Suomensin videolta Gregg Braden: The DNA Blueprint: How our genes Shape our Internal

Heart-field.jpgKuvalähde: magnetocardiography wikipedia

SYDÄMEN SÄHKÖMAGNEETTINEN ENERGIAKENTTÄ, TUNTEET MUUTTAVAT DNA:TAMME 

Koetutkimus: Ihminen asetettiin lähelle DNA-koetuubia, miten sydämen sähkökenttä vaikuttaa.

"Henkilöt jotka harjoittivat syvän rakkauden ja hyväksymisen tunteita, kykenivät tarkoituksellisesti muuttamaan DNA:n muotoa. DNA laajeni, eli salli kaikkien geenien täyden ilmentymisen, toimi terveemmin näiden tunteiden aikana. Viha ja turhautuminen "kutisti" DNA:n kierteitä, eli se ei kyennyt täyteen ilmaisuun. Kun olemme pitkäkestoisesti vihan tunteissa, se vaikuttaa terveyteemme.

Ihmisen tunteet tuottavat vaikutuksia jotka uhmaavat fysiikan tavanomaisia lakeja. Mystikoiden, joogien kyvyt ovat tavallisten ihmisten saavutettavissa.

Tutkimus (1992 Gariaev, Grigor, Vasil) DNA "puhuu" kentälle. Kokeessa valohiukkasia eli fotoneja laitettiin vakuumiin, ne järjestäytyivät sekaisin. Sinne laitettiin ihmisDNA:ta, sillä tutkittiin DNAn vaikutuksia. Kehomme koostuu näistä valohiukkasista, mutta nykyfysiikka kertoo ettei meillä ole juurikaan vaikutusta ympäröivään maailmaamme.

Kun DNA tuli vakuumiin, fotonit järjestäytyivät DNA:n kierrekuviota jäljittelevään muodostelmaan. Tutkimuksessa (Gariaev, Poponin) todettiin "valo käyttäytyy yllättävästi ja järjen vastaisesti. Meidän on väkisinkin hyväksyttävä mahdollisuus että DNA virittää/kiihdyttää jotain uutta energiakenttää."

Gregg Braden: "IhmisDNA vaikuttaa kenttään ja materiaan/aineeseen mistä maailmamme koostuu (fotonit)."

1. Tunteet muuttavat DNA:ta.

2. DNA muuttaa materiaa (sitä miten se järjestää itsensä)

*

Corey Goode uusin päivitys löytyy sivustolta Ascension works TV: https://ascensionworks.tv/groups/corey-goode-updates/

"Emme odota enempää paljastajia tai virallista paljastusta ufologia-yhteisöltä sillä se on korruptoitunut. Se on ensimmäisen reality TV show:n aihe: ALIEN MANIA - alakulttuurin sota Alien paljastuksesta."

We are inching closer and closer to launching our own Fully Funded Game and Film Studio here in Colorado, where we will focus on Disclosure related video games and movies that will help expand the mass consciousness and prepare people for the disclosures and events in our near future. We have games already in production! We are also working on a few unscripted paranormal shows that we expect to reach more people than our previous two documentaries.

We also monitor some of the new UAP whistleblowers and how Congress responds. We don’t expect any further whistleblowers or any actual disclosure from the Ufology Community as it has become corrupted… but that is the topic of one of our first shock doc/reality tv shows – soon to be in production – ALIEN MANIA – The Subculture War for Alien Disclosure.

These are crazy times when nothing can remain hidden – all will be revealed!

*

SAAMELAISTEN PYHÄT RUMMUT

https://www.hs.fi/kuukausiliite/art

"Saamelaisten pyhimmät esineet vietiin vääryydellä. Kristityt papit halusivat käännyttää saamelaiset ja anastivat heiltä rituaaleissa käytetyt rummut. Nyt ne ovat ulkomaisissa museoissa ja saamelaiset haluavat rumpunsa takaisin."

*

TÄSTÄ MYÖS HYVÄ NETFLIX -DOKUMENTTI:

235 000 - 335 000 vuotta sitten esi-ihminen jo hautasi lapsensa korkeakattoiseen luolaan, jätti hänelle kivityökalun käteen tuonpuoleista varten ja merkitsi paikan rukseilla.

https://www.hs.fi/tiede/art-2000002851440.html

Uusi esi-ihmisen laji löytyi Etelä-Afrikasta – saattaa mullistaa käsityksiä ihmisen esihistoriasta

Yleinen käsitys paleontologiassa on, että ihmisellä ja apinoilla on yhteinen esi-isä, mutta jossain kohtaa lajit erkanivat. Homo naledi ei ole apina, eikä ihminen, vaan jotain siltä väliltä.

JOHANNESBURG. Tutkijat ovat löytäneet uuden ihmistä muistuttavan lajin Etelä-Afrikasta. Fossiililöytö hämmästytti heti tuoreeltaan tiedeyhteisöä, ja se saattaa mullistaa käsityksiä ihmisen esihistoriasta. Uusi laji on nimeltään Homo naledi, kertoi professori Lee Berger, kun löytö julkistettiin suorassa televisiolähetyksessä torstaina Etelä-Afrikassa.

*

LIIKALIHAVUUS AIHEUTTAA PYSYVIÄ MUUTOKSIA SIINÄ, MITEN AIVOT REAGOIVAT RUOKAAN

https://www.hs.fi/tiede/art-2000009689498.

Siteeraus linkistä: "Tutkimukseen osallistuneilla hoikilla aivot reagoivat sokeriin ja rasvaan tutkijoiden olettamalla tavalla: heidän aivoissaan joidenkin aivoalueiden toiminta hieman väheni. Lihavilla reaktio oli kuitenkin erilainen. Heidän aivojensa toiminnassa ei juuri tapahtunut muutoksia sokerin ja rasvan saamisen jälkeen. Tai sokeri aiheutti vain vähäisen muutoksen yhdessä aivojen osassa. Heidän aivonsa jäivät siis ikään kuin tyytymättömiksi ravinnon saannista huolimatta.

Tämä yllätti tutkijat. ”Ajattelimme, että hoikkien ja lihavien aivovasteet olisivat erilaisia, mutta emme osanneet odottaa, että lihavilta ihmisiltä puuttuisivat nämä aivotoiminnan muutokset”, sanoi tutkimukseen osallistunut Mireille Serlie Yalen yliopiston uutisessa."

*

AUTISMI LISÄÄNTYY

Interplanetary souls, origins, challenges and the mission on Earth

https://youtu.be/1wQW-ZgcmEM

Kohta 17:06 siteeraus: "Autismin kirjolaiset ovat usein planeettojenvälisiä sieluja. Yhä enemmän ja enemmän tulee ilmi autismia. On olemassa ryhmäsielu "Manu" tai "Lähde" miten sitä haluaakin kutsua, ohjaava voima, erittäin kehittyneitä sieluja jotka eivät ole aiemmin inkarnoituneet maapallolle. Heidät on ladattu opastamaan ihmiskuntaa, he miettivät jatkuvasti miten auttaisivat maapalloa. Siksi näemme yhä enemmän planeettojenvälisiä sieluja joilla on autismin kirjoa, "Manu" ei tiedä miten ratkaista ihmiskunnan ongelmia joten he tekevät testejä tuomalla lisää planeettojenvälisiä sieluja tänne. Korkeampien sielujen ryhmä liittyy yhteen opastaakseen. Kun törmäämme erilaiselta vaikuttavaan ihmiseen, miettikää kuka on tämä henkilö, mikä on tämä sielu, miksi he ovat täällä. Sillä olemme aina täällä jotakin tarkoitusta varten. Älkää tuomitko älkääkä luokitelko ihmisiä joita tapaatte."

*

HERKKYYS VOIMAVARAKSI

https://www.is.fi/viihde/art-2000009652173.html

Siteeraus linkistä: "Raastava koulukiusaaminen pakotti Nuppu Oinaan vaihtamaan kahdesti koulua. Hän ei koskaan päässyt mukaan ”suosittujen tyttöjen” porukkaan.  Hänestä tuli ujo ja hiljainen. Muut nimittivät häntä usein oudoksi.

Musiikin teossa Oinas on kääntänyt herkkyyden voimavarakseen. Hänen tuore debyytti-EP Herkkis EP voidaan tulkita viestinä kiusaajille, jotka pitävät herkkyyttä ja itkemistä nolona asiana. "Moni ihminen on yrittänyt saada minut ajattelemaan, ettei minusta ole ikinä mihinkään", Oinas sanoo.

*

MARS

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6c2b5338-3cad-4afe-b87b-0acc9dc99da5

Salaperäinen donitsinmuotoinen kivi lepää Nasan Perseverance-luotaimen ottamassa tuoreessa kuvassa. Luotainta ei ole lähetetty ”donitsin” läheisyyteen, joten kiven tarkka koostumus ja alkuperä ovat hämärän peitossa.

*

UUDET VILJAPELTOKUVIOT

Viljapeltokuvio 26.6.2023. Allan King Way, Nr Owlesbury, Hampshire, UK

https://www.facebook.com/photo?fbid

Joku oli tulkinnut kommenteissa: "Osa ihmisistä (pieni ympyrä) pääsi "24-hetkeen" evoluutiossaan (päivä jakaantuu 24 tuntiin) ja ohitti 12 tähtimerkkiä (pienet ympyrät), 26 000 vuoden evoluutiossaan. Kruunu on portti 5D tietoisuuteen/kristustietoisuuteen. Jäljellä oleva ihmiskunta jota iso ympyrä kuvaa, ei ole vielä valmis tähän tietoisuuden muutokseen ja tarvitsee vielä kehittymistä."

Kesäkuun muut viljapeltokuviot: http://www.cropcircleconnector.com/2023/May2023.

*

AIKA KULKI ENNEN HITAAMMIN

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8f3fbf84-f9bd-41ce-8aa3-b82f944217cb

Siteeraus linkistä: "Tutkimus: Ennen aika kulki hitaammin. Löytö tukee Albert Einsteinin yleistä suhteellisuusteoriaa, joka viittaa siihen, että universumi liikkui aiemmin paljon hitaammin. Tutkimukset osoittavat, että maailmankaikkeus laajenee ja myös kiihtyvällä vauhdilla, mitä tutkijat yrittävät edelleen ymmärtää. Universumin alkuaikoina tapahtuneiden tapahtumien paljastaminen voi auttaa tutkijoita selvittämään sen alkuperää, sen kehittymistä ja tulevaisuutta koskevat suurimmat mysteerit.

– Einsteinin ansiosta tiedämme, että aika ja avaruus kietoutuvat toisiinsa, Lewis sanoi."

*

5D ENERGIA, NOPEUTUVA MAAILMA

Saijankirjat  https://youtu.be/KflcN_bDaKw : "Valkoinen 5D taivasenergia tulee suoraan alas taivaasta, levittäytyy ihmisiin, eläimiin, kasveihin. Se ei mene heti maanpinnan alle, ihmisen ihostakin se pomppaa ulospäin. Mutta se punainen energia menee mielen sisälle. Se on sydänenergiaa. Sydämen energiakenttä yhdistyy vatsan energiakenttään. Energia tulee vaakasuoraan suoraan sydämeen, tunnet kun törmäät siihen. Se on kuin painajaismainen elämä väistyisi pois, sisällä on erilainen tunne. Normaalisi meillä ei ole mitään erikoisempaa tunnetta sisällä, mutta tämä on lämmin aaltoileva tunne. Kuin jotain todella suloista olisi tapahtunut (tunnemme tällaista tunnetta hetkisen jonkin todella ihanan tapahtuman yhteydessä). 

Sydän ympyrä lähtee laajenemaan niin, että se muuttaa kaikkea ympärillämme. Se on iso ympyrä. 

Näytetään että lintu syö madon, energia tarttuu siihen. Lintu muuttaa väriä ja alkaa laulaa, siitä tulee valkoinen pyhä lintu. Lintu oksentaa madon, se kaivautuu maahan ja näin energia etenee koko maapallon ympäri. Kivetkin hohtavat punaisena. Keltaisesta auringosta tulee valkoinen pulssi silmiin. 

Millaiset ihmiset huomaavat tämän tapahtuman? Näytetään että kaksi ihmistä kävelee vieretysten. Toinen huomaa sen taianomaisen maailman, toinen kävelee eteenpäin, katsoo taivaalle että jotain hassua tapahtui. Mutta ei ymmärrä eikä näe mitään. Kävelee työpaikalleen, täyttää päänsä arkisilla jutuilla. On iloton, toistaa monotonisesti tehtäviään.

Toinen on jo karannut taianomaiseen maailmaan kuin pieni lapsi. Henkisyys on lapsenomaista riemua, eläytymistä, irrottautumista, rohkeutta olla oma itsensä. ("Lasten kaltaisten on taivaan valtakunta.") Kukat liikkuvat nopeammin, näemme että ne ovat oikeasti eläviä ja reagoivia. Elehtivät, tuntevat, havaitsevat, tietävät. Perhosillakin on sisäinen riemu. Voikukan valoenergia vihkii kevyemmäksi auringon kanssa. Sateenkaaren värejä pitkin kävelemme kotiin, henkioppaamme ovat vastassa.

Se on pieni häivähdys kaukaisesta asiasta joka saapuu luoksemme kun odotamme vähiten. Tapahtuu jokaiselle oman kehityksensä mukaisesti.

*

MAATALOUS

https://yle.fi/a/74-20040061

Siteeraus linkistä: "Maataloudella elantonsa ansaitsevien suomalaisten määrä vähenee vauhdilla. Luonnonvarakeskuksen tilastojen mukaan maatalousyrittäjiä oli vuonna 2010 koko maassa lähes 59 500, mutta vuonna 2022 alustavan tilaston mukaan enää reilut 43 600. Pudotusta määrässä on siis noin 27 prosenttia.

Vielä 2000-luvun alussa Suomessa oli yli satatuhatta maatilaa. Alle 100 hehtaarin tilat ovat vähentyneet viimeisen 10 vuoden aikana. Ainoastaan 100-150 hehtaarin ja yli 150 hehtaarin yritysten määrä on kasvanut hieman. EU:n yhtenäinen maatalouspolitiikka on ohjannut tukia suuria yksiköitä suosivasti. EU:n alueella maatalousyrittäjien määrä on vähentynyt noin 37 prosenttia vuodesta 2005 vuoteen 2020.

Nyt maatalouspolitiikkaan halutaan täyskäännös. Komission Farm to Fork -strategiassa linjataan tavoitteiksi muun muassa alkutuottajan aseman parantaminen, pienten ja keskisuurten tilojen tukeminen ja uusien yrittäjien houkutteleminen alalle.

Tänä vuonna toimeenpantu uusi CAP-rahoituskausi sisältää tukimuotoja, joilla pyritään siirtämään rahaa suurilta tiloilta pienemmille. Ainakin alkuun uusi rahoituskausi saattaa lisätä lopettavien yrittäjien määrää.

– Kun tulee uusia asioita opeteltavaksi, on yleistä, että varsinkin vanhemmat viljelijät lyövät hanskat tiskiin."

*

SAATTOHOITAJAT TOIVOVAT LISÄKOULUTUSTA HENKISELLE OSALLE

https://talk.turkuamk.fi/hyve/kuinka-saatella-vanhus-arvostavasti-kohti-kuolemaa-kokemuksia-hoitajien-ryhmatapaamisista/

Siteeraus linkistä: "Ikäihmisten kehittämisverkosto GeroMetro toteutti saattohoitoon liittyvän kyselyn hoitoalan ammattilaisille vuonna 2021. Kyselyssä tiedusteltiin koulutuksen ja kehittämisen tarpeita yli 400 saattohoidon parissa työskentelevältä ammattilaiselta pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa Keravalla, Kirkkonummella ja Lohjalla.

Hoitajat toivoivat täydennyskoulutusta psykososiaalisen tuen antamisessa, henkisten ja hengellisten tarpeiden tunnistamisessa sekä surussa tukemisessa. Koulutusmuodoksi he toivoivat paitsi perinteisiä asiantuntijaluentoja myös keskustelullista osaamisen kehittämistä omassa työyhteisössä."

*

NÄKIJÄ 1700 -LUVULTA ENNUSTAA PUHELIMEN, PUIMURIN, RADION, YM.

https://yle.fi/a/74-20019118

Siteeraus linkistä: "Karvialainen Carl Harlund oli omalaatuinen kansanfilosofi, joka muistetaan paikkakunnalla edelleen. Maailman maineikkaamman ennustajan, 1500-luvulla Ranskassa eläneen Nostradamuksen profetiat ovat enemmän tai vähemmän epäselviä ja tulkinnanvaraisia. Hänen karvialaisen kollegansa näkemykset tulevaisuuden ihmisten käytössä olevista leikkuupuimureista, sähkövalosta, puhelimista tai radioista sen sijaan ovat paljon tunnistettavampia.

”Viikatteita ei tarvita, koska heinät niitetään koneella."

”Teiden varsilla on puhetlankoja kuin hämähäkin siimoja, toinen mies on toisel puol maailmaa ja toinen mies toisel puolel ja puhuvat välinsä.”

”Suomessa ei tarvita kuin yksi pappi jota voi kuunnella kotona sängyssä maaten.”

”Kauppaan ei tarvitse mennä, koska tavarat tuodaan ostajan kotiin.”

Carl Harlund kuoli huhtikuussa 1816. Monet hänen ennustamansa asiat ja ilmiöt toteutuivat vasta yli sata vuotta hänen poismenonsa jälkeen.

*

YLHÄÄLTÄ KUULUVA ÄÄNI PELASTAA SODASSA

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e36b5821-fa3a-45ea-bedc-dc7843a70236

Siteeraus linkistä: "Lemiläinen Unto Hakuli on seurannut huolestuneena Venäjän hyökkäyssotaa, jonka maa aloitti Ukrainassa kevättalvella 2022. Hakuli täyttää tänä vuonna 101 vuotta ja on edelleen hyvin perillä uutisista. Hän on jopa analysoinut nyt käynnissä olevaa brutaalia sotaa ja huomannut selkeitä yhtenevyyksiä yli 80 vuoden takaisiin tapahtumiin.

– Vladimir Putin on aivan sekaisin. Hän on hyvin pitkälti samanlainen kuin Josif Stalin. Nimittäin taas sota perustuu valheeseen, Hakuli näkee.

--

Esimies käski meidän kaivaa kuoppia, joista voisi tarpeen tullen heittää käsikranaatteja tai polttopulloja, Hakuli kertoo. Suomalaisten pahaksi onneksi vihollinen huomasi kaivamisprojektin ja alkoi tulittaa juuri sitä paikkaa, jossa suomalaissotilaat kaivoivat. Silloin Hakuli kuuli oudon äänen.

– Joku ääni ikään kuin ylhäältä käski minua lähtemään kaivamastani kuopasta. Se ei ollut esimiehen käsky, mutta mie läksin, Hakuli sanoo vakavana. Hän siirtyi äänen kehottamana pois kuopastaan. Heti sen jälkeen venäläisten kranaatti osui suoraan siihen kuoppaan, jossa hän oli hetkeä aikaisemmin ollut.

– Se ääni pelasti minun henkeni. Eikä se tullut keltään sotilaalta tai esimieheltä vaan ylhäältä."