Ilmainen video Cosmic Disclosure - Secrets of the Deep State, mikä ryhmä on QAnon, Pohjois-Koreasta, Venäjästä, Perun ja Costa Rican luolista, ym.

"Etelä-Afrikka ei enää edes tavallaan kuulu meille, vaan on annettu maan ulkopuoliselle ryhmälle."

"Aina kun sallitaan jonkin maan kehittyä, se hyvin nopeasti kehittyy nollatasolle väestönkasvun suhteen tai jopa miinukselle. Ei tarvita enää paljon lapsia että kyetään selviytymään elämästä. Kaikki muuttuu kun saadaan tehdä sitä mistä eniten pitää." (Vauraudesta joka meitä odottaa Paljastuksen jälkeen).

https://give.gaia.com/cjlxib7m5006501lngzcgmo7t

 

*

 

Kanavoija Marta: "Galaktiset valojoukot ovat ohjeistaneet minua kirjoittamaan tärkeän viestin. Kaikki valojoukot jotka ovat auttamassa maapallon asukkaita, ovat kokoontuneet yhteen hätäkokoukseen. Totuuden hetki lähestyy, kun täytyy määritellä vaaran aste, sillä osa ihmisistä on menehtymässä luonnonkatastrofeihin jotka pahenevat joka päivä.

Ihmiskunta on liian hidas kääntämään laivaansa siitä väärästä suunnasta joka johtaa tuhoon. Edeltävinä vuosisatoina korkeammat voimat ja universum ovat työskennelleet että heräisitte, lähettäin lukemattomia merkkejä ja vihjeitä. On päättymätön taistelu valon ja pimeyden välillä teidän mielistänne, sieluistanne ja elämistänne.

Ne ihmiset jotka ovat ottaneet tehtäväkseen tuoda todellinen tieto ihmiskunnalle, nähdään muun yleisön puolelta fanaatikkoina, outoina kulttijäseninä, unelmoijina. Mutta muistakaa että juuri sellaiset omituiset ihmiset jotka uivat vastavirtaan, ovat johtaneet ihmiskuntaa uusille kehitystasoille avaten uusia maisemia. Heitä on kutsuttu älyköiksi, urheiksi, mutta myös pilkattu koko elämänsä, jopa tuomittu kuolemaan. Älkää toistako tätä virhettä.

Olkaa hyvä, muuttakaa mielenne ja auttakaa meitä universumin korkeampia voimia pelastamaan teidät. Ilman ymmärrystänne ja osallistumistanne, emme kykene täysin läpiviemään tehtäväämme pelastaaksemme ihmiskunnan, joka tarkoittaa sitä, että suurin osa ihmisistä ei kykene ylösnousemaan maapallon mukana. Ojennamme kätemme teille ja odotamme vastavuoroisesti kädenpuristustanne!"

http://en.vozrojdeniesveta.com/news-from-the-galactic-federation-of-light-september-7-2018/

*

Schumannin resonanssi 9.9... wau!

https://www.disclosurenews.it/en/schumann-resonance-today-update/

 

*

 

David Wilcock päivitys:

 https://divinecosmos.com/davids-blog/22005-stunning-new-briefings-spy-satellites-down-deep-state-arrests-finally-imminent/

"Kuusi riippumatonta lähdettä on vahvistanut että monet "Pimeän tason" vakoilusatelliitit ja tietokonejärjestelmät ovat sammuneet... ällistyttävässä iskussa. Koodinimet näille satelliiteille ovat olleet "Lumikki", "Corona" ja "Iso Lintu", lisättynä joillakin numeroilla. Nämä salaiset satelliitit olivat ilmeisesti Cabalin/Illuminatin/Pimeän tason/Uuden maailmanjärjestyksen kommunikaation selkäranka."   Jne tulevista massapidätyksistä, QAnon kommenteista, jne...

 

*

 

https://thedivinefrequency.com/2018/08/31/global-wakeup-military-industrial-complex-running-interference/

 

Teresa Yanaros: Maailmanlaajuinen herääminen, suomensin osittain videosta.

"Viime kuukausina on ollut hurja lisäys unissa, astraalimatkoissa ja ET kontakti kokemuksissa, koska maapallo liikkuu erittäin energeettisen alueen läpi kosmoksessa. Pääsemme käsiksi korkeampaan tietoisuuteen. Ihmiset ruuhkauttavat sähköpostini kysymyksillä mitä tapahtuu. Uskon että verho joka estää meitä tietämästä ketä todellisuudessa olemme, on nousemassa. Kun tulimme tänne maapallolle sieluina, olemme sopineet unohtavamme kaiken ja tarkoituksemme on oppia se uudelleen. Valtaa pitävät eivät tahdo meidän tietävän ikuisesta olemuksestamme, tekevän parannustyötä, astraalimatkoja (joita monet tekevät).

Kehosta voidaan irtautua unen aikana tai tarkoituksella, jotkut matkaavat luokkahuoneisiin joissa heitä opetetaan miten muuttaa maapallon tietoisuutta, jotkut kertovat tekevänsä parannustyötä unen aikana. Jotkut eivät tiedä mitä tapahtuu mutta heillä on välähdyksiä, mielikuvia joista he kysyvät mielipidettä sosiaalisessa mediassa ja saavatkin kuulla samankaltaisia kokemuksia. 

Mitä siis negatiiviset ET ja -asevoimat tekevät estääkseen kaikkea tapahtumasta? He eivät kykene estämään sitä. (Kertoo kahdesta omasta kokemuksestaan, ET abduktiosta jossa hänelle opetettiin telepatiaa ja ladattiin tietoa kruunuchakran kautta, sekä ihmisten tekemästä jälkiabduktuosta ja erikoisesta tapahtumasta hänen ajaessaan autolla, epäili jonkinlaiseksi psykologiseksi aseeksi.)

Eräs nainen on lähettänyt sähköpostia jossa kertoo nähneensä erittäin eläviä unia (lucid dreams) sekä tehneensä astraalimatkoja mutta juuri äskettäin unensa on pyyhitty pois muistista, hänellä oli jonkinlainen vamma pään ympärillä ja tunsi olonsa erittäin huonoksi vuorokauden ajan.

Teresa: Jos sinulle tapahtuu tällaisia asioita, luultavimmin olet valotyöntekijä ja joku haluaa estää asioita tapahtumasta. Olet voimakas olento, mikään näistä negatiivisista osastoista ei kykene muuttamaan ikuista luonnettasi, sieluvoimasi on niin paljon voimakkaampi. Vietä siis aikaa meditoiden, ympäröiden itseäsi kultaisella valolla. Liittykää yhteen, kertokaa tarinoitanne, olkaa äänekkäitä, arvostakaa itseänne. Jos sinulla on tarina, liity facebook-yhteisöömme Divine frequency. On mahtavaa nähdä siellä miten ihmisillä on samanlaisia unia. On aika järjestäytyä ryhmäksi, muistaa jumalallinen alkuperämme, älkää antako kenenkään viedä sitä teiltä tai sekoittaa päätänne. Olet monitasoinen ikuinen olento fyysiessä ruumiissa, luomme tämän maailmamme jossa tahdomme asua. "

 

*

 

http://www.luxonia.com/viestit/21-lee-carrol-kryon/7065-1662018-ennusteet

 


"Rakkaat ystävät, ei ole naiivia odottaa hyviä asioita tulevaisuudessa, jos lähetätte aktiivisesti valoa ja muodostatte todellisuutta, jonka voitte visualisoida.

Mitäpä kerron teille, mitä muuta kentässä on. Kaksi asiaa: tulee asioita, jotka ovat nyt kentässä, ja ne ovat tulevia mahdollisuuksia. Annan teille nämä mahdollisuudet siksi, että jos ne tapahtuvat – aivan kuten kättely – saattaisitte uskoa vähän enemmän tähän prosessiin.

Tulee aika, jolloin suuri lääketeollisuus kaatuu kansan korkeamman tietoisuuden lisääntymisen vuoksi. [Taputuksia yleisössä] Täällä kasvaa tietoisuus, jossa aletaan kunnioittaa toinen toisiaan, jottei naisten hyväksikäyttöä enää siedetä. Asioita joita ei koskaan ennen ole tapahtunut, alkaa tapahtua, kuten piispojen ja kardinaalien eroaminen. [Kaikki katolilaisen kirkon 34 piispaa erosi toukokuussa 2018, kun uusi villikorttipaavi oli vedonnut heihin heidän reagoinnistaan lasten hyväksikäyttöön, jota kollegat tekivät vuosia] Kaikkia niitä asioita jotka kumppanini toi esiin tänään [seminaarissa], tapahtuu nyt.

Miksi jotkut näistä lääkefirmoista kaatuisivat? Koska tavallinen kansa reagoi voimakkaasti oivaltaessaan, että on yrityksiä, joilla on menettelytapoja, jotka pitäisivät ihmisen sairaana tai antaisivat hänen kuolla rahan vuoksi. [Taputuksia yleisössä] Se olisi kohtuutonta, ja joka päivä se mahdollisuus suurenee, että niin tapahtuu. Laukaisija? Se on tulossa. Kun se tapahtuu, tuo teollisuus on vaikeuksissa. Koko lääketeollisuus ei ole sellaista, rakkaat ystävät – ymmärtäkää tämä – mutta ne kaatuvat, jotka ovat.

Haluan teidän tarkkailevan Irania. Se ei ole eristyksissä kuten Pohjois-Korea. Se on koukussa merkittävään uskomusjärjestelmään ja Lähi-idän historiaan. Se on koukussa merkittävään ihmiseen, jolla on kontrolli, ja se on sidottu Lähi-idän ja erityisesti Israelin suureen ongelmaan. Asiat alkavat muuttua. Tarkkailkaa tätä. Se on kentässä. Siitä puhutaan, ja on tulossa "villikortteja".

Minäpä lopetan tähän: annan teille saman ajatuksen kuin niille muutamalle, jotka menivät kauniiseen puutarhaan muutama päivä sitten [kanavointi matkalla Butchart Gardensiin Vancouverinsaarella]. Kentässänne on teille asioita, jotka pelastavat henkenne, ellette katso taaksepäin ja sano: "Mahdotonta!" Joillakin teistä on vanha tapa, jossa katsotte elämäänne ja sanotte: "No, toisilla, muttei minulla." Joskus vedätte esiin vanhan logiikkanne ja jatkatte: "No, sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut, joten miksi sen pitäisi tapahtua nyt?" Rakkaat ystävät, tämä juuri heijastaa päivän aiempia opetuksia. Älkää antako menneisyyden ennustaa tulevaisuuttanne. Jos annatte, niin luotte todellisuudessa oman kuolemanne.

Mitä kentässä on teille? Minkä voitte nähdä ja kuvitella? Oletteko kuulleet tämän kysymyksen tiedemiehiltä tällä viikolla – ei kanavoijalta, vaan tiedemiehiltä? Kuulitteko, että terveyden visualisointi tietoisuudestanne menee sisälle ja oma solurakenteenne näkee sen? "

 

*

 

Michael Love:

"Aurinkotuuli saapumassa, valmistautukaa DNA superpäivityksiin. Nopeasti liikkuva aurinkotuulen virtaus lähestyy maata, arvioitu saapumisaika 7.9. (sekä jatkuen 8.9 ja 11-12.9) Sen alkuperä on koronassa jonka lämpötila on niin korkea ettei auringon painovoima kestä sitä. Nämä voimakkaat aurinkotuulet koostuvat fotoni-gamma-valo datasta joka pommittaa planeettaamme ja kehomme kerroksia aikaansaaden tähän asti suurimman DNA aktivoinnin. Nämä valopartikkelit kulkevat solujemme läpi, uudelleenkirjoittaen genomia.

Ylöskohoaminen tarkoittaa DNA:mme muuttamista ja lopulta tietoisuutemme/sielun muuttamista korkeammalle taajuudelle joka sopii yhteen Äiti Maan kanssa. Aurinkotuulet aktivoivat ultraviolettisäteitä keskusauringosta, ultraviolettisäteet voivat herättää ihomme solut ja DNA:mme ottamalla aurinkoenergiaa biosfääristä. Elämämme värähtelee nopeammin, kollektiivin tietoisuus nousee tasaisesti vapauttaen jumalallista feminiiniä sekä enemmän 5D energioita. Elämän tasot ja tietoisuus ympärillämme joita emme havaitse, värähtelevät tasoilla joihin emme ole tottuneet mutta siirrymme nopeasti tasolle jossa kaikki näkymätön tulee näkyväksi. Nämä aurinkotuulet siis muuttavat tapaa jolla prosessoimme fyysistä todellisuutta. Niillä on meihin dramaattinen vaikutus, ei vain psykologisesti vaan myös solutasolla, solumuistimme herää ja käy läpi paranemisprosessin.

Auringon aktiviteetin jälkeen geomagneettiset myrskyt aiheuttavat äärisääolosuhteita kuten maanjäristyksiä, hurrikaaneja. Aurinkotuulet aiheuttavat muutoksia myös omissa energiakentissämme vaikuttaen meihin psyko-fysiologisesti: hermostuneisuutta, kärsimättömyyttä, huimausta, väsymystä, muistihäiriöitä, keskittymisvaikeuksia, näköhäiriöitä, jne. Tunteemme ovat vuoristoradalla kun vanhat energiat vaihtuvat uusiin, ego menettää otettaan joten taistelee pysyäkseen asemissa. On tärkeää hidastaa, levätä, juoda vettä."