Gaylord Nelson sanoi: "Suurin testi ihmisen omalletunnolle saattaa olla halukkuus uhrata tänään jotakin tuleville sukupolville joiden kiitoksia emme kuule."

 

Mielenkiintoista miettiä tätä. Sukupolvet menevät niin nopeasti että oma aikamme on vain pieni hetki.

 

*

 

https://fractalenlightenment.com/30935/issues/7-ways-to-remain-unexceptionally-ordinary

Kunpa yhden päivän ajan ihmiset törmäisivät kaikkialla tällaisiin seteleihin: "Mene naimisiin ja lisäänny. Ei itsenäistä ajatusta. Tottele. Kuluta. Tarvitset tämän. Osta. Nuku 8 tuntia, työskentele 8 tuntia, leiki 8 tuntia. Älä arvostele auktoriteetteja. Mukaudu. TÄMÄ ON JUMALASI."

this-is-your-god-marry-and-reproduce-mon

"Miten pysytellä mahdollisimman TAVALLISENA.

1. Pelkää muutosta. Älä ole haavoittuvainen, ole kova. Tieto lisää tuskaa. Istu nojatuoliin, avaa kalja. Unohda maailman vääryydet.

2. Älä kyseenalaista auktoriteetteja. Uudet ideat vain toisivat muutosta ja elämä on hyvä näin. "Näin asiat vain ovat." Ole häpeämättömän isänmaallinen.

3. Raha on kaikki. Rahoita mahdollisimman monia asioita, käytä lukuisia luottokortteja. Pyöritä niin monia laskuja kuin mahdollista, asuntovelkaa, autovelkaa. Pidä huolta että maksat kaiken takaisin mahdollisimman hitaasti. Ollakseen oikeanlainen yhteisön jäsen, on palvottava rahaa, palvottava rikkaita ihmisiä. Ehkä itsekin saat vielä ostaa tiesi onneen, kuka tietää!

4. Hanki tavanomainen työ kuten muutkin, sen täytyy olla "varma" työpaikka loppuiäksesi vaikka saattaisitkin vihata sitä ja tylsistyä kuoliaaksi. 

5. Älä matkusta. Pelkää kaikkia rajan takana olevia ihmisiä, kummallisia kulttuureja. 

6. Ole perinteikäs. Käy kirkossa, maksa veroja, ota vakuutus. Käy koulua vain velvollisuudesta, älä oppiaksesi jotain.

7. Pidä järjestelmää yllä kaikin keinoin. Tämä on tärkein, koska jos emme pidä järjestelmää yllä, seuraa muutoksia. Ja tuntematon asia on pelottava."

 

*

 

Tämä osui hyvin: http://www.luxonia.com/viestit/59-brenda-hoffman/7030-3072018-suhteiden-vaelillae-pyraehtelyae

"Monet teistä ovat yksinäisiä. Ei siksi, että olette oikeasti yksin, vaan koska ette astuneet sosiaalisten rajojen ulkopuolelle aiemmissa maaelämissänne. Niinpä odotatte hyväksyntää, jota ei koskaan tule. Nimittäin olette siirtymässä kapinallisstatukseen, jota vaaditaan ainutlaatuiselta olennolta. Aikanaan tuota kapinallisnimikettä kunnioitetaan, mutta ei vielä.

Olette syvemmällä sydämessänne, kuin ajattelitte mahdolliseksi muutama päivä sitten. Ette tarvitse enää toisia kertomaan, kuka on oikea teille – te vain tiedätte sen. Sanoista tulee tarpeettomia, sillä alatte tuntea sanojen yli.
Yksinäisyytenne on lyhytaikaista, sillä olette lisänneet ilo-nappulan olemukseenne ja se vetää puoleensa samanlaisia sieluja. 
olette nyt niin fokusoitunut omaan polkuunne, ettei mikään tai kukaan ei ole tärkeämpi teille. Tällainen toteamus luultavasti pelottaa teitä, sillä olette jo yksinäinen ja haluatte jotain vakautta olemiseenne, jotain kuulumista Maahan rakastavalla tavalla.

Nyt tapahtuva muutos ei paikallista rakkauttanne tai kykyjänne, vaan laajentaa ne globaaleiksi. Tämä käsitys saattaa tuntua pelottavalta nyt, mutta sitten kun olette sisältä ohjattujen toimien täydessä vauhdissa, toimitte ilon kera, kun pyrähdätte kokemuksesta toiseen käyttäen eri taitoja, aikapuitteita, ulottuvuuksia ja ominaisuuksia.

Ette ole seisoo-kuin-tikku-paskassa -persoonallisuus. Osa 3D-ilonpuutettanne oli tarve sopia pikkuruiseen pitäisi-laatikkoon. Nyt lennätte uusiin seikkailuihin ja yhteyksiin päivittäin tai unitilassanne.

Kenties sen tietäminen, että te ette enää muodosta syviä ja kestäviä suhteita, on pelottava ajatus, sillä niissä olette roikkuneet kiinni maaelämissänne. Energianne on nyt ohjattu siihen, mikä antaa teille iloa. Vaikka se merkitsee ehkä harvoja kestäviä suhteita, teidät on suunniteltu seikkailuun ja rakkauteen – mitä löydätte katsoessanne sisälle. 
Etsitte nyt muita samanluonteisia. Ei täydentämään itseänne, kuten 3D:ssä, vaan työntämään teitä pidemmälle omalla polullanne. Nuo yhteydet ovat voimakkaampia, mutta lyhytaikaisia, sillä fokusoidutte kumpikin uuden "sinun" tarpeisiin, 3D-tarpeiden sijasta.

Muutatte Maata. Sitä ei voi tapahtua, jos rajoitatte elämänne muutamaan ihmiseen, jotka ovat aina olleet elämässänne."

 

*

 

Tekoälystä: "Kun järki ja ajattelu menettävät otettaan, valheet korvaavat helposti totuuden. Kovaääninen puhe, retoriikka ja kuvakkeet korvaavat kirjallisen, punnitun päättelyn sekä diktaattorit demokratian.

Katsokaa ympärillenne ja kysykää: mahtaako tästä olla jo merkkejä? Katsokaa internetiä. Katsokaa Trumpia ja Putinia. Katsokaa Kiinaa. Katsokaa Amerikkaa ja eurooppalaista uusnationalismia.

Suuri tuuli on nousemassa. Ihmisen maailma on muuttumassa – ehkä eniten sitten teollistumisen. Jospa vain tietäisimme, miten siihen voi varautua.

Kari Enqvist"   lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10318808

 

*

 

Schumannin resonanssi on tehnyt taas pienoisen piikin viimeviikolla. "Amplitudit muuttuvat isommiksi kun ionosfäärin plasma kiihtyy. Tätä tapahtuu auringon aktiviteetin ja ukkosten johdosta, plasma aseiden ja HAARP:in  käytöstä, nykyään myös siitä kun Valojoukot puhdistavat plasma anomaliaa." (disclosurenews)

http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg

 

*

 

https://fractalenlightenment.com/35900/life/man-is-god-asleep-god-is-man-awake

"On liian helppoa pysyä nukkumassa, vajota apatiaan. Mutta on eräs tapa vetää tämä kiemurteleva mato luolastaan jonne se on kaivautunut ja antaa sille siivet. On tapa olla sankari, huolimatta oman sisäisen uhrimielemme pelokkuudesta. On ymmärrettävä että olemme hyvin nuori ja ymmällämme oleva laji, muuten niin muinaisessa ja hienoviritteisessä maailmassa. 

On ok olla epätäydellinen ja tehdä virheitä. Epäonnistuminen on vain yksi astinlauta.

Ihmisen ja jumalan välillä on verho. Kuten Rumi sanoi: "Ego on verho ihmisen ja jumalan välillä." Ego on siis tärkeä työkalu kohti valaistumista. 

Muuntautuminen vaatii mielikuvitusta, luovaa ajattelua muuttuessamme kosmoksen uhrista itse kosmokseksi. Ikuisiksi, kaikkeen yhteydessä olevaksi.

Jumala on herännyt ihminen kun kuolema on elämän opettaja, tuskasta tulee anteeksiannon opettaja, kun toivottomuus muutetaan seikkailuksi, On ihan yhtä oikein olla piilotteleva mato, kuin jumaluuteen syttynyt ihminen, se on aina kumpaakin. Sisäänhengitys ja uloshengitys. 

Rumi: "Ole säälimätön etsinnässäsi, sillä olet itse se mitä etsit."