Eräs heräämistarina, Milanovich on jo 20 vuotta ollut yhteydessä arcturuslaisiin.

Norma J. Milanovich, yliopiston opettaja, kanavoija. Hänen heräämisensä oli asteittain tapahtuva, koska kokemus on niin valtava että sitä ei voi tapahtua yhdessä yössä. Hän ei saanut yhteyttä korkeamman tason olentoihin ennenkuin oli harjoitellut tarpeeksi, aloittaen yhteydestä henkioppaisiin. Arcturuslaiset olivat 5. tason olentoja. Hän sai ensin yhteyden telepaattisesti automaattikirjoituksen kautta heihin. Sen jälkeen nämä olennot esittelivät hänet vielä korkeamman tason olennoille tietyn protokollan mukaan. Hän kykeni kommunikointiin niiden kanssa vain kun hänen henkilökohtainen värähtelynsä oli tarpeeksi korkealla tasolla. Hänellä ei ollut nuorena mitään henkisiä kokemuksia mutta oppi myöhemmin että hänen tehtävänsä oli elää verhon takana kunnes täytti 40 vuotta. Silloin kaikki muuttui yhtäkkiä, hän näki tulevaisuuteen, muiden ajatuksia, kykeni telepaattiseen kommunikointiin, selvänäkökykyyn. Nämä olennot opettivat hänelle miten tehtävämme on pelastaa menneiden elämien rikkoutuneita palasia yhteen joka päivä ja kun kykenemme siihen voimme saada yhteyden korkeampaan sieluumme, korkeimpiin kykyihimme ja tehtävämme täällä paljastuu nopeammin koska olemme silloin kokonaisia.

 

Päivää myöhemmin kun hänen sukulaistyttönsä kuoli, hänen automaattikirjoitukseensa ilmestyi sydämiä, perhosia. Hän ei ollut kertonut kenellekään kokemuksistaan vielä silloin joten hän oli epätietoinen mitä tehdä, mutta näytti sitten tytön vanhemmille viestit. Verrattaessa niitä tytön päiväkirjaan, käsiala ja muut täsmäsivät häneen. Tämän jälkeen hän luki muiden kokemuksia ympäri maailmaa. Hän osti selestiitti-kristallin joka kertomuksen mukaan auttaisi saamaan yhteyden ET-olentoihin. Hän laittoi kiven tietokoneensa viereen koska oli kehittynyt kanavoinnissa ja siirtynyt automaattikirjoituksesta näppäimistökirjoitukseen. Yhtäkkiä hän saa viestin taivaallisilta olennoilta, heidän viestinsä oli täysin erilaista kuin henkiopas tason. Hän epäili sitä aluksi koska niin heräämisprosessissa aina käy. Mutta sitten hän pääsi yhteyteen arcturuslaisten kanssa mikä muutti hänen elämänsä. Hän oli aina ollut kiinnostunut psykologiasta vaikka opiskeli kuitenkin tohtori-tutkinnon, mutta siihen kuuluvat psykologian opinnot auttoivat häntä paljon käsittelemään asioita. Hän pohti että jos hänelle yllättäen tapahtuu tällaisia kykyjä, miten monille muille niitä avautuu, koko opetusjärjestelmää täytyy muuttaa. Hän sai opetusta olennoilta miten lisätä henkisiä kykyjään joita opetti muille ihmisille työpajoissa huomaten että ne todella toimivat.

Vasta kun hän matkasi ympäri maailmaa opettaen näitä kykyjä ja tapasi tuhansia saman kokeneita ihmisiä hän ei enää kyseenalaistanut mitään omia kokemuksiaan vaan hän on ärsyyntynyt miten näitä asioita edelleen aliarvioidaan vaikka voisimme kehittyä valtavasti ihmiskuntana vain hyväksymällä ne.

 

Hän kuvailee arcturuslaisia hieman Greyn näköisiksi, mutta eivät saman värisiä vaan sinertäviä, vihertäviä, lähes purppuranvärisellä auralla. Ne haluavat auttaa niin monia sieluja kuin kykenevät kehittymään viidennelle tasolle. Ne saavat elämänvoimansa valosta, 'suuresta keskus auringosta' (joka on heidän toinen sanansa kuvaten Jumalaa), huoltapitävästä lähteestä. He kykenevät imemään siitä rakkautta ja valoa.

Hänen mielestään ihmisten tunteet ovat kosminen liima manifestoinnille ja luomiselle, ne linjautuvat uskomuksiemme, tahtomme, halujemme kanssa ja näin opimme manifestoimaan, varsinkin kun heräämme. Kun emme ole samassa linjassa tunne- ja mentaalikehomme kanssa, se voi olla hyvin tuhoisaa. Koska kyse on evoluutiostamme, jos emme kontrolloi tunteitamme ja ajatuksiamme, ollen negatiivinen toisia kohtaan, se ei vain tuo henkilölle itselleen karmaa, huonoa onnea, vaan se myös estää jumalalähteeseen yhtymistä.

 

Edgar Caycen mukaan arcturuslaiset ovat korkeimman tason  sivilisaatioita galaksissamme ja Milanovich yhtyy tähän näkemykseen. Alfa Kentaurilla on arcturuslaisten mukaan korkeimmat teoreettiset mielet. Siriuksen sielut ovat suurenmoisimpia rakentajia, he rakensivat Egyptin pyramidit ja koko sen kulttuurin. Pleiadilaiset taas olivat korkeatasoisimpia musiikissa, suurimpien säveltäjien sielut ovat sieltä peräisin.

Arcturuslaisten oma tehtävä on ihmisten opettaminen ja kehittäminen. He ovat ystävällisiä, viisaita. Heidän mukaansa siirrämme ensin mielemme 5D tasolle, ollen yhä 3D ruumiissa ennen lopullista kohoamista. Myös että kun olemme henkisellä polulla meidän täytyy hallita tunne- ja mielikehoamme koska nostamme värähtelyämme ja siirrymme korkeamman tason aikaan ja paikkaan. Välittömän luomisen aikana, kuljet portaalin läpi ja jos et varo mitä sanot, ajattelet, uskot, tunnet, tulet sieltä läpi kuin tornado. Toiset varovat ja manifestoivat Edenin puutarhan ympärilleen mutta sinun saapuessasi heittelet tavallaan käsikranaatteja ympärillesi. Siksi on olemassa suodattimia, meitä testataan, tarkkaillaan.

Viides taso on luomista, jätämme sodan ja tuhon taaksemme 3D:hen. Jopa Jeesus sanoi että elämän ja kuoleman voima on kielessä. Kun siirrymme viidennelle tasolle, meistä tulee Jumalan kanssaluojia. Rakkaus ja anteeksianto ovat silloin tärkeimpiä asioita, muusta täytyy päästää irti. Mitä tahansa elämässä tapahtuukin, "anna sen mennä", Milanovich sanoo. Let it be, ei vellota tapahtumissa vaan mennään eteenpäin.

star-beings.jpg   lucidityfestival.com

"Ajattelette itseänne ihmisinä jotka etsivät henkistä heräämistä, vaikka todellisuudessa olette henkinen olento yrittäen selviytyä ihmisen heräämisestä. Kun näette itsenne sisäisen henkenne näkökulmasta, se auttaa teitä muistamaan miksi tulitte tänne ja mitä tulitte tänne tekemään." -arcturians

Lähdevideosta suomensin:   https://www.youtube.com/watch?v=sYYxQXoRLTY