäilkö, osaa aiheuttamistanne reaktioista voidaan pitää negatiivisina. Siis jos ette ymmärrä, että joku kiukuttelee tai hyökkää vihaisena seurassanne, koska hän tuntee sisäistä myllerrystä oman jumalakipinänsä alkaessa laulaa, jotta se voi liittyä edustamaanne taivaalliseen kuoroon. Ja näin ollen kaikki äkilliset vihan tai negatiivisuuden purkaukset ympärillänne ovat pelkästään merkkejä siitä, että he huomaavat oman sisäisen kipinänsä aivan ensimmäistä kertaa. Tämä on pelkästään normaali reaktio uppoutumisesta samoihin mataliin taajuuksiin ikuisesti, sillä heti kun astutte kuvaan, jotain syvällistä alkaa tapahtua heidän sisällään eikä tämä mene huomaamatta.
 
Mutta useimmiten saamanne reaktio on tunnistamista – äkillinen hymy, syvä ja läpitunkeva katse tai hyväksyvä nyökkäys joltain, jolta vähiten odotatte sitä. Kuljette toisinaan myös huomaamatta yhtään mitään, mutta älkää antako sen johtaa itseänne ajattelemaan, ettei teillä ole lainkaan vaikutusta. Nyt ette voi muuta kuin vaikuttaa, sillä olette niin syvällä niissä valtavissa energiaharmonioissa jotka pyyhkäisevät maapallonne yli, että läsnäolonne parantaa näitä signaaleja niin, ettei himmenikään valo voi olla nappaamatta niitä."    (
Totta!)