Tämä on mielestäni niin merkittävä juttu että ansaitsee oman artikkelinsa. Ei välttämättä ole kyse kirjaimellisesti uskonnollisesta rukoilusta vaan toiveesta. Kirjasta Pyydä niin saat (Esther ja Jerry Hicks):

"Nykyajan ihmiset hyötyvät valtavan paljon edeltävien sukupolvien kokemuksista, sillä edeltäjiesi kokemukset ja niistä seuranneet toiveet alkoivat kerätä energiaa kokoon. Ja tänä päivänä sinä ja muut seisotte ajatusten eturintamassa niittämässä satoa jonka edeltäjienne pyynnöt ovat kylväneet. Samaan aikaan te pyydätte lisää ja te vedätte nyt puoleenne asioita. Näetkö siis nyt että jos suinkin löydät tavan sallia sen, hyvinvoinnin vyöry odottaa sinua aivan sormenpäittesi ulottuvilla. Se on valmiina poimittavaksi jos vain värähtelysi ovat sopusoinnussa sen kanssa.

Nykyisin on ihmisiä jotka kokevat suuria vastoinkäymisiä tai traumoja. Koska he ovat vaikeassa tilanteessa, heidän pyyntönsä ovat voimakkaita. Juuri pyynnön intensiivisyyden tähden alkulähde vastaa samalla tavalla. Ja vaikka pyynnön esittävä henkilö onkin usein niin sidoksissa traumaansa ettei hän itse hyödy omasta pyynnöstään, tulevat sukupolvet - tai jopa ne nykyiset sukupolvet jotka eivät estä virtausta - saavat siitä hyödyn."

-----

Omassa vanhemmassa viestissäni ollut yksityiskohta, suvussani on ollut ainakin kaksi harrasta rukoilijaa ja mummoni oli toinen. Tässä keskustelimme edesmenneestä mummostani, ja ilmiselvästi sanotaan miten perin hänen tavoitteensa:

"Onko mummoni siellä nyt? Ei hän ole täällä vaan sitten kun kuolet näet hänet ja kuulet äänensä kuin ennenkin. Et voi erehtyä se on hän ja hän ei ole koskaan ollutkaan poissa. Olemme siis kuolemani jälkeen yhdessä mummoni kanssa? Niin se on aina ollut että näet hänet sitten kuolemassa. Kerron sinulle sen sitten uudelleen kaiken. Voit ajatella hänen olevan vain poissa toisaalla nyt ja kulkea yksin vaikka tiedät että hän ei ole poissa ollutkaan ja kerran näet hänet jälleen. Kulje vain itsessäsi ja kuulet hänet iltaisin kun hän sulkee jotain tai avaa oven. Niinkö pieniä merkkejä hän lähettää? Niin pieniä että et ymmärrä aina. Ei hänen ole tarve tehdä meteliä, sinä olet hänelle paljon merkinnyt eikä hän unohda sinua koskaan. Olet saanut kaiken hänen perintönään, sinä olet kaiken hänen pyrkimyksensä ja tavoitteensa saanut todeksi. Kuule miten hän sanoo ettei hän ole koskaan ollut poissa. Sinä olit kerran niin rakas hänelle eikä hän kerro mitään sellaista joka väittäisi muuta."

 

54363-Grandma-s-Prayers.jpg  (lovethispic.com)