Elämän energia Qigong, tästä olen kirjoittanut aiemminkin. "Länsimainen tiede ei halua meidän tietävän että olemme kaikki kykeneviä saavuttamaan korkeampia energiatasoja käyttämällä elämän energian säätelyä eli Qigongia. Qigong on 4000 vuotta vanha kiinalainen lääketieteen ala, maailman vanhin" :

http://humansarefree.com/2014/05/cultivating-life-energy-understanding.html

"Western science do not want to let us know that we are potentially all capable of reaching higher energy states using life energy cultivation (Qigong).

Emotion, especially negative emotions have a detrimental effect on your mind being able to administer the correct Qi amounts to each organ, which is why it is so important to be the ruler of your emotional mind(body). I are not implying to become apathetic, on the contrary, emotions associated with love is the chosen feelings you need to aim for to achieve even more benefits for your physical and spiritual health.

It is believed that Emotions arise from the food you eat, remember, the food you eat has a specific vibrational rate, and your body takes on the vibration of the food you eat. The manifestation of these vibrations are emotional feelings in the human body.

Negative emotion is avoided by putting the body in a ying state during a fast. In this state the emotions are easily controlled and one can work on his wisdom mind which is related to the Original Jing. Emotions and temper are closely related to the food you eat. It can be seen that the animals who eat plants are more tame and non-violent than the animals which eat meat."

~~~~

Inha_runonlaulajat-normal.jpg (Inha/runolaulajat)

Kalevalaisuuden juuret löytyvät muinaiselta Atlantikselta, Tiina Lindholm:

"Suomella maana ja sen kalevalaisella kansalla on hyvin erityinen elämäntarina. Meillä on voimakas kansallishaltia, joka on toimittanut meidät heimoinemme tänne pohjoiseen. Siihen on ollut omat syynsä, jotka ilmenevät hyvin selvästi tavattoman monista tehtävistämme ja nopeasta kehittymisestä koko planeetan auttamistehtävissä. Eräs näyttö tästä kaikesta oli Kalevala.

Koska Maaäiti on tiennyt ihmissuvun huonon käytöksen jo aikojen alussa, niin siksi se on kasvattanut kalevalaisen kansan itseään auttamaan. Meitä on koulutettu jo vuosikymmenet auttamistehtäviin ja menestyminen on ollut hyvää. Mistä löytäisin lähimmän tuon kansan edustajan?  ”Sinä olet sellainen”, muistutti Esko Jalkanenkin aikanaan!

Kaikille voimille luvattiin käyttöä koko ihmiskunnan hyväksi vuosikymmenen, parin kuluessa. Ja näin onkin jo tapahtunut, koska avuntarvetta on paljon ja siksi hyvin moninaista henkistä koulutustakin tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Kalevalaiselle Pohjolalle on tyypillistä valoisa, viileä kesä ja talven keväälle tuottamat valtavat energiat. Pohjolan ilmasto-olosuhteet ovat maapallolla harvinaisia. Siksi Pohjolassa voidaan tuottaa jotain sellaista, mikä ei onnistu muualla. Jopa saman kasvin bioenergia- eli elämänvoimakenttä kasvaa pohjoista kohti mentäessä. Suomuuraimen bioenergiakenttä on Keski-Suomessa 10 cm ja Ivalossa on 50 cm.

Kriisitilanteita ratkaistaan edelleen aseilla ja väkivallalla. Vanha maailma on siten kykenemätön muuttumaan. Siksi tulevaisuudessa tarvitaan uusia kehityspisteitä, joissa on korkeampi värähtely. Näistä kehityspisteistä lähtee aikanaan alulle uudenlainen henkinen kehitys. Tällaisia tulevaisuuden tärkeitä voimakohteita ovat Yosemite, Mendoza, Ural ja iloksemme myös Suomi, mainitsi Esko Jalkanen aikanaan. Silloin ikään kuin alusta lähtee liikkeelle uusi ja tuore kehityspolitiikka.

Ilokseni olen huomannut, että näissä kehityspisteissä on viimeisen kymmenen vuoden aikana värähtely noussut jatkuvasti. Se tietää monenlaista lisääntyvää voimaa näillä alueilla. Siten suunta on oikea ja Suomella on nyt entistä tärkeämpi henkinen tehtävä ylläpitää ja lisätä positiivisin ajatuksin näiden kehityspisteiden voimia, kansallishaltiaa ja Maaäitiä unohtamatta."

Lähde 

~~~~

Jalkasen sivuilla näytti olevan myynnissä pyramideja. Mulle toi! Yksi autoon, yksi pukukaappiin, yksi olohuoneeseen niin jokos riittäisi :)