Siis tämä liittyy jotenkin viesteihini, olen ihan varma siitä. Cobran julkaisemien videoiden suomennokseni:

"Ei ole mitään voimallisempaa kuin ajatus jonka aika on tullut." Victor Hugo

"Tiedemiehet ovat havainneet todisteita planeetta X:stä jolla on kivinen sisusta, vesi-jää kuori ja ohut pintakerros jäätynyttä metaania. Se on kotiplaneetta edistyneelle sivilisaatiolle joka irrottautui cabalin/illuminatin vaikutuksesta ja on nyt järjestäytynyt tähtienväliseksi voimaksi, tehtävässä jota kutsutaan vastarintaliikkeeksi. Sen jäsenet ovat asiantuntijoita planeetarisessa vapautuksen operaatioissa ja auttavat nyt maapallon kansoja vapautumaan myös cabalin matrixista.

Vastarintaliikkeen ydinjoukko tuli maahan 1999 planeetta X:ltä teleportaatiokammioiden avulla. He ovat asettuneet maanalaisiin tukikohtiin joista suurin osa sijaitsee suurimpien kaupunkien alla: New York, Los Angeles, Salt Lake City, Lontoo, Munchen, Ljubljana.

Jopa 15 km syvyydestä heidän 20 miljoonainen toimijien joukkonsa tarkastelee jatkuvasti pimeän cabalin toimia, vastustaen heidän hegemonisia suunnitelmiaan monin toimin joihin kuuluu maapallon karanteeni, pankkielämä, "media", terrorismi. Vastarinta reagoi hakkeroiden heidän pääasiallisia tietokoneohjelmistojaan, rohkaisten maailmanlaajuisia vaihtoehtoja avustaen heitä jotka puolustavat totuutta. Vastarinta on myös sidoksissa eksoottisten asejärjestelmien poistamiseen ja henkiseen sodankäyntiin.

Vuosien 1999-2003 välillä vastarinnan aseistetut joukot puhdistivat lukuisia sotavoimien maanalaisia kiinteistöjä yhteistyössä muiden ulkoavaruuden voimien kanssa. Vastarintaliike on paljon enemmän kuin vain yksinkertainen tehtävän suorittajavoima."

https://www.youtube.com/watch?v=xVkuTBTz0Fc

"Kaikki vastarintaliikkeen jäsenet eivät ole sotilaita komennuksellaan hallintakeskuksissa, he ovat monitaitoisia miehiä ja naisia jotka loistavat monilla aloilla: parantamisessa, suunnittelussa, diplomatiassa, ympäristössä.

Kaikki heidän maanalaiset kiinteistönsä on suljettu hermeettisesti ja eristetty maanpinnan vaikutuksilta. Tämä sallii heidän kehitttää vapaan ja terveellisen mikro yhteiskunnan. Huolimatta monista traumoista joita aiheutuu säännöllisistä kohtaamisisita pimeiden voimien kanssa, nämä ihmiset onnistuivat säilyttämään korkean henkisen tietoisuuden.

Raha ei ole tarpeen tässä liikkeessä koska jokainen käyttää kehittyneitä teknologioita materialisoidakseen sen mitä tarvitsevat. Ihmiset arvostavat taiteita siinä määrin että ovat perustaneet museoita joissa on taide esineitä Atlantikselta ja muista korkeakulttuureista.

Heillä on samat tarpeet, tunteet kuin sinulla ja minulla.

Monet vastarinnan kiinteistöt ovat yhteydessä toisiinsa huippunopeilla junilla.

On tärkeää ymmärtää että "alamaailma" pitää sisällään monia ryhmiä joilla on jokaisella oma agenda. Ja vaikka vastarinta tekee yhteistyötä Agarthan verkoston kanssa, se eroaa siitä eikä sillä ole mitään tekemistä "irrottautuneen sivilisaation" kanssa.

Ihmiset nauttivat elämästään vastarintaliikkeessä, mutta eivät koskaan unohda päämääräänsä: maapallon ja sen asukkaiden vapauttamista pimeiden voimien otteesta.

https://www.youtube.com/watch?v=I2MGtHH6LKE

 

ancient_planetx.jpg