https://www.sophialove.org/store/c1/Featured_Products.html#

https://onstellar.com/blogs/93926/A-Message-from-One-Reaching-the-Finish-Line#article-comments

 

7.9.2018 Sophian kanavointi (varhain aamulla)

 

"Lähestytte nyt ja välittömästi tästä lähtien, päätöskohtaa. Se ei ole elämän päättyminen vaan sellaisen elämäntavan loppumista jota on harjoitettu maapallolla.

Näihin hetkiin saakka kaikkia ohjeita noudatettiin. He määräsivät noudatettavat ohjeet jotka kontrolloivat asioita maapallolla, he jotka kuvittelivat itse omistavansa planeetan. Seuraavaksi heidän kätyrinsä ja loppu ihmiskunnasta tottelivat ohjeita.

Tässä järjestyksessä, vaikkakin se ei ollutkaan ihmiskunnan parhaaksi, oli jonkinlainen hallinta.

Tätä hallintaa ei ole enää. Kontrolloijat ovat lähteneet ja ne jotka ovat jäljellä, ovat heitä jotka eivät ole tietoisia tästä.

 

Mitä nyt tapahtuu, sen tuntevat kaikki olennot ja planeetta itse painimisena järjestyksen ja hallinnnan eteen. Tulee olemaan ja on häiriöitä joka alueilla, fyysisiä, tarkoittaen maapalloa itseään ja myös sen pinnalla asujia. On maaliviiva kaikelle matkalle jolla olette, vaikkakin ei ole selkeää yhtä reittiä saavuttaa se.

Se mikä tunnetaan lähestyvän on asioiden taajuusmuutoksien sopeutuminen "tavallisten asioiden" purkautumiseen.

Se ei voi esiintyä muuten kuin tuhona ja kuolemana kuten tämän tason muutos vaatii. Vanha tapa hallita päättyy nyt. Mitä koette ja ystävänne tuntevat, on tämä päätös reaaliajassa ja omin silminne nähtynä. Ei ole mikään uutinen että tämä tapahtuu, koska olette tienneet ja tunteneet sitä jo monia vuosia. Nyt keskustellaan MILTÄ SE NÄYTTÄÄ TEIDÄN SILMILTÄNNE KUN SE NYT TAPAHTUU.

Emme tahdo säikyttää ketään. Varmasti kaikki jotka olette hereillä tarkkailemaan, voitte havaita että saavuttaakseen massiivisen fyysisen kontrollin huoltokorjauksen - täytyy olla massiivinen näkyvä fyysinen huoltokorjaus.

Nyt se ei ole siten että maapallo ja ihmisensä taistelevat kuolemaan ja tuhoon. Ei.

Maapallo ja ihmisensä sopeutuvat uuteen taajuuteen joka kannattaa ainoastaan yhteistyötä ja itsensä johtamista yhteistyöllä.

Asioita ravistellaan pois ja hylätään että uudelle on tilaa saapua.

Kun yksityiskohdat tulevat ilmi, pitäkää tietoisuus aina yhtenäisyydessänne. Teillä on kaikki voima nyt ja aikomuksella tämä ei ainoastaan uudelleenluo planeettaa vaan parantaa kaiken siihen kuuluvan. Parantuminen ei jätä pois tarvetta päätökselle.

Olkaa selkeitä siinä mitä tahdotte ja odotatte ja toivotte, olette todistamassa omaa uudelleensyntymäänne.

Tulee olemaan huutamista ja hampaiden kiristelyä. Kun se loppuu - suuri ilo seuraa.

Tässä kaikki tälläkertaa."

 

*

 

https://www.youtube.com/watch?v=i-OlkqSApfY&feature=share

isot maanjäristykset 12.9 Kreikka, Iran, Nepal jne.

Reaaliaikaiset maajäristykset: https://www.twitch.tv/dutchsinseofficial