David Wilcock päivitti tunti sitten tilansa Facebookissa:

"Kaikki parhaimmat lähteemme kertovat riippumattomasti että Paljastus tapahtuu. Allianssiryhmät ovat päässeet yhteisymmärrykseen. Kysymys on nyt paljonko he kertovat meille. Pentagon ryhmä haluaa täyttä paljastusta, Kiina rajoitetumpaa paljastusta.

Taistelu on tarmokasta ja Venäjän lentokoneen alas ampuminen liittyy tähän ehdottomasti. Työstän uutta artikkelia kaikesta tästä juuri. Pidin hiukan lomaa intensiivisen työjakson jälkeen, kirjan kirjoittamista ja 28 uutta Gaiam episodia kahdessa viikossa. Tarvitsin rentoutusta.

En viimeistele artikkeliani ennenkuin kuulen jotain täsmentävää Coreylta. Hän on yksi lähteistä jonka tieto käy samaan linjaan. Hän käy läpi helvettiä nyt ja toivottavasti se selviää pian."

-----

Alkaiskohan se tästä?

5.11   "Astronomit ympäri maailmaa ovat hyvin innostuneita mahdollisesta alien-sivilisaatiosta tähden KIC 8462852 ympärillä, Cygnuksen tähtijärjestelmässä 1500:n valovuoden päässä Maasta. Koska he kykenevät analysoimaan tietoa reaaliajassa, on hyvin todennäköistä että saamme selville tämän todisteen alien sivilisaatiosta ensi viikolla tai sen jälkeen."

Pian tiedejulkaisun käsikirjoituksen julkaisun jälkeen The Atlantic teki uutisen aiheesta. Siinä haastateltiin SETI-tutkija Jason Wrightiä, joka kommentoi löytöä ulkopuolisena asiantuntijana: ”tämä näyttää joltain, mitä vieraan sivilisaation voisi olettaa rakentavan”. Hän visioi, että kyse voisi olla jonkinlaisesta Dysonin pallon (tai -kehän tai -parven) tyylisestä valtavasta rakennelmasta. Sellainen olisi todiste maanulkoisen elämän jättiprojektista, jolla valjastetaan tähden energiaa erittäin tehokkaasti käyttöön.

Villin spekulaation siivittämä uutinen sai oitis paljon palstatilaa. Oli kyse sitten massiivisesta komeettaryöpystä, törmäyksistä tai jostain aivan muusta, tapahtuma on sattunut tähden kehityksen aikaskaalassa vastikään. Muutoin ainepilvi olisi ehtinyt kasautua yhteen tai tippua tähteen. Se, että ihmiskunnan onnistuu todistaa tällaista tapahtumaa, on varsin harvinaista."

http://www.tiedetuubi.fi/avaruus/outo-tahti-kutkuttelee-median-sensaationappulaa