Meillä tässä kaaoksessa olevassa nykymaailmassa ei ole varaa suhtautua johonkin mahdollisesti tärkeään asiaan olankohautuksella. Ei meistä ehkä kukaan tiedä mitä tulee tapahtumaan.

David Wilcock on tässä kirjoittajana, hänen sanotaan olevan Edgar Cayce:n reinkarnaatio (ja katsokaapas miten saman näköisiä he kyllä ovat), David tekee yhteistyötä GoodETxSG:n kanssa joka on siis salanimellä esiintyvä sisäpiirilähde. (Allianssi=hyväntahtoinen Blue Avian E.T. ryhmä sekä valittuja ihmisiä). Tämän jutun englanninkielinen lähde  on "Secret Space Program": Countdown to exposure, sivustolta Divine Cosmos. Suomensin siis tätä uunituoretta artikkelia, olkaa hyvä lukekaa ja tutkikaa itse lisää. Mulle ihan sama mihin päätökseen tulette kunhan luette...

"Elämme hyvin jännittäviä ja ainutlaatuisia aikoja, isoja yllätyksiä tapahtuu aiemmin kuin arvaammekaan.

On hyvin vaikea kuvitella mitä paljastus tulee pitämään sisällään, mutta kun siitä tulee yleistä tietoa, vaikutus sivilisaatioomme on kiistämättömän valtava, vallankumouksellinen ja pysäyttämätön. Virallisen paljastuksen odotus on ollut raastavan pitkä. On helpompaa menettää toivonsa, mutta se että lopullista paljastusta ei ole tullut, ei tarkoita etteikö sitä tulisi. Voimat jotka estävät paljastumisen tapahtumista näyttävät ylivoimaisilta mutta uusia isompia nappuloita on saapunut pelikentälle.

Allianssi on ehdottoman todellinen

Olemme olleet onnekkaita päästessämme kontaktiin sisäpiiriläisten kanssa jotka työskentelevät salaiselle allianssille jotka ovat kukistamassa niitä vanhoja voimia jotka olivat vallalla. Julkaisimme tämän nettisivumme helmikuussa 1999, ja tunnen olevani onnekas ollessani tässä missä nyt olen, tehden 14 tuntisia työpäiviä 7 päivänä viikossa. Sisäpiiriläisten luottamuksen ansaitsemisessa parasta on että mitä pidempään ja enemmän heitä tunnet, sitä enemmän uusia ilmestyy. Yksi heistä on nyt tullut esiin videolla jonka äänitimme Divine Cosmoksen päämajassa, se julkaistaan Youtubessa sen valmistuttua. Näin tärkeässä asiassa laatu on tärkeämpää kuin nopeus. Allianssi patistaa meitä valmistamaan sen niin nopeasti kuin mahdollista.

Muistatko ennenvanhaan?

Cabal joka on vastuussa peittelystä ei enää pysy salassa. Meillä on kohta yllätys joka jättää varjoonsa kaiken muun historiassamme. Kaikkien elämä tulee peruuttamattomasti muuttumaan kun tämä tapahtuma toteutuu. Monet osat yhteiskunnastamme, kuten populaari elokuvat ja musiikki, tulevat ikuisesti muuttumaan yleisön silmissä. Opimme että sama joukkio on manipuloinut yhteiskuntaamme ja kehitellyt sotia Rooman ajoista alkaen.

Tulee olemaan valtava shokki, mutta myös helpotus että kidutus on viimein tullut päätökseen. Ihmiset jotka riskeerasivat elämänsä kertoakseen totuuden myös toisille, heistä tulee sankareita. Paparazzeilla on ihan uudet kohteet. Kun tämä prosessi alkaa, ei kestä kauaa kun kuulemme että emme ole yksin (avaruudessa).

Ekstraterrestiaalien täytyy seurata ohjeistusta (Prime Directive)

On lukemattomia hyvin vahvoja syitä uskoa että E.T.:t ovat olemassa ja seuraavat ohjeistustaan. He eivät voi sekaantua meidän historiaamme ja paljastaa itseään avoimesti ennenkuin olemme valmiita. Se aika saapuu nopeammin kuin luulemme. Pahisten mielipidekontrollin paljastaminen ja nujertaminen on avainasemassa tässä prosessissa. Kakkos osassa tulemme tutkimaan todistusaineistoa joka on dramaattisempaa kuin monet olettavat. Palkkio tästä tapahtumasta on niin valtava että se on todellakin vaivannäön arvoista.

Löydätte linkin kolmetuntiseen konferenssiin jonka pidimme viikko sitten, 26.4.2015. (linkki lähdesivulla)

Paljastus aloittaa Kultaisen Ajan

Paljastus tuo mukanaan upeita asioita, vapaa energia, antigravitaatio, tähtiporttimatkustus, parantamisen ja materialisoinnin teknologia. Se myös tasoittaa tietä avoimelle vuorovaikutukselle hyväntahtoisten ihmis-E.T.:den kanssa jota monikaan ei voisi koskaan kuvitella tapahtuvan. Maailmanlaajuiset muinaiset ennustukset kultaisesta ajasta täyttyvät, maapallostamme tulee se rauhanomainen keidas jonka sen aina halusimme olevankin. Universumia ei rakennettu älykkäälle sivilisaatiolle jonka täytyisi elää niin suuressa pelossa ja tuskassa kuin me olemme eläneet. Nyt meidän on lähes aika lähteä pesästä ja liittyä suurempaan, rauhanomaiseen tähtienväliseen yhteisöön joka auttaa toinen toistaan.

Olet osa ratkaisua

Mitä jos nämä eeppiset ennustukset eivät toteudu? Mitä jos meidän täytyy luoda oma tulevaisuutemme? Sittenkin olet osa sitä, sillä se miten tunnet, ajattelet, toimit, merkitsee paljon enemmän kuin ymmärrät. Et elä kuplassa, katsellen taikashowta josta olet erillään. Olemme kaikki aktiivisia osanottajia jaetussa, yhteisessä todellisuudessa. On runsas tieteellinen todistusaineisto että näin universum todella toimii, sitä tietoa on laajasti vähätelty.

Totuuden esilletuominen televisioon

Olemme taistelleet raivokkaasti tuomalla totuutta kirjoissa, tv-ohjelmissa (Wisdom Teachings, Disclosure).  

Vain pieni ryhmä seisoo edessä

Pieni ryhmä jonka voimat ovat vähenemässä on ainoa asia joka estää meitä Star Trek-tyyppisestä yhteiskunnasta joka voisi olla meidän kirjaimellisesti muutamassa kuukaudessa. Tämä ryhmä on pahoissa vaikeuksissa, he häviävät sotaa joka suunnalla. Massoittain puolenvaihtajia on esiintynyt ja suuremmassa määrin viime viikkoina. Kaikki pettävät toisiaan jopa korkeimmalla tasolla. Korkeassa arvossa olevia todistajia on etukäteen otettu suojaan ennen eeppistä tapahtumasarjaa joka pian tapahtuu maapallolla. Tämä eeppinen sarja nimellä Illuminatin tuomioistuin, Illuminati Tribunals, tulee olemaan seuratuin tv-tapahtuma mediahistoriassa. Odottamatonta, paljastavaa, pursuten uutta tietoa.

Muutamia tuttuja kuuluisia kasvoja esiintyy, joista tulemme näkemään odottamattoman puolen. Kaikki mitä luulimme tietävämme maailmasta muuttuu yhdessä yössä. Informaatiota tulee nopeassa tahdissa. Todistevideo että 9/11 (kaksoistornien lentokonehyökkäys) oli lavastettu, tulee olemaan vasta alkua.

Kuten jokainen poliittinen kumous, suurin osa suunnittelusta tehdään salassa, ennen kuin muutos ilmestyy. Tämä on erittäin tärkeää kun noustaa vastaan ryhmää, jolla on pääsy maanlaajuiseen kommunikaatiovalvontaan. Viitteitä eeppiseen muutokseen on ollut olemassa ja niistä tulee yhä ilmeisimpiä, mutta joillekin mikään määrä todisteita ei riitä. Kun suuri tapahtuma alkaa, ihmisten on pakko tiedostaa se.

Laukaisijana saattaa olla taloudellinen mullistus, "lunastus" jossa hallitus ryövää pankkitilisi maksaakseen velkojaan, on luultavimmin viimeinen niitti joka johtaa tuomiopäiviin (Tribunal). On suunnitelmissa uudistaa talousjärjestelmää joten tämä "kaikki on menetetty" -hetki on erittäin turhauttava mutta myös väliaikainen. Yksikään Allianssista ei paina nappulaa tämän suunnitelman viimeisessä vaiheessa, ennenkuin kansa on tarpeeksi vihainen halutakseen sen tapahtuvan.

Pitäkää mielessä että emme voi ratkaista tätä ongelmaa sillä että jätämme sen huomiotta. Tämä tulee olemaan hyvin positiivinen muutos, saamme rahamme takaisin ja paljon paljon enemmän.

Tämän ykkösosan loppu on materiaalia jota Allianssi on erityisesti pyytänyt meitä jakamaan, sillä on erittäin tärkeää että "heräämme" ja näemme totuuden ja voimme kehittyä.

Jos olet lukenut Financial Tyranny:n tai vastaavia, tiedät että on eliitti, johtava Cabal joka aktiivisesti harjoittaa okkultismia. Tämä tarkoittaa pop-esityksiä, tv-showta, videopelejä, julkisia tapahtumia, jotka ovat spirituaalisia seremonioita. Kuten Hitler sanoi, jos kerrot tarpeeksi ison valheen, kukaan ei usko sitä, koska he itse eivät kykenisi pitämään niin isoa salaisuutta. Surullinen ja naurettava fakta on, että tämä ryhmä esittelee Luciferisiä hahmoja suoraan kasvoillemme jatkuvasti etenkin Hollywoodin ja musiikkiteollisuuden kautta (esim. Madonnan Super Bowl rituaali jonka näki 111 miljoonaa ihmistä, hänellä oli sarvet, lepakonsiivet, kaikkinäkevä silmä, Sumerien ikonografiaa, egyptin hieroglyfejä).

Aivan, jos et ole nähnyt tätä kuvaa ennen (kuva linkissä), ensimmäinen ajatuksesi on "What the f---!". Myös Nicki Minaj ja Katy Perry samanlaisissa kuvissa.

Loppupelin suunnitelma on tiedon värittäminen

Nyt kun Cabal ei enää voi estää paljastuksia, suunnitelmana on tiedon kyllästäminen. Tämä tarkoittaa että he kylvävät internetiin paljon harhatietoa toiveenaan että ihmiset tutkisivat niitä eivätkä osaisi yhdistää asioita mielessään isosta kuviosta. Harhauttamisen esimerkkinä jatkuva sarja väkivaltaisia tapahtumia.

Myötämielisyytesi katsoa totuutta, ja hyväksyä että universum on yhä rakastava ja positiivinen paikka, auttaa suoraan pelastamaan toisten henkiä. Hypervoimakkaat enkelimäiset olemukset ovat ilmestyneet etenkin kolmena viime vuotena taatakseen turvallisuutesi. Cabal on ollut erittäin shokissa tämän vuoksi.

Osassa kaksi paljastamme uskomattomia uusia tietoja tämän jumalallisen keskeytyksen luonteesta sekä monia linkkejä jotka paljastavat ilmiselvästi ET:en olemassaolon.

Toiveikas torjuminen käytössä

Yhä runsaampi määrä toiveikasta torjumista tarvitaan että ihmiset eivät kiinnittäisi huomiota Cabalin tekemisiin, etenkin näiden suurten seremonioiden suhteen. Toinen klassinen peli on "ammu viestintuoja", jota me ihmiset olemme aina käyttäneet välttääksemme kohtaamasta vaikeaa tietoa. Uskon että totuus vapauttaa meidät ja meidän täytyy käydä läpi tämä kokemus hyväksyäksemme mitä todella tapahtuu että voisimme parantaa oman maailmamme.

Tämä ryhmä on muodostanut koossapysyvän identiteetin Luciferisen uskomus systeemin ympärille, kuten urheilufanit ovat lojaaleja tiimilleen. He eivät usko että se on negatiivista. Tämä ryhmä uskoo että Lucifer on hyvä jätkä, valonkantaja, ja että kristillinen Jumala on paha tukahduttaen vapauden, seksuaalisuuden ja henkisen voiman. Kuten kuka tahansa harras uskova, he uskovat että ovat Jumalan valittuja ja joka on heitä vastaan, on vihamies, uhrattavissa oleva ei-persoona. He uskovat että jokainen kääntyy heidän uskoonsa kun on saanut siitä tarpeeksi altistusta. Heillä ei ole ongelmaa "ei-uskovien" kuolemista, se on täysin hyväksyttävä menetys uutta maailmanjärjestystä (New Wold Order) luodessa. Naura pois jos haluat, mutta en todellakaan antaisi itseni taantua pelkoon ja paniikkiin tämän vuoksi. Heidät tullaan paljastamaan ja nujertamaan.

Suosittelisin lukemaan Cosmic perspective on the defeat of the cabal, joka on viimeisin informaatio jullkistamisemme tässä asiassa. Ilman positiivisen polun seuraajien henkistä suojaa, tämä työ ei olisi koskaan ollut mahdollista. Paljastimme että Ebolavirus oli todellisuudessa Luciferinen symboli Tubal Cain. Tietenkään yhteneväisyys ei ole 100 % mutta se on lähin mihin he pääsivät. Päivää myöhemmin kun paljastimme tämän, koko Ebola kampanja yllättäen päättyi. Kukaan alkuperäisen alueen ulkopuolella ei kuollut. Tämä oli merkki että ryhmää voidaan menestyksekkäästi vastustaa.

Mikä voi yllättää sinua, on se että Illuminati ei enää pakoile. Madonna kirjoitti heistä kappaleen. Kuten tulet huomaamaan, sanat avoimesti myöntävät Illuminatin olemassaolon ja - puolustavat sitä! Termiä Illuminati on todellakin käytetty suotuisassa valossa viitaten ryhmään ihmisiä jotka hänen mukaansa ovat saavuttaneet henkisen valaistumisen. Koskaan aiemmin ei ole ollut suuren tähden puolesta näin suoraa myönnytystä Illuminatin olemassaolosta, joka on mainostanut heitä symbolismin jo vuosia. Monet tästä ryhmästä tuntevat itsensä orjuutetuksi ja tahtoisivat pois jos pääsisivät.

Allianssiin johon olen viitannut, kuuluu korkean tason loikkareita armeijateollisuudesta ja hallituksista ympäri maailman. Monet Illuminatin jäsenet ovat lähteneet ja suojelevat meitä. Snowden paljastukset olivat osa suurempaa tiimiä joista Snowden otti syyt niskoilleen, ollen itse täysin tietämätön miten perustavanlaatuista se oli. Allianssi hakkeroi Madonnan tietokoneen niin hienovaraisesti että hän itse säikähti toden teolla, kuten haastattelusta ilmenee (linkissä).

2015 Grammy-juhlissa Madonnan esitys oli Grande finale, esityksessä oli kaksoismerkityksiä. Hän käytti matadorin asua ja miehet sarvineen puettuina häriksi tanssivat hänen ympärillään (kuvia ja pidempi juttu asiasta sekä Kanye Westin showsta sekä Svalin haastattelu linkissä).

Näemme viimein oikeuden tapahtuvan

Vastarinta kykeni viimein kukistamaan Cabal- ohjatun Venäjän hallituksen, Putin on keskeinen poliittinen hahmo joka teki tämän mahdolliseksi. Siksi ei ole yllätys että länsimedia jatkuvasti yrittää loata häntä, vaikka virallinen Venäjän media paljastaa totuutta lisääntyvässä määrin. Russia Today on paljastanut niin paljon että kuilu Venäjän ja Cabalin välillä on kiistämätön.

Venäjän TV teki kolmetuntisen spesiaalin meidän Financial Tyranny:sta jossa esiinnyin myös, yli 20 miljoonaa ihmistä näki ohjelman. Venäjä on myös työskennellyt BRICSin kanssa luodakseen vaihtoehdon Cabal-ohjatulle Federal Reserve -pankkisysteemille.

Illuminatin suunnitelmat ovat aina olleet vastaan hyväntahtoisia E.T.:tä jotka moni rinnastaa enkeleihin, arkkienkeleihin. Ydinaseiden käyttöön ei ole koskaan saatu lupaa suuremmassa määrin. Illuminati on yrittänyt taistella saadakseen suunnitelmansa toteen mutta heitä on vastustettu. Syy miksi heitä ei ole täysin pysäytetty on Prime Directive. Illuminatin annetaan sekaantua siinä määrin missä kollektiivimme vapaa tahto antaa myöten.

"Hyvät jätkät" enkelitasolla antoivat meille henkiset opetukset patistaen meitä keskittymään rauhaan, rakkauteen ja anteeksiantoon. Koska tämä on ennenkaikkea rakastava universum, meillä on vapaa tahto tehdä omat ratkaisumme. Negatiiviset tapahtumat sallitaan , että massa heräämisemme alkaisi. Onneksi näyttää siltä että tarpeeksi ihmisiä on herännyt, että kidutus, tuska ja pelko on lähes ohi.

Käsittelemme todellisia faktoja, ryhmä ihmisiä jotka ovat tarpeeksi voimakkaita kontrollloidakseen Hollywoodia ja musiikkiteollisuutta, promoavat Luciferisiä merkkejä.  Ihmismielen mukaan ainoa tapa millä voit taistella  tätä vastaan on kolmen apinan rutiini: huutaa äänekkäästi ja ampua viestintuojan. "Voi ei, David tekee rahaa! Ja mikä iso EGO hänellä on!" On totta että teemme rahaa tarpeeksi maksaaksemme pienelle ryhmälle, vuokrata taloa ja pitää yhtä vanhaa autoa. Ja on totta että puhun sujuvasti ja olen itsevarma lavalla. Minulle on ollut suuri oppiminen asettaa terveet rajat ilkeitä ihmisiä kohtaan. Nöyryys ja itsehyväksyntä ovat tärkeitä.

Illuminatin suurin kepponen

Kuten paljastin Financial Tyranny;ssa, tämä ryhmä teki eeppisen maailmanlaajuisen pankkiryöstön 2000-luvulla mutta se ei ole heidän suurin kepposensa. Heidän suurin salaisuutensa on ufo -peittely ja mitä he saavuttivat siitä hyötymällään teknologialla. Roswell tapahtui 70 vuotta sitten, he saivat lentävän lautasen ja kehittivät niitä. Luuletko etteivät he menisi niillä avaruuteen? Ja kun he pääsivät sinne, eivätkö rakentaisi sinne jotain? Olivatko he sitten yksin vai selvisikö heille että siellä oli jotain muitakin?

Tästä keskustelemme kakkos osassa.

davidW.jpg (infinicity.org)

David Wilcock