"DreamWalker Death® -saattaja ei ole neuvonantaja, ei saarnaaja, eikä ohjaile minne suuntaan kuolevan tulee lähteä, vaan he itse käyvät tutkimassa mitä haluavat ja lähtevät sitten omatoimisesti oikeaan suuntaan." Saattaja on vain tasapainottamassa, joko läheistään tai siitä maksavaa asiakasta, tai jopa lemmikkejään.

DreamWalker™ -menetelmää käytettiin alunperin Atlantiksella, sitten Egyptissä. Jotkut alkuperäiskulttuurien jäsenet käyttävät yhä saattaja -menetelmää.

"Opitaan miten toimia häiriintymättä ensimmäisellä maapallon läheisellä, valtavan kokoisella tasolla, johon kuuluu haamuhenkiä jotka ovat päättäneet jäädä sinne. Seuraavaksi kuljetaan puhtaiden kristallisten luomistasojen läpi, upouuteen uudistumisen ja vapautumisen paikkaan joka sijaitsee kaukana massatietoisuuden raskaiden energioiden ja pelkojen ulottumattomissa."

Adamus: "Kun planeetta kehittyy, muutamme kuoleman syvintä luonnetta ja se muuttaa elämän syvintä luonnetta itsessään." Eli kun kehitymme tietoisuuden evoluutiossamme ja ymmärrämme mitä kuolema on, ymmärrämme mitä elämä on.

https://store.crimsoncircle.com/dreamwalker-death-2020-september-25-27-2020.html

https://youtu.be/3GWuENd2iww

https://uskonnot.fi/yhteiso/suomen-crimson-circle/

 

Seuraava ei liity Dreamwalkiin, vaan uuteen Amerikassa käytössä olevaan kuoleman järjestelyyn kokonaisuutena. Mutta tähän olisi yhdistettävissä myös saattaminen. Saat itse päättää missä haluat kuolla, miltä haluat näyttää, mitä musiikkia haluat, haluatko humoristista vai harrasta tunnelmaa viimeisiksi päiviksi. He järjestävät myös kuoleman jälkeistä lastenhoitoa, kauppa-ostoksia, laskujen maksua, asioiden järjestelyä, yms helpottamaan surevien omaisten taakkaa.

"Doulat yleensä avustavat synnytyksessä, mutta nykyään on tarjolla erilaista tukea auttamaan elämän toisessa suuressa siirtymässä. Kuolevat ja heidän läheisensä palkkaavat kuoleman-doulia koordinoimaan elämän päätepisteen hoitoa, valvomista, suunnittelemaan hautajaisia ja tarjoamaan sympaattista erillistä korvaa."

Kun läheisillä on meneillään suuri surutyö, heidän tulisi saada oma rauha käsitellä asia. Sen sijaan että surua peiteltäisiin, doulat kannustavat kertomaan siitä.

 https://nypost.com/2017/12/06/people-are-hiring-doulas-to-help-them-die/