"Viime kuukausina on ollut suuria muutoksia aikalinjoissa ja merkittäviä muutoksia planetaarisen vapauttamisen suunnitelmaan. Paljastan tässä sen verran kuin on mahdollista.

Toukokuussa siirryimme beta -aikalinjasta gamma -aikalinjaan. Uusi aikalinja vaatii valojoukkojen suoraa fyysistä yhteyttä maanpinnan valotyöntekijöihin, mahdollisimman pian niin että ei laukaista toplet -pommeja. Ennen Tapahtumaa joihinkin valotyöntekijöihin otetaan fyysisesti kontaktia Pleiadilaisten puolelta protokollan mukaan ja toinen pieni valotyöntekijöiden ryhmä saatetaan hyväksyä Vastustukseen protokollien mukaan. Jonkin aikaa virallisen ryhmän jälkeen toinen ryhmä siis hyväksytään Vastustukseen ja he voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Tätä toista ryhmää ei integroida Vastustuksen yhteisöön vaan heille valmistellaan erityinen asuinpaikka tietyssä kohteessa maan alla.

Tietyllä hetkellä Vastustuksen agentit saattavat muodostaa fyysisiä kontakteja tiettyihin valotyöntekijöihin ja tarjota apua. Fyysiseen kontaktiin saakka, maanpinnan yhteiskunta jatkaa romahdustaan täysin termodynamiikan toisen lain mukaan, joka osoittaa että suljetun järjestelmän entropia kasvaa aina. https://fi.wikipedia.org/wiki/Entropia

Tämä maanpinnan yhteiskunnan romahdus on saavuttanut pisteen että monien valotyöntekijöiden kehot eivät enää kykene käsittelemään tilannetta, vaan romahtavat myöskin. On monia omituisia sairauksia, kehon toiminnan vajautta, sydänkohtauksia (joita avustetaan suunnatuilla energia-aseilla) ja epätavallisia kuolemanrajakokemuksia.

Valojoukkojen täytyy ymmärtää että ilman fyysistä yhteyttä maanpinnan romahdus saavuttaa pian peruuttamattoman tason, joten heidän täytyy ottaa joitakin riskejä ja käyttää vapaata tahtoaan sekä fyysisesti puuttua asiaan.

Maanpinnan väestön tahto tässä asiassa on hyvin selvä. (linkit)

Kunnes fyysinen puuttuminen tapahtuu, valotyöntekijöiden tulee pidellä valoverkkoa

 

a) rakentamalla Cintamani verkostoa (kivi jonka saa tilata Cobran sivuilta ja haudataan maahan)

b) rakentamalla Tachyon -kammioiden verkostoa

c) rakentamalla sieluryhmä yhteyden verkostoa

d) rakentamalla fyysisiä ruususisarten ryhmiä

e) valmistautuen fyysiseen kontaktiin valojoukkojen kanssa sisäisen ohjauksen varassa

f) pidättäytymällä henkilöiden välisiltä konflikteilta valiten olla ei-reagoiva sekä ottaa tietoisen positiivisen otteen reagoimisen sijaan.

 
Victory of the Light!"
 
Suomensin lähteestä: http://2012portal.blogspot.com/