Integrointi - Koet integroitumisen korkeamman itsesi kanssa. Tämä korkeampiin osiisi integroituminen tuo suuremman tiedostamisen ja sallii sinun tuntea itsesi sielutasolla. Alat olla se, joka tulit tänne olemaan. Luontaiset henkiset kykysi lisääntyvät ja paljastuvat. Näihin sisältyy selvänäköisyys, telepatia ja abstrakti intuitio.

 
Pääsy tuntemaasi viisauteen - Käytettävissäsi on se viisaus ja informaatio, mikä on olemuksessasi kaikissa ulottuvuuksissa. Ei ole erillisyyttä. Olet yhtä kaiken kanssa ja kaikki on sinä.
 
Korkeamman ja kevyemmän energian kokeminen - Värähtelet sellaisia tunteita kuin kunnioitus, kauneus ja ystävällisyys. Ja paljon siitä, mitä koet, ei enää ilmaista mielestä tai sanoilla (äly/aivot), vaan se virtaa sydämestä ja tuntemuksista (aistit yhdistyvät muodostaen kuudennen aistin). Saavutat hiljaisen tietämisen.
 
Korkeampi mieli - Kun mentaali- ja tunnekeho yhdistyvät tällä elämistasolla, tämä liitto aktivoi korkeamman mielen ja toimit sielusi mielestä käsin. Alat tietää sen, mitä sielu tietää, ja tehdä sielun opastamia valintoja.

(Lähde: masterinalchemy.com/Luxonia)

*

 

Miten tasapainoilla työn ja itsensä näköisen elämän välillä. :

http://hidastaelamaa.fi/2014/02/anomus-elamalle/

*

 

Ihminen ei ole yksilö, vaan ekosysteemi.  "Seuralaisbakteerit vaikuttavat painoon, oppimiskykyyn, masennukseen, oppimiskykyyn ja allergioihin" :

http://www.tiede.fi/artikkeli/blogit/kaiken_takana_on_loinen/emme_ole_koskaan_olleet_yksilo

*

 

”Vakaa uskoni on, että veri ja liha ovat viisaampia kuin äly. Kehon alitajunta on siellä, missä elämä pulppuaa sisällämme. Sitä kautta tunnemme olevamme elossa sielumme pohjia myöten ja tunnemme kaikkeuden ulottuvuuksissa olevamme kosketuksissa johonkin elävään.”

- D.H. Lawrence (teoksessa Levine: Kun tiikeri herää)