Megaliittikivien arvoitus:

"Suomessa vaikutti jo aikain alussa korkeakulttuuriksi tulkittava kulttuuri. Eikä niistä kukaan tiedä mitään saati kivistä jota ne jälkeensä jätti. Näihin kiviin rinnastaen esimerkiksi Stonehenge on rakennettu vasta 7000 vuotta myöhemmin.

Iän voi määrittää maankohoamisen avulla. Me sanomme että ensimmäiset suomalaiset tulivat tänne riistan perässä kun maankohoaminen antoi kuivaa maata. Väärin! He olivat jo täällä. He tulivat tänne jo silloin kun maankohoaminen ei ollut vielä alkanutkaan. Oli vain pieniä saaria ja luotoja, riistaa ei ollut, eikä puutakaan, joten he elivät valaanpyynnillä, kalalla ja mursunlihalla ja ilmaisivat itseään kivipatsaiden avulla.

Ne oli saaristolaiskansaa, ainutlaatuinen kulttuuri jolle ei ole mitään aikalaisvastinetta missään päin maailmaa. Silloiset saaret ei vissiin kasvaneet kun heinää ja parhaimillaankin kitukasvuista vaivaiskoivua. Kivi oli luonnollinen materiaali.
Eikä ne olleet ees metsästäjä-keräilijöitä vaan pesunkestäviä valaanpyytäjiä ja elintavat ei o kauheesti eronneet esim eskimoista. Niillä on ollut luuta ja nahkaa vaan käytössä ja tietenkin kivee. Ilmeisesti meri on tarjonnut niin paljon ruokaa että valaannahka suurimpana nahkana ei ole ees ollu sivu- vaan päätuote koska siinä on laiva ittessään kun ompelutaitoja ei vielä osattu.

Ollaan vielä geologisessa aikakaudessa, Yoldiameren lainehtiessa ja vuosiluku kalibroituna on 9700 eKr. Maamme virallinen asutushistoriahan alkaa vasta vuodesta 8500 eKr. ja todistaa että nyt ollaan jopa tieteen ulkopuolella etsimässä tyystin tuntemattomia aikakausia.

 

Ns. siitinkivi on tyypillinen megaliitti. Päältä katsoen ne ovat maakiviä, jotka ovat nostettu irtokivien päälle. Niissä on silti sanoma. Yleensä nämä kivet ovat niin identtisiä toistensa kanssa, että saattavat symboloida kadonnutta muinaiskertomusta 11000 vuoden takaa. Tämä edustaa muinaisen luomiskertomuksen sitä kohtaa kun uros lakkaa hautomasta ja nostaa itsensä oman siittimensä avulla jaloilleen. Tarina mahdollisesti jatkuu toisentyyppisissä kivirakennelmissa.

http://www.sinikivi.com/

*

 

"– Se on ihan oikein sanoa, että suomalaiset eivät ole eurooppalaisia, kun ne eivät muistuta geneettisesti muita eurooppalaisia. Mutta suomalaiset eivät ole myöskään aasialaisia, kun eivät muistuta niitäkään. Suomalaiset eivät tässä suhteessa geneettisesti muistuta ketään."

http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/201691-geenitutkijat-yllattyivat-eurooppa-nyt-jaettu-suomalaisiin-ja-ei?ref=suosituimmat

*

 

Kaksi aurinkoa, kaksi kuuta?

Saijankirjat, Opastavia viestejä: "Sellaisen luonteenpiirteen esitätte ollessanne hymyileviä, että teillä on kaikki mainiosti kuten onkin. Ja sellaisen piirteen soisimme kaikkien teidän kasvoillenne, valaisemaan iltataivastanne silloin kun se aurinkonne saapuu pimennostaan, kertomaan uusia tuulia tulevaisuudestanne. Ja olette vapautettuja sen nähdessänne siitä pelosta, että se kertoisi teille pahaa aavistusta jostakin katastrofista. Vaan se on ohjelmoitu saapuminen, josta näin osaamme ilmoittaa jo etukäteen. Eikä siinä siis ole kyse mistään filmaamisesta, vaan se on todellinen alkuperäinen aurinkonne jota olette kunnioittaneet vuosimiljoonia aiemmin. Kuunnelkaa uutisia radiostanne, kunnes esiintyy uusia astronomisia tapahtumia taivaankannella ja esittäkää niistä kysymyksiä meille niin vastamme kyllä. Ehkä sellaisia ei näy vielä aikoihin, vaan sellaisia on tuleva jatkossa näkymään. Uskomme valaisevamme, jos kerromme että teillä on uusi kuu ja aurinko ja mittaamattoman laaja kirjo uusia planeettoja näkyvissänne uudella mantereellanne.*

 

Uusin Ashtar:  "Olemme pian lähellänne, koette ei-ajan. Oli välttämätöntä ihmiskunnalle käydä alhaalla, nyt olette palautumassa ylös. Vastaukset annetaan teille pian, se hetki mistä ei ole enää paluuta, on tullut. Suhteellisen lyhyen ajan kuluttua hallitukset kertovat totuuden. Näette pian planeetan, täytyy olla 12 planeettaa ja rakkausvärähtelyn vuoksi kaksi aurinkoa. Kaksi aurinkoa ilmentyvät 4. tason lopussa ja viidennen alussa."

https://www.youtube.com/watch?v=B1d4tOqEm4Q