stillness.jpg

"Meidän on tärkeää olla vapaita ajatusmuodoista. Ajatusmuoto on ajatus joka on energisoitu siihen pisteeseen että se saavuttaa oman elämänsä ja herruuden vangitun mielen sielunelämässä. Se kirjaimellisesti on luotu olento joka elää henkilön sisällä ja sillä on oma tahto.

Ajatusmuotoa voidaan verrata jumiintuneeseen ääninauhaan, sen muodot ja järkeily ovat toistuvia ja palvelevat pitääkseen sinut jähmettyneessä toimimattomuudessa tai tiedottomassa olemassaolossa. Sinusta tulee kuin tietokone joka yrittää toimia viruksen kanssa; kaikki on pyristelyä ja taajuutesi on hitaampi kuin sen pitäisi olla.

Ajatusmuodot pinttyvät mieleesi ja määräävät elämääsi sillävälin kun olet tiedostamaton. Monet meistä päätyvät olosuhteiden orjiksi ollen Luciferisten ajatusolentojen uhreja jotka saavat enemmän jalansijaa mieleemme matrix-perustaisten rakenteiden kautta kuten sanojen, numeroiden, muotojen, värien ja äänien.

Surullinen tosiasia on että mitä enemmän ajatuspohjaista kuviteltua näennäisen todellista tietoa olet ladannut johtuen 3D kokemuksesta, sen helpompaa sinun on tulla juuri tämän tiedon uhriksi jota olet imenyt. Kun alat pitää tätä holografista todellisuutta totena ja tieteen tai uskonnon ohjausta ja viitoitusta totuuteen, jäät matrixin vangiksi. Mitä pidempään elät ajatusperustaisten lakien mukaan, sitä vaikeampaa on saavuttaa tietoinen mielesi holografisen todellisuuden sisällä.

Muista että sanat ovat peräisin ajatuksista, ajatukset luovat valoa. Ajatukset ovat taajuus, koska niillä on energeettinen värähtely; värähtely on energiaa ja energia hohtaa kuten valo. Vaikka tätä valoa ei kyetä havainnoimaan meidän rajoittuneella näkökyvyllämme, se on todellista ja se on se joka luo tämän valoperustaisen todellisuuden joka loihtii materian.

Opimme aakkoset ja numerojärjestyksen koulussa että voimme kirota itsemme ja antaa itsemme lumoutua näistä kaikista kirjaimista ja numeroista jotka määrittävät ikuisen, kaikkialla läsnä olevan luonteemme. Meillä kaikilla on ajatusmuotoja ladattuna tietoisuuteemme, muuten emme kykenisi ilmentymään tässä todellisuudessa. Vähintään uskot että olet todellinen. Se ajatus pitää sinut maan pinnalla.

Painovoima, energia, ja jopa aika on ajatusmuoto. Yksikään näistä kirjoitetuista ajatusperustaisista laeista eivät ole todellisia mutta niistä on tehty hyvin todellisia meille, uskomuksilla imemme keskusyksikön ajattelurakennetta joka tunkee taajuuksiaan mielemme läpi. Mielemme jotka on ohjelmoitu saamaan tätä väärää valoa, suurta pettäjää. Kaikenlaista tästä valosta kuulutetaan julki instituutoista jotka väittävät että todellisuus on vain mitä kykenemme aistimaan viidellä hyvin rajoittuneella aistillamme.

Kaikki aistimme ovat vastaanottimia jotka on tuunattu 3D tason matrix kokemuksen taajuudelle. Ne palvelevat vain illuusion kokemusta. Uskomus että ne, yksin, kokevat todellisuuden, luo rajoittuneen maailman fyysisessä 3D olevaisuudessa. Kun uskot että kaikki syöte jota saat niiden kautta on totta, silloin alitajuisesti annat itsesi pois tälle valoshowlle ympärilläsi.

Uskoen että tässä on kaikki mitä on, käytät tätä valoshowta joka kerta kun sinulla on tilaisuus addiktoivaan mielihyvään jotka aistisi mieltävät palkitseviksi (et sinä!) ja jos olet uskonnollinen tunnet silloin syyllisyyttä koska suurin osa mielihyvistä mielletään olevan syntiä. Ja syyllisyys luo suuren määrän katumusta ja pelkoa.

Jos ihminen kokee pelkoa jossain muodossa, se on kuin vertavuotava hylje haita vilisevissä vesissä. Pelko avaa sinut niille tuhoaville ajatuksille jotka johtavat kaikenlaisiin tuhoisiin seurauksiin. He jotka kokevat eniten pelkoa ilmentävät suurimman tason toimintahäiriöitä todellisuudessaan. Mitä syvemmälle vajoat syyllisyyden luomaan pelkoon, sen syvemmälle vajoat negatiivisen kuvittelun kierteeseen ja tuhoisiin ajatuskuvioihin joita et voi mitenkään väistää.

Voit nimittää tätä saatanan riivaukseksi jos tahdot. Olla riivattu on paljon yleisempää kuin useimmat uskovat. Osa ihmisistä on todellakin riivattuja nykyään kaikenlaisten ajatus-olentojen asuessa heidän sisällään. Ymmärrä että ajatus synnytti demonisen vastustajasi.

 I think, therefore I am. "Ajattelen, siis olen." (Descartes). Descartes oli osittain oikeassa mutta se et ole sinä, ei koskaan ollutkaan joka ajattelee. Vaikka ajattelisit että sana "I" oikeasti vihjaa "eye" (silmä), kaikkinäkevä silmä kuvaten Jumalaa/Thothia (siis "thought") joka tuo mieleen todellisuuden, silloin Descartes oli oikeassa.

Mitä syvemmällä tietoisuus oleskelee kaksinaisuudessa, sitä enemmän ajatukset voivat olla kiinnittyneet järkyttyneisyyteen ja reagointiin, laukaisten sinut tiedostamattomiin illuusion ruokkimiskohtauksiin joka yleensä aiheutuu negatiivisesta virtauksesta. Siksi uskonnot ovat kaikki pelkoon ja kaksinaisuuteen perustuvia. Mikä ovela suunnitelma salaseuroilta kuten Vapaamuurarit, nostaa jalusta ja perusta tämän maailman todellisuusrakenteelle!

On hyvin tärkeää vetää itsesi pois kaksinaisuudesta ettet ajatuksin ruoki kahta erilaista puolta samasta illuusiosta. Kun kaksinaisuus on kerran purettu, sinulla on paljon enemmän tilaa saavutettavissasi, siellä missä sinulla ennen oli ristiriitaisia ajatuksia hyvän ja pahan välillä.

Elämä ja kuolema ovat myös kaksinaisuusperustaisia. Nämä kaksi taiottua käsitettä ovat totta vain kummankin olemassaolosta ja jos poistat toisen, koko kaava lakkaa olemasta. Tarpeeton pelko pahasta eli kuolemasta ei koskaan olisi syntynyt. Muinaiset ihmiset eivät koskaan pelänneet kuolemaa, he tiesivät kuoleman tarkoittavan että herää jossain muualla.

Mitä jos on vain elämä? Mitä jos on vain kuolema? Kaikki on ajatusperustaista huijausta tarkoituksena harhauttaa meitä. Todellinen sinä on ikuinen ja nyt olet vain 3D illuusiossa joka on ajatellut itsensä johonkin, jonka uskot olevan todellista. On aika tulla ulos laatikosta leikkimään!

Monet vanhat henkiset traditiot käyttivät paastoa eliminoimaan haitallisia mielen ajatusmuotoja. Tämä todellisuus on valo/energiaperustainen ja ruokavarasto energiaa mielelle ja ajatuksille joita kehitetään. Onko sinulla koskaan ollut uskomatonta määrää energiaa ja sinut pakotettiin istumaan huoneessa tekemättä mitään? Aivosi varmaan räjähtivät koska ajattelit itsesi oikosulkuun.

Mielesi tarvitsee puhdistusta silloin tällöin. On viruksia ajatusmuotojen muodossa jotka pyörittävät showta ja sinun täytyy tehdä niille jotain! Ruoasta pidättäytyminen pidemmäksi aikaa on siksi että voisit keskittää ajatuksesi, ne niistä jotka ovat viimeisiä selvitytyneitä ja hallitsevat mielessäsi vähenevästä energiavarastosta. Kun kykenet määrittelemään ne, voit alkemisoida ne.

Tämä voi olla vaikea tunneprosessi koska taistelet demoneitasi vastaan jotka eivät tahdo lähteä, koska elävät vain sinun ansiostasi. Kun määrittelet koko kuvion ja sen alkuperän (miksi synnytit sen ajatuksen), voit antaa anteeksi ja rakastaa sitä, mikä sallii sinun vapauttaa se ja hengähtää syvä helpottuneisuuden huokaus. Se saattaa tosin tulla takaisin. Jos se tulee, on olemassa toinen tekniikka jonka olen viimeaikoina oppinut puhdistamisen polullani.

Aina kun sinut haastetaan ongelma-ajatuksella mielessä ja kehossa (DNA:n liittyvä esi-isiin ja vanhempiin), silloin voit käyttää lausetta "Se ei ole Sitä." Tämä tarkoittaa "informaatioteknologia ei ole informaatioteknologiaa". Ajatukset ovat informaatioteknologiaa (matrix ohjatusta todellisuudesta) joita syötetään mieleesi, joka on myös informaatioteknologiaa vaikkakin SINÄ ET ole.

Merkiten ongelman mielessäsi oikein sanoen "se ei ole sitä", siirrät ongelman sinne missä se paikka oli ja sinä otat sen paikan jossa ongelma on. Jos ongelma on mitä sen sanotaan olevan, se alkemisoituu välittömästi ja sinulla ei ole enää ongelmaa. "Se ei ole sitä!" Tämä lause sulkee mielen. Se on näennäisesti järjen vastainen väite. Se palvelee voittaaksesi ajatusmuodot ja saattaa sinut takaisin tyhjään tilaan ja hiljaisuuteen, jossa on vain nyt.

Me kaikki haluamme että sisimpämme on vapaa häiritseviltä ajatuksilta jotka aiheuttavat reagointia. Reagointi tässä tapauksessa tarkoittaa ajatella enemmän ajatuksia joiden seurausmuoto joka alunperin on asennetitu Luciferisten Arkonttien puolesta, jotka tietävät sinut paremmin kuin tiedät itsesi! (Ego). Nämä olennot elävät yksinomaan ajatuksista ja käyttävät sitä manipuloidakseen tätä todellisuutta asentaen ajatuksia ihmisille suggestion kautta."

Lähde: http://humansarefree.com/2015/08/learn-anti-thought-form-hack-technique.html