Peter Deunov, Bulgaria (1864-1944) 

love.jpg

Suomensin, Lähde In5D

 

"Ihmisten tietoisuus kulki pitkän matkaa epäselvyydessä. Tämä vaihe jota Hindut kutsuvat Kali Yugaksi, on päättymäisillään. Löydämme itsemme nykypäivänä kahden ajanjakson rajalta: Kali Yugan ja Uuden Ajan.

Vaiheittaista kehitystä esiintyy jo nyt ajatuksissa, tunteissa ja teoissa, mutta pian jokainen alistetaan Jumalaiselle Tulelle joka puhdistaa ja valmistaa heidät Uuteen Aikaan. Niinpä ihminen kohottaa itsensä ylempiarvoiselle tietoisuuden tasolle, joka on välttämätön hänen pääsylleen Uuteen Elämään. Tämä ymmärretään "Ylösnousemuksena" .

Joitakin vuosikymmeniä kuluu ennenkuin tämä Tuli saapuu, joka muuttaa maailman tuomalla uuden moraalin. Tämä valtava aalto saapuu kosmisesta avaruudesta ja hukuttaa koko maapallon. Kaikki he jotka yrittävät vastustaa sitä, kuljetetaan toisaalle. Vaikka tämän planeetan asukkaat eivät kaikki löydä itseään samalta evoluution tasolta toisten kanssa, uusi aalto tunnetaan jokaikisessä ihmisessä. Ja tämä muutos ei kosketa vain maapalloa vaan koko Kosmoksen kokonaisuutta. Paras ja ainoa asia mitä ihminen voi tehdä nyt, on kääntyä kohti tuntemaansa Jumalaa ja kehittää itseään tietoisesti, nostaen tätä värähtelytasoa, ollakseen harmoniassa voimakkaan aallon kanssa joka pian upottaa hänet.

 

Tuli josta puhun, tulee mukanaan uusia olosuhteita planeetallemme, se nuorentaa, puhdistaa, uudelleenrakentaa kaiken: materia muotoillaan uudelleen, sydämenne vapautetaan ahdistuksesta, ongelmista. Sydämistämme tulee valoa loistavia; kaikki uudistetaan, kohotetaan; ajatukset, tunteet, ja negatiiviset toiminnot tuhotaan. Nykyinen elämäsi on orjuutta, ankea vankila. Ymmärrä tilanteesi ja vapauta itsesi siitä. Kerron sinulle tämän: Lähde vankilastasi! On surullista nähdä niin paljon harhaanjohtamista, niin paljon kärsimystä, kyvyttömyyttä ymmärtää missä yksilön todellinen onnellisuus on.

Kaikki mitä on ympärilläsi, romahtaa pian ja katoaa. Mitään ei jää tästä sivilisaatiosta tai sen perversioista, koko maapalloa ravistellaan, kaikki häviää tästä virheellisestä kulttuurista joka pitää ihmisen tietämättömyyden ikeen alla. Maanjäristykset eivät ole vain mekaaninen tapahtuma, niiden tehtävä on herättää ihmisen järki ja sydän, että he vapauttaisivat itsensä virheistään ja ymmärtäisivät että eivät ole ainoita universumissa.

Aurinkokuntamme kulkee kosmoksen alueen läpi mihin tuhottu tähtimuodostelma jätti pölynsä. Tämä saastuneen alueen läpi kulkeminen on myrkytyksen lähde, ei vain maapallon asukkaille vaan myös galaksimme muille planeetoille. Vain auringot eivät saa vaikutteita tästä vihamielisestä ympäristöstä. Tätä aluetta kutsutaan "Kolmanneksitoista vyöhykkeeksi, ristiriidan vyöhykkeeksi". Planeettamme on ollut liitettynä tähän alueeseen tuhansia vuosia, mutta viimein olemme pääsemässä pois tästä pimeyden paikasta ja saavuttamassa enemmän henkisen alueen jossa kehittyneemmät olennot asuvat.

Maapallo seuraa nyt ylösnousemuksen liikettä ja jokaisen täytyisi patistaa itseään harmonisoituakseen kohoamisen olosuhteisiin. He jotka kieltäytyvät alistumasta tälle suuntaukselle, menettävät hyvät mahdollisuutensa joita tarjotaan kehittymiseen tulevaisuudessa. He jäävät evoluutiossa jälkeen ja joutuvat odottaa kymmeniä miljoonia vuosia uutta kohoamisen aaltoa.

 

Maapallo, aurinkokunta, universum laitetaan uuteen suuntaan rakkauden voimalla. Monille teistä rakkaus on naurettava asia mutta todellisuudessa rakkaus on suurin kaikista voimista! Rahaa ja valtaa arvostetaan edelleen, ihan kuin elämäsi suunta riippuisi niistä. Tulevaisuudessa kaikki alistetaan rakkaudelle ja kaikki palvelevat sitä. Mutta kärsimyksen ja vaikeuksien kautta ihmisten mieli herätetään.

Profeetta Danielin hirveät ennustukset liittyvät käännekohtaan joka nyt avautuu. On tulvia, hurrikaaneja, tulipaloja ja maanjäristyksiä jotka tuhoavat kaiken. Verta vuodatetaan runsaasti. On vallankumouksia, valtavia räjähdyksiä lukemattomissa paikoissa. Missä on maata, tulee olemaan vettä, ja missä vettä, tulee olemaan maata. Jumala on rakkaus, silti joudumme käsittelemään rangaistusta, luonnon vastausta rikoksiin joita ihminen teki Äiti Maata vastaan.

Näiden kärsimysten jälkeen se parhaimmisto joka pelastuu, tulee näkemään Kultaisen Ajan, harmonian ja rajattoman rakkauden. Siis pidä kärsimyksen, terrorin keskellä rauhasi ja uskosi, sillä on kirjoitettu että karvaakaan ei taiteta oikeamielisten päästä. Älä lannistu, vaan jatka työskentelyäsi henkilökohtaiseen täydellisyyteen.

Et voi kuvitellakaan sitä mahtavaa tulevaisuutta joka sinua odottaa. Uusi Maa näkee päivänvalon. Muutamassa vuosikymmenessä työstä tulee vähemmän vaativaa, jokaisella on aikaa harjoittaa henkisiä, intellektuelleja ja taiteellisia harrastuksia. Miehen ja naisen välinen yhteisymmärrys ratkaistaan harmoniassa, kaikilla on mahdollisuus seurata pyrkimyksiään. Parisuhteet perustetaan keskinäiselle kunnioitukselle. Ihmiset matkustavat avaruuden eri osien läpi ja tehdään galaksien välinen läpimurto. He opiskelevat kehontoimintojaan ja oppivat nopeasti tuntemaan jumalallisen maailman ja yhdistymään universumin lähteen kanssa (The Head of the Universe).

 

On kuudennen rodun Uusi Aika. Sinun ennaltamääräyksesi on valmistella itsesi sitä varten, toivottaa se tervetulleeksi, elää se. Kuudes rotu rakentuu veljeyden idean ympärille. Ei enää henkilökohtaisten näkemysten ristiriitoja. Jokaisen ainoa pyrkimys on mukauttaa itsensä Rakkauden Lakiin. Kuudes rotu on rakkauden rotu. Sitä varten perustetaan uusi manner joka kohoaa Tyynestä valtamerestä, niin että kaikkein Korkeimmat voivat perustaa uudelleen paikan Hänelle tällä maapallolla. Tämän uuden sivilisaation perustajat, kutsun heitä Ihmisyyden Veljiksi, Rakkauden Lapsiksi. He tulevat olemaan järkähtämättömiä hyvyydessä ja edustamaan uutta ihmistyyppiä. He muodostavat perheen, kuin suuren kehon, ja jokainen ihminen on kuin elintoiminto siinä kehossa. Tämän uuden rodun keskuudessa rakkaus esiintyy niin täydellisellä tavalla että nykypäivän ihmisellä voi olla siitä vain hatara kuva.

Maapallo pysyy suotuisana maaperänä kamppailulle, mutta pimeyden voimat vetäytyvät ja maa vapautuu niistä. Ihmiset jotka huomaavat että ei ole muuta tietä, sitoutuvat Uuden elämän polkuun, pelastukseen. Ylpeydessään jotkut jatkavat elämää jonka Jumalallinen järjestys tuomitsee, mutta jokainen heistä lopettaa ymmärtäen että maapallon suunta ei kuulu heille.

Uusi kulttuuri näkee päivänvalon, se lepää kolmen pääperiaatteen varassa: naisen arvon nostamisessa, vaatimattoman ja nöyrän arvon nostamisessa, ja ihmisoikeuksien suojelemisessa. Valo, hyvyys ja oikeus kukoistaa, se on vain ajan kysymys. Uskonnot tulisi puhdistaa, jokainen sisältää osan Valon Mestareiden opetuksia, mutta on hämärretty ihmisen hairahdusten loputtomien lähteiden määrästä.

Kaikkien uskovien täytyy liittyä yhteen ja päästä sopimukseen yhdestä asiasta: asettaa rakkaus uskonnon perusteeksi mikä ikinä se onkin. Rakkaus ja veljeys on perusta!

Maapalloa pyyhkäisevät pian epätavalliset nopeat aallot Kosmista Sähköä. Ihmiset jotka ovat pahoja ja johtavat toisia harhaan, eivät enää kykene pitämään yllä voimaansa. Heidät upotetaankin Kosmisella Tulella joka poistaa kaiken pahan jonka he omistavat. Sitten he tekevät parannuksen koska on kirjoitettu että "kaikki liha ylistää Jumalaa". Äitimme Maa pääsee irti ihmisistä jotka eivät hyväksy Uutta Elämää. Se hylkii heitä kuin vaurioitunutta hedelmää eivätkä he enää voi inkarnoitua tälle planeetalle, rikolliset mukaanlukien. Vain he jotka omistavat rakkauden itsessään, säilyvät.

 

Ei ole paikkaa maapallolla jota ei olisi sotkettu ihmisen tai eläimen verellä, Äiti Maan täytyy siis suorittaa puhdistaminen. Tämä siksi että tietyt maanosat upotetaan ja toiset nostetaan. Ihmiset eivät osaa epäilläkään mitä uhkia ne sisältävät, jatkavat tuloksettomia päämääriään etsien mielihyvää. Kuudes rotu päinvastoin on tietoinen arvoasemastaan ja kunnioittavat toistensa vapautta. He hoivaavat itseään erityisesti kasvikunnan tuotteilla. Heidän ideoillaan ja ajatuksillaan on voima kulkea vapaasti kuin ilma ja valo.

 

Sanat "Jos et synny uudelleen", pätevät kuudenteen rotuun. Tuomiopäivän jälkeen ihmiset lopettavat synnintekemisen ja löytävät siveyden. Ilmastomme muutetaan jokapuolella eikä ääri-ilmiöitä enää esiinny. Ilma ja vesi muuttuvat jälleen puhtaaksi. Loiset, parasiitit häviävät. Ihmiset muistavat aiemmat inkarnaationsa ja tuntevat onnea siitä että heidät on viimein vapautettu.

Samaan tapaan kuin pyritään eroon loisista ja kuolleista lehdistä köynnöksessä, kehittyneet olennot toimivat valmistaakseen ihmisiä palvelemaan rakkauden jumalaa. He antavat heille hyvät olosuhteet kasvaa ja kehittyä itsenäisesti. He sanovat: "Älä pelkää, vain vähän aikaa ja kaikki on hyvin. Olet oikealla polulla. Hän joka tahtoo astua Uuteen Kulttuuriin, opiskelkoon, tietoisesti työskennelköön ja valmistautukoon. "

Kiitos veljeyden idealle, maapallosta tulee siunattu paikka. Mutta sitä ennen suuria kärsimyksiä lähetetään tietoisuuden herättämiseksi. Tuhansien vuosien kerääntyneet synnit täytyy lunastaa. Palava aalto korkeuksista osallistuu karman likvidointiin. Vapautusta ei enää voida siirtää. Ihmisyyden täytyy valmistaa itsensä suuriin vaikeuksiin joita ei pääse pakoon ja jotka tuovat lopun egoismille.

Maan alla jotain epätavallista valmistelee itseään. Vallankumous joka on valtava ja täysin uskomaton, tuo luonnossa itsensä julki. Jumala on päättänyt uudelleenpukea maapallon ja niin hän tekee! Se on ajanjakson päätös, uusi järjestys korvaa vanhan. Ja maapallolla hallitsee rakkaus.

****

ALKUPERÄINEN TEKSTI ENGLANNIKSI

 

“During the passage of time, the consciousness of man traversed a very long period of obscurity. This phase which the Hindus call “Kali Yuga“, is on the verge of ending. We find ourselves today at the frontier between two epochs: that of Kali Yuga and that of the New Era that we are entering.

A gradual improvement is already occurring in the thoughts, sentiments and acts of humans, but everybody will soon be subjugated to divine Fire, that will purify and prepare them in regards to the New Era. Thus man will raise himself to a superior degree of consciousness, indispensable to his entrance to the New Life. That is what one understands by “Ascension“.

Some decades will pass before this Fire will come, that will transform the world by bringing it a new moral. This immense wave comes from cosmic space and will inundate the entire earth. All those that attempt to oppose it will be carried off and transferred elsewhere.

Although the inhabitants of this planet do not all find themselves at the same degree of evolution, the new wave will be felt by each one of us. And this transformation will not only touch the Earth, but the ensemble of the entire Cosmos.

The best and only thing that man can do now is to turn towards God and improve himself consciously, to elevate his vibratory level, so as to find himself in harmony with the powerful wave that will soon submerge him.

The Fire of which I speak, that accompanies the new conditions offered to our planet, will rejuvenate, purify, reconstruct everything: the matter will be refined, your hearts will be liberated from anguish, troubles, incertitude, and they will become luminous; everything will be improved, elevated; the thoughts, sentiments and negative acts will be consumed and destroyed.

Your present life is a slavery, a heavy prison. Understand your situation and liberate yourself from it. I tell you this: exit from your prison! It is really sorry to see so much misleading, so much suffering, so much incapacity to understand where one’s true happiness lies.

Everything that is around you will soon collapse and disappear. Nothing will be left of this civilization nor its perversity; the entire earth will be shaken and no trace will be left of this erroneous culture that maintains men under the yoke of ignorance.  Earthquakes are not only mechanical phenomena, their goal is also to awaken the intellect and the heart of humans, so that they liberate themselves from their errors and their follies and that they understand that they are not the only ones in the universe.

Our solar system is now traversing a region of the Cosmos where a constellation that was destroyed left its mark, its dust. This crossing of a contaminated space is a source of poisoning, not only for the inhabitants of the earth, but for all the inhabitants of the other planets of our galaxy. Only the suns are not affected by the influence of this hostile environment. This region is called “the thirteenth zone”; one also calls it “the zone of contradictions”. Our planet was enclosed in this region for thousands of years, but finally we are approaching the exit of this space of darkness and we are on the point of attaining a more spiritual region, where more evolved beings live.

The earth is now following an ascending movement and everyone should force themselves to harmonize with the currents of the ascension. Those who refuse to subjugate themselves to this orientation will lose the advantage of good conditions that are offered in the future to elevate themselves. They will remain behind in evolution and must wait tens of millions of years for the coming of a new ascending wave.

The earth, the solar system, the universe, all are being put in a new direction under the impulsion of Love. Most of you still consider Love as a derisory force, but in reality, it is the greatest of all forces! Money and power continue to be venerated as if the course of your life depended upon it. In the future, all will be subjugated to Love and all will serve it. But it is through suffering and difficulties that the consciousness of man will be awakened.

The terrible predictions of the prophet Daniel written in the bible relate to the epoch that is opening. There will be floods, hurricanes, gigantic fires and earthquakes that will sweep away everything. Blood will flow in abundance. There will be revolutions; terrible explosions will resound in numerous regions of the earth. There where there is earth, water will come, and there where there is water, earth will come. God is Love; yet we are dealing here with a chastisement, a reply by Nature against the crimes perpetrated by man since the night of time against his Mother; the Earth.

After these sufferings, those that will be saved, the elite, will know the Golden Age, harmony and unlimited beauty. Thus keep your peace and your faith when the time comes for suffering and terror, because it is written that not a hair will fall from the head of the just. Don’t be discouraged, simply follow your work of personal perfection.

You have no idea of the grandiose future that awaits you. A New Earth will soon see day. In a few decades the work will be less exacting, and each one will have the time to consecrate spiritual, intellectual and artistic activities. The question of rapport between man and woman will be finally resolved in harmony; each one having the possibility of following their aspirations. The relations of couples will be founded on reciprocal respect and esteem. Humans will voyage through the different planes of space and breakthrough intergalactic space. They will study their functioning and will rapidly be able to know the Divine World, to fusion with the Head of the Universe.

The New Era is that of the sixth race. Your predestination is to prepare yourself for it, to welcome it and to live it. The sixth race will build itself around the idea of Fraternity. There will be no more conflicts of personal interests; the single aspiration of each one will be to conform himself to the Law of Love. The sixth race will be that of Love. A new continent will be formed for it. It will emerge from the Pacific, so that the Most High can finally establish His place on this planet.

The founders of this new civilization, I call them “Brothers of Humanity” or also “Children of Love” They will be unshakeable for the good and they will represent a new type of men. Men will form a family, as a large body, and each people will represent an organ in this body. In the new race, Love will manifest in such a perfect manner, that today’s man can only have a very vague idea.

The earth will remain a terrain favorable to struggle, but the forces of darkness will retreat and the earth will be liberated from them. Humans seeing that there is no other path will engage themselves to the path of the New Life, that of salvation. In their senseless pride, some will, to the end hope to continue on earth a life that the Divine Order condemns, but each one will finish by understanding that the direction of the world doesn’t belong to them.

A new culture will see the light of day, it will rest on three principal foundations: the elevation of woman, the elevation of the meek and humble, and the protection of the rights of man.

The light, the good, and justice will triumph; it is just a question of time. The religions should be purified. Each contains a particle of the Teaching of the Masters of Light, but obscured by the incessant supply of human deviation. All the believers will have to unite and to put themselves in agreement with one principal, that of placing Love as the base of all belief, whatever it may be. Love and Fraternity that is the common base!

The earth will soon be swept by extraordinary rapid waves of Cosmic Electricity. A few decades from now, beings who are bad and lead others astray will not be able to support their intensity. They will thus be absorbed by Cosmic Fire that will consume the bad that they possess. Then they will repent because it is written that “each flesh shall glorify God”.

Our mother, the earth, will get rid of men that don’t accept the New Life. She will reject them like damaged fruit. They will soon not be able to reincarnate on this planet; criminals included. Only those that possess Love in them will remain.

(In5D note: This is similar to what Dolores Cannon talks about when she says that some may be left behind. For more on this, see 5d Earth: Will Some People Get Left Behind?)

There is not any place on earth that is not dirtied with human or animal blood; she must therefore submit to a purification. And it is for this that certain continents will be immersed while others will surface. Men do not suspect to what dangers they are menaced by. They continue to pursue futile objectives and to seek pleasure. On the contrary those of the sixth race will be conscious of the dignity of their role and respectful of each one’s liberty. They will nourish themselves exclusively from products of the vegetal realm. Their ideas will have the power to circulate freely as the air and light of our days.

The words “If you are not born again.” apply to the sixth race. Read Chapter 60 of Isaiah it relates to the coming of the sixth race the Race of Love.

After the Tribulations, men will cease to sin and will find again the path of virtue. The climate of our planet will be moderated everywhere and brutal variations will no longer exist. The air will once again become pure, the same for water. The parasites will disappear. Men will remember their previous incarnations and they will feel the pleasure of noticing that they are finally liberated from their previous condition.

In the same manner that one gets rid of the parasites and dead leaves on the vine, so act the evolved Beings to prepare men to serve the God of Love. They give to them good conditions to grow and to develop themselves, and to those that want to listen to them, they say: “Do not be afraid! Still a little more time and everything will be all right; you are on the good path. May he that wants to enter in the New Culture study, consciously work and prepare.”

Thanks to the idea of Fraternity, the earth will become a blessed place, and that will not wait. But before, great sufferings will be sent to awaken the consciousness. Sins accumulated for thousands of years must be redeemed. The ardent wave emanating from On High will contribute in liquidating the karma of peoples.

The liberation can no longer be postponed. Humanity must prepare itself for great trials that are inescapable and are coming to bring an end to egoism.

Under the earth, something extraordinary is preparing itself. A revolution that is grandiose and completely inconceivable will manifest itself soon in nature. God has decided to redress the earth, and He will do it!

It is the end of an epoch; a new order will substitute the old, an order in which Love will reign on earth.”