Wau! Täällä paukkui seinä kannustamisen merkiksi kun suomensin tätä, haha. Ymmärsin myös nyt miksi on kaipuu erämaahan ja paljon muutakin... lukekaas!

 

http://www.newmessage.org/greater-community-world-campaign

 

SUURYHTEISÖ (Greater Community, Marshall Vian Summers)

"Maailman täytyy tiedostaa että ihmiskunta sulautuu universumin älykkään elämän Suur Yhteisöön. Maailman täytyy tiedostaa uusi väliintulo jota tapahtuu nyt. Uusi kirja "Revelation The Greater Community" esittää täydellisen mahdollisuuden nostaa tätä tietoisuuden tasoa. 

 

Suuryhteisö esittää mullistavan opetusten setin valmistaakseen ihmisiä kaikkialla suureen muutokseen ja tarjotakseen selvän ja korruptoimattoman totuuden kontaktin todellisuudesta.

Kampanjassa on mahdollista työskennellä yhdessä Viestintuojan ja Yhteisön kanssa että saavutettaisiin satoja tuhansia ihmisiä.

Tarkoituksena:

  • • Herättää ihmiset kaikkialla väliintulosta jota tapahtuu.
  • • Tarjota Suur Yhteisö tietoisuutta, opetusta ja näkökulmaa.
  • • Saattaa tulevaisuutemme valmistelut saataville.
  •  

Kun miljoonat ihmiset katselevat taivaalle todistaakseen auringonpimennystä 21.8, kokien maailmamme suhteen aurinkoomme ja aurinkokuntaamme, paljastuskirja ihmiskunnan suhteesta Suuryhteisöön julkaistaan. Tarvitsemme apuasi tuodaksemme opastusta ja tietoisuutta niin monille ihmisille kuin mahdollista.

 

Kirja luettavissa 21.8 ilmaiseksi täällä:

"Kirja uudesta Jumalan viestistä. Kontakti universumin älykkään elämän kanssa, kuten se on paljastettu Marshall Vian Summersille."

http://www.newmessage.org/the-message/volume-1/greater-community

 

Kuka on kontaktihenkilö Marshall?  http://www.newmessage.org/fi/kuka-on-marshall-vian-summers/

 

"Marshall Vian Summers on antanut viimeiset 31 vuotta elämästään Jumalan uuden Sanoman vastaanottamiseen ja sen opettamiseen kaikessa hiljaisuudessa.

Suurimman osan vuodesta hän työskentelee Yhdysvaltain Kalliovuorilla, jossa hän asuu eristäytyneenä perheensä ja lähimpien kumppaniensa ympäröimänä.

Silloin harvoin kun Marshall matkustaa, hän lähtee muualle Yhdysvaltoihin tai ulkomaille kertoakseen tähän uuteen Sanomaan liittyvästä varoituksesta, siunauksesta ja valmistelusta.

 

Yliopistosta valmistumisen jälkeen hänestä tuli sokeiden lasten opettaja. Tuona aikana hän alkoi kokea sisäisen Äänen,  johon hän alkoi luottaa ohjaamaan häntä työssään. Hän sai tunnustusta lahjoistaan alalla ja hänelle tarjottiin  mahdollisuutta tehdä tästä elämäntyönsä. Mutta sisäinen Ääni kehotti kieltäytymään tästä ja lähtemään jälleen kuukausiksi erämaihin. Tämän tutkiskelun ja luopumisen ajan jälkeen hän palasi ihmisten maailmaan ja kulttuuriin ja alkoi opettaa Itsetietämyksen (Self Knowledge) perusteita, mitä hän teki seitsemän vuoden ajan.

 

Vuonna 1982, 33-vuoden iässä, hänellä oli suora kohtaaminen Näkymättömien kanssa, eli sen Enkelien läsnäolon kanssa, joka oli valmistellut häntä kaiken aikaa. Tämä kohtaaminen muutti lopullisesti hänen elämänsä suunnan ja oli alkuna hänen syvemmälle suhteelleen heihin, ja vaati hänen elämänsä luovuttamisen Jumalalle.

 

Vaikka Marshall Vian Summers lähetettiin maailmaan, jotta hänestä tulisi Sanantuoja, hän ei saanut tietää tästä itse vuosiin. Se paljastettiin hänelle vasta paljon myöhemmin, vasta uuden sanoman vastaanottamisen loppupuolella. On nimittäin aina olemassa riski, että Sanantuoja epäonnistuu — puuttuu viestin sisältöön, kieltää sen tai hän ei pysty niihin jatkuviin uhrauksiin, joita sanoman vastaanotto ja esittäminen vaativat. Siksi oli tarpeen, että Marshall saavuttaa tietyn henkilökohtaisen kypsyyden ja viisauden voidakseen vastaanottaa hänelle kuuluvan suuremman tehtävän ja kutsumuksen."