https://www.facebook.com/MICAHLIGHTANGEL/posts/2271223903126884

Michael Love:n uusin 1.7. "5D sateenkaari-gammavalo on saapunut ja nostanut maapallon taivaaksi. Me olemme muuttaneet kevyempään, eetteriseen, kauniimpaan tilaan. Tähtisiemen -ihmiset huomaavat nämä muutokset ennen heräämättömiä ihmisiä. Tulevina päivinä jopa suurempi valotapahtuma tapahtuu taivaalla ja maan pinnalla, se tunnetaan auringonpurkauksena, välähdyksenä, sisältäen tarvittavan määrän valoa että napojen kääntyminen / 5D tiheys on mahdollista."

 

*

 

HUOM! SUOMENNAN TÄTÄ SEURAAVAA VIDEOTA KOKONAISUUDESSAAN PIKKUHILJAA PALASIA KERRALLAAN TÄHÄN...

 

Amerikan intiaanien Vanhin (joka on myös tiedemies, insinööri, talonrakentaja...)  kertoo tähtiopetuksista, ennustuksista ja Atlantiksesta. (englanniksi). Tähtiopetukset ovat vanha (ehkäpä 20 000 vuotta) ja laaja kokonaisuus tapahtumista joita on tapahtunut, mitä tapahtuu nyt, universumin tapahtumista, teknologioista, henkisistä opetuksista.

"David Lonebear Sanipass:in tarina miten hänen syntymänsä ennustettiin ja miten hän varttui piilossa vuorella opiskellen 27 vuotta Muinaisia Opetuksia. Atlantiksen teknologioista. Sadan rummun tarina. Millaista on kasvaa kun näkee enkeleitä ja olentoja. Hänen tapaamisistaan Dalai Laman kanssa. Yksinkertaisesta tekniikasta millä näkee verhon läpi. Tähtiopetuksien ydin on Ystävällisyys, Myötätunto ja Ilo. Kuoleman joen ylittäminen ja mitä toisella puolella on. Phonixin valot. Annunaki, Gerald Clark, Nassim Haramein, Sevan Bomar, Steven Greer ja muut johtajat jotka tuovat esille uusia näkökulmia tuonpuoleisen tutkimiseen. GaiaTV, Dolores Cannon, Barbara Marciniak, ym. Maapallo juna-asemana. Miten loihtia omat projektinsa todellisiksi. Kuparikääröt. Uskomaton tarina mitä tapahtui kun David kuoli 72:ksi sekunniksi."

 

***Päivitetty 3.7 videon alusta: "Lapsuuteni ja kasvuni kertominen täytyy aloittaa vähintään 7000 vuotta aikaisemmin, jolloin meillä MicMac intiaaneilla oli sellaisia sivilisaatioita, teknologioita jotka peittoavat nykymaailman vastaavat. Se mitä teemme, ei ole mitään uutta nykyään vaan keksimme asioita uudelleen ja uudelleen. 7000 vuotta sitten oli muutos universumissa, meillä oli hieman enemmän trooppinen ilmasto. Meidän kansamme kirjallisessa perinteessä kirjoitetaan näistä ajoista kuparikääröissä, jotka ovat kuin universumin tietosanakirja. Siihen aikaan kielemme oli hieman erilaista, enemmän värähtelevää, se oli tavallaan laulamista, toisten aivoille hyräilyä. Tiedetään että meillä on muitakin kommunikointitapoja kuin kieli, kuulemme äänen mutta siinäkin on värähtelyä ilmassa joita poimimme eri tavoin. Se on lähes telepatiaa. Tällainen oli osa kieltämme silloin.

Juontaja Matthew: "Oliko se hieman delfiinien kieltä muistuttavaa? Olen kuullut että kieltämme on manipuloitu ettemme enää kykenisi sellaiseen kommunikointiin." 

David: Kyllä, delfiinit kykenevät kommunikoimaan ympäri maailman muille nisäkkäille ja jopa me ihmiset kykenemme ymmärtämään sitä jonkin verran. 7000 vuotta sitten emme aina eläneet rauhassa, oli sotia. Maapallo oli jäähtymässä, kuten aina on maapallon lämpenemistä ja jäähtymistä, sivilisaatiot muuttivat, jne. Kadotimme kyvyn matkustaa, kadotimme kielemme, sillä kun alue hajoaa, muuttuu, kieli katoaa ja unohtuu. 300 000 vuotta tätä ennen Matkaajat (Travellers) tulivat ja kansoittivat maapallon, legendoissamme heitä kutsuttiin Muinaisiksi (The Ancients) tai Muinaisiksi Opettajiksi. He jättivät erilaisia todisteita ympäri maapalloa että voisimme muistaa. Stonehenge, Antarktika, pyramidit, ym, mutta on myös yhä piilossa olevia joista ihmiset eivät edes tiedä. Tunnemme vasta ehkä 40 % näistä ja loput ovat löytämättä. Osa näitä on voimalatauspaikkoja jotka voidaan käynnistää. Tähtiopetuksilla on järjestö joka etsii näitä paikkoja, käynnistää siellä olevat energiat.

7000 vuotta sitten siis maapallo alkoi muuttua, me aloimme muuttua, menetimme kyvyn kommunikoida ja aloimme puhua verbaalisesti. Noin 5000 vuotta sitten eurooppalaiset saapuivat, kiinalaiset ensin, sitten viikingit, jesuiitat. Ennen kolumbusta. Meidän MicMac historiassamme ei mainita Kolumbusta, vain hieman hänen matkastaan mutta ei miten hän saapui tänne. Eurooppalaiset siis alkoivat pikkuhiljaa kanssakäydä intiaaniheimojen kanssa. MicMaceja oli Kolumbuksen aikaan noin 7 miljoonaa Alaskasta Floridaan. Kulttuuria katosi, Muinaiset tiesivät tämän ja piilottivat todisteita vanhasta elämästä mm kuparikääröihin, taikalaatikkoon, jääluoliin joissa on piktografeja Tähtiopetuksista. 

Kerron tässä siis tarinaa joka perustuu kuultuun ja eteenpäin jaettuun tietoon. Joten kun eurooppalaiset vaikuttivat kulttuurimme kuolemiseen, ehkä 500 vuotta ennen Jeesuksen syntymää (Jeesus on myös intiaanien kirjoituksissa ja pitkiin aikoihin kukaan ei nähnyt yhteyttä miksi se siellä oli) MicMaceja oli jossain vaiheessa enää 700. 

Kristinusko pakotettiin uskonnoksemme, lapsemme otettiin orpokoteihin opettelemaan englantia, mutta jotkut Vanhimmat (Elders) piilottivat heimon alkuperäiset opetukset. Yhteisössä oli Tietäjiä, he eivät olleet Medicin-miehiä, eikä muita poppamiehiä vaan Hengen Tiedon ylläpitäjiä. Heitä oli yhteen aikaan joka reservaatissa. Näistä pyhistä Tietäjistä maksettiin löytöpalkkio, heitä tapettiin niin paljon kuin mahdollista. Sillä he vahvistivat yhteisöä kristinuskoa vastaan. Tietäjät vähenivät vain pariin henkilöön (voi olla mies tai nainen). Lopulta oli vain yksi, hänen (nainen) nimensä oli Sweetgrass. Hän oli hyvin nuori mutta oppi opetuksia isoisältään ja tädiltään. Hän alkoi itse opettaa 17-vuotiaana, ei mennyt nuorena naimisiin. He puhuivat tähdistä, tähti-ihmisistä, tämän maailman energioista, miten kasvattaa ruokaa, miten tulla toimeen toisten kanssa, miten olla samalla värähtelytaajuudella maapallon kanssa, toisten kanssa. Mainitsin 4-5 eri rotua. Hänestä tuli kuuluisa ja häntä alettiin palkkiometsästää, sadat sotilaat piirittivät hänet korkeaan ruohikkoon mutta häntä ei löytynyt. Metsä ja ruohikko poltettiin ja tarinasta tuli leirinuotiotarina. Jesuiittapappi kirjoitti lähes samanlaisen tarinan kuin kuparikääröissämme oli, hänen mielestään nainen oli pyhä ja Jumala otti hänet taivaaseen. Mutta meidän tarinamme on uskottavampi, hän kantoi yhtä kiveä, kristallia, tehden itsensä näkymättömäksi. 

Noin 70 vuotta tapauksen jälkeen sinne rakennettiin uusi reservaatti, iso-isoisäni ja isoisosetäni leikkivät siellä pikkupoikina kun hän kuuli äänen "Tule tänne". Ääni kertoi monia mielenkiintoisia tarinoita, Tähtiopetuksia kyllä, mutta myös miten rakentaa jotain. Pikkupoika meni joka päivä kuuntelemaan tarinoita, kertoi lopulta isoisälleen. Isoisä ei ymmärtänyt kieltä jota poika puhui sillä se oli eri murre. Edes Vanhimmat eivät ymmärtäneet, kunnes yksi vanhimmista, 103 vuotias sanoi tunnistavansa murteen. Se oli Tähtiopetuskieltä. Hän kuunteli. Heille kerrottiin miten rakentaa tavallinen huilu. Vanhin sanoi että kykenee sellaisen tekemään, mutta se ei soisi jos he tekisivät sen sillätavoin. Puolisen vuotta poika kulki kuuntelemassa tarinoita ja lopulta selvisi että kun he soittivat kuitenkin huilua, jotain tapahtui. Sen ilmavirta resonoi maapalloa, metsää, ihmisiä. Riippuen soitosta saatiin aikaan vaikkapa rauhallisuutta. Mutta isoisä ei tiennyt mitä tehdä huilulla joten pikkupoika vei sen ja opetteli vuosia soittamaan sillä. Kun hän täytti 18 vuotta, ruohikosta tuli sininen valo ja pujahti huiluun jatkaakseen sen kautta opetuksia. Huilua siirrettiin jälkipolvissa eteenpäin.

Tarinoitani ette löydä kirjoista, tämä on intiaanien alkuperäisiä tarinoita. Mutta opetuksia ei tehty yhdelle ihmiselle vaan maailmalle sillä aikoinaan olimme yksi kansa."

(kohta 25:30)

"Ihmiset stressaavat aina rahasta, jos sitä on liian vähän, jos on liikaa. Minulta kysytään tätä usein että mitä rukous on. Kerron vain miten itse rukoilen. Kaikki ajattelevat että rukous on jonkinlainen seremonia, mutta rukous on ystävälle juttelemista. Kerron aina ihmisille että ottakaa pala paperia, kirjoittakaa mitä haluaisitte. Sillä ei mitään väliä mitä se on, Mercedes, mitä vain. Miettikää mitä laittaisitte ykköseksi, jos se on sininen Mersu, sanokaa se. Jostakin kumman syystä asiat toteutuvat. Luoja, kuka onkaan, ei ole ajatustenlukija, mieli on yksityinen ellette tee siitä ilmeistä. Miten näkisit pimeän tähden? Se täytyy valaista. Olemme rukouksissamme pimeitä tähtiä. Laitamme kätemme yhteen rukoukseen ja olemme hiljaa. Mitä halusin? Ehkä joku kykeni sen ymmärtämään, Luoja ymmärsi, mutta mieleni on minulle yksityinen. Rahan ja omaisuuden ympäröimänä emme ymmärrä mitä puuttuu, olen tavannut miljonäärin joka ei osannut rukoilla.
Tein itse rukouksessani itsekkäästi pyyntöjä minulle, ne silti toteutuivat mutta miksi en pyytänyt maailmanrauhaa. Kysyin itseltäni, miten voisin tuoda nämä Tähtiopetukset maailman nähtäville? Annoin juuri negatiivisen väittämän: Miten MINÄ voisin tuoda opetukset maailmaan. Kun annan työn myös jollekin toiselle, asiat tapahtuvat nopeammin. Henkilö tulee kysymään miten voi auttaa. (Viittaa haastattelija Matthewiin joka pyysi Davidia podcastiin, sillä David ei koskaan tee yleensä tällaisia videoita, ei kirjoita kirjoja, vaan puhuu seminaareissa.) Yleensä annan Opastajien puhua, heitä on nytkin tässä monta kuuntelemassa. Ajattele ensin mitä haluat, ennenkuin ajattelet yhteisöllisesti. Se ei ole itsekästä. Toivoin kerran juustohampurilaista itsekseni ja joku toi sen minulle, yhteisö auttaa. Ihmiset luulevat että olen jotenkin suuresti henkinen, en ole. Olen suurin skeptikko, haluan aina todisteita. Olen joka päivä kompastelemassa, luovuttamassa, "tämä on tyhmää, miksi teen tätä"... ja sitten jotain tulee esille. En ole aina nöyrä pyynnöissäni, sitä saattaa tulla nälkäiseksi. Voi pyytää kultaa. Hopealla on henkinen arvo, raha on vain paperia, kun annamme sille jonkin arvon, se ei anna meille mitään takaisin. 

Linnunradallamme on vähintään 7 miljoonaa asutettua planeettaa, näin kuparikääröt kertovat. Siksi meillä on vierailijoita, olemme tavallaan suuri juna-asema. Jos olemme valo-olentoja, miten matkaisimme tähtiin? Meidän täytyy vain ottaa seuraava askel, eikä viisaus liity siihen. Ajattele kaikkia opetuksiamme, olemmeko yhtään viisaampia nyt? Ehkä emme. Olemmeko rakastavampia? Ehkä emme. Olemmeko ystävällisempiä? Vain prosentin verran. Olemme onnellisia? Valitsemme olla. Miksi Ego on opetuksissa? Oma käsitykseni siitä miksi olemme täällä, on että meillä on sopimus. Se voi olla tietyn pituinen (päiviä) ja päättyy silloin kun päättyy. Synnymme maailmaan kahden henkioppaan kera jotka ovat energia-olentoja, heillä ei ole nimiä. Se on kaikki mitä tarvitsemme, emme tarvitse ylimääräisiä oppaita. He eivät ole täällä ohjeistamassa minne suuntaan milloinkin mennä, vaan auttavat. Mitä John tahtoo? Mitä Matthew tahtoo? Emme voi tehdä mitään yksin. Meidän on itse tehtävä jotain, meille ei vain "anneta", on otettava askel. Jos haluat Australiaan, ota ensimmäinen askel. Miten teet sen? Pyydä apua. Henkioppaat auttavat.

Meidän kulttuurissamme henkioppaat saattavat olla negatiivinen ja positiivinen, meillä on täällä maailmassa vain yksi energia: sähköenergia. Se ohjaa aivojamme, laitteitamme. Olemme aloittaneet työskentelyn erään energian kanssa joka auttaa henkisellä polulla. Viha ja tuho ovat vain väliaikaisia asioita tällä aikalinjalla, selviämme siitä. On biljoonia maailmoja tuolla joiden asioita ei voisi edes kuvitella todeksi. Tähtiopetuksissa on monia viittauksia vierailijoihin. Juna-asemalla tapaa ihmisiä ympäri maailmaa. Meillä on Tähtiopetuksissa opettajia jotka ovat pitkiä, olen tavannut näitä. Olivatko he jostakin muualta, olin liian kohtelias kysyäkseni. Mutta heillä ei ollut samanlaisia kasvoja tai käsiä kuten meillä. Olen seurannut omaa opettajaani yhdeksän vuotta, hän on kolmimetrinen. Itse ymmärrän sen, mutta toisten voi olla vaikea käsittää. He puhuvat ystävällisyydestä, onnellisuudesta. On myös olentoja joita ei kiinnosta meidän elämämme, toiset ovat sosiaalisempia. Joidenkin on vaikea ymmärtää kieltämme koska se on eri muodossa. Meitä on myös vaikea ymmärtää sillä olemme tunteellisia, joillakin olennoilla ei ole tunteita. Jos ajattelemme lajien kirjoa maapallolla, koiraa, kaikilla on erilainen tapa ilmaista itseään. Eurooppalaiset jotka tulivat amerikkaan, ajattelivat intiaanien olevan villejä raakalaisia. Tuomitsemme toisia. Huomaamme miten sekaisin maailma on, että on pahaa energiaa, mutta muutumme henkisesti. Olen laittanut yhteensä 42 korkean ilmakehän sääpalloa ilmaan joiden dataa luen, meihin osuu jonkinlaisia informaatio-aaltoja maapallolle, niissä on energiapuumerkki sisällä. Tiedon pitäjät pitävät tietoa hallussaan yhä, joka hyödyttää meitä. Etsimme näitä tiedon hallussa pitäjiä jotka toisivat ne eloon, jotkut syntyvät juuri, jotkut työskentelevät kaupassa, emme hakeneet heitä ainoastaan henkisestä keskuksesta. Tietoa on paljon mutta mistä löytää se. Teemme ison antennin vastaanottaaksemme tietoa, ja tietoa on paljon, uskokaa minua. Sain tarkat ohjeet miten rakentaa antenni.

Mitä yhteisömme tahtoo? Jos se tahtoo sotaa, sitä se saa. Avaruuteen lähetettyyn ihmiskunnan viestiin "olemme täällä, olemme älykkäitä", on jo vastattu, mutta ei radiosignaalilla vaan pulssilla. Tämä pulssi sisältää ohjeet miten kommunikoida takaisin. Rauhan tekemiseksi maapallolle, miten perustaa yhteiskunta, miten vastaan ottaa viestejä antennina toimien, ym,, näihin oli tarkat ohjeet. Atlantis ei ollut vain "kaupunki", silloin oli liikuteltavia kaupunkeja, meillä on kuvia miten rakentaa tällainen alus.

Kuolema -sanan korvaisin sanalla "muutos", se on muuntuminen joksikin muuksi, energia menee toisaalle valona. Olemme pientäkin pienempiä, silmille näkymättömiä valo-olentoja valomatkalla, tämä on vain välipysähdys. Olemme yhdistetyt toisiimme, esi-isiimme ja aurinkoon valoisalla säikeellä. Tunnen tämän säikeen energiat kämmenessä (kertoo kätellessään Matthew:ta tunnustelleensa hänen energiaansa). Sisällämme on valtavasti tilaa, valo pyörittää koko järjestelmäämme. Olemme universumimme luojia. Olemme kirkas partikkeli mutta koemme myös tämän ympäristömme, hologrammin. Tämä on todellakin hologrammi.

Voisimme poistaa verhon jos vain tahtoisimme, se on hyvin ohut ja vain sellaista jonka uskomme olevan olemassa. Eräs opettajani katosi silmistäni käyttäen verhoa, henkistä teknologiaa. Voin opettaa miten poistatte verhon sekunnissa, näette hologrammin reunoille. Pelko on myös verho tavallaan. Muinaisissa kuparikääröissä opetettiin MicMac-intiaaneja piiloutumaan tällätavoin eurooppalaisilta."

 

https://youtu.be/jMNXhFadXkk

ArrivalOfTheLightMessengers-526x675.jpg    mattbelair.com "Valoviestintuojien saapuminen"

 

*

 

"Nisäkkäiden aivot ovat kykeneviä tuottamaan valofotoneja eli biofotoneja. Tietoisuutemme on siis suoraan linkittyneenä valoon. Tiedemiehillä on epäilys että aivojemme neuronit saattaisivat olla kykeneviä kommunikoimaan valon avulla, että aivoillamme saattaisi olla optisia kommunikointikanavia. Mutta heillä ei ole mitään käsitystä mitä voitaisiin kommunikoida. Monet muinaiset uskonnot ovat esittäneet pyhät ihmiset sädekehä päänsä yllä. Onko mahdollista että mitä enemmän valoa kykenee tuottamaan ja mitä enemmän kommunikointia neutroneiden välillä, sitä tietoisempia he ovat?"

 

https://www.lifecoachcode.com/2017/09/21/scientists-discover-biophotons-in-the-brain-hint-consciousness-light/?fbclid=IwAR3oZKQBf2HLGuU5xhS__oyGEZMF4D-Cj3M0_oxUjkglmttOF9-L4ILLB6g

 

*

 

Radiohaastattelu englanniksi, sveitsiläinen antropologi Jeremy Narby kirjoitti kirjan tutkimuksistaan miten shamaanit keskustelevat kasvien kanssa, erilaisten olentojen kanssa...

https://youtu.be/6q68vTTxe2o