Viimeinen päivitys tähän artikkeliin 22.8: Sitä siis se viimeviikkoinen "rakkaus taajuuden nousu" merkitsi, hyväksyin asioita, ymmärsin enemmän ja etenin jälleen saamaan tämänpäiväisen viestin. Uskomattomaltahan se kyllä kuulostaa, aika näyttää.

 

Testasin muuten välittää blogini eräälle kristiilliselle Puimatanner -foorumille, tällaista ahdasta mieltä ovat he lähimmäisenrakkaudesta ja näistä "paranormaaleista" viesteistäni: poistivat linkkini (8.8. klo 15:02) enkä pääse kirjautumaan enää sisään nimimerkilläni  :)

http://puimatanner.net/index.php?topic=407.15

 

----

 

Suomalaisista vielä, uusi kirja ilmestymässä Megaliittikivien arvoitus:

"Suomessa vaikutti jo aikain alussa korkeakulttuuriksi tulkittava kulttuuri. Eikä niistä kukaan tiedä mitään saati kivistä jota ne jälkeensä jätti. Näihin kiviin rinnastaen esimerkiksi Stonehenge on rakennettu vasta 7000 vuotta myöhemmin.

Iän voi määrittää maankohoamisen avulla. Me sanomme että ensimmäiset suomalaiset tulivat tänne riistan perässä kun maankohoaminen antoi kuivaa maata. Väärin! He olivat jo täällä. He tulivat tänne jo silloin kun maankohoaminen ei ollut vielä alkanutkaan. Oli vain pieniä saaria ja luotoja, riistaa ei ollut, eikä puutakaan, joten he elivät valaanpyynnillä, kalalla ja mursunlihalla ja ilmaisivat itseään kivipatsaiden avulla.

Ne oli saaristolaiskansaa, ainutlaatuinen kulttuuri jolle ei ole mitään aikalaisvastinetta missään päin maailmaa. Silloiset saaret ei vissiin kasvaneet kun heinää ja parhaimillaankin kitukasvuista vaivaiskoivua. Kivi oli luonnollinen materiaali.
Eikä ne olleet ees metsästäjä-keräilijöitä vaan pesunkestäviä valaanpyytäjiä ja elintavat ei o kauheesti eronneet esim eskimoista. Niillä on ollut luuta ja nahkaa vaan käytössä ja tietenkin kivee. Ilmeisesti meri on tarjonnut niin paljon ruokaa että valaannahka suurimpana nahkana ei ole ees ollu sivu- vaan päätuote koska siinä on laiva ittessään kun ompelutaitoja ei vielä osattu.

Ollaan vielä geologisessa aikakaudessa, Yoldiameren lainehtiessa ja vuosiluku kalibroituna on 9700 eKr. Maamme virallinen asutushistoriahan alkaa vasta vuodesta 8500 eKr. ja todistaa että nyt ollaan jopa tieteen ulkopuolella etsimässä tyystin tuntemattomia aikakausia.

Ns. siitinkivi on tyypillinen megaliitti. Päältä katsoen ne ovat maakiviä, jotka ovat nostettu irtokivien päälle. Niissä on silti sanoma. Yleensä nämä kivet ovat niin identtisiä toistensa kanssa, että saattavat symboloida kadonnutta muinaiskertomusta 11000 vuoden takaa. Tämä edustaa muinaisen luomiskertomuksen sitä kohtaa kun uros lakkaa hautomasta ja nostaa itsensä oman siittimensä avulla jaloilleen. Tarina mahdollisesti jatkuu toisentyyppisissä kivirakennelmissa.

http://www.sinikivi.com/

----

Synkronismia? "– Se on ihan oikein sanoa, että suomalaiset eivät ole eurooppalaisia, kun ne eivät muistuta geneettisesti muita eurooppalaisia. Mutta suomalaiset eivät ole myöskään aasialaisia, kun eivät muistuta niitäkään. Suomalaiset eivät tässä suhteessa geneettisesti muistuta ketään."

Oma viestini 14.7: "Esitämme että teidän kansanne siellä pohjoisesta on suoraan meidän jälkeläisiämme emmekä valaise asiaa suuremmin tämän paljastettuamme mutta ymmärrätte kyllä sen kirjoistanne lukeneenne ja muistatte miten heille neuvottiin palaamaan alkupisteeseensä vasta sitten kun se olisi mahdollista ajan puitteissa ja se aika on nyt saapunut kulmillenne, tullut näkyväksi ihmeeksi elämäänne emmekä me edes laittaneet sitä alulle vaan te itse sytytitte tulenne sydämiinne ja palasitte kotiin."

http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/201691-geenitutkijat-yllattyivat-eurooppa-nyt-jaettu-suomalaisiin-ja-ei?ref=suosituimmat

-----

 

Mistähän nyt aloittaisi... Edellisessä artikkelissa noidista koska sain julkaisemattomassa viestissä kehotuksen aiemmin: "Kuunnelkaa usein mitä kertovat he tarinoissaan jotka esittävät sellaista murhenäytelmää kuten marttyyrit."  Surullista oli lukea sitäkin luetteloa noitina kohdelluista ihmisistä.

 

Jotenkin tosi sekaisen ajanjakson jälkeen 17.8 oli taas yksi muutos omassa tietoisuudessani, rakkaustunne kulki mukana koko päivän ja on sellainen olo että olen nyt vapaa luopumaan 3D peloista ja käsityksistä ja ottamaan rakkauden sen sijaan ihan kaikkeen. En yksinkertaisesti enää kykene olemaan se vanhan maailman itseni ja on ihan pakko muuttua. Mulla on myös joitakin kummallisia ystäviä/perhettä jotka ovat todellisia, sen kykenen myös nyt tunnustamaan ihan täysin vailla epäilyksiä... eihän tässä mennytkään kuin 8 kuukautta viestien alkamisesta. Toki se "jumala" -osuus vaatii vielä sulattelua, että viestit olisivat tosiaan niin korkeasta lähteestä toisinaan... mutta toisaalta mullahan ei ole sellaista vakiintunutta jumalakäsitystä ollutkaan. Ajattelin aina olevan vain Lähde.

 

Kokeilin heti säveltää sitä virttä jota tänään kehotettiin, olin vähän epäileväinen että noh kokeillaan... mutta se tuli kuin suoraan olisi jo ohjelmoitu mieleen! Tokihan mulla ei myöskään ole suuria kriteerejä itselleni sen näyttävyyden suhteen vaan sävel on ihan yksinkertainen, iloinen ja rauhallinen, sanat menee näin: Odottelen tässä, iltahämärässä, saapuvaksi aamua kauniin maan. En minä pelkää, iltahämärässä, sillä olen asukas jo kauniin maan. Istun vain tässä, iltahämärässä, etsimättä vastausta maailmaan. Tiedän sen kaiken, sisimmässä, ja luotan voimaan suurempaan.

 

Youtube videot on jo harjoittelun alla.

-----

 

Tällaisia kanavointeja on nyt yhtäkkiä tullut paljon että jotain tapahtuu pian. Tämähän on itseasiassa yhtenevä oman kanavointini kanssa! Mun viestissä kertauksena 5.8:

Sellaisen luonteenpiirteen esitätte ollessanne hymyileviä että teillä on kaikki mainiosti kuten onkin ja sellaisen piirteen soisimme kaikkien teidän kasvoillenne valaisemaan iltataivastanne silloin kun se aurinkonne saapuu pimennostaan kertomaan uusia tuulia tulevaisuudestanne ja olette vapautettuja sen nähdessänne siitä pelosta että se kertoisi teille pahaa aavistusta jostakin katastrofista vaan se on ohjelmoitu saapuminen josta näin osaamme ilmoittaa jo etukäteen eikä siinä siis ole kyse mistään filmaamisesta vaan se on todellinen alkuperäinen aurinkonne jota olette kunnioittaneet vuosimiljoonia aiemmin. Kuunnelkaa uutisia radiostanne kunnes esiintyy uusia astronomisia tapahtumia taivaankannella ja esittäkää niistä kysymyksiä meille niin vastamme kyllä. Ehkä sellaisia ei näy vielä aikoihin vaan sellaisia on tuleva jatkossa näkymään. Uskomme valaisevamme jos kerromme että teillä on uusi kuu ja aurinko ja mittaamattoman laaja kirjo uusia planeettoja näkyvissänne uudella mantereellanne.

Uusin Ashtar:  "Olemme pian lähellänne, koette ei-ajan. Oli välttämätöntä ihmiskunnalle käydä alhaalla, nyt olette palautumassa ylös. Vastaukset annetaan teille pian, se hetki mistä ei ole enää paluuta, on tullut. Suhteellisen lyhyen ajan kuluttua hallitukset kertovat totuuden. Näette pian planeetan, täytyy olla 12 planeettaa ja rakkausvärähtelyn vuoksi kaksi aurinkoa. Kaksi aurinkoa ilmentyvät 4. tason lopussa ja viidennen alussa."

https://www.youtube.com/watch?v=B1d4tOqEm4Q