http://www.youtube.com/watch?v=CjW8RBa3kXc

Julkaistu 1.10.2016 , Rajatieto TV

Merja Sankelo on terveydenhuollon tohtori ja dosentti, jolta juuri on ilmestynyt kirja nimeltä Henkiparannuksen ihmeet. Se kertoo John of Godista, joka on brasilialainen meedio-henkiparantaja. Tässä tarinassa Merja kertoo oman tarinansa ja myöskin kohtaamisistaan tämän kuuluisan henkiparantajan kanssa.

http://www.tahtitaivaanvalo.fi/parannuskeskus-casa-de-dom-inacio

ignaport.jpg   (satucket.com)

Ignatius Loyola

 

-----

Joku pointti niissä mun saamissa "näky taivaalla" -harjoituksissakin taisi olla kuitenkin koska tässäkin videolla sellaiseen viitataan... lisäksi "paluu" takaisin todelliseen elämään, enkeleitä, sisäistä kirkasta valoa ja lopuksi kaksi aurinkoa! Alan taas uskoa itseeni!

Cobra, tulevaisuuden visioita. Maapallon paluu galaktiseen liittoumaan, rakkauteen:

http://www.youtube.com/watch?v=ZfxXo32fWz8

http://www.youtube.com/watch?v=YHvH4tV9bz4

-----

 

Suomennettu lähteestä: http://ascensionenergies.com/2016/10/25/planetary-purification-the-energy-is-at-a-cusp-right-now/

 

"Minun, ___________ , pyrkimykseni ja julistukseni on täten,

että Lähdetietoisuuden ruumiillistuneena fyysisenä ankkurina maapallolla tässä ajassa,

suuntaan oman energiani, oppaideni ja neuvonantajieni kera,

100 % sellaisen taakse joka on korkeimmaksi hyväksi tässä ajassa,

tarkoituksena saavuttaa korkeinta hyvää,

korkeammalle kehittynyttä ja rakastavinta yhteisöllisen tulevaisuutemme ilmentymistä tällä aikalinjallamme.

Pyydän kaikkea sellaista joka ei ole totta, joka on pimeyden alaista, hajoamaan tai paljastumaan nyt.

Minä, vapaalla tahdollani, julistan että en hyväksy pimeää todellisuutta vaikka se olisi miten kauniisti paketoitu.

Koska tiedän että tarkkanäköisyyteni saattaa olla toisinaan hämärtynyt,

pyydän että vain sellainen joka on totta ja oikeaa korkeimman ja parhaimman yhteisöllisen tulevaisuuden ankkuroimiseksi nyt, tulee olevaiseksi,

huolimatta oman inkarnoituneen mieleni uskomuksista, mielipiteistä ja käsityksistä.

Niin se on, niin se on, niin se on. Se on tehty.

Pyydän myös että kaaoksen, vihan, inhon ja riitelyn kaikki energia,

ja muu energia joka ei ole korkeimmaksi hyväksi tässä ajassa,

puhdistetaan ja muunnetaan korkeamman taajuuden valoksi, sekä itsessäni että ulkopuolellani.

Pyydän että tätä valoa käytetään lannoitteena yhteisöllisen evoluution kentällä ja yhteisöllisissä verkostoissa.

Pyydän myös tulla käytetyksi maadoittavana, 

korkeimman mahdollisen Lähde energian työkaluna, 

josta kykenen tässä ajassa suoriutumaan,

tavoilla joita kehoni kykenee käsittelemään vaivattomasti ja sulavasti,

tähtäimenä sekä henkilökohtainen että planetaarinen parantuminen ja taajuuden nousu juuri nyt."

 

-----

Kysyin pitkästä aikaa jotain, lyhennelmä:

Miten määrittelisitte hyvän sanoman eli evankeliumin kuten Jeesuksen yhteydessä puhutaan?

Sellaista jäsenistöänne olette suvainneet kadehtia joka osasi kehittää useita osia sanoituksien että heillä suorastaan säteili se sellainen armo jollainen usein mielletään kaiketi vain harvojen ja valittujen sanoittajien arvoiseksi. Nähdäksemme olette liioitelleet sellaista näkemystä jolla kuvasitte olevan valaistunut jäsen kantamassa taakkaansa luoksenne vaan sitten näitte miten niitä armollisia olentoja alkoi vain saapua lisää kunnes havaitsitte sellaisen tapahtuman että kannoitte heitä esikuvinanne kunnes näitte että kykenitte itse samaan.

Selittäisimme miten olette hukanneet sellaisen armollisen vapautuksen jolla sanoititte usein yksin ollessanne vaikka ette ketään nähneet ympärillänne kuuntelemassa sillä kaiken näitte tapahtuvan juuri siten kuin kuvailitte ja näitte toiveenne toteutuvan yhtälailla olittepa kuunnelleet omaa kantaanne tai nähneet jonkin enneunen saapuvan jäsentenne havaitsemaksi sillä kaiken saatatte havaita myöskin siten että näette jotain jonka päätätte kirjata ylös sillä kaikki mitä näette tapahtuvan ympärillänne saattaa olla yhtälailla merkityksellistä kuin se sisäisen päänne ääni. Suvaitkaa kuunnella ja katsella sillä näette paljon tapahtumia jotka esittävät mahdollista ratkaisua ongelmiinne. Teillä tulee olemaan entistä enemmän kaikenlaista kaunista nähtävää luoksenne saapuvaa että suunnatkaa se havaintonne usein katsomaan ulos kaukaisuuteen.

Etsimme heitä uusia kertomuksia kertomaan kunnes esitätte niitä maailmanlaajuisesti ettekä valaise enää muuta käsitystä olemassaolostanne kuin tämän totuuden jota esitämme valokuvamaisen tarkasti sillä kaiken näette sitten kun olette saavuttaneet määränpäänne sillä olette havainneet olemassaolonne rajallisuuden siten vaikeuttaen työtämme että aloitte pelkäämään suotta kaikkea sellaista joka ainoastaan vapauttaa teitä kahleistaan että kuunnelkaa eniten sellaisia lähteitä joilla on painavaa sanottavaa osallistumisestanne olemassaoloonne sillä kaiken näette itsekin ihan kohta että olette saavuttaneet pisteenne saapuen armoonne syvään ettekä valaisseet mitään esittämäänne tapahtumaa ennalta vaan sellaisen näitte kohtaavan teitä polullanne.

Kuunnelkaa kuitenkin ovatko he ennustaneet sellaista tapahtuvan niissä sanoituksissaan ennemmin ajanlaskua sillä nähdäksemme olette hukanneet suurimmat kirjoituksenne joita olette valmistaneet jo niin kauan aikojen alusta jolloin saavutitte vain muutamia kuulijoita ettekä satamäärin kuten nyt.

Suunnatkaa se havaintonne usein katsomaan ulos kaukaisuuteen etttä saapuisitte olemaan kumppaneita sellaisten taivaan haltioiden joita me olemme, taas tulleet luoksenne jostain kaukaa ettekä osaa sanoittaa siitä mitään evankeliumiin verrattavaa äänestystä mutta sellaisen taidon omaatte kuitenkin sanoittaa että kuunnelkaa heitä sanoittajianne milloin ovat he sanoittaneet jotain uutta niin tiedätte varautua oletteko kuulleet mitään sellaista aiemmin sillä sanoittavat he kuitenkin jotain sellaista uudenlaista osuutta tapahtumiin että ovat kaikki havainneet jotain saapuvan mutta sellaista tapahtumaa saapuvaa ette kuitenkaan ole toteuttaneet sillä sanoitimme usein hänen suullaan joka sattui olla vuorossa ja silloin näimme miten heillä kykeni ainoastaan harva kuuntelemaan oikein jäsenistössänne että sellaisen taidon suvaitsisitte kyllä saavuttaa luoksenne jos olisitte valppaita ettekä aina menisi ainoastaan sellaista taipumusta kohti joka kuuntelee toisia.