Tämän kuuntelin jo aiemmin mutta suomensin vasta nyt. Sophia julkaisi sen 14.5 ja sopii täysin omaan Aalto on tulossa -viestiini jonka sain siis 27.4.

Itselläni yhteneväisyyttä tähän Sophian viestiin oli mm.  että katselemme laajasti eri ilmansuuntiin uudella näkökyvyllä, "Älä vajoa murheeseen, pysyttele onnesi laadullisuuden matkassa etkä kukistu", "etsiydyt valon läheisyyteen", "nopeutamme matkaanne" ja se kappale jossa sanat "valon sokaisema/ Blinded by the light" .

Olen fyysisesti sisäisesti alkanut jälleen tuntea mahassa sen onnen kutittelun. Se oli oikein vahva eilen illalla 18.5 kun yritin nukkua, olin ihmeissäni mistä syystä olisin ihan onnesta mykkyrällä sillä päivä oli kyllä ihan kiva mutta ei mitään sellaista SUURTA onnea mitä se vatsan tunne yleensä kuvastaa. Tiedätte kyllä tunteen kun jotain oikein mukavaa/jännittävää/positiivista on juuri selvinnyt, se vatsan tunne oli juuri sellainen. Sophian "One" puhuu "felt visceral" joten ajattelin kyllä sen suomentaa ihan että "tuntuu sisäelimissä", kuten on nyt tuntunutkin!

 

Sophia, viesti Yhdeltä (One): https://youtu.be/nuu9PQ6vVWU

"Lähestytte merkittävää hetkeä nykyaikalinjassanne. Ajassa on numerologisia koordinaatiokohtia, jotka luovat absoluuttisen, täydellisen hetken Tapahtumalle tai tapahtumien sarjalle ilmentyä. Tämä on erittäin todennäköistä ja se lähestyy nyt.

Tulette olemaan täysin yllättyneitä tästä tapahtumasta. Se ei ole tietoisuudessanne, ihmisen mieli ei luo tätä tapahtumaa. Se on enemmänkin yhdistyneiden evoluutiovoimien täsmällinen lähentyminen, ne tavallaan tapaavat, jolloin Tapahtuma saa kipinän.

On sarja tapahtumia joita on tapahtunut ja tapahtuu nyt, joilla on suuri mahdollisuus, korkein mahdollisuus, tälle lopputulokselle. Ne eivät olleet selkeitä aiemmin, mutta nyt ovat. Ne ovat aloittaneet prosessin jota ei voida pysäyttää. Olet maininnut lumipallo -vertauksen, pallo pyörii mäkeä alas.  Se on soveltuva vertauskuva sille mitä maapallolla tapahtuu nyt. Sen vuoksi otin yhteyttä sinuun. Tahtoisin kertoa lumipallosta. Tämä on tulevaisuutenne, eikä se vaikuta vain sinuun vaan kaikkiin ihmisiin.

Lähestytte singulariteettia ("omituisuus/erikoisuus"). Se saapuu paketin mukana joka vääristää sen sinulle. Se saattaa vaikuttaa olevan peräisin lähteestä joka on intensiivistä, ihmiselle haitallista. Se ei ole. Se on enemmänkin mahdollisuus joka on päässyt alulle ihmisen toiveesta päästä tämän fyysisen painajaisen, lähestyvän selkkauksen ohi. Sitä kannattelee taivaallinen lähentyminen ja ylösnousemisen luovan voiman tahto. 

Lähestyy hetki, nollakenttähetki, jossa on potentiaalisuuden atmosfääri. Se tullaan kokemaan päätöksentekohetkenä, tunnetaan (sisäelimissä) viskeraalisesti. Se tullaan ymmärtämään perustaajuutena ja ajassanne se vaikuttaa kaoottiselta.

Hetki joka lähestyy tulee olemaan mahdollisuuksienne kulku alas selkeyden hetkeen. Se tuo kenttäänne tarkkaa selkeyttä, totuutenne.

 

Kukaan ei pääse tätä pakoon. Joillekin se on liian vaikeaa ymmärtää, sisäistää ja arvostaa. Joillekin se laukaisee heidän poistumisensa. 

Monille se on autuuden hetki, absoluuttisen puhdas tietäminen kaikesta joka koskaan oli, on, ja voisi olla.

Sitä ei voi tarkalleen kuvailla teille siksi että jokainen ylösnouseva hetki osallistuu siihen, eikä niitä ole vielä tapahtunut. Sellainen on potentiaalisuuden ja ajan voima.

Tämä hetki on puhtaan, luovan potentiaalin, yksittäisen fokuksen hetki. Pääsette sinne nopeasti, täydellisesti ja ilman epäilystäkään.

Pitäkää fokuksenne ilossa.

Kuten mikroskoopin tai teleskoopin tarkennuksessa, tarkennus pidetään paikoillaan helpoiten hetkessä kohti rakkautta. Se tuntuu kuin onnellisuudelta. Se vahvistuu ja pysyy ehdottomalla hyväksynnällä. On relatiivinen ajan kokemus joka vietetään siellä, yhteydessä tähän taajuuteen. Sinun kokemuksesi tulee heijastelemaan sallivaisuutesi tasoa, sallivaisuuttasi tämän ilon pysyä. Viskeraalista (sisäistä) otettasi absoluuttisesta rakkaudesta.

Se tuntuu jähmeältä ja ikuiselta tai virtaavalta ja unenomaiselta. 

 

Singulariteetin hetki lähestyy teitä kaikkia, siitä on kerrottu etukäteen.

Se on uusi näköala ja jokainen teistä sopeuttaa henkilökohtaisen näkönsä nyt. 

 

Sophia: Tässä kohtaa kysyin milloin tämä tapahtuu? Ja miksi näen monesti kasvot jotka näkevät kirkaan valovälähdyksen. Sillä olen nähnyt ehkä miepuoliset kasvot joiden ilme on shokki mutta ilo, sokaiseva valo mutta silmät täysin auki. Valolla oli voima, joka puhalsi miehen hiukset taakse ja hänen kasvonsa oli täysin valaistut. 

Tämä oli vastaus: Ajoitusta ei kerrota, mutta ei enää kauaa, ei enää vuottakaan. Kuvasi kuvaa valon osaa tähän hetkeen sekä 3D kokemustasi siitä. Valo on totuus, energiaa ja luovan potentiaalin piste. Sen hetken näit.

Tee kaikkesi rauhoittaaksesi keskittymisesi iloon, voimasi sinulle löytyy sieltä. 

Tässä kaikki."