Päivitys: Kannattaa katsoa myös Donahuen luento 842 Religion Mythology: https://youtu.be/hNtQvWNce9w?si=1yZI59tCgJlK4cGB

Siitä selviää että valkoinen merihevonen liittyy Raamattuun, hippokampukseemme ja Pegasoksen tähdistöön. Videolta myös selviää auringon pimenemisen vertauskuva: vaivumme meditaation hämärään, ajatuksemme sammuvat ja oikea valo tulee esiin.

 

Donahuen kotisivut: https://www.hiddenmeanings.com/

Suomensin jälleen Bill Donahuen luennosta miten olemme käsittäneet Raamatun väärin. Lisää suomennoksia Raamatun tulkinnoista löydätte tästä artikkelista ja sivupalkin avainsananasta bill donahue. Jos luet puhelimella, joudut valitettavasti pyyhkiä alas kauan ihan koko blogin alalaitaan ja vasta siellä löytyy sivupalkit ja kaikki artikkelini vuodesta 2013 alkaen. Vuodatus -sivusto toimii parhaiten tietokoneella. 

Olen saanut sähköpostitse Donahuelta luvan suomentaa näitä. "You can proceed but I would ask that you do credit Hidden Meanings since it is very important for me to grow the viewers whom I am giving this information to."

"Voit jatkaa, mutta pyydän liittämään lähdemaininnan Hidden Meanings koska minulle on hyvin tärkeää kasvattaa katselijoita joille välittää tätä informaatiota."
Joten jakakaa tietoa, videoita ja liittäkää lähdemaininta.
 

Lyhennelmä suomennoksesta, linkit Raamatunteksteihin alempana kokonaisessa suomennoksessa:

Donahue: "Paavali kehottaa meditoimaan kehosta poistumisen ilmiöön saakka. Kolmas taivas on tietoisuuden kolmas taso, ensimmäinen on maa, toinen vesi, kolmas ilma. Kun kohoat tavataksesi Jeesuksen ilmassa, se tarkoittaa että nouset kolmanteen tietoisuudentasoon, kolmanteen taivaaseen. Juuri näin voit tehdä kun vaivut meditaatiotilaan. Hän puhuu taivaaseen nostamisesta. Kristillisissä kirjoissa on kuvia miten ihmisiä ylöstemmataan autoistaan, he todellakin uskovat että ihmiset lentävät kuin raketti katon läpi. Sitähän se ei tarkoita. Ylöstempaus on buddhistinen, se on yksi Buddhan kymmenestä maailmasta ja se tarkoittaa nostamista alemmasta lihallisesta muodosta kolmanteen tasoon ja neljänteen tasoon josta Paavali puhuu. Temmataan ylös paratiisiin meditaation huumassa. 

Jeesuksen elämäntarina on kopioitu auringon liikkeistä: ristiinnaulitseminen, aurinko kulki eteläristin kautta 21.12. Se on luolassa 3 päivää ja 3 yötä, sillä silloin on talvipäivänseisaus 22-24.12. Kristinusko on kopioitu sanasta sanaan muinaisista uskomuksista. Jeesuksen nuoruuden tarina on täydellinen kopio Hare Krishnan nuoruuden ajasta, neityseellinen syntymä, ilkeä kuningas, tähti, paimenet. Krishnan tarina on kirjoitettu 7000 vuotta ennen Jeesuksen syntymää.  Silti kristinuskon tarinoita kerrotaan kuin ne tapahtuivat ensikertaa, vaikka aina on ollut näitä tarinoita jotka keskittyivät auringon ympärille.

Aurinkokunnassamme on vain yksi aurinko, se on Jumalan ainoa poika, maailman valo. Elämän kirja on valtaistuimella istuvan oikeassa kädessä. Kaikki on kirjoitettuna sisäpuolelle eli sinun sisääsi. Takapuoli viittaa selkärangan energiaan, suljettu 7 sinetillä joka viittaa 7 chakraan. Jeesus kutsuu itseään Raamatussa egyptiläisten aurinkojumalan nimellä: Amen. Jumala sanoo: Egyptistä minä kutsun poikani. Hän kutsuu itseään myös sulhaseksi.  

Mitä on oikeasti Kaste? Olet vienyt itsesi sisääsi Jumalan totuuteen toisessa tietoisuudessa joka on vesi, tullut ulos Jumalan totuuteen kolmanteen tietoisuudentasoon joka on ilma. Ja sitten kun olet noussut ylös ilmaan, tulet kosketetuksi tulella joka on Pyhä henki.

Jeesus sanoi ettet ole arvoton syntinen, et sellainen jonka tulisi olla jonkin uskonnon alainen, sinä olet maailman valo. Kaupunki on tietoisuus, missä tietoisuuden tulee olla? Vuorella, tietoisuuden korkeammissa tasoissa. Ja kun se on siellä, sinä olet maailman valo, eikä sitä kaupunkia voi piilottaa."

Jeesuksen%20el%C3%A4m%C3%A4ntarina%20on%


Bill Donahue: The Sun and the Christ: https://youtu.be/lNx-QNVRYu0?si=H9e4ESjcLypomMij

Donahuen kotisivut: https://www.hiddenmeanings.com/


(Raamatunjakeet etsin ja kopioin raamattu.fi.)

 

"Tällä viikolla puhumme auringosta, ensiviikolla kuusta. Aurinko ja Jumalan poika, maailman valo -merkitykset ovat hyvin selviä kun ajatellaan oman aurinkokuntamme aurinkoa. Minulla on käsissäni Raamattu, se ei ole historiakirja eikä novelli vaan mystinen kirja. Ihmiset jotka kirjoittivat sen, kirjoittivat sen omituisin koodatuin symbolein. Tapa miten he yhä kirjoittavat, on koostaa kaikesta kertomuksia. Joten vihkimättömät ja valaistumattomat lukevat sitä, he sanovat: näin tapahtui. Ei tapahtunut. Tarinoiden oli tarkoitus harhaanjohtaa heitä jotka opiskelevat sitä älyllisesti ja avata se heille jotka ymmärsivät sitä henkisesti.

Tänä aamuna näytin ihmisille miten asioita on kirjoitettu Raamatussa numerologisesti. Apostoli Paavali sanoi sen: älä ole kirjaimen pappi, eli älä ota tätä kirjaimellisesti. Näytimme ihmisille virheen Raamatussa, Matteus 27:9: Näin kävi toteen tämä profeetta Jeremian sana: He ottivat ne kolmekymmentä hopearahaa, hinnan, jonka arvoiseksi he tämän miehen israelilaisten puolesta olivat arvioineet. Jeremia ei sanonut näin, vaan Sakarias 11:12. Sitten sanoin heille: »Jos hyväksi näette, maksakaa minulle palkkani. Ellei se käy, olkaa maksamatta.» Niin he antoivat minulle palkaksi vaivaiset kolmekymmentä hopearahaa.

Syy miksi löydätte virheitä, johtuu siitä että tuhansia vuosia tätä kirjaa on muunneltu, siihen on lisätty, otettu pois. Kaikkea mitä laitat paperille, ihmiset tulevat muuttamaan, siksi muinaiset kirjoittivat kaiken koodattuihin symboleihin. Näin useimmiten tarinan runkoa ei muunneltu ja siinä rungossa juuri on mystinen osuus.

Katsoin kerran TV:stä pappia joka kertoi Iisakista ja Abrahamista kirjaimellisesti, että ihana rakastettu Jumala sai miehen sitomaan poikansa alttarilla puuhun ja seisoo hänen yllään puukon kanssa. Se ei ole kirjaimellinen tarina, sitä ei koskaan tapahtunut eikä ihmisten ollut koskaan tarkoitus uskoa että se tapahtui.  Te jotka pidätte mystiikkaan ja eri asioiden tarkoituksiin perehtymisestä, ensi sunnuntaina kerromme mitä Daavidin ja Goljatin välillä tapahtui. Ei Raamattua kirjoittaneet Harvardin opiskelijat vaan Itämaiset mystikot, on uskomatonta miten se voitaisiin ottaa kirjaimellisesti.

Aurinkoa taivaalla on käytetty mystisenä symbolina ikuisuuksia, sieltä virtaa kaikki elämä. Mutta myös ihmiskehossa on aurinko ja se on kehon solaarienergiaa, sijaitsee vatsassasi hieman navan yläpuolella ja sitä kutsutaan solarpleksukseksi, auringon paikaksi.

(Hyvää tietoa mitä tämän chakran epätasapaino aiheuttaa ja millä sen voi tasapainottaa: https://sinimalism.com/jooga/chakrat/solar-plexus/ )

Sen supistuminen ja laajentuminen mukautuu elämänvirtauksiin jotka kulkevat kehosi läpi. Kehosi toimii täysin samalla tavoin kuin universum, jos laittaisit sen mikroskoopin alle se on täynnä kolonioita, atomeita, planeettoja ja kaikkea pientä mitä sisälläsi on. Tuhansia vuosia sitten auringon tulinen elämä nähtiin universaalina Jumalan olemuksen symbolina (jota me kutsumme Jumalaksi). Sillä ilman aurinkoa ei olisi elämää. Jeesuksen elämäntarina on kopioitu auringon liikkeistä. Tietenkään aurinko ei olisi voinut kopioida Jeesuksen elämää, sillä aurinko on ikuisuudesta. Mutta kun haluttiin ristiinnaulitseminen, aurinko kulki eteläristin kautta 21.12. Kun haluttiin tietää montako päivää se olisi luolassa, se on 3 päivää ja 3 yötä, sillä silloin on talvipäivänseisaus 22-24.12. Milloin on Jumalan ainoan pojan syntymä? Joulukuun 25. päivä, silloin aurinko kirjaimellisesti syntyy maan kiertoradalla. Meillä on uutta elämää ja ylösnousemus kevätpäiväntasauksena huhtikuulla, sillä silloin aurinko kuluttaa/hävittää lampaan/pässin (ram) ja istuu oikealla puolella pohjoisella pallonpuoliskolla.

HARE KRISHNA = JEESUS = AURINKO

Kristinusko on siis kopioitu sanasta sanaan muinaisesta uskonnosta, zoroastralaisuudesta ym. Jeesuksen nuoruuden tarina on täydellinen kopio Hare Krishnan nuoruuden ajasta, neitseellinen syntymä, ilkeä kuningas, tähti, paimenet. Se on kirjoitettu 7000 vuotta ennen Jeesuksen syntymää. Mutta kristinuskon tarinoita kerrotaan kuin ne tapahtuisivat ensikertaa, vaikka aina on ollut näitä tarinoita jotka keskittyivät auringon ympärille. Aurinkokunnassamme on vain yksi aurinko, se on Jumalan ainoa poika, maailman valo, ilman sitä mikään ei elä. Ja se kulkee ristin läpi luolaan, syntyy, hukkuu/kuluu Oinaan uhripoltossa, istuu voiman oikealla puolella, sitten kevät ja kesä tulee. Se on Jumalan poika.

Kerron tässä vain totuuksia. Miten voisitte käsittää mitä elämä on, ellette halua käsittää mikä totuus on.

NUMERO 7

Aurinko on kaikkien muinaisten uskomusten logos ja uskomukset rakennettiin auringon seitsemän säteen ympärille. Päästään mystisen numeron seitsemän äärelle takaisin. Raamattu kertoo Ilmestyskirja 5:1 että elämän kirja on valtaistuimella istuvan oikeassa kädessä, kirjoitettuna sisäpuolelle eli sinun sisääsi. Takapuolelle joka viittaa selkärangan energiaan, suljettu 7 sinetillä joka viittaa 7 chakraan. Joosuan ja Jerikon tapahtumaa ei koskaan tapahtunut, seinät eivät koskaan kaatuneet. Se on symboli, sama chakra kun kuljet ympäri kuusi kertaa, kun nouset kuusi chakraa se pysyy mutta kun pääset seitsemänteen chakraan joka on käpyrauhanen, seinä kaatuu ja pääset kaupunkiin joka on oikea aivopuolisko. Miten edes saatoitte uskoa että armeija marssi seitsemän kertaa ympäri ja seinä kaatui? Otatteko kirjaimellisesti härkää sarvistakin?

Aurinkoa siis kutsutiin nimellä Amen, Mithra, Osiris, Zeus, Helios, Sol, Apollo, Christ... kaikki samaa. Kaiken valon universaali isä on aurinko. Hare Krishna tarkoittaa Kristus poikaa. Egyptissä auringon nimi oli Amen-Ra, aurinkojumala. Katsotaan Ilmestyskirja 3:14 : »Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: »Näin sanoo Aamen, uskollinen ja luotettava todistaja, Jumalan luomakunnan alku:

Miten Jeesus kutsuu itseään? Egyptiläisten aurinkojumalan nimellä. Voitte itse lukea sen siitä. Tarvitsemme lisävahvistusta asialle, mikä yhdistää hänet Amen-Ra:han.

Matteus 2:14: Joosef heräsi unestaan, otti heti yöllä mukaansa lapsen ja hänen äitinsä ja lähti kulkemaan kohti Egyptiä. Siellä hän pysytteli Herodeksen kuolemaan asti. Näin kävi toteen, mitä Herra oli profeetan suulla ilmoittanut: »Egyptistä minä kutsuin poikani.»

Miksi oli tarpeen kutsua hänet juuri Egyptistä? Kun hän kerran oli Egyptissä, miksi hän luokitteli itsensä samalla nimellä kuin aurinkojumala? Hän siis palauttaa meidät alkuun josta kaikki lähti: auringonpalvonta. Kun Jeesus kuolee ristillä, on päiväntasaus, aurinko siirtyy pois.

SULHANEN

Matteus 9:14 : Sitten Johanneksen opetuslapset tulivat Jeesuksen luo. He sanoivat: »Meille ja fariseuksille paastoaminen on tärkeää. Miksi sinun opetuslapsesi eivät paastoa?» Jeesus vastasi heille: »Eivät kai häävieraat voi surra silloin, kun sulhanen vielä on heidän kanssaan! Vielä tulee sekin aika, jolloin sulhanen on poissa, ja silloin he paastoavat.

Nyt hän on määritellyt itsensä toisellakin nimellä joka on sulhanen.

Psalmi 19:1: Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaankansi kertoo hänen teoistaan. Päivä ilmoittaa ne päivälle, yö julistaa yölle. Ei se ole puhetta, ei sanoja, ei ääntä jonka voisi korvin kuulla. Kuitenkin se kaikuu kaikkialla, maanpiirin yli merten ääriin. Hän on tehnyt sinne majan auringolle. Ja aurinko nousee kuin sulhanen hääteltastaan, kuin sankari riemukkaana juoksemaan rataansa.

Eli jotain taivaalla, tarkoittaa kosmosta missä hän on asettanut asumuksen sulhaselle joka tulee luolastaan. Poika on siis sulhanen, Jeesus on määritellyt itsensä sulhaseksi ja auringonjumalaksi.

Vahvistetaan todisteita, otetaan Psalmi 84:12 : Herra Jumala on aurinko ja kilpi,hän lahjoittaa meille armon ja kunnian.Hän ei kiellä hyvyyttään niiltä, jotka vaeltavat nuhteettomasti.

Malakias 4:2 : Mutta teille, jotka minun nimeäni pelkäätte, on koittava vanhurskauden aurinko ja parantuminen sen siipien alla, ja te käytte ulos ja hypitte kuin syöttövasikat.

HENKINEN AURINKO, SIIVEKÄS AURINKO

Muinaisessa egyptiläisessä symbolissa on siivekäs aurinko. Kuva :https://en.wikipedia.org/wiki/Winged_sun Muinaiset siis näkivät auringon palvomisen arvoisena objektina ja me olemme käsittäneet kaiken väärin, "kuka voisi palvoa hehkuvaa kaasupalloa". Eivät he katsoneet aurinkoa siten, vaan palvoivat henkistä aurinkoa. Fyysinen näkyvä aurinko on vain sen symboli. Ja Jeesuksen elämä kopioi auringon liikettä taivaalla, joka vuosi on Jeesuksen elämä. Miksi hän kutsuu itseään auringonjumalan nimellä, ja sulhaseksi joka on aurinko? 

KASTEESSA TIETOISUUDENTASO YHDISTETÄÄN VETEEN

Meillä on kaste, filosofia ettei Jumala hyväksy sinua ellei joku työnnä päätäsi veteen. Miksi? Ei sellaista ollut Vanhassa Testamentissa, vaan se on buddhistinen. Johannes Kastaja kehitti sen buddhismin kautta. Jeesus kehitti omaa tietouttaan samoilla maan alueilla. Kristinuskoiset palvovat kastetta, kuolemaantuomitut saavat suurin osa kasteen. Kaste tarkoittaa että yhdistetään maa joka on matalin tietoisuudentaso, veteen joka on toinen taso, kolmanteen joka on nirvana ja lopulta neljänteen joka on henki. Jokaisella kansakunnalla on viisi ihmistietoisuuden tasoa: maa, vesi, ilma, tuli, uudistettu mieli. Sitä on kaste, olet vienyt itsesi sisääsi Jumalan totuuteen toisessa tietoisuudessa joka on vesi, tullut ulos Jumalan totuuteen kolmanteen tietoisuudentasoon joka on ilma. Ja sitten kun olet noussut ylös ilmaan, tulet kosketetuksi tulella joka on Pyhä henki.

Tässäkin siis olemme ottaneet kaiken liian kirjaimellisesti. Jeesus antoi teille kaikki valtakunnan salaisuudet tiedoksi, mutta ne ovat kaikki vertauskuvia. Silti asetatte kaiken huomionne symboleihin jotka kuvaavat syviä sisäisiä asioita. Et kastele päätäsi vedellä, vaan vesi kuvastaa sisäisen tietoisuuden totuutta. Mutta me ympärileikkaamme, paastoamme ym eikä niillä ole mitään tekemistä hengen kanssa. Olemme ottaneet naisen, kauniin jumalallisen feminiiniosan pois. Apostoli Paavali varoitti tästä.

Katsotaan asioita jotka ovat niin pyhiä meille, osa kulttuuriamme, mitä kirkko meiltä vaatii. Jumala ei vaadi.

OLET JUMALA

Kirje heprealaisille 6:1: Älkäämme siis enää viipykö Kristuksen opin alkeissa, vaan edetkäämme täyteen tietoon. Emme voi uudestaan laskea perustusta ja opettaa sellaisia asioita kuin parannus kuolemaan johtavista teoista, usko Jumalaan,

Miksi ei pitäisi olla uskoa Jumalaan? Koska olet Jumala, sinulla on Ykseys Jumalan kanssa, kun olette yhtä, et tarvitse uskoa mihinkään. Tarvitsetko uskoa että jalkasi on kengässäsi? Et, sinä tiedät, koska se on osa sinua. Se elää. Sinulla tulee olla uskoa ainoastaan sellaiseen josta et ole varma. 

LOPETTAKAA OPPI KASTEISTA, KÄTTEN PÄÄLLEPANEMISESTA, TUOMIOSTA

Mitä muuta pitäisi lopettaa? Jae 2: oppi kasteista ja puhdistusmenoista sekä kätten päällepanemisesta, kuolleiden ylösnousemus ja iankaikkinen tuomio.

Älkää laskeko oppinne perustaa kasteelle. Miksi sitä yhä tehdään? Lopettakaa laskemasta käsiänne toisten ylle, lopettakaa kuolleiden ylösnousemus ja ikuinen tuomio. Ne ovat kaikki mystisiä henkisiä asioita ja te otatte ne kirjaimellisesti ja sekoitatte päänne. Kirkko jatkaa ja jatkaa, koska niin kauan kuin se saa teidät jatkamaan, pysytte sekaisin ettekä tiedä mihin uskoa. Raamattu kädessäni sanoo lopettakaa se.

On yhä vaikeaa "voi, lastani ei ole kastettu", sillä se on niin vahva perinne. Kuin ei saisi laittaa kalkkunaa kiitospäivänä (suomessa kinkkua jouluna), "inhoan sitä mutta sitä on oltava". Miksi? Vain koska kaikki tekevät niin. Mutta ei kristinusko koskaan mainitse tästä kiellosta, ei tätä säettä koskaan lueta teille kirkossa. (naurua) Miksi? Miten tiedämme ettei meidän saisi suorittaa kastetoimituksia? (Laulaa): "Mistä tiedämme, raamattu kertoo sen".  Pään upottaminen pilaantuneeseen veteen (intia) ei todella vie sinua minnekään muualle kuin sairaalaan.

TÄYDELLISTYMINEN, KOLMAS TAIVAS, AURINGON NOUSEMINEN

Täydellistyminen, kaste hengessä missä pääsemme totuuden veteen, toiseen tietoisuudentasoon ja sitten tulemme ulos vedestä ylös kolmanteen tasoon joka on ilma. Apostoli Paavali sanoi kokeneensa kehollisen kokemuksen että hänet otettiin kolmanteen taivaaseen.

Kirjoitustemme tarkoitus on auringon nouseminen. Näettekö? Se on te, elämänne.

Mitä tapahtuu juuri nyt? Elämme elokuun auringossa, on lämmin, mehiläiset pörräävät. Mutta jokin menee pieleen. Aurinko ei ole sellainen kuin ennen, se kulkee matalammalla, päivät eivät ole yhtä pitkiä kuin kesäkuussa. Joka päivä on vähemmän ja vähemmän valoa, muutamassa kuukaudessa illat ovat pimeitä, valo on poissa. Kamppailemme vastustaaksemme kylmiä tuulia, puiden oksilta putoaa elämä pois. Miksi? Koska aurinko ei ole enää ylhäällä missä sen tulisi olla, se kulkee joulukuun läpi ja 21.12 on vuoden lyhin päivä jolloin aurinko ristiinnaulitaan ristille. Sitten joulukuun 22, 23, 24 päivä aurinko on syvällä maapallon syvyyksissä, se on surullista aikaa ja sinä olet ostelemassa Nintendo pelejä. Sitten 25.12 uusi elämä saapuu, aurinko alkaa nousta, päivät pidetä.

Samaa tapahtuu sinulle, tunnet että elämäsi aurinko alkaa laskeutua, vaivut synkkyyteen, syyllisyyteen, hermostuneisuuteen joka vaikuttaa koko perheeseesi. On pimeyttä koko talossasi kunnes aurinko voidaan nostaa takaisin minne se kuuluu.

ZARATHUSTRAN VALON JA PIMEYDEN TAISTELU

Taistelu valon ja pimeyden välillä ei ole kristillisestä alkuperästä lähtöisin, vaan eräästä erikoisesta profeetasta Zarathustra, hänen opetuksistaan. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Zarathustra

Pimeys oli Arimen ja valo Mazda. Mazda on auringon ja tulen jumala. Eikö ole outo sattuma että hän on se joka Zarahustran kautta lähetti maagin joka oli peräisin tästä Mazda -heimosta. Hän, auringon ja tulen jumala lähettää maagin etsimään Jeesuksen joka kutsuu itseään jumalan ainoaksi pojaksi sanoen "olen tullut tuomaan tulen maapallolle". Onko hän Mazdan poika Jeesus ja jos on, miksi kukaan ei koskaan kertonut teille? Koska he ovat ennakkoluuloisia kulttuurista mistä hän on peräisin. Sillä tämä on peräisin Iranista. Voitte nähdä parrakkaan hahmon sanovan "niinhän minä kerroin teille".

SAOSHYANT PELASTAA KUIN JEESUS, VALKOISELLA HEVOSELLA

Kun pahin saapui, Arimen näyttää vallanneen maailman koska pimeys tulee kaikkialle, talvi. Se on osa itseäsi. Mutta Mazda lähettää Saoshyantin joka tulee ja lunastaa maailman ja tuo valon maailmaan. Kukistaa Arimenin eli pimeyden. Kun Saoshyant tulee pelastamaan, hän saapuu istumassa valkoisella hevosella (naurua, sillä Zeus/Jeesus saapuu samoin, olen suomentanut siitä aiemmin) ja häntä seuraa armeija maidonvalkoisia hevosia. Tämä on iranilainen tarina. 

 

Zeus/Jeesus täällä: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2023/02/ii-96

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2023/04/jeesuksen-toinen-tuleminen-on-sisainen-havainto-bill-donahue

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2023/03/paasiainen-pyha-aiti-kontakti-rukous-bill-donahue-suomennos

 

TULEVAISUUDEN IHMISKUNNAN VAPAUTTAJA

Saoshyant - Wikipedia (englanniksi)

SAOSHYANT . Suomensin linkin lähteestä encyclopedia.com. : "Avestan termi Saoshyant (tulevaisuuden hyväntekijä/lahjoittaja) tarkoittaa maailman pelastajaa, joka saapuu tulevaisuudessa vapauttamaan ihmiskunnan. Käsite tulevaisuuden vapauttaja on yksi zoroatrianismin käsitteistä, kuten kaksinaisuuskin. Zoroaster joka on tämän uskonnon profeetta, on itse Saoshyant, joka suorittaa töitään Frashōkereti:a varten, eli nykyisen maailmantilanteen loppua, kun olemassaolo palautetaan ja tehdään suuremmoisemmaksi. Myöhemmin zoroatrianismi kehitti tämän huomion eskatologiseksi myytiksi ja laajensi Saoshianien määrää yhdestä kolmeen. Kaikki pelastajat ovat syntyneet Zoroasterin siemenestä."

Saoshyant saapuu valkoisella hevosella, hänet lähetti Mazda, sama tyyppi joka tunnusti Jeesuksen olevan aurinkojumala, tulen jumala. Eikä Jeesus tehnyt mitään väittääkseen vastaan. Joten nyt Mazda lähettää toisen, Saoshyantin valkoisella hevosella. Ilmestyskirja 19:11: Minä näin taivaan avoinna: näin valkoisen hevosen ja sen selässä miehen. Hän on uskollinen ja totuudellinen, hän tuomitsee ja taistelee vanhurskaasti.

Kenestä hän puhuu? Jeesuksesta, ohhoh hänen nimensä oli myös Saoshyant. Miten hän voi olla Saoshyant? Miksei? Entä jos hän oli? Ja kokoajan ihmisille kerrottiin "älä usko niitä juttuja". Sama tyyppi.

VISHNU VALKOISEN HEVOSEN SELÄSSÄ = AURINGON HEVONEN

Zeus%20Pegasos%20%281%29.jpg

Intiassa Raman temppelissä on maalaus Vishnusta, soturista valkoisen hevosen selässä joka heiluttaa miekkaansa ylhäällä. Se on Vishnu jumala tulossa pilvissä valkoisella hevosella ja hänellä on miekka. 

Ilmestystenkirja 19:12: Minä näin taivaan avoinna: näin valkoisen hevosen ja sen selässä miehen. Hän on uskollinen ja totuudellinen, hän tuomitsee ja taistelee vanhurskaasti. Hänen silmänsä olivat kuin tulen liekit, hänellä oli päässään monta kruunua, ja häneen oli kirjoitettu nimi, jota ei tunne kukaan muu kuin hän itse. Hänellä oli pukunaan vereen kastettu viitta, ja hänen nimensä on Jumalan Sana.
Hänen jäljessään tulivat taivaan sotajoukot, valkoisilla hevosilla ratsastavat soturit, joiden puku oli hohtavan valkeaa pellavaa. Hänen suustaan lähtee terävä miekka. Sillä miekalla hän lyö kansoja, hän paimentaa niitä rautaisella sauvalla ja polkee viinikuurnassa kaikkivaltiaan Jumalan hehkuvan vihan viinin. Hänen viittaansa on reiden kohdalle kirjoitettu nimi: kuninkaiden Kuningas, herrojen Herra.

Vishnulla oli 4 kruunua päässään ja tässä sanotaan myös monista kruunuista. Valkoinen hevonen tunnetaan auringon hevosena. Ja Sashyant joka tulee auringosta valkoisella hevosella on myös syntynyt neitsyestä. Eikö ole mielenkiintoista. Sashyant tulee valkoisella hevosella, on syntynyt neitseestä ja hän tulee uudistamaan maailman.

PIMEYS ELI MIELI, JA PELKO TUHOUTUU KUN SAOSHYANT SAAPUU

Eli periaatteessa pimeys, joka on mieli, joka on pelko ja syyllisyys joka on Arimen, tuhoutuu Saoshyantin tullessa valkoisella hevosella -?-- noustua joka on käpyrauhanen.

Tämä itse asiassa aiheutti kristinuskossa liikkeen. Tiedätte juutalaisen sapatin olevan lauantai. Mutta kristillinen liike joka syntyi -?-- ja buddhismista ja oli kallellaan astrologisiin tieteisiin, siirtyi pois lauantaista koska se oli planeetta Saturnuksen päivä. Kylmän pimeyden päivä, joten Kristuksen päivä siirrettiin sunnuntaihin, auringon päivään (sun), valo, pimeyden voitto ja uudelleensyntyminen.

Joten auringon, jumalan kuva tuli niin tärkeäksi että aloimme nähdä kirjoituksia. Matteus 4:16: kansa, joka asui pimeydessä,näki suuren valon. Niille, jotka asuivat kuoleman varjon maassa, loisti kirkkaus.

Pimeys ei tarkoita tietämättömyyttä, vaan "he jotka istuivat meditaatiossa, sulkivat itsensä pois ulkoisesta valosta". Tietenkin Jeesus puhui yhdestä silmästä jolloin keho täytyy valosta. (tästä aiemmassa suomennoksessa)

Jeesus sanoi myös Johannes 8:12: Minä olen maailman valo ja hän joka seuraa minua, ei kävele pimeydessä vaan hänellä on elämän valo. Muistatte Vanhasta testamentista että Johannes sai auringon pysymään paikoillaan, se on juuri sitä mistä Jeesus opettaa. Ei voi pysäyttää aurinkoa, ei maata. Jos pysäyttäisimme maapallon, Atlantti tapaisi Tyynenmeren. Ihan hullua uskoa näihin kirjaimellisesti, Jumalan lakeja ei voi rikkoa.

Kun saat auringon pysähtymään, se tarkoittaa että pysyt ikuisen auringon valon alla, joka on Kristus. Taisteluissasi olet voitokas koska et kävele Arimanin pimeyteen vaan pysyt Jeesus Kristuksen valossa, auringon valossa, meditaatiossa ja olet voitokas. Ihmiset ovat tulleet tänne, olen kertonut teille että he istuivat auringon valossa heille tapahtuu sairauksien lieventymisiä, kaikenlaisia hyötyjä elämässään. Mutta kun he kävelevät ulos tästä auringonvalosta, sama vanha pimeys tunkeutuu heihin, sama vanha karmea tarina. Mutta Jeesus ei sanonut "hei katso tässä olen, maailman valo, olen Mazda, jumalan poika, olen Amen, sulhanen", koska hän sanoi jotain sinusta. Ja tämä on se osa jonka uskonto on piilottanut sinulta ja tämä on se jonka tärkeyttä he huutavat tästä toisesta paikasta (mystinen paikka) sinulle.

Matteus 5:14: Jeesus sanoo »Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella. Eikä lamppua, kun se sytytetään, panna vakan alle, vaan lampunjalkaan. Siitä sen valo loistaa kaikille huoneessa oleville. Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.

Jeesus sanoi ettet ole arvoton syntinen, et sellainen jonka tulisi olla jonkin uskonnon alainen, sinä olet maailman valo. Kaupunki on tietoisuus, missä tietoisuuden tulee olla? Vuorella, tietoisuuden korkeammissa tasoissa. Ja kun se on siellä, sinä olet maailman valo, eikä sitä kaupunkia voi piilottaa. Siten jos todella seuraat ja kuuntelet Jeesusta, teet kuten hän sanoo, hänen ylhäisyytensä johtaa sinut pelastukseen jota muut eivät ole löytäneet. Sillä pelastus tulee tekemällä kuten hän sanoo.

PAAVALI JA MEDITAATIO, KEHOSTA IRTAUTUMINEN

Mistä kaikessa on kyse? Vien teidät pyhään hiljaisuuden paikkaan joka puhuu vertauskuvin. Kristus joka puhuu meditaatiosta.

Lopettelemme, mutta vielä yksi mielenkiintoinen asia. Toinen korinttilaiskirje, luku 12. Paavali puhuu. Minä tunnen ihmisen Kristuksessa ennen neljäätoistakymmentä ajastaikaa, (oliko hän ruumiissa, en minä tiedä, eli oliko hän ulkona ruumiista, en minä sitäkään tiedä; Jumala sen tietää:) se temmattiin ylös hamaan kolmanteen taivaasen. 3Ja minä tunnen sen ihmisen, (jos hän ruumiissa taikka ulkona ruumiista oli, en minä tiedä; Jumala sen tietää:) 4Hän temmattiin ylös paratiisiin ja kuuli sanomattomia sanoja, joita ei yhdenkään ihmisen sovi puhua.

Paavali siis kehottaa meditoimaan kehosta poistumisen ilmiöön saakka. Jos joku sanoo että moinen toiminta on paholaisesta, miten Paavali ei puhunut mistään paholaismaisuudesta? Kolmas taivas on tietoisuuden kolmas taso, ensimmäinen on maa, toinen vesi, kolmas ilma.

Kun kohoat tavataksesi Jeesuksen ilmassa, se tarkoittaa että nouset kolmanteen tietoisuudentasoon, kolmanteen taivaaseen. Juuri näin voit tehdä kun vaivut meditaatiotilaan. Hän puhuu taivaaseen nostamisesta. Kristillisissä kirjoissa on kuvia miten ihmisiä ylöstemmataan autoistaan, he todellakin uskovat että ihmiset lentävät kuin raketti katon läpi. Sitähän se ei tarkoita. Ylöstempaus on buddhistinen, se on yksi Buddhan kymmenestä maailmasta ja se tarkoittaa nostamista alemmasta lihallisesta muodosta kolmanteen tasoon ja neljänteen tasoon josta Paavali puhuu. Temmataan ylös paratiisiin meditaation huumassa.

Klassiset mystikot kuten Plato, Herkules ja muut, puhuvat kyvyttömyydestä puhua näistä asioista. Niin teilläkin on vaikeuksia puhua ihmisille tästä, he vain tuijottavat hölmistyneinä takaisin "mitä?".

Teidän täytyy alkaa ymmärtää Raamattua mystisenä ja henkisenä kirjana. Ensimmäinen korinttilaiskirje 2: 6: Paavali sanoo. Viisautta me julistamme siihen kypsyneille, mutta emme tämän maailman viisautta emmekä tämän maailmanajan kukistuvien valtiaiden viisautta.

Lukekaa tarkasti tämä: puhumme viisautta niille kypsyneille, heille jotka ovat täydellistyneitä. Mitä Paavali juuri äsken sanoi: lopettakaa kaste, lopettakaa käsien laskeminen, lopettakaa kaikki uskonnolliset kirkkojutut ja menkää täydellistyneisyyteen. Sitten Paavali sanoo "puhumme viisauksia heille jotka ovat täydellistyneitä". Kun pääset nirvanan tasoiseen tietoisuuteen, eroat ihmisajattelustasi ja pääset täydellistymiseen. Sitten voit ymmärtää apostoli Paavalia, muuten vain pelleilet Raamatulla. "Emme puhu tämän maailmanajan kukistuvien valtiaiden viisautta", eli jotka eivät ole mitään. Ennenmuinoin kun Paavalikin temmattiin taivaaseen "elysiumiin", hänellä oli taivaallinen kohtaaminen meditaatiossa ja hän totesi "kävin Elysiumissa".  Autuaallisen asumuksen siunaus.

Plato sanoi: "Ennenkuin vihittävä saattoi nähdä Jumalan Elysiumin puhtaassa valossa, hänen tuli vapautua kehostaan." Entä ylösnousemus? Uskonnossa odotetaan yhä ihmisten nousevan haudoistaan. Paavali ei koskaan ollut fyysisen ylösnousemuksen puolestapuhuja. 1. korinttilaiskirje 15:50. Paavali sanoo: Sen sanon, veljet, ettei liha ja veri voi saada omakseen Jumalan valtakuntaa ja ettei katoava voi saada omakseen katoamattomuutta. Nyt ilmoitan teille salaisuuden: Me emme kaikki kuole, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa. Pasuuna soi, ja kuolleet herätetään katoamattomina ja me muut muutumme.

Monet keskittävät aivan liikaa huomiotaan fyysisille parantumisille ja luovat itseasiassa stressiä itselleen. Jos vain rentoutuisitte ja sallisitte sairaiden olla rauhassa, antaa heidän vaeltaa Elysiumiin ja mitä henki heille suo, he saavat. Mutta jos yritämme pakottaa ihmisiä parannusyrityksiin, se stressaa enemmän kuin parantaa. Täytyy keskittyä henkiseen puoleen ei fyysiseen. Kehonne on matkalla joka on muuttumaton. Mitä Buddha sanoi? Yritämme tehdä pysyvää sellaisesta joka on väliaikaista. Turhaudumme kun yritämme. Hehkulamppuvertauksena jokainen lamppu palaa loppuun ja sanotte "ei ole enää valoa", vaikka on paljonkin. Tarvitsette vain toisen lampun (juoksee seinälampun luo ja kuvaannollisesti ottaa sieltä lampun) ja kas! valo ei poistunut. Valo oli aina siellä, tarvitsi vain ottaa toinen lamppu. (eli henki/Luojan valo ei poistu). Teidät ruuvataan takaisin lampunkantaan ja siinä sitä ollaan. (naurua) Älkää siis keskittykö liikaa tähän kehoon. Sinulla saattaisi olla vaikea sairaus, menette parantamiskeskukseen mutta tulomatkalla ajatte rekan kanssa kolarin ja kuolette. 

(Lopussa 48:00 kuuntelijoiden kysymyksiä joita en suomentanut.)

 

Mitä Donahue sanoo avaruusolennoista? Lähde: hiddenmeanings.com

"Ainoat ihmiset jotka näkevät UFOja, ovat heitä jotka ovat niiden valotaajuudella. Tämä valo saa portin aivoissa avautumaan, se sallii henkilön nousta korkeampaan taajuuteen missä UFO on näkyvä. UFOt sinänsä eivät ole ulkoavaruudesta vaan sisäavaruudesta. Ne eivät matkaa maapallon alueelle propulsion avulla. He käyttävät teleportaatiota. He ovat maaperällä 4555 ja sitten täällä taivaallamme. Ei ole välimatkaa maapallon ja 4555:n välillä. Teleportaatio edestakaisin tapahtuu välittömästi.

Syy miksi niitä useimmiten nähdään harvaanasutuilla seuduilla, johtuu siitä että niiden valosaaste pohja on vähäisempi jolloin laskeutuva valo koskettaa todennäköisemmin maapallon pintaa. Raskaasti kansoitetuilla alueilla valopohja on yleensä niin intensiivinen että laskeutuva fotoni törmää pohjavaloon ennenkuin se voi koskettaa ihmisaivoja. Siten vaikka UFOt ovat yhtä yleisiä kaupungeissa kuin maaseudulla, kova pohjavalo tekee näkemisestä vaikeaa. Ei mahdotonta mutta vaikeampaa ja siten kuulemme enemmän kontaktitapauksia harvaanasutuilla seuduilla missä pohjavaloa on vähemmän.

Ehdotan että SETI ja jokainen muu joka etsii ET elämää, kääntäisi huomionsa galaksiin NGC 4555, Coman tähtijärjestelmässä, Neitsyen merkissä. Se mitä kutsumme alien elämäksi, elää runsain määrin 4555:ssa ja itse asiassa sieltä ovat peräisin valo-olennot jotka ovat vastuussa ihmiskunnan kohtalon ohjauksesta.

OLEMME KAIKKI PERÄISIN GALAKSISTA 4555

Te jotka luette nyt tätä, olette myös peräisin 4555:sta. Lisään myös että nämä galaksin ihmiset eivät ole lainkaan alieneita, ET olentoja, vaan naapureitamme jotka jakavat kanssamme tämän uskomattoman universumin. Todellakin he ovat paljon kehittyneempiä, he keksivät hehkulamppunsa 25 000 vuotta sitten. Kun me keksimme sen 100 vuotta sitten. Luku 4555 on peräisin muinaisen Egyptin koptisesta gnostilaisuudesta  (klassinen kreikkalainen). He antoivat meille luvun 4555 kirjassa IEOU (?), sekä Danielin kirjassa.

Daniel 5: käsi ilman käsivartta kirjoittaa seinään sanat Mene, Mene. Sanat tarkoittavat luku, luku. Mene -sanan numerinen arvo on M=40 E=5 N=50 E=5 =4555.

Minusta tämä on positiivista. Työskentelin suuressa kaapeliTV yrityksessä sisäisessä valvonnassa. Vuosia sitten rekisteröin heidän TV antennitorninsa Federal Aeronautics Administration:in kanssa. Yksi teknikoista pyysi minua kertaamaan tornin kaapelijärjestelmän varmenteen jota olin hoitanut 22 vuotta New Jerseyssä. Latituudi oli  40 05 55 = 4555. En tarvinnut enempää todisteita. Luku 4555 tulee esiin enemmän ja enemmän, HEIDÄN tapanaan kertoa meille alkuperäisestä perheestään, alkuperäisestä kodistamme, ja heistä jotka ovat tulossa tapaamaan meitä. Se on meidän kotimme ja sieltä HE ovat peräisin."

***********

Aatamista ja Eevasta (videolta Bill Donahue: "Poor Mary do you know what she did": "Sellaisia ihmisiä ei koskaan ollut. Aatami tarkoittaa maata, fyysistä kehoa, Eeva tarkoittaa mielen ajatusprosessia. Käärme on selkäranka."

"Kierteellä oleva nukkuva käärme eli kundalini on Jumalan feminiininen vastine."

*

History: Ancient Aliens: UFO technology found on Earth: https://youtu.be/j2YRFkRawv4?si=8n-s9UBSrWvDHpul

Kohta 7:36 kerrotaan mekaanisista osista joita löydettiin Antikytheran saaren lähelle uponneen laivan hylystä, vanhin mekaaninen tietokone joka on koskaan löydetty. Löytö oli siis laatikko jossa on tusinoittain hammasrattaita sisällä. On epäilty että sen avulla ennustetiin astronomisia tapahtumia. Arkeologit sanoivat että se löytö oli verrattavissa samaan  kuin että löydettäisin Tutankhamonin haudasta suihkukone. Epäillään että tämä laite olisi peräsin läheiseltä Rhodesin saarelta, sillä se oli korkean teknologian koti. Kirjalliset lähteet kertovat että 2500 vuotta sitten siellä oli "patsaita jotka heräsivät eloon". Eli robotteja. Kirjoitukset sanoivat että he saivat ne koneet "jumalilta" eli ET olennoilta (David Wilcock kertoo).

Viesteissäni on ollut (löytyy Opastavia viestejä kirjoistani) että historiassa oli myös robottien aikakausi.

*

https://historianet.fi/yhteiskunta/uskontojen-historia/milloin-jeesuksesta-tuli-vaaleaihoinen

Jeesus oli oikeasti tummahiuksinen, ruskeaihoinen, kuten kaikki muutkin sinä aikana. Häntä alettiin valkopestä vasta myöhemmin. "Juudaksen piti osoittaa Jeesus roomalaisille ennen ristiinnaulitsemista, minkä perusteella Jeesus ei eronnut ulkoisesti muista juutalaismiehistä."

*

https://www.is.fi/perhe/art-2000009865407.html

"Lumin kuoleman aiheutti varsin tavallinen bakteeri, A-ryhmän streptokokki, joka ehti edetä verenmyrkytykseksi.  Liimatainen ei osannut pelätä pahinta. Hän alkoi huolestua toden teolla vasta, kun Lumi alkoi toistelemaan kummallisia lauseita. "Olen tässä, olen tossa. Olen tässä, olen tossa... " äiti muistelee.

Pian oudot lauseet jatkuivat. "Tässä minä synnyin, tässä minä söin." Tätä hän toisteli monta kertaa."

"Lumi haaveili pikkusisaruksista. Piirustuksissa vilisi vauvojen kuvia, joilla ei vielä ollut silmiä tai käsiä. Ne olivat vasta tuloillaan."

Järkyttävä tarina, mutta eihän hän ole poissa. Mitä minä tässä näin mielestäni? Tyttö näkee kuoleman lähestyessä henki-itsensä ja ihmettelee miten voi olla tässä ja tuossa. Sitten hän näkee kuvina elämänsä kertauksen, syntymisen ja arkisia hetkiä kotona. Hän näki aiemmin myös tulevat sisaruksensa, joten hänellä oli näkemisen lahja.

*

https://yle.fi/a/74-20049929

"Alo Jüriloo huomauttaa, ettei pahantekoihin ajautumiseen ole yhtä kaavaa, vaan lapsen käyttäytymiseen vaikuttavat biologiset, psykologiset ja sosiaaliset tekijät. "Biologisilla tekijöillä eli perimällä on suurempi merkitys kuin ehkä haluamme ajatellakaan. Toisaalta suuri merkitys on myös kasvuolosuhteilla ja vanhempien kyvyillä ohjata lapsen kehitystä hyvän suuntaan." Jüriloo antaa karkean esimerkin.

Jos vaikkapa psykopatiaan yhdistetyt geenit saanut lapsi syntyy perheeseen, jossa hänelle tehdään selväksi kielletyn ja sallitun välinen ero, opetetaan tekojen seuraukset ja ohjataan hyvään käyttäytymiseen, lapsi oppii todennäköisesti tulemaan toimeen vaikeiden tunteidensa kanssa.

Jüriloon mukaan ilkeys ja käytösongelmat ovat hälytysmerkkejä. "Tunnekylmyys sinänsä ei aina ole huono asia, koska sitä voi käyttää myös positiivisella tavalla hyväksi tilanteissa, joissa muut menevät lukkoon. Mutta jos mukaan tulee ilkeys, se on huono asia." Hän alleviivaa, etteivät kaikki kiusaajat ole lainkaan kovin ilkeitä, vaan kiusaamiseen voi yhtä lailla mennä mukaan hyvistä perheistä olevia ja muutoin hyvin käyttäytyviä lapsia.

Myös Christina Salmivalli kumoaa käsityksen, jonka mukaan kiusaajilla itsellään on aina taustalla ongelmia ja traumoja. "Osa heistä saattaa olla sosiaalisesti taitavia, niin sanotusti suosittuja." Salmivalli kertoo, että nuorille on myös tavallista sanoa kiusaamisen olevan ”vain läppää”. "Eli määritellä sen joksikin muuksi kuin moraalisesti paheksuttavaksi teoksi."

Ryhmässä toisiaan lietsovat kiusaajat saattavat Salmivallin mukaan saada toiminnastaan hetkellisesti mielihyvää. Ryhmän ulkopuolella tilanne on usein toinen.

Alo Jüriloo toteaa myös maahanmuuttajien tuoneen mukanaan toisenlaisia tapoja, jotka saattavat näkyä myös negatiivisesti. Viime keväänä tehdyn kyselyn mukaan suomalaisiin kouluihin tulleet ukrainalaislapset kertoivat muita useammin joutuneensa kiusatuksi, mutta sanoivat myös muita useammin kiusaavansa.

Oikeuspsykiatri Alo Jüriloon mukaan lasten ja nuorten käytösongelmien ratkaisemisessa keskeistä on, miten varhain niihin puututaan. 

Psykologian professori Christina Salmivallin mukaan kiusaajissa voidaan tutkimusten perusteella havaita joitain yhteisiä piirteitä. Toistuva yhtäläisyys kiusaajilla on Salmivallin mukaan tavallista heikompi empatiakyky, jonka vuoksi kiusaajan on vaikea asettua toisen henkilön asemaan. Kiusaavilla lapsilla on myös yleensä muita useammin status- ja valtatavoitteita."