Viime yönä peukalolla oli taas yllättäen asiaa, heräsin kun se alkoi heilua ja sitten lopuksi vimmatusti taipui koukkuun ja suoraksi. Kuulostelin hetkisen mutta en tuntenut mitään joten nukahdin. Kunnes heräsin joskus myöhemmin (tai ehkä vain hetkisen sen jälkeen) ja tunsin jalkapohjassani erittäin selvän, sellaisen tylpän terävän painalluksen päkiän keskellä. Mietin että mitä ihmettä ja totesin että jalka oli peiton ulkopuolella. Päkiässä tuntui sitten selvä kutitustunne kuin sitä sormenpäillä kutiteltaisiin ja isovarvas ja pikkuvarvas vuorotellen liikkuivat voimakkaasti jonkin impulssin liikuttamina. Hymyilin ja heilautin kättä, nukahdin.

Okei, tätä ei ole koskaan aiemmin tapahtunut ja koska olen odotellut merkkiä, ajattelen tämän olevan se. Jalkapohjien kutittelu olisi juuri tyypillistä mummoa. Unitilassako vain hän uskaltaa vaivihkaa lähettää merkkejään? En ajattele että hän välttämättä olisi huoneessa, vaan ollaan alitajuisesti yhteydessä, missä lie hän onkin, samalla tasolla kuitenkin unitilan kanssa? Toivottavasti vuoden päästä kun luen näitä, totean olevani huomattavasti pidemmällä näissä saloissa. Toivotaan :)

Joka tapauksessa jotain tapahtuu muutenkin, en ota kantaa new age kannattajiin tai muihinkaan... mutta JOTAIN. Jotain johon täytyy todella perehtyä sydämessään, kuten tällaista:  "Paljon siitä mitä koet, ei enää ilmaista mielestä tai sanoilla, älyllä, vaan se virtaa sydämestä ja tuntemuksista, kuudennesta aistista."

Integrointi - Koet integroitumisen korkeamman itsesi kanssa. Tämä korkeampiin osiisi integroituminen tuo suuremman tiedostamisen ja sallii sinun tuntea itsesi sielutasolla. Alat olla se, joka tulit tänne olemaan. Luontaiset henkiset kykysi lisääntyvät ja paljastuvat. Näihin sisältyy selvänäköisyys, telepatia ja abstrakti intuitio.
 
Pääsy tuntemaasi viisauteen - Käytettävissäsi on se viisaus ja informaatio, mikä on olemuksessasi kaikissa ulottuvuuksissa. Ei ole erillisyyttä. Olet yhtä kaiken kanssa ja kaikki on sinä.
 
Korkeamman ja kevyemmän energian kokeminen - Värähtelet sellaisia tunteita kuin kunnioitus, kauneus ja ystävällisyys. Ja paljon siitä, mitä koet, ei enää ilmaista mielestä tai sanoilla (äly/aivot), vaan se virtaa sydämestä ja tuntemuksista (aistit yhdistyvät muodostaen kuudennen aistin). Saavutat hiljaisen tietämisen.
 
Korkeampi mieli - Kun mentaali- ja tunnekeho yhdistyvät tällä elämistasolla, tämä liitto aktivoi korkeamman mielen ja toimit sielusi mielestä käsin. Alat tietää sen, mitä sielu tietää, ja tehdä sielun opastamia valintoja.

(Lähde: masterinalchemy.com/Luxonia)

Ja muuta mietittävää, miten tasapainoilla työn ja itsensä näköisen elämän välillä, ym. :

http://hidastaelamaa.fi/2014/02/anomus-elamalle/

Ihminen ei ole yksilö, vaan ekosysteemi!  "Seuralaisbakteerit vaikuttavat painoon, oppimiskykyyn, masennukseen, oppimiskykyyn ja allergioihin" :

http://www.tiede.fi/artikkeli/blogit/kaiken_takana_on_loinen/emme_ole_koskaan_olleet_yksilo

”Vakaa uskoni on, että veri ja liha ovat viisaampia kuin äly. Kehon alitajunta on siellä, missä elämä pulppuaa sisällämme. Sitä kautta tunnemme olevamme elossa sielumme pohjia myöten ja tunnemme kaikkeuden ulottuvuuksissa olevamme kosketuksissa johonkin elävään.”

- D.H. Lawrence (teoksessa Levine: Kun tiikeri herää)