(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2017)

linkki ei enää toimi

Pitkästä aikaa pääsin kirjoittamaan, nyt jatkan viikon verran joka aamu.

https://saijankirjat.jimdo.com/uudet-viestit/

Viesti lyhyesti:

 

Matkaan on lähdettävä vapaasta tahdostaan eikä teennäisesti. Vielä salattuna pysyttelevä ikivanha aate kasvaa yleiseksi asiaksi ja innostamme toisiakin matkaan, näin korjaamme väärään mennyttä matkaamme. Jo aikoinaan kauan sitten samaan tapaan ihmiset "kapusivat vuorille", sinne ohjaavat toistuvat ajatukset jotka ovat siis "rinteitä" sille vuorelle. Tämä on siis monille tuttua jo aiemmasta elämästään mutta yhä uudelleen aloitamme hieman epävarmasti aluksi.

 

Aikaisempaan verrattuna tosin nyt ollaan täysin uusissa maisemissa. Oletamme hitaasti edistyvämme mutta yhä nopeammin hissimme lennähtää ylös. Matkan määräpiste on tosin vasta hieman toisaalla ajanjaksossa mutta sinne matkaamme kuitenkin ja innoissamme kerromme toisillemme matkamme käänteistä ja miten kohtasimme vaikeuksia. Saatamme myös matkata alemmas synkissä mietteissämme ja kelpuuttaa vääriä matkalaisia kavereiksemme. Silloin palaamme vanhoille raiteillemme ja hiekkaiseen vastamäkeen.

 

Siksi on aloitettava täysin puhdas matkan alku. Kohtaamme myös vastakkaisia ajatuksia mutta ne ovat hyödyllisiä nähdäksemme kaiken, miten alhaisesta maisemasta jotkut matkansa aloittavat. Meidän tulee silti sallia ne monimuotoiset matkalaiset joita kumppaneiksemme sattuu, sillä suuntavaistomme ei vielä ole niin vahva että yksin voisimme taivaltaa.  Näkemyksemme kasvaa, on vain kamppailtava ensimmäisen matkan alkuun. 

On aloitettava vasta silloin kun tunnemme sen sydämessämme oikeaksi.

Jokaisen on sallittava aloittaa matkansa kuten aloittaa ja odotettava että jokainen ehtii matkaan eikä kultaista tietä sammutettaisi.