Suomentanut Veera, kiitoksia!

Lähde http://2012portal.blogspot.fi/2018/03/sexual-energy.html

 

"Seksuaalinen energia on yhdistetty yhteen kaikkien aikojen syvimpään Jumalatar mysteeriin, mysteeriin nais- ja miesvastakohtien uudelleenyhdistymisestä ylösnousemuksessa. Tämä on aito merkitys alkemian kaavalle "solve et coagula".

 

Archonit ovat manipuloineet ihmisten seksuaalista energiaa myöhäisen Atlantin aikakaudelta, yrittäen luoda mahdollisimman paljon kuilua kuin mahdollista. He tekivät tämän ohjelmoiden (implanting) naisia ja miehiä eri tavoin, luoden psykologisen jaottelun, ja erottaen nais- ja miespersoonat. Tämä alkukantainen jakautuminen Atlantiksen ajoilta on pääsyyllinen epäymmärrykseen mies-naissuhteissa.

Naiset ohjelmoitiin tietyllä tavalla joka piti heidän yhteytensä kaksoissieluunsa koskemattomana, mutta ohjelmointi (implant/istute) on tukahduttanut seksuaaliset suhteet muihin miehiin. Tämä on saattanut naiset yksiavioisuuteen, jolloin naiset tapaavat heijastamaan kaksoissielunsa nykyiseen kumppaniinsa.

 

Miehet ohjelmoitiin tietyllä tavalla joka esti heidän yhteytensä kaksoissieluunsa, mutta ohjelmointi on hyväksynyt seksuaaliset suhteet muihin naisiin. Tämä on saattanut miehet moniavioisuuteen, jolloin miehet tapaavat kieltämään kaksoissielunsa olemassaolon ja välttelevät asiaa olemalla monien naisten kanssa.

Lisäksi, molempiin naisiin sekä miehiin istutettiin istute, joka erotti seksuaalisen energian Sydämen energiasta, ja he vastaanottivat täysin vastakohtaiset istutteet/implantit jotta erotus ja konflikti olisi maksimaalinen.

Naisiin istutettiin ohjelma, joka sallii vain rakkauden ilman seksiä. Vain tietyissä olosuhteissa kun monet edellytykset ovat oikein, nainen tuntee olonsa tarpeeksi turvalliseksi antaakseen seksuaalisen energian yhdistyä rakkauteensa.

Miehiin istutettiin ohjelma, joka sallii vain seksin ilman rakkautta. Vain tietyissä olosuhteissa kun monet edellytykset ovat oikein, mies tuntee olonsa tarpeeksi turvalliseksi salliakseen rakkauden energiansa yhdistyä sukupuoliviettiinsä.

 

Tämän lisäksi Archonit alkoivat väkivaltaisesti vaimentaa planeetalla naisten seksuaalista energiaa, joka tapahtui systemaallisella traumapohjaisella ohjelmoinnilla naisia brutaalisti raiskaten Kurgan Archoneiden invaasion aikana yli 5000 vuotta sitten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kurgan_hypothesis

http://www.public.iastate.edu/%7Ecfford/342Chalice.htm

https://webruhan.files.wordpress.com/2014/08/eisler-the-chalice-and-the-blade.pdf


Aikajaksolla 3000 eaa. - 300 jaa. naiset pystyivät edelleen ilmentymään seksuaalisina parantajina Jumalatar temppeleissä:


http://hobbithills.blogspot.com/2013/10/the-sacred-prostitute.html

http://www.moondance.org/1997/summer97/nonfiction/sacred.htm

https://www.confidentlovers.com/sacred-prostitute/

 

Sitten Khazarian Kurgan - invaasio neljännellä vuosisadalla brutaalisti lopetti tämän tradition ja tukahdutti naisia seksuaalisesti enemmän. Keskiajalla inkvisitio otti askeleen vielä edemmäs polttaen monia naisia roviolla.

Tämä traumapohjainen ohjelmointi oli käynnissä viimeiset 5000 vuotta ja on luonut syvät arvet planetaariseen feminiinipsyykeeseen. Ikävä kyllä, sama ohjelmointi jatkuu edelleen samojen syyllisten toimesta maailmanlaajuisesti marraskuussa 2018:

https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/05/uk-conspiracy-of-silence-rape-gangs-exposed-truth-tellers-twitter-account-shut-down/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5440775/Anti-hijab-protesters-Iran-inciting-PROSTITUTION.html

 

Archonit manipuloivat myös Cabalia ja yllyttävät Cabalin jäseniä homoseksuaalisuuteen, sillä he tietävät varsin hyvin että vilpitön positiivinen seksuaalinen kanssakäyminen Cabalin miesjäsenen ja naisen välillä on tehokkain voima joka todella voi muuttaa Cabalin jäsenen Valon tukijaksi.

Monilla Cabalin jäsenillä on vääristynyt ja rikkonainen pääsy joihinkin vähäisempiin Jumalatar mysteereihin, jotka ovat vastaanottaneet osana heidän okkultistista koulutustaan. Monet Cabalin jäsenet ovat keskeyttäneet opintonsa muinaisaikojen mysteerikouluissa edellisissä inkarnaatioissaan, kun ovat epäonnistuneet testeissä joista olisivat saaneet tietoa suuremmista mysteereistä, ja sitten säilyttäneet, väärinkäyttäneet ja vääristelleet vähäisempiä mysteerejä joihin heillä oli jo pääsy:

http://humansarefree.com/2014/09/who-are-illuminati-renegades-of-mystery.html

 

Cabal koittaa vahvistaa vääristyneitä käsityksiä vähäisemmistä mysteereistä normaalin kansan keskuudessa Hollywoodin ja massamedian avulla.

Kaikki tämä on saanut maanpinnan asukkaat todella sirpaloituneeseen tilaan. Monet tilanteeseen turhautuneet miehet alkoivat pelata peliä:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Game:_Penetrating_the_Secret_Society_of_Pickup_Artists

https://en.wikipedia.org/wiki/Seduction_community

 

Todellinen parannus ihmisseksuaalisuuden sirpaloituneeseen tilaan voi tapahtua ainoastaan Jumalatar energian saapumisesta maan pinnalle. Tämän tapahtumiseksi meidän tulee antaa itsemme tuntea ja ilmaista tunteitamme:

http://www.stillnessinthestorm.com/2018/02/inspirational-the-power-of-true-strength-in-emotion-keys-to-an-enlightened-planet.html#more

Avain planetaariseen parantumiseen on se, että naisten tulee antaa itsensä hyväksyä tunteensa ja ilmaista seksuaalista energiaa. Monesti tätä ei tarvitse ilmaista seksuaalisen yhdynnän kautta, vaan se voidaan ilmaista aistillisella kosketuksella. Tai tanssin kautta:

https://www.youtube.com/watch?v=AZ013aNc1Q8

Seksuaalisen energian tarkoitus on yhdistää nais- ja miespolariteetit yhdeksi. Se on avain kuolemattomuuteen ja ylösnousemukseen.

 

Seksuaalinen yhteensulautuminen osana ylösnousemyksen prosessia on osa suurempia Jumalatar mysteerejä.

Tämä on täydellisesti kuvattu teoksessa Spiritus Eros, positiivisen temppeliryhmän Ordo Bucintoro salaisessa oppikirjassa:

http://2012portal.blogspot.com/2014/10/ordo-bucintoro.html

Kuvaus Spiritus Eros -teksteistä saksaksi (voit käyttää Google kääntäjää jos et osaa kieltä):

http://www.mental-ray.de/Lolla/Mag_Erotik/magie_der_sexualit%C3%A4t.htm

http://www.mental-ray.de/Lolla/Mag_Erotik/geheimnis_der_liebe.htm

http://www.mental-ray.de/Lolla/unsterblichkeit.htm

Monet seksuaalisen yhteensulautumisen saloista on lukittu syvälle Kaula Tantra systeemiin:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kaula

 

Ja viimeiseksi, saattaa olla että haluat lukea tämän teoksen:

https://www.amazon.com/Secret-Sex-Life-Angels-Mysteries/dp/0982932286/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1472836624&sr=8-1&keywords=Secret+Sex+Life+of+Angels

Victory of the Light!"