Löysin jotain siihen liittyen kun en kykene enää puhumaan edes puhelimessa erään ihmisen kanssa ja tunnen siitä huonoa omaatuntoa. Se paha fiilis kestää päiväkausia jos erehdyn vastaamaan. Ja toinen ei yksinkertaisesti ole enää se ihminen joka hän on. Mitä tapahtuu? Miksi haluan pysytellä etäämpänä? Aika uskomatonta tekstiä mutta tämä käy kyllä järkeen!

demonic-possession_o_2720395.jpg memecenter.com

"Oletko koskaan ollut lähes ekstaattisen hurmioitunut tavatessasi jonkun ihmisen? Se tuntematon tuntuu unelmiesi henkilöltä, kaikelta siitä mitä olet ikinä toivonut... ja kaikki tämä yhdessä paketissa? Ajattelet häntä koko ajan etkä malttaisi odottaa tapaamista, pelkästään ajatus siitä saa sinut tärisemään jännityksestä.

Kun rakkaussuhde päättyy ja olemme surullisia, yleensä syytämme joko itseämme (että emme kyenneet täyttämään hänen tarpeitaan) tai exäämme (että hän ei kyennyt täyttämään meidän tarpeitamme). Ajattelemme että jokin stressi tai turhautuminen saattoi olla osasyynä, mutta kuinka moni meistä oikeasti pysähtyy ajattelemaan miksi näitä stressaavia asioita sitten tapahtui tai mikä sai tuntemaan turhautumista ja tyytymättömyyttä partneriimme.

Taloudellisia ongelmia, työperäistä stressiä, perheongelmia, odottamattomia sairauksia... nämä todennäköisesti esittivät jonkinlaista roolia. Monet meistä ovat kokeneet huonoja suhteita, huonoja eroja jotka ovat saaneet ajattelemaan että jotain muutakin tapahtuu. Joissakin tapauksissa paljonkin jotain muuta mutta emme ihan pysty määrittelemään mitä.

Ehkä menetit elämäsi rakkauden ja ajauduit niin voimakkaisiin sydänsuruihin sen vuoksi että luulit kuolevasi? Shokki ja suru oli niin ylitsepääsemätönsä että tuntui kuin näkymätön käsi väänsi sydäntäsi irti rinnasta? Tämä saattaa kestää päiväkausia ja epäilet saavasi pian sydänkohtauksen."

Lyhennelmä oheisesta keskusteluvideosta:

Paranormaali kokemus alien love bite, eli "mustan" cupidon oireet. Manaajana saattaa toimia ihminen, alien, henki. Saalistettava vastaan saalis -asetelma. Saalistettava uhri on yleensä enemmän henkisesti kehittynyt koska tällainen yleensä kohdistetaan heihin. Saalistajalla on narsistisia piirteitä, hän peilaa tarpeitamme hyvin, korkea seksuaalinen voima. Kumpikin saalistaja ja saalistettava ovat sekä empaattisia että psyykikkoja.

Miltä tuntuu kun ollaan kirouksen alla ja intuition punaiset liput jätetään huomioimatta. Joistakin tehdään addikteja rakkaudelle. Saalistajat toimivat orgaanisina portaina, käsinukkeina ja ovat hyvin tuhoisia, korkean tason henkien ja entiteettien riivaamia, psyykkisiä vampyyreja. Monet uhreista olivat näiden manaajien valittuja henkilöitä, toimien kulkuvälineenä/asuinpaikkana näille tasojen välisille hengille.

Miten todellisia kaksoisliekkejä/sielunkumppaneita johdetaan harhaan että he eivät kohtaa todellista sielunkumppaniaan ja miten erottaa nämä love bite huijarit. Miten vaikeaa on "uudelleenohjelmoida" ihmistä joka uskoo huijari "sielunkumppaniin" vaikka punaiset liput liehuvat, kieltäytyminen uskomasta. Kulttien johtajat ovat erityisen vaarallisia, heillä on henki kiinnikkeitä jotka rohkaisevat ja asettavat love bite:ja massoittain.

Tunteet silloin kun oma intuitiosi hyljätään ja olet kuin transsissa mutta jotenkin vain kuljet siinä mukana. Kehomme voivat reagoida psykosomaattisin (selittämättömin) oirein kun meillä on negatiivisen energian olentojen hyökkäys. Pimeät olennot eivät sovi taajuuteemme, joten seurauksena on epätavallisia psyykkisiä oireita tai kipuja. Seksuaalinen kanssakäyminen on erittäin tehokas energiansiirron muoto kahden ihmisen tai henkien välillä. Jotkut murtuneet/rikkoutuneet (fractured) ihmiset ovat valjastettuja olemaan "tyhjiä kulkuvälineitä", käsinukkeja, mielenhallinta ohjelmille jotka saattavat esiintyä love bite skenaarioissa.

Mustan magian kaltaiset rituaalit voivat tuoda pimeitä olentoja esiin ja aiheuttaa todellisen kohtalon vääristymistä ja love bite:n todellisen rakkauden sijaan. Solar plexus chakraan vaikutetaan monissa love bite:issä ja tahtomme heikentyy. Lapsuuden haavoittuvuus voi tarjota jalansijaa love bite:ille tai olla suuren parantumisen ja oppimisen lähde. Huumeiden käyttö saattaa avata henkien riivaukselle, parantumattomiin asioihin hajottaen/rikkoen persoonallisuuttamme.

Narsismi ja henkiriivaus kulkevat usein käsi kädessä. Miten narsisti käyttää syyttelyä, peilausta, häpeää ja rangaistus taktiikoita. Miten et todellisuudessa kykene kommunikoimaan narsistisen henkilön kanssa koska he vääntävät, syyttävät, tehden kaiken tuloksettomaksi. Vain täysi irrottautuminen toimii. Miten parantaa love bite. Itsetietoisuus ja itsensä oikaisu/korjaus ovat tarpeen kun uudelleenyhdistyy henkeen ja intuitioon.

https://www.youtube.com/watch?v=A1j-dtUgops

Ihan yleistä ihmisen parisuhteista historiassa:

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/parisuhdeseksi_syntyi_myohaan

Suomennoksen lähde