http://www.luxonia.com/viestit/25-muita-kirjoittajia/6034-18112016-rajiv-parti-laeaekaeri-vannoo-naehneensae-vilauksen-helvetistae

"Lääkäri Partin isä ilmestyi näkyviin näyttäen nuoremmalta kuin kuollessaan 20 vuotta aiemmin. Ja viisaammalta. Hän ohjasi Partin pois helvetistä tunnelin läpi. Lääkäri todisti kaksi entistä elämäänsä joista kumpikin antoivat ymmärrystä ongelmiin joista hän kärsi nyt. Hän kulki läpi toisen tunnelin jossa häntä tervehtivät suojelusenkelit luvaten aina kulkea hänen kanssaan. He ohjasivat hänet valo olennon luokse joka näytti kirkkaammalta kuin tuhat aurinkoa. Tämän olennon luona hän sai elämäänsä uuden suunnan, auttaa ihmisiä taistelemaan sielun sairauksia vastaan - samoja joita hänellä itsellään oli.

Valo muutti hänet, hän irtisanoutui työstään johtavana anestesialääkärinä ja aloitti oman elämäntehtävänsä. "Tunsin lähteen voiman, oman sydämeni kutsun. Jumalallisen valo olennon ohjeet olivat elävänä mielessäni. Minun täytyi seurata dharmaani ja auttaa ihmisiä sielun sairauksissa."

 

parti.jpg

"Se oli kuin 1000 aurinkoa samaan aikaan mutta miellyttävää, se oli rakkaus. Kutsun sitä kosmiseksi rauhaksi."

Joulupäivänä 2010, kirjasta "Dying to wake up ":

"Rentouduin ja katselin täysin hämmästyneenä, kun kirurgit ja hoitajat työstivät kehoani. samaan aikaan näin äitini ja sisareni istumassa sohvalla perheeni kotona, tuhansien mailien päässä New Delhissä, missä kasvoin. Näkymä oli elävä ja yksityiskohtainen. Sisarellani oli yllään siniset farkut ja punainen neulepusero ja äidilläni vihreä sari ja neulepusero.
 Huomasin nyt, että olimme kävelleet suoraan tunneliin. Se oli pian täynnä ihmisiä, joiden tiesin olevan esi-isiäni, ja he ojensivat kätensä toivottamaan tervetulleeksi. Tunnistin isoisäni, joka antoi minulle katseen, joka oli silkkaa iloa: "Rakkaus on tärkein asia, mitä on", hän sanoi minulle. Sitten hän ja isäni vain haihtuivat pois.
 
Olin nyt tunnelin puolivälissä. Ja silloin näin selonteon elämästäni, jossa koin uudestaan yksityiskohtaisesti kaikki hyvät asiat, joita oli tapahtunut lapsuudessani – mm. sisareni antamassa minulle makeisia ja lämmin tunne kääriytymisestä äitini rakkauteen.
 
Taaskin telepaattinen viesti tuli tyhjästä: "Yksinkertaiset hetket ovat tärkeimpiä. Kaikki hetket ovat muistoja ja oppitunteja. Ne kaikki rakentavat sen ihmisen, joka olet."
 
Lähestyin nyt tunnelin päätä, jossa valo loisti kirkkaammin kuin tuhat aurinkoa. Tunsin sen vetävän minua painottomasti puoleensa, mutten tuntenut pelkoa.
 
Kuitenkin ennen kuin saavutin tuon valon, kaksi enkelimuotoa ilmestyi tunneliin. Huokuen voimakasta energiaa leijuessaan yläpuolellani, ne esittäytyivät suojelijoikseni – arkkienkelit Mikael ja Rafael. Olen hindu, joten vasta myöhemmin opin, että pyhä Rafael on parantajien enkeli ja pyhä Mikael on ihmisten suojelija ja enkeli, joka avaa ovia.
 Kummallakin arkkienkelillä oli ihmismuoto, kuitenkin ne hohtivat valoa ja olivat läpikuultavia. Mikaelilla oli sininen sävy ja pitkät hiukset, Rafael oli vihertävä ja sillä oli lakki.


 "Valaistuminen tulee kun ihminen oivaltaa, että rakkautta on kaikkialla ja se on ainoa asia, jolla on merkitystä. Kuitenkaan useimmat ihmiset eivät oivalla tätä, ennen kuin lähtevät Maasta." Arkkienkeli Mikael

Toivuttuaan tohtori Parti irtisanoutui johtavan nukutuslääkärin tehtävästä Bakersfieldin sydänsairaalassa Kaliforniassa – kollegojensa suureksi hämmennykseksi – hankkiutui eroon kaikista kalliista autoistaan ja myi kartanonsa ja muutti puolta pienempään taloon. Perusti uuden praktiikan, jossa parannetaan ihmisiä meditoinnin ja muiden vaihtoehtomenetelmien avulla."

http://drrajivparti.com/about/

 

PS. Oma kirjani ilmestyy parin viikon sisällä, siitä olen jo lähettänyt toimeksiannon BoD:ille. Ekat osat e-kirjana ja katson sitten kannattaako niitä koota myös paksummaksi perusmallin kirjaksi... E-kirjan ostohinta vain 3,99 ja senkin voi lainata e-kirjakaupasta.