Mielenkiintoinen youtube video orbeista. Professori, pappi Miceal Ledwithin huomioita: ne lisääntyvät kun alat kuvaamaan joka päivä, niitä on pyöreitä, reikäisiä, savumaisia, pyörteitä jotka esiintyvät torsiokentässä, tämä kenttä on paikoillaan jonkin aikaa muodostaen kenties madonreiän. Tässä videon suomennos joka oli todella mielenkiintoista asiaa!

"Orbit eivät näy valoaheijastavina kuten kuvan muut kohteet, vaan ne ovat uv-valossa loistavia. Salamavalo heijastuu kuvattessa esim. ihmisestä takaisin kameraan, mutta ei orbien kohdalla vaan niissä valopartikkelit eli fotonit muuttuvat elektroneiksi kun kameran valo osuu orbiin. Nämä elektronit pyörivät, joten kyseessä ei ole 'henki' vaan fyysinen olemus jossain korkeammassa muodossa jota emme tunne. Salamavalon millisekunnin stimuloinnin aikana orbi alkaa kutistua oikeaan kokoonsa ja näin ylimääräisillä elektroneilla ei ole enää tilaa, jolloin orbi 'sylkee' ne ulos. Nämä kääntyvät välittömästi fotoneiksi ja se valo saapuu takaisin kameraan ja nähdään kuvassa. UV- valossa loistava orbi muuttaa väriään riippuen elektronien jännitteistä kuvattavassa kohteessa ja värin ollessa punainen, sininen, kulta, hopea, tiedetään elektronijännite mille kukin valon taajuus kuuluu.

Todellisuus on 7 kerroksinen olemus, jokaisella kerroksella eli elektromagneettisella kirjolla on kaikilla oma taajuutensa ja väri. Jokainen ihminen, jopa lapsi voi huomata valokuvissaan eri värisiä orbeja ja miten ne kertovat että ovat siis vain eri taajuuksilla kuin me ihmiset. Ainoa asia joka meitä erottaa on taajuus. Ne eivät ole kaukana kuin avaruusolennot, vaan ovat juuri tässä, vain taajuudenmuutoksen päässä. Se kertoo universumista missä olemme naapureina entiteettien, todellisuuksien kanssa, ja että ihmisinä olemme vain jäävuoren huippu, loput meistä on pinnan alla. Se huomattava näkymätön osa itsestämme on aktiivisena olemassa kaikissa näissä ulottuvuuksissa. Mitä enemmän kykenemme elvyttämään ja herättämään näitä ulottuvuuksia itsessämme, voimme tehdä samoja ihmeitä kuin Jeesus. Tästä Jeesus puhui raamatussa 'Gospel of St John' eli Johanneksen kirjassa (?).

Maailman ihmiset tarvitsevat valtaa itsensä yli, rampauttavien tunteiden ja rajoitustensa yli, olemaan oman taajuutensa herra. Meissä on paljon enemmän mutta olemme hypnotisoineet itsemme uskomaan että mitä näemme, on kaikki. Olemme vajonneet transsiin, pelokkuuteen, 'minulle ei riitä, on oltava nopeampi kuin joku toinen saadakseni sen-ja-sen-asian'. Taajuusperusteisessa maailmassa todellisuus on erilainen, lähde on loppumaton, luonnollinen universumin olemus on runsaus. Tätä orbit kertovat meille. Samaan tapaan kuin henkilö voi kuunnella tiettyä radio-ohjelmaa oikealla kanavalla ja saa täydellisen lähetyksen, ei haittaa vaikka 100 miljoona ihmistä liittyisi samalle kanavalle. On olemassa yltäkylläisyys joka ei koskaan ehdy ja kun ymmärrämme että sen perusta on taajuus, voimme torpedoida lopullisesti ahneuden, kateuden, vihan, kilpailun. Voimme saavuttaa täydellisen rakkauden ja myötätunnon."

Omia kuvaamiani orbeja päivänvalossa:

blokkk.jpg

Tässä paikassa oli jotain maagista sillä sain kummatkin peräkkäisinä päivinä, en edes orbeista tiennyt silloin juuri mitään. ISO-arvo oli kuvatessa korkealla.

blog2%20%282%29.jpg

Tämä olisi menossa oikealta vasemmalle, oranssi väri kertoo tulosuunnan videon mukaan, sininen puoli menosuunnan. Saattaa olla jollain tavalla palanutkin, ihan outo juttu. Itselläni järjestelmäkamera ja tätä ei ollut muissa kuvissa.

bloggg%20%282%29.jpg