Koska kaikki tämä on niin hämmentävää, laitan vielä yhden Venäjään liittyvän teorian olematta itse oikein vielä millään kannalla. Lisää saattaa paljastua muissa yhteyksissä. Sittenhän voi todeta itselleen "kas, luinkin tästä jossain..."

Michael Salla, Exopolitics:

"Putinin on huhuttu olevan maapallon salaisen avaruusohjelman allianssin voimakas osanen, Illuminati/Cabalia vastaan. Artikkelin 'Veterans Today'-lehdessä on kirjoittanut Preston James, hän väittää että Venäjällä on kehittynyttä aseistusta joka on pitänyt USA:n johtaman pyrkimyksen turvallisen välimatkan päässä. Osa näistä väittämistä on peräisin sisäpiirilähde Corey Goodelta joka väitti että Putinilla on yksi korkeimman tason valtuutuksista (kulkulupa, clearance) kaikista maailman johtajista. Putin on ollut hyvin puhelias vastustaessaan Cabalin/Illuminatin johtamia länsihallituksia, joka saattaisi merkitä että ehkä Venäjä on toisenlaisten voimien vaikutuksen alla tällä alueella. Putinin ja BRICS-pankkien ponnisteluiden on myös ennustettu olevan 'pelinmuuttajia', Putinin näkemyksen mukaan Länsi käyttää palkkasotureita Keski-Idässä ISIS-tunnuksen alla.

James jatkaa että Venäläisille on annettu kehittyineiden aseiden teknologiaa positiiviselta ET-ryhmältä joka neutralisoi Cabalin/Illmuninatin/RKM (RKM-ryhmä on Dracojen liittolainen) takaamia CIA/Mossad/Saudi -islamistiryhmien teknologioita: "Tällähetkellä ei tiedetä mikä heidän pitkän tähtäimen suunnitelmansa on, mutta tähän saakka he ovat varustaneet Venäjän valtiota uskomattoman voimakkailla aseilla, etenkin ultra-high-tech elektroniikalla jotka voivat väliaikaisesti sulkea kokonaisen laivaston tai lentokoneen ilma- ja satelliittitutkat, tai sähköjärjestelmän. Putinille on väitetty kerrotun että hänen täytyy tehdä 'shakkimatti' (umpikuja) Illuminati/Cabal/RKM ja sen terroristeille Syyriassa ja Iranissa, eikä kantaa siitä huolta koska tämä Alien ET-ryhmä on hänen takanaan."

"Corey Goode kuvaa Putinin roolia näin: "Putin ja muut osat maan allianssista jotka muodostavat BRICS -allianssin toisten kanssa jotka liittoutuvat yhteen, työskentelevät yhteistä päämäärää kohti: kukistaakseen 'satanistisen/luciferisen Cabalin' joka hallitsee nykyään suurta osaa maailmasta ja on vastuussa suurista huijauksista omien ja muiden maiden ihmisväestöä kohtaan sekä hirveistä rikoksista ihmisyyttä vastaan jotka ovat koskaan tapahtuneet historiassamme. Näitä rikoksia on monia jotka ovat paljastuneet salaa verhojen takana. Tämä on aiheuttanut että nämä ryhmät sekä ihmiset haluavat hajottaa nämä salaiset maan hallitusten syndikaatit, enemmän kuin koskaan. (lähde)

Putinin 10 päivän 'katoaminen' 6-16.3.2015 tapahtui täysin samaan aikaan SSP allianssin/Sphere allianssin kokouksen kanssa joka tapahtui salaisessa kuun tukikohdassa LOC:issa. Koolla oli monia maan poliitikkoja (ei Cabal), ja tavallisia maan asukkaita. En ole nähnyt häntä siellä eikä minulle ole kerrottu hänen olleen siellä sillä en ollut osallinen tässä konferenssin osassa. Epäilen vahvasti että hän tai hänen edustajansa olivat läsnä."

Preston Jamesin artikkeli 'Putin's Wild Card in Syria' sisältää uskomattomia väitteitä joilta puuttuu tarpeellinen todistusaineisto ollakseen vakavasti otettavia. Siltikin hänen väitteissään on yhteneväisyyksiä toisiin riippumattomiin sisäpiirilähteisiin kuten Corey Goodeen jota on tutkittu tiukasti monien puolesta ja havaittu erittäin luotettavaksi. Lisäksi vuonna 2014 Donald Cook- tapaus ja USA:n kaikkien lentotukialuksien hämmentävä katoaminen Persianlahdelta ohjaavat tukea Jamesin väitteille. Jos James ja Goode ovat oikeassa, Venäjän aseellinen puuttuminen Syyriassa käyttäen kehittyneitä teknologioita ET-ryhmän avustuksella, tulee olemaan pelinmuuttaja. Kuten James väittää, se ajaa umpikujaan Cabalin/RKM:n yrityksen käyttää Syyriaa väkivallan levittämiseen läpi Keski-Idän ja siitä eteenpäin, ja tuo täytäntöön raamatullisen lopun aikojen profetian."

-------

Danielin kirja:

Ja minulle vastattiin:
-- Neljäs eläin tarkoittaa neljättä valtakuntaa,
joka on syntyvä maailmaan.
Se valtakunta on erilainen kuin muut valtakunnat,
ja se syö koko maailman
ja tallaa ja murskaa sen.
Ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta,
jotka tulevat hallitsemaan sitä valtakuntaa.
Heidän jälkeensä nousee vielä yksi.
Hän on erilainen kuin edelliset
ja kukistaa kolme kuningasta.
Uhmaten hän puhuu Korkeinta vastaan,
tuhoaa Korkeimman pyhiä
ja pyrkii muuttamaan juhla-ajat ja lain.
Korkeimman pyhät annetaan hänen armoilleen
ajaksi, kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.
Mutta oikeus on istuva tuomitsemaan,
ja hänen valtansa otetaan häneltä pois,
se tuhotaan ja hävitetään lopullisesti.
Kuninkuus ja valta ja valtakuntien mahti kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle. Sen kansan valtakunta on ikuinen valtakunta, ja kaikki vallat palvelevat ja tottelevat sitä.